Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 298
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Admiral,
    Ku e kishe fjalen ti e mora vesh qe me postin e pare. Ta dhashe pergjigjen njehere “fatkeqsia e njerit nuk krahasohet me tjetrin”.

do shkosh ne japoni ti te vendosesh boshtin e tokes aty ku ishte?
    Ahh medet. Te duket sikur po jep mend, por je shume larg saj.

Me sa degjova dje ne lajmet, mund te jete ndryshuar edhe me shume se 10cm., deri edhe 20 cm. por nuk ka asnje pasoje thane, te pakten nuk duan te perhapin panik.
    Me keq akoma ajo puna e centraleve atomike, me radioaktivitetin.....
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Nje centimeter nese levizet pjata e antenes satelitore e dobeson apo e humb pamjen me satelitin ne orbit qe eshte rreth 33 km nga toka.Edhe boshti nese ka leviz disa centimetra sigurisht qe ka ndikim kundrejt yjeve qe na rrethojne .
    e theksoj edhe gjendja atomike ne japoni do te behet problem planetar!!!.

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    ...... por nuk ka asnje pasoje thane,

Per ata o lol, nuk ka asnje pasoje se i kane marre masat per lekuren e tyre, po halli i mijera njerezve te thjeshte qe i vuajne dhe kane per t'i vuajtur....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Per ata o lol, nuk ka asnje pasoje se i kane marre masat per lekuren e tyre, po halli i mijera njerezve te thjeshte qe i vuajne dhe kane per t'i vuajtur....
    pse? cilat jane keto pasoja? nuk kam lexuar gje une.
    edhe para nje viti u spostua 8 cm nga termeti ne kili.

e di se cila eshte pasoja me e ndjeshme?
    toka po sillet me shpejt dhe eshte shkurtuar dita 1,8 mikrosekonda. tmerr i vertete. LOL!
    termeti i sumatres ne 2004 e ka shkurtuar edhe me shume se kaq.
    ke vene gje re ti?
    GJERA TE TILLA KANE NDODHUR GJITHMONE.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    .....
    ka njerez me ne hall se japonezet e askujt nuk i plas fare.
    Fatkeqesia jone me e madhe, eshte se na ka humbur njerzilleku, dashuria per njeri tjetrin dhe per vete Natyren/Token tone....
    Nese ta marr nje shembull krejt te thjeshte; me ka rastise te marr pjese ne vdekje te disa njerezve, dhe kam pare qe kur shkojne njerezit per ngushellime, sic i themi ne "nje te vjen per te qare dhe 100 per te qeshur", kam pare gra qe ne vend qe te ndajne dhimbje shkojne jo vetem per sy e faqe, por me e keqja rrine e shohin se mos ka nje cik pluhur apo ndonje merimange ne tavan ne te shtepine e te ndjerit, qe me pas te kene per cfare te bejne thashetheme, duken tamam si hijena.....
    Po rastet qe jane transmetuar edhe ne TV ku italianet benin plazhe dhe para syve te tyre kishte njerez te vdekur, dhe askush nuk e prishte terezine...
    Mos ta marr pastaj krejt njerezimin ne site, qe ta kuptojme se ne c'pike "njerzilleku" kemi arritur....

Prandaj shohim vertikal dhe akuzojme Zotin per c'do gje, dhe e kemi te veshtire te shohim nga vetja.
    Jane shkaterruar civilizime para nesh, qe kane qene njerez shume me te forte dhe me te zgjuar se ne, qe kane jetuar deri ne 900 vjet e u zhduken brenda nje dite nate....ecim cdo dite mbi rrenojat e tyre dhe nuk e vrasim mendjen se c'a ndodhi me ta qe u zhduken qe te zeme mend, edhe ne nga gabimet e te pareve tane, por jo; nderhyjme mbi ligjet e Natyres dhe ankohemi me pas kur e marrim pergjigjen si pasoje e asaj qe vete gatuajme....

pse? cilat jane keto pasoja? nuk kam lexuar gje une.
    edhe para nje viti u spostua 8 cm nga termeti ne kili.

e di se cila eshte pasoja me e ndjeshme?
    toka po sillet me shpejt dhe eshte shkurtuar dita 1,8 mikrosekonda. tmerr i vertete. LOL!
    termeti i sumatres ne 2004 e ka shkurtuar edhe me shume se kaq.
    ke vene gje re ti?
    GJERA TE TILLA KANE NDODHUR GJITHMONE.
    LOL, nje udhetim prej 100 miljesh fillon me nje hap te vetem- thote nje shprehje.....mjafton nje gje e "vogel" qe te prodhoje efekt zinxhir....

Gjss me pelqen qe e merr ne kete menyre, mos je gje shkodran ti qe e ke 12 gjithmone
    As une nuk dua te mendoj negativisht, perkundrazi jam njeri qe Shpresoj shume, por gjerat e vogla nganjehere jane si guralece ne kepuce qe duam apo s'duam te shqetesojne....

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Fatkeqesia jone me e madhe, eshte se na ka humbur njerzilleku, dashuria per njeri tjetrin dhe per vete Natyren/Token tone.....
    ke shume te drejte.......... fatkeqesisht
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ke shume te drejte.......... fatkeqesisht
    qe je shkodran??
    mos na shaj fisin mer

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    qe je shkodran??
    mos na shaj fisin mer
    hahahahahahaha!!!
    ti po qe e ke oren 12
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •