Tere keto dite qe nga termeti e tsunami, nuk e kam degjuar ne asnje vend nje "instikt" te tille.... vetem ne shqiptareve na shkon mendja ne keto gjera.
Nga njera ane thua "eksperiment djallezor" e nga ana tjeter e lidh me 11 shtatorin.... po te ishte nje termet i shkaktuar nga njerezit, pse duhet ta benin pikerisht me dt 11? Llogjikisht duhet ta benin me nje date tjeter ne menyre qe njerezimit te mos i vinte fare mendja ne nje gje te tille.....
Dje doli njeri ne itali i cili pati parashikuar qe ne Abruzzo do binte termet dhe tha: me 11 maj e ka radhen Roma!![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
[QUOTE]Do kisha dashur te te them, qe e ka gjithmone njehere te pare qe te degjosh instikte te tilla, por e shoh qe qenke mbrapa nga info, ose nderkohe ke qene duke luajtur me kukulla deri tani, lart i ke edhe me video kete "instiktin" tim
Harrova, ti je zonjushe italiane dhe cuditesh nga shqiptaret; hap syte dhe lexo me teper, se prap po ta them qe ke info ne kete teme, qe nuk po i shpikim ne Shqiptaretvetem ne shqiptareve na shkon mendja ne keto gjera.![]()
Nuk e ke kapur fillin akoma, se c'a kam dashur te them....Nga njera ane thua "eksperiment djallezor" e nga ana tjeter e lidh me 11 shtatorin.... po te ishte nje termet i shkaktuar nga njerezit, pse duhet ta benin pikerisht me dt 11?
Avash ti se u shkrive, po na bjen dekun t'u qesh
Shiko Admiral, njeriu nuk ben keq nese tregohet mendje hapur ndaj cdo fakti te ndodhur apo hipotetik qofte ai. Me kete dua te te them, qe mund ta shikojme njekohesisht ne te dyja anet: si nje termet te shkaktuar nga Natyra dhe si nje termet te shkaktuar nga "natyra", ti e di se per cfare flas
Ne nje shkrim te nje mikut tim, kam hasur nje thenie qe e kish pas thene nje aktor i yni Thimi Filipi: "ti fol, une po te dua e besoj, po te dua nuk e besoj".
Ketu eshte i gjithe stermbullari i ketij diskutimi, qe njerezit po te duan e besojne po nuk duan nuk e besojne, prandaj tregohemi intolerant ndaj njeri tjetrit ne cdo bisede....
[QUOTE=Yes*;3041642]wow ca pergjigje!!! C'pate ti moj?? S'te akuzoj njeri qe instikti yt ishte i gabuar.... as nuk e marr mundimin te ofendoj njerezit vetem sepse mendimi im eshte i ndryshem nga i tyre....por me sa lexova une, ishte dhe nje anetar tejter qe te ishte pergjigjur keq ty, e ti po "lan borxhin" me mua.... Si i thone asaj shprehjes (meqe ti per shprehje je shume e zonja): S'ke ci ben gomarit, e i bie samarit!!Do kisha dashur te te them, qe e ka gjithmone njehere te pare qe te degjosh instikte te tilla, por e shoh qe qenke mbrapa nga info, ose nderkohe ke qene duke luajtur me kukulla deri tani, lart i ke edhe me video kete "instiktin" tim
Harrova, ti je zonjushe italiane dhe cuditesh nga shqiptaret; hap syte dhe lexo me teper, se prap po ta them qe ke info ne kete teme, qe nuk po i shpikim ne Shqiptaret![]()
Nuk e ke kapur fillin akoma, se c'a kam dashur te them....
Une ndoshta s'kam kapur fillin e asaj qe doje te thoje ti, por as ti nuk e ke kuptuar shkrimin tim. Ishte thjesht ana tjeter e mendimit tend... te citova ty meqe shkrimet e te tjereve (me po te njejtin konkluzion si i yti) ishte cituar shume.... gjithashtu sepse isha me mendimin qe ti i ke dy fije tru ne koke, aq sa te besh nje diskutim normal.... sa keq, qenkam gabuar!!
Une jam zonjushe shqiptare!!! Te jetuarit ne itali nuk ben italjane.... lajmet i lexoj edhe neper gazeta italjane edhe neper gazeta shqiptare, por ja qe HAARP apo te tilla konspirata nuk i kisha hasur ne asnje vend. Eshte e vertete qe kam ca dite qe nuk jam futur ne forum, por shkrimet i lexova te gjitha.... 10 faqe ishin ne fund te fundit!!
p.s - Ajo fjalia me kukullat shume e bukur, e ke lexuar ne ndonje liber??![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Nese e ke fjalen per admiralin qe ka perdorur shprehjen time, ai nuk me eshte pergjigjur aspak keq, me te kuptohem mjaft mire dhe nuk ia marrim njeri tjetrit per ters, se po te ishte vertet ashtu do ia kisha dhene pergjigjen, kur nuk nguroj t'i pergjigjem edhe adm, smod apo mod, nuk e kam piken e problemit t'i pergjigjem edhe nje anetari si admirali, sepse jam e parimit "jepi cezarit ate qe eshte e cezarit"
Kjo "shprehja" eshte komplet e pavend, arsyen ta shpjegova edhe me lart, pastaj si shprehje nuk me pelqen fare dhe nuk e perdori kurre, eshte shume medioker si shprehje!Si i thone asaj shprehjes (meqe ti per shprehje je shume e zonja): S'ke ci ben gomarit, e i bie samarit!!
Ketu ke te drejte qe je gabuar sepse une nuk kam dy fije tru, por shume fije.isha me mendimin qe ti i ke dy fije tru ne koke, aq sa te besh nje diskutim normal.... sa keq, qenkam gabuar!!
Ka ca njerez qe jane si disa libra lehtesisht te lexueshem, ne kete rast vlejti edhe per ty.p.s - Ajo fjalia me kukullat shume e bukur, e ke lexuar ne ndonje liber??
Krijoni Kontakt