Close
Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 298
    Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Sa fuqi te jashtzakonshme ka uji, merr anije e makina bashk si me qen prej sfungjeri.
    E habitshme eshte fuqia e ujit,pasi atomet e saja jan oksigjen Hidrogjen,e po e dijm se hidrogjeni apo bomba hidrogjenike/atomike cfar fuqie ka,prandaj edhe rremben cdo gje perpara.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Eshte ora 10.36 ketu ne Ameriken e Veriut dhe sapo lajmeruan qe presin nje tjeter cunami rreth 3 metra te larte te godase te njejtat brigje
    Jo vetem cunami, me duket se ka pasur nje shperthim te dyte nuclear ne Japoni sot, keshtu e lexova diku ne mengjes ose me kane bere syte ngaqe isha pergjumesh. Di gje nese eshte e vertete???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 14-03-2011 më 07:23

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Jo vetem cunami, me duket se ka pasur nje shperthim te dyte nuclear ne Japoni sot, keshtu e lexova diku ne mengjes ose me kane bere syte ngaqe isha pergjumesh. Di gje nese eshte e vertete???
    jo nje, por ka pasur dy shperthime te reja...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Nje termet i till nuk di nqs ka ndodhur ndonje here ?!
    Keshtu qe e akuzoj illimunatin-HAARP-in !
    Ka pas te tjere akoma me te fuqishem se ky dhe para se te fillonte HAARPi

Do i ket shkatuar Skenderbeu ato, kur godiste shkembin me shpaten e tij

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ka pas te tjere akoma me te fuqishem se ky dhe para se te fillonte HAARPi

Do i ket shkatuar Skenderbeu ato, kur godiste shkembin me shpaten e tij
    hahahaha!!!
    po pra. edhe ne 1952, 1960 dhe 1964 ka pasur termete me te fuqishme se ky. madje edhe ne 1868...

ate te 1868 ka shume mundesi se e ka shkaktuar HAARP...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Duke qene se instikti im me thote, qe kjo nuk u shkaktua nga Natyra, por nga ato eksperimente djallezore qe behen vazhdimisht me Token Tone, me ben pershypje data 11, te pakten keshtu u raportua apo jo, qe ndodhi me 11?
    Ju ben pershtpje ky numer ju, 11 ??!!!!!!!!
    Tere keto dite qe nga termeti e tsunami, nuk e kam degjuar ne asnje vend nje "instikt" te tille.... vetem ne shqiptareve na shkon mendja ne keto gjera.
    Nga njera ane thua "eksperiment djallezor" e nga ana tjeter e lidh me 11 shtatorin.... po te ishte nje termet i shkaktuar nga njerezit, pse duhet ta benin pikerisht me dt 11? Llogjikisht duhet ta benin me nje date tjeter ne menyre qe njerezimit te mos i vinte fare mendja ne nje gje te tille.....

Dje doli njeri ne itali i cili pati parashikuar qe ne Abruzzo do binte termet dhe tha: me 11 maj e ka radhen Roma!

La vita non si spiega, si VIVE!

[QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Tere keto dite qe nga termeti e tsunami, nuk e kam degjuar ne asnje vend nje "instikt" te tille....
    Do kisha dashur te te them, qe e ka gjithmone njehere te pare qe te degjosh instikte te tilla, por e shoh qe qenke mbrapa nga info, ose nderkohe ke qene duke luajtur me kukulla deri tani, lart i ke edhe me video kete "instiktin" tim

vetem ne shqiptareve na shkon mendja ne keto gjera.
    Harrova, ti je zonjushe italiane dhe cuditesh nga shqiptaret; hap syte dhe lexo me teper, se prap po ta them qe ke info ne kete teme, qe nuk po i shpikim ne Shqiptaret

Nga njera ane thua "eksperiment djallezor" e nga ana tjeter e lidh me 11 shtatorin.... po te ishte nje termet i shkaktuar nga njerezit, pse duhet ta benin pikerisht me dt 11?
    Nuk e ke kapur fillin akoma, se c'a kam dashur te them....

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahahaha!!
    Avash ti se u shkrive, po na bjen dekun t'u qesh

Shiko Admiral, njeriu nuk ben keq nese tregohet mendje hapur ndaj cdo fakti te ndodhur apo hipotetik qofte ai. Me kete dua te te them, qe mund ta shikojme njekohesisht ne te dyja anet: si nje termet te shkaktuar nga Natyra dhe si nje termet te shkaktuar nga "natyra", ti e di se per cfare flas

Ne nje shkrim te nje mikut tim, kam hasur nje thenie qe e kish pas thene nje aktor i yni Thimi Filipi: "ti fol, une po te dua e besoj, po te dua nuk e besoj".
    Ketu eshte i gjithe stermbullari i ketij diskutimi, qe njerezit po te duan e besojne po nuk duan nuk e besojne, prandaj tregohemi intolerant ndaj njeri tjetrit ne cdo bisede....

[QUOTE=Yes*;3041642]
    Do kisha dashur te te them, qe e ka gjithmone njehere te pare qe te degjosh instikte te tilla, por e shoh qe qenke mbrapa nga info, ose nderkohe ke qene duke luajtur me kukulla deri tani, lart i ke edhe me video kete "instiktin" tim

Harrova, ti je zonjushe italiane dhe cuditesh nga shqiptaret; hap syte dhe lexo me teper, se prap po ta them qe ke info ne kete teme, qe nuk po i shpikim ne Shqiptaret

Nuk e ke kapur fillin akoma, se c'a kam dashur te them....
    wow ca pergjigje!!! C'pate ti moj?? S'te akuzoj njeri qe instikti yt ishte i gabuar.... as nuk e marr mundimin te ofendoj njerezit vetem sepse mendimi im eshte i ndryshem nga i tyre....por me sa lexova une, ishte dhe nje anetar tejter qe te ishte pergjigjur keq ty, e ti po "lan borxhin" me mua.... Si i thone asaj shprehjes (meqe ti per shprehje je shume e zonja): S'ke ci ben gomarit, e i bie samarit!!

Une ndoshta s'kam kapur fillin e asaj qe doje te thoje ti, por as ti nuk e ke kuptuar shkrimin tim. Ishte thjesht ana tjeter e mendimit tend... te citova ty meqe shkrimet e te tjereve (me po te njejtin konkluzion si i yti) ishte cituar shume.... gjithashtu sepse isha me mendimin qe ti i ke dy fije tru ne koke, aq sa te besh nje diskutim normal.... sa keq, qenkam gabuar!!

Une jam zonjushe shqiptare!!! Te jetuarit ne itali nuk ben italjane.... lajmet i lexoj edhe neper gazeta italjane edhe neper gazeta shqiptare, por ja qe HAARP apo te tilla konspirata nuk i kisha hasur ne asnje vend. Eshte e vertete qe kam ca dite qe nuk jam futur ne forum, por shkrimet i lexova te gjitha.... 10 faqe ishin ne fund te fundit!!

p.s - Ajo fjalia me kukullat shume e bukur, e ke lexuar ne ndonje liber??

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    ....por me sa lexova une, ishte dhe nje anetar tejter qe te ishte pergjigjur keq ty, e ti po "lan borxhin" me mua....
    Nese e ke fjalen per admiralin qe ka perdorur shprehjen time, ai nuk me eshte pergjigjur aspak keq, me te kuptohem mjaft mire dhe nuk ia marrim njeri tjetrit per ters, se po te ishte vertet ashtu do ia kisha dhene pergjigjen, kur nuk nguroj t'i pergjigjem edhe adm, smod apo mod, nuk e kam piken e problemit t'i pergjigjem edhe nje anetari si admirali, sepse jam e parimit "jepi cezarit ate qe eshte e cezarit"

Si i thone asaj shprehjes (meqe ti per shprehje je shume e zonja): S'ke ci ben gomarit, e i bie samarit!!
    Kjo "shprehja" eshte komplet e pavend, arsyen ta shpjegova edhe me lart, pastaj si shprehje nuk me pelqen fare dhe nuk e perdori kurre, eshte shume medioker si shprehje!

isha me mendimin qe ti i ke dy fije tru ne koke, aq sa te besh nje diskutim normal.... sa keq, qenkam gabuar!!
    Ketu ke te drejte qe je gabuar sepse une nuk kam dy fije tru, por shume fije.

p.s - Ajo fjalia me kukullat shume e bukur, e ke lexuar ne ndonje liber??
    Ka ca njerez qe jane si disa libra lehtesisht te lexueshem, ne kete rast vlejti edhe per ty.

Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •