Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 72 prej 111 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

drenica97

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    nje e di serbet nuk mund do ti akuzoi askush per ket akt terrorist,eshte here e tret qe talebanet shqiptar perfshihen ne sulme terroriste kunder SHBAve.
    jo serbet njehen qysh ne nga historia qe jan komb terorist keni harru ju reqakun prergazin e shum vise shqiptare qe u masakruann ga shteti neofashist serb

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    mund te jete nje test per politiken shqiptare.
    deri tani nuk ka asnje pergjigje nga dy qeverite ajo e kosoves dha ajo e shqiperise.
    ato vetem sa po i qurraviten amerikes, ato nuk po distancohen nga ata shqiptare qe nxisin urrejtje kunder vendeve perendimore.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

tetova mas

Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    O shqipetaret e shkrete, mos hupni kohe per religjion se kjo varsje eshte e planifikuare kunder amerikes dhe njekohesishte kunder shqipetareve. Organizatoret e kesaj vrasje te ushtareve amerikane jane agjentura te fshehura . Arid Uka ,munde te jete viktima e pa fajshme ,qe per montimin e propagandes eshte dashur te jete i punesuare nje shqipetare ne aeroportin e Frankfurtit.

Qeveria amerikane dhe Qeveria shqipetare bashkerishte duhet te kerkojne qe ky akte i shemtuare duhet te zbulohet dhe te dale ne shesh, sepse eshte akt terroriste anti- amerikane dhe njekohesishte antishqipetare .
    shqiptaret nuk reaguan kurr as si shtet as si komb kur agjemtet gjerman donin apo kruen nje akt tipik terrorrist ne prishtine kjo me habit edhe aty ka mund te ket viktima

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    O shqipetaret e shkrete, mos hupni kohe per religjion se kjo varsje eshte e planifikuare kunder amerikes dhe njekohesishte kunder shqipetareve. Organizatoret e kesaj vrasje te ushtareve amerikane jane agjentura te fshehura . Arid Uka ,munde te jete viktima e pa fajshme ,qe per montimin e propagandes eshte dashur te jete i punesuare nje shqipetare ne aeroportin e Frankfurtit.

Qeveria amerikane dhe Qeveria shqipetare
    bashkerishte duhet te kerkojne qe ky akte i shemtuare duhet te zbulohet dhe te dale ne shesh, sepse eshte akt terroriste anti- amerikane dhe njekohesishte antishqipetare .

Cila qeveri shqiptare, kete akt makber e ka organizuar qeveria Kosovare ne bashkpunim me agjensi sllave.

Edhe si thua ti ky eshte nje sulm dhe propagand antishqiptare dhe anti amerikane, per ta hutuar popullin qe mos te mirret me qeveri kriminele.
    Se po te perqendrohet populli ne qeveri egziston mundesia qe kjo qeveri te rrezohet.
    Kte qeveri qe nuk e zgjodhi populli por Agjensit antishqiptare. Tash per tash kemi qeveri qe jetojn prej trzirave. Vetem trzirat i mbajn ne jete keto qeveri

Qeveri antikombetare

Zot beko shqipetaret
    Zot beko gjuhen Shqipe
    Zot beko Kulturen Shqipe
    Zot beko Ameriken

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    shqiptaret nuk reaguan kurr as si shtet as si komb kur agjemtet gjerman donin apo kruen nje akt tipik terrorrist ne prishtine kjo me habit edhe aty ka mund te ket viktima

Edhe ti beni po me duket se po gajlohesh per te dhunuaret Afgane.

Beni po me duket u nguta. po e ndryshoj kete postim nese te kam keqkuptu.
    Nese te kam keqkuptu te kerkoj falje.

P.s. I lexova do postime neper tema te tjera per kete arsye po me duket se te kam keqkuptuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 04-03-2011 më 20:55

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    mund te jete nje test per politiken shqiptare.
    deri tani nuk ka asnje pergjigje nga dy qeverite ajo e kosoves dha ajo e shqiperise.
    ato vetem sa po i qurraviten amerikes, ato nuk po distancohen nga ata shqiptare qe nxisin urrejtje kunder vendeve perendimore.
    Po diqka mund te them jami njemendi a disqka jo, ato nuk po distancohen nga ata shqiptare qe nxisin urrejtje kunder U.S.A

Keto eshte qellimi qe te prishin mardhenjet AMERIKE SHQIPTAR
    Por keto gjera i din amerika

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Cila qeveri shqiptare, kete akt makber e ka organizuar qeveria Kosovare ne bashkpunim me agjensi sllave.

Edhe si thua ti ky eshte nje sulm dhe propagand antishqiptare dhe anti amerikane, per ta hutuar popullin qe mos te mirret me qeveri kriminele.
    Se po te perqendrohet populli ne qeveri egziston mundesia qe kjo qeveri te rrezohet.
    Kte qeveri qe nuk e zgjodhi populli por Agjensit antishqiptare. Tash per tash kemi qeveri qe jetojn prej trzirave. Vetem trzirat i mbajn ne jete keto qeveri

Qeveri antikombetare

Zot beko shqipetaret
    Zot beko gjuhen Shqipe
    Zot beko Kulturen Shqipe
    Zot beko Ameriken
    Vellai mire shkau sllave e ka doren sekrete shume te zgjatur . E vetmja lufte qe munde te behet aktualishte kunder shqipetareve ,eshte akuza per terrorizem fetare.

Sherbimi sekret gjermane ,ruse, dhe ai serbe, jane ne bashkepunim te ngushte. Shqipetaret munde te jene viktime e interesave te tyre politike . Shqipetaret si aleate dhe miqe te perjetshem te amerikaneve ne ballkane ,nuk i konvenon dikujte per strategji te ndryshme politike ekonomike gjeografike etj.etj.

Jemi shume me fate qe CIA e ameriikes i dine shume mire keto filma se kush jane artistet, qe organizojne terrorizem ne emer te popullit shqipetare ne evrope.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Po ashtu eshte, sepse gjat luftes ne kosove mediat gjermani raportoshin se kinse serbia po i ndjek disa radikal islam shqiptar dhe bejke masakra ne popullin civil. Keta te maskruarit i futke ne foto dhe ja ku jane Ekstremistat Islam. Keta debill islam po ja realizojn deshiren shkaut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 04-03-2011 më 21:07 Arsyeja: Per arsye permirsimi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Sherbimi sekret gjermane ,ruse, dhe ai serbe, jane ne bashkepunim te ngushte. Shqipetaret munde te jene viktime e interesave te tyre politike . Shqipetaret si aleate dhe miqe te perjetshem te amerikaneve ne ballkane ,nuk i konvenon dikujte per strategji te ndryshme politike ekonomike gjeografike etj.etj.
    ndoshta gjermanise nuk i intereson qe hebrejt po kontrollojne shqiperine dhe kosoven
    nje shqiperi e madhe, aleate e amerikes dhe e frances nuk do jete e mire per gjermanine.
    politika ndryshon c`do 50 vjet.
    shtetet here jane mike, here jane armike, sipas rrethanave.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Evropa eshte e mbushur plote me shqipetare , sa here qe sherbimit sekret gjermane ti duhet nje shqipetare per akuza terroriste, munde ta marre nje shqipetare nga rruga tu pi kaffe dhe ta akuzojne per terrorizem islamik.

Duhet te jemi te kujdes'shem se disa propaganda jane duke u pregaditur kunder shqipetareve ne evrope. C'jane keto propaganda ndegjojme me vone .

Faqja 72 prej 111 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •