Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 73 prej 111 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 1106
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ndoshta gjermanise nuk i intereson qe hebrejt po kontrollojne shqiperine dhe kosoven
    nje shqiperi e madhe, aleate e amerikes dhe e frances nuk do jete e mire per gjermanine.
    politika ndryshon c`do 50 vjet.
    shtetet here jane mike, here jane armike, sipas rrethanave.
    E mira dhe e ligjikshme do te ishte qe Shqiperine dhe Kosoven ta sundojne shqipetaret , pore sikur shqipetaret mos kene mundesi ,atehere me mire hebrejte se sa sllavet shkije.

Gjermanise i intereson bile bile shume se kush po sundon ne ballkane Nuk ka Bashkim Evropiane pa zgjidhjen e drejte te popullit shqipetare ne ballkane. Nuk eshte e rastesishme se vetem shqipetaret kane mbetur te izoluare ne evrope.

Disa shtete evropiane e kane pranuare shtetin e Kosoves vetem per shkake te shtypjes qe eshte bere nga amerika.

Kurva eshte gjithemone kurve ,vetem se i nderon partneret .Pra kjo eshte evropa

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Austri, arrestohet gjenerali boshnjak
    04/03/2011 08:20

Policia austriake ka arrestuar ish-gjeneralin boshnjak Jovan Divjak, në kuadër të një urdhër-arresti të lëshuar nga Serbia.

Drejtësia serbe e akuzon Divjak si përgjegjës për sulmin vdekjeprurës ndaj një fraksioni të ushtrisë jugosllave në vitin 1992, në Sarajevë.

Për të njëjtën ngjarje Beogradi akuzon edhe ish-presidentin e Bosnjes, Ejup Ganic, i cili aktualisht jeton në Britaninë e Madhe.

Vitin e kaluar një gjykatë britanike hodhi poshtë kërkesën për ekstradim të bërë nga Beogradi, duke vlerësuar se ajo ishte e motivuar politikisht.

/topchannel

~Sapo e lexova, sot ka ndodhur arrestimi. Koincidence apo jo se di,.......... e lashe fare se po ma bejne koken lemsh.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Soni ky eshte qellimi qe tja bejn koken lemsh atyre njerzve qe mendojn, dhe jane te pa manipuluar.
    Dhe shqipetareve te mirefillt

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Austri, arrestohet gjenerali boshnjak
    04/03/2011 08:20

Policia austriake ka arrestuar ish-gjeneralin boshnjak Jovan Divjak, në kuadër të një urdhër-arresti të lëshuar nga Serbia.

Drejtësia serbe e akuzon Divjak si përgjegjës për sulmin vdekjeprurës ndaj një fraksioni të ushtrisë jugosllave në vitin 1992, në Sarajevë.

Për të njëjtën ngjarje Beogradi akuzon edhe ish-presidentin e Bosnjes, Ejup Ganic, i cili aktualisht jeton në Britaninë e Madhe.

Vitin e kaluar një gjykatë britanike hodhi poshtë kërkesën për ekstradim të bërë nga Beogradi, duke vlerësuar se ajo ishte e motivuar politikisht.

/topchannel

~Sapo e lexova, sot ka ndodhur arrestimi. Koincidence apo jo se di,.......... e lashe fare se po ma bejne koken lemsh.

Keto jane fakte se sa dorren e zgjatur e kane sherbimet sllave ne evrope. Po mos te kishte qene amerika gjithe shqipetaret qe luftuane kunder serbise do te ishin arestuare ne evrope . Kemi shume raste qe nuk ka nevoje ti cekim per arestimin e shqipetareve .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Ka qene ndoshta pikerisht fakti qe shkencetaret gjerman apo gjerman e francez qe bejne keto eksperimente me njerrezit jane perpjekur te bejne eksperimente me mua ne Shqiperi dhe me vone ketu ne Gjermani dhe kane konstatuar se ndryshe nga njerrez te tjere teknikat e tyre nuk funksiononin me mbi trurin tim me teper se ato dy here ne Shqiperi,ka qene pikerisht fakti qe ata si te thuash thyen hundet tek une,si pasoje e praktikave te mija fetare dhe ushtrimeve mendore te suksesshme qe beja e qe beje une deri sot e kesaj dite,qe keta njerrez me urrejtje monstruoze me perzune me terror psiqik nga bangat e fakultetit te drejtesise ketu ne Gjermani.
    Fakt eshte se kur kam qene student ne fakultetin juridik ne Heidelberg,Gjermani,kudo qe shkoja neper nevojtoret e bibliotekave dhe neper nevojtoret e Mc Donald kudo shkruhesh i njejti mesazh:
    "Pse duhet te bejme eksperimente me kafshe kur kemi kaq shume shqiptar ketu rrotull"!!!
    Fakt eshte qe pasi kishin deshtuar prej kohesh ne perpjekjet e tyre per te bere eksperimente me trurin tim,ne vitin 2000-2001,mua m'u ofruan trash dy granata dhe nje pistolet,si "shperblim" per nje perkthim pa para qe bera per Asylarbeitskreis Heidelberg.
    Fakt eshte gjithashtu se denoncimi im tek policia kriminale gjermane kundra asaj oferte te kundraligjshme armesh qe m'u be mua u injorua krejtesisht nga ai instutucion deri sot e kesaj dite.
    Pra kur nuk arrijne gjermanet e europianet te t'a bejne mendjen sallat me ane te mjeteve post-moderne elektronike,kthehen tek mjetet e trasha inkriminuese dhe te ofrojne arme direkt,duke shpresuar se ti do t'i marresh ato arme dhe do te beshe veprime te kundraligjshme ne favor te tyre.
    Une ne ate kohe shkoja pothuajse cdo te djele ne nje kishe amerikane.Mendoj se ata qe u perpoqen te me ofrojne dy granata e nje pistolete kane shpresuar se une si nje njeri i torturuar prej tyre,me PTSS,do te beja ndonje budallallek ne kishen amerikane.
    Ne rastin tim edhe ate here i thyen hundet e nuk u eci.Por ata qe i bejne njehere keto perpjekje inkriminimi e manipulimi te njerrzve nga minoritetet,sic thashe,me siguri do te vazhdojne t'i bejne keto perpjekje djallezore perseri e perseri me te tjere njerrez.

!!!
    Shkrim interesant !! jame kurjoz te di se cfar egzakt te benin, dhe per cfar te shtynin te beje. qe eshte dicka e planifikuar kunder shqiptarve, kete se luan topi. nuk mund te jete rastesi "dick" martin, dhe kjo ngjarja shokuese e pardieshme. mundet te jene plane europiane, me qellim qe amerika te braktisi shqiperin ,dhe europa ti haje te gjalle shqiptaret.

Un pikerisht prandaj dhe kurrrr nuk kame dashur te jetoj ne europe (edhe pse kame qene nga shqipot e pare qe e kame shkelur) sepse europianet jane kafshe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 04-03-2011 më 22:15

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ti Zeid, nuk e kupton qe smthg is wrong me kete Wittstarin, qe nga menyra si shkruan e tregon? lol

jeni bere paranoid o njerez, kudo te shkoni, me frike ne zemer, se po ju manipulojne, e sidomos shqiptaret. Truri eshte gje e madh, ne fakt.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Shkrim interesant !! jame kurjoz te di se cfar egzakt te benin, dhe per cfar te shtynin te beje. qe eshte dicka e planifikuar kunder shqiptarve, kete se luan topi. nuk mund te jete rastesi "dick" martin, dhe kjo ngjarja shokuese e pardieshme. mundet te jene plane europiane, me qellim qe amerika te braktisi shqiperin ,dhe europa ti haje te gjalle shqiptaret.

Un pikerisht prandaj dhe kurrrr nuk kame dashur te jetoj ne europe (edhe pse kame qene nga shqipot e pare qe e kame shkelur) sepse europianet jane kafshe.
    Zoteri Zeid !! Pajtohem me ju plotesishte per komentin tuaj . Ka mundesi te shpjegoni me gjeresishte per shkronjat PTSS c'ka don te thote kjo shkutimishte ?? Eshte fjala per torturime apo ndonje diagnoze mjekesore ??? Me mirekuptim

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    ato do na i tregoj witstari, sepse dhe un jame kurjoz me dit per ato shkronja.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ti Zeid, nuk e kupton qe smthg is wrong me kete Wittstarin, qe nga menyra si shkruan e tregon? lol

jeni bere paranoid o njerez, kudo te shkoni, me frike ne zemer, se po ju manipulojne, e sidomos shqiptaret. Truri eshte gje e madh, ne fakt.
    PINK nuk eshte pune frike, sa per djeni mua nuk me ka hije te keme frike njerzve, sepse kam frik Allahun e Madheruar, por isha kurjoz me dite ato qe thote witstari.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    "Allah Akbar"

This is allegedly what Arif Uka shouted as he snuffed out the life of two American airmen and left a third fighting for his life in a German hospital. We believe this was the same words screamed as the two jet airliners crashed into both towers of the World Trade Center on September 11, 2001. For us those words and the report of Americans going to their deaths like lambs to the slaughter brings back strong emotions of shock, outrage and the American frontier passion for payback justice.

There are many people from various camps around the world from Serbia to Al Queda that would dance in the streets should terrorists acts alienate the United States from our allies in Albania and Kosova. We cannot let our enemies manipulate us by using extremist individuals or groups to fan the fires of religious hatreds by murdering innocent people in the name of God. As long as we keep a cool head and keep the lines of communication open the terrorists will not win the day.

The media in the Unites States is doing a good job reporting this story. They are concentrating on this assassin as more of a deranged individual, a religious fanatic rather than being a Kosovar Albanian Muslim seeking revenge for Albanians in the name of Islam. I haven't heard one person equating Albanians with Jihadists.

I am encouraged and appreciative of the reaction of the members of the Albanian Forum about this tragic incident.
    __________________________________________________ _

"All-llahu Ekber"

Kjo është kinse Uka Arif bërtiti si ai shuhet jeta e dy pilotëve amerikanë dhe një të majtë të tretë luftuar për jetën e tij në një spital gjerman. Ne besojmë se kjo ishte të njëjtat fjalë screamed si dy linjave ajrore avion u rrëzua në të dy kullat e Qendrës Botërore të Tregtisë më 11 shtator, 2001. Sepse në këto fjalë, amerikanët ndjehen si ne do të vdekjeve tona si qengja në kasaphanë. Ai sjell përsëri emocione të forta, zemërim dhe tronditje të traditës kufirin SHBA-të drejtësisë (hakmarrje)

Ka shumë njerëz nga kampet e ndryshme kudo në botë nga Serbia për të al-Kaedës të cilët do të jenë valle në rrugë në qoftë se aktet terroriste të armiqësohet Shtetet e Bashkuara nga aleatët tanë në Shqipëri dhe Kosovë. Ne nuk mund të le të armiqve tanë të na manipuluar, duke përdorur individë ekstremistë apo grupe të tifoz zjarret e urrejtjes fetare duke vrarë njerëz të pafajshëm në emër të Zotit. Për sa kohë që ne mbajmë një kokë të ftohtë dhe për të mbajtur të hapur linjat e komunikimit terroristët nuk do të fitojë ditën.

Media në Shtetet e Bashkuara janë duke bërë një punë të mirë të raportimit këtë histori. Ata janë fokusuar në vrasës më shumë si një njeri i çmendur, një fetar fanatik në vend të një shqiptarëve musliman në Kosovë që kërkojnë hakmarrje në emër të Islamit. Unë nuk kam dëgjuar një person Shqiptarët të barabartë me xhihadistët.

Unë jam i inkurajuar dhe mirënjohës për reagimin e anëtarëve të Forumit Shqiptar në lidhje me këtë incident tragjik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 05-03-2011 më 00:09
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 73 prej 111 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •