Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 62 prej 111 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    ik mo idiot se te mos ishte per shba e nato ne kishte per te na zhdukur fare milloshevici, se ne ato vite ne s'kishim brek ne byth, dhe na shpartallonin te tere, kishte dy vjet qe ushtrise ketu ne shqiperi i kishim vene flaken, po ishte nato dhe ata pilotet amerikane qe e bombarduan beogradin, sa per ti treguar qe o ik nga kosova o te shfarrosem fare. Ku ishte UCK jone kur ushtaret serbe perdhunonin qindra dhe mijera vajza shqiptare, therrnin dhe masakronin djemte? Vetem avjonet amerikane arriten qe ta nxirrnin definitivisht ushtrine dhe milicine serbe nga kosova. Natyrisht qe lufta e uck-se ka rolin e saj te jashtezakonshem, dhe shume te rendesishem, por po aq vendimtare ishte dhe ndihma e shba-se.

Mua nuk me intereson fare sa cfare bejne amerikanet me arabet a me afganistanasit, le te bejne cfare te duan, s'me intereson dhe s'me plas k3ri fare se ushtaret amerikane perdhunojne nje femer ne afganistan. Mua me intereson vetem dhe vetem se cfare bejne me shqiptaret, dhe amerikanet na kane ndihmuar qe me willsonin. Dhe ai arid uka duhet varur per gjuhe, zagari dhe duhet peshtyre, se vrau dy djem nenash te cilet nuk kishin bere kurrre asgje te keqe. Harram i qofte buka.

Afganistani dhe gjithe arabet kane popujt e tyre, nese jane te zote le te dalin dhe te luftojne per te cliruar atdheun nga pushtuesi, por ata nuk luftojne per atdhe pasi nuk njohin atdhe, por luftojne per te cliruar territoret islamike nga te krishteret, dhe per kete bota i urren.

Ndersa ne shqiptaret kemi luftuar prej 2000 vjetesh kunder pushtuesve dhe asnjehere per fe. Po te kishim luftuar per fe , atehere USA s'do te na kishte ndihmuar kurrre, po do te na kishte lene ne dore te serbit, dhe lufta mund te vazhdonte dhe sot e kesaj dite.

Ti mbeshtet terrorizmin me fjale, dhe po te kalosh ne veprim shume shpejt te pret ligji.

Prandaj ne duhet te parandalojme kalimin nga fjalet ne vepra jo vetem te tipave qe mbeshtesin aridin po te gjithe atyre qe nxisin debate percarese. Fanatike te fese myslimane e krishtere po e bejne te njejten gje. I krishteri sle gje pa thene per pjestaret e fese tjeter(madje ka tema ku katolike e ortodoks fyejne njeri tjetrin si mos me keq) dhe anasjelltas ,myslimani i thote vella aridit pse ka vrare njerez te pafajshem.
    Ti therrasim mendjes dhe ti kontribuoje secili civilizimit te shqiptarit sepse po ecim mbrama duke perlyer ate qe kishim tiparin me te shtrejte ne historine tone me te re-respektimin per fene e tjetrit.

Ps. Ushtria amerikane nuk dhunon femra te asnje kombi. Ate e kane bere individe pjestare te ushtrise amerikane dhe une e denoje nje gje te tille njesoj sice denon do amerikan i ndershem dhe do te duhej edhe ti ta denoje.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Asgje nuk kerkojm nga Ju i nderuar,vetem te shkruash ne at forum ku urrehet cdo gje shqiptare,e jo ketu,Ju dhe perqaresit e te gjithe feve le te bashkangjiten ne nje vend,e ketu eshte Forum gjithe Shqiptar,pa dallim feje,ani qe ca nga stafi vertet duhet pas kujdes ne perfshirjen e te gjithe Kosovarve mysliman ne kete cfar ndodhi!Ps.Mua me shum me dhemb shpirti per vajzat dhe Nenat Shqiptare qe e pesuan nga shkau!E ke temen ketu ne forum!
    Kush pati kujdes,po te ishte nen perkujdesje nuk do ishte bere kjo tollovi,kur u postuan foto duke i quajt ju jeni keshtu e zgerdhiheshin,kur e shane kuranin e e bene leter tualeti,i ke lexuar ti apo jo?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga semiri Lexo Postimin
    mund te flisni cfar te doni realiteti dhe drejtesia e vajzes se perdhunuar ne afganistan doli ne drite ,nuk kam kohe tu shkruaj te gjitheve sepse nuk meritoni pergjigje,.

ti frei mos valle duhet me ja kthy b.ethet amarikanit ose po jepja gruan se te cliroj prej serbit
    po perse nuk po shiqoni video e matriale tiera qe ka mjaft se qfar beri serbi ne kosove more trima
    po perse familjaret e juaj vall a kurr nuk u paskan fol keq per shkie a
    po ku po ju dhimbsen juve ata te avganistanit e te irakut ma fort se vllazerit e motrat e thmija e shqiptarve te kosoves more trima
    perse nuk shkuat ne ambasada te shkieve te hakmirreni po shkuat te miqt tan qe na shpetuan nga masakrat qe kishin mujt te jen edhe ma shum se qe ishin
    mosni more se ju nuk ini musliman ju ini terrorista
    juve zoti ka meu denue
    ju ini me te zi se shkiet bre fshinu more te paftyr
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Sylwia Lexo Postimin
    Gjithsecilit i paska dal rend te beje vleresime se kush eshte e kush jo mysliman.

Interesant Sylwia,
    ti je regjistruar vetem dy dite me pare e ben te besh vlersime se kush eshte e kush jo mysliman ndersa mua su dashka te me vije rendi te beje nje gje te tille.
    A ma sqaron pak pse une nuk duhet te te beje vleresime te tilla?

Me tingellon si i njohur ky stili i shkrimit. Nejse seshte me rendesi kjo. Me rendesi eshte qe ti sma mohon dot te drejten per te dhene opinionin tim ketu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Ti Semiri qe po ia qan hallin "motrave" tua muslimane, shko ne Jemen e ne gjithe boten arabe do te gjesh mjaft raste ku dhunohen vajzat e reja, por jo nga amerikanet, fatkeqesisht per ty, por nga vellezerit dhe kusherinjte e tyre!!!
    http://afp.google.com/article/ALeqM5jgV6-R80B4lnQEWi3llZ9Y5s4PRg
    Vec pergatitu t'i shfarosesh te gjithe, se te rralla jane rastet kur duhet t'i kursesh ata qe nuk kane dhunuar tashme!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    http://www.ngritjaezerit.org/reposit...rmiresuar1.pdf
    Lexo Semiri dhe pastaj eja na shit mend ketu!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

na can rrotllen e tr@pin kta maqedonsat dhe kosovaret me kte fene e preshit, ikni mor pirdhuni ca shkruni ne forumin shqiptar, shkoni shkrun ke forumi bangladeshit dhe sudanit. rob idiot

Promete, me ate qe ke thene i ke rene pikes!
    Jo vetem qe dhunohen nga ata shpellaret atje, por ne disa raste pasi i kane dhunuar seksualisht, i nxjerrin dhe i godasin me gure para popullit deri ne vdekje, sic ishte ai rasti i asaj gruas ne nairobi....dmth edhe i perdhunojne por edhe i godasin me gure sikur te ishin te perdala.

p.s : sa do doja qe te fluturonin nga forumi ky semiri me kete banalin tjeter hilliran.zoo, se na e felliqet forumin me ate mungese totale te edukates....
    Halabaket banale nuk i duroj dot, dhe uroj te merren masa ndaj tyre, dhe te tjere si puna e tyre,, sepse nuk bejne gje tjeter vetem ia ulin prestigjin ketij forumi.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Kush pati kujdes,po te ishte nen perkujdesje nuk do ishte bere kjo tollovi,kur u postuan foto duke i quajt ju jeni keshtu e zgerdhiheshin,kur e shane kuranin e e bene leter tualeti,i ke lexuar ti apo jo?
    Nete, unë jam anëtar qe shumë kohë ne kete forum, lexoj dhe shkruaj, kam verejtur se Islami dhe krishterimi (Kisha katolike) luftohen shumë, kjo me habitë. Mos te mendoj dikush se nuk shihen keto. Por per çudi, flitet dhe fyhen shumë priftat e Kishas katolike shqiptare deri te Papa atje, por kjo nuk ndodhë ne asnjërast (apo shumë shumë rrallë) të lexoj per ndonjë pop qe bekoj vrastarët qe na vranë!!! Duket një qellim i caktuar nder shqiptar, shume kush nuk po e mendon; "hajdeni tash tu mbjellim perqarje katolikve dhe muslimanëve shqiptar sepse ne perfitojmë"!! Këtë problem shumë kush nuk po e verenë dhe jo rastesisht kan perfitue kaq shumë shkiet ne Kosovë, veq shikoje qeverinë në Kosovë (tre ministra dhe një zëvendës i kryemistrit) i kemi qe udhëheqin me Kosoven!!

Tash kjo frymë - luftë ndaj njeri tjetrit po paraqitet edhe ne kete forum. Nuk me vjen mire dhe unë sinqerisht nuk ndihna mirë kur fyhet Islami apo Kurani, edhe ma pak kur fyhet Kisha katolike shqiptare. Njeriu mund qe ti shpreh pikpamjet e veta fetare, apo edhe aty ku mendon se nuk eshte e drejt, apo nuk e beson..., kjo eshte e natyrshme dhe per ata edhe ekziston ndarja ebesimit, por unë psh ty personalish - nuk te dalloj ne aspektin fetar, ka kohe qe te njoh ne kete forum dhe realisht nuk kemi ndonji problem ne mes veti, jo unë dhe ti apo une me dikë tjeter, por me shumë antar ne kete forum kemi miqesi dhe shoqeri te mirë, kjo eshte ne pergjithsi ne trojet tona. Problemi vjen se disa anëtar janë ekstremista qe thirren ne islam dhe disa anëtar qe flasin per krishterimin dhe shume her dalin ne krahun e kishes katolike por nuk janë katolik, KUSH E DI SE KUSH JANE KETA??!! Por katolik nuk janë, kjo po sjelle konflikte, ka nga disa anetar se as qe besojne fare bile - jane ateista por shkruajne kunder islamit, shume mendojne se jane katolik - psh antari chino, ai nuk eshte katolik, por ka nje simpati ne mentalitetet e popullit kristian. Si perfundim, eshte e vertetës e fyhet Islami shumë por hiq ma pak as Kisha katolike. Per çudi, edhe pse ka shumë te tjerë/a kjo nuk ndodhe me ta - ama per popat qe bekonin gjakatarët dhe ende vazhdojnë te thirrin ne "gjihad" ne lufte kunder shqiptarve dhe deklarohen se "Kosova eshte jeruzalemi serb" nuk duken se jane te "keqij", apo......!! dhe sipas ketyre pikpamjeve qe paraqiten ne kete forum ata duket te jene shumë të mirë, ose ndaj tyre duhet te shtohet kujdes sepse ........!!

Unë mendoj se secili nga ne duhet te jemi te kujdesshem, mos te ndikohemi nga njerez te pa ndergjegjshem, mos te ndikohemi kur mungon sinqeriteti, mos te ndikohemi kur dikush deshiron te na perqaj, dhe ta ruajme frymen etolerances dhe ti kuptojmë djallzitë e armiqve tanë - mos ta harrojmë Historinë dhe gjithnjë te mendojmë se kush na vrau dhe kush na ndihmoj..!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Semiri, fakti qe nuk sjell asnje argument por vetem pellet duke share tregon per karakterin tend. Sigurisht se ne perendim ka homoseksualitet, por dallimi ne mes perendimit dhe lindjes nga sheh ti eshte se ne perendim rastet jane te izoluara dhe flitet per to, kurse ne lindjen tende:
    http://www.foxnews.com/politics/2010/01/28/afghan-men-struggle-sexual-identity-study-finds/
    Pac fat me vellezerit tu, sigurisht nese nuk merreni vesh mire do ta heqin koken si te pafe, nese merreni vesh, atehere do te kesh dhembje ne pjesen e poshtme te trupit!

Faqja 62 prej 111 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •