Postuar më parë nga
wittstar
Une jam i bindur se i riu kosovar qe qelloi amerikanet ne Frankfurt ka qene i programuar nga ndonje laborator i fshehte i shtetit gjerman,ose nga ndonje laborator i fshehte gjermano-francez me mjete elektronike post-moderne per veprimin qe ka bere dhe ka qene i drejtuar nepermjet manipulimit te trurit dhe te duarve te tij ne distance deri ne momentin kur ka ngritur doren kunder ushtareve amerikane.
Kjo do te thote se ne si popull i vogel kemi nje problem shume serioz.
Ata qe programojne nje njeri nga nje komb te beje veprime te tilla mund te programojne dhjete,nje qind,nje mije,dhjete mije njerrez si somnambul qe te kryejne keto vepra penale.
Dhe sikur ata te kene vendosur qe te programojne vetem shqiptare ne Europe per veprime te tilla,atehere se shpejti armiqte e Shqiperise e te shqiptareve do te arrijne te inkriminojne te gjithe kombin tone.Une jam i bindur se disa shtete perendimore qe prej shume dekadash bejne eksperimente me shqiptar dhe se ata tashti do te aplikojne teknikat e tyre post-moderne per te zbuar amerikanet nga Europa dhe njekohesisht per te inkriminuar popullin tone,te cilin Europa e urren per shkak te identitetit fetar te shumices se shqiptareve.
Ndokush mund te thote por kur keto laboratore te fshehta gjermane,apo gjermano-franceze kane mjete te tilla te tmerrshme post-moderne elektronike qe te programojne shqiptare pse nuk te programojne dhe ty per vepra te kundraligjshme qe te te heqin qafe e te mos shkruash me dot kundra tyre ne internet???
Nje pyetje e tille do te ishte shume e justifikuar.
Por une kam konstatuar disa here qe ne rinine time te hershme dhe me vone me 1985 deri para zbimit tim nga Shqiperia ne vitin 1990 se disa veprime te mijat ne dy raste:Njehere ne rinine e hershme time dhe njehere tjeter ne 1985 edhe pse jo veprime te kundraligjshme ishin veprime krejtesisht te paspjegueshme nga parimet e mija,nga karakteri dhe inteligjenca ime.Duke medituar e duke menduar per mundesine e ndonje nderhyrjeje nga jashte(Ate kohe une mendoja se ndoshta ndokush me kish shtyre nepermjet magjise te beja ato veprime)une vete shume heret teper i shqetesuar nepermjet praktikave fetare dhe ushtrimeve mendore zhvillova mekanizma mbrojtese kunder cdo nderhyrjeje nga jashte ne trurin tim.
Ka qene ndoshta pikerisht fakti qe shkencetaret gjerman apo gjerman e francez qe bejne keto eksperimente me njerrezit jane perpjekur te bejne eksperimente me mua ne Shqiperi dhe me vone ketu ne Gjermani dhe kane konstatuar se ndryshe nga njerrez te tjere teknikat e tyre nuk funksiononin me mbi trurin tim me teper se ato dy here ne Shqiperi,ka qene pikerisht fakti qe ata si te thuash thyen hundet tek une,si pasoje e praktikave te mija fetare dhe ushtrimeve mendore te suksesshme qe beja e qe beje une deri sot e kesaj dite,qe keta njerrez me urrejtje monstruoze me perzune me terror psiqik nga bangat e fakultetit te drejtesise ketu ne Gjermani.
Fakt eshte se kur kam qene student ne fakultetin juridik ne Heidelberg,Gjermani,kudo qe shkoja neper nevojtoret e bibliotekave dhe neper nevojtoret e Mc Donald kudo shkruhesh i njejti mesazh:
"Pse duhet te bejme eksperimente me kafshe kur kemi kaq shume shqiptar ketu rrotull"!!!
Fakt eshte qe pasi kishin deshtuar prej kohesh ne perpjekjet e tyre per te bere eksperimente me trurin tim,ne vitin 2000-2001,mua m'u ofruan trash dy granata dhe nje pistolet,si "shperblim" per nje perkthim pa para qe bera per Asylarbeitskreis Heidelberg.
Fakt eshte gjithashtu se denoncimi im tek policia kriminale gjermane kundra asaj oferte te kundraligjshme armesh qe m'u be mua u injorua krejtesisht nga ai instutucion deri sot e kesaj dite.
Pra kur nuk arrijne gjermanet e europianet te t'a bejne mendjen sallat me ane te mjeteve post-moderne elektronike,kthehen tek mjetet e trasha inkriminuese dhe te ofrojne arme direkt,duke shpresuar se ti do t'i marresh ato arme dhe do te beshe veprime te kundraligjshme ne favor te tyre.
Une ne ate kohe shkoja pothuajse cdo te djele ne nje kishe amerikane.Mendoj se ata qe u perpoqen te me ofrojne dy granata e nje pistolete kane shpresuar se une si nje njeri i torturuar prej tyre,me PTSS,do te beja ndonje budallallek ne kishen amerikane.
Ne rastin tim edhe ate here i thyen hundet e nuk u eci.Por ata qe i bejne njehere keto perpjekje inkriminimi e manipulimi te njerrzve nga minoritetet,sic thashe,me siguri do te vazhdojne t'i bejne keto perpjekje djallezore perseri e perseri me te tjere njerrez.
Une jam i bindur se i riu kosovar eshte viktime e nje programimi te tille elektronik ne distance nga laboratore te fshehta ushtarake gjermane apo gjermano-franceze!!!
Pra o njerrez te mire merrni masa dhe sic thosh Konfuci:"permbani veten e rivendosni ritet",cilado qofte feja apo filozofia juaj,praktikoni cdo dite ushtrime shpirterore e mendore te pershtatshme per shpirtin e mendjen tuaj,qe mos ju komandojne armiqte tuaj si somnambul te beni veprime ne interes te tyre,veprime te cilat pa telekomandim nga ato laboratore te fshehta post-moderne,nuk do t'i benit kurre!!!
Man is his own star
And the soul that can
Render an honest and perfect man
Command all light,all influence,all fate
Nothing to him falls early or too late
Our acts* our angels are,or good or ill
Our fatal shadows that walk by us still
R.W.Emerson Self-Reliance
PS: Mendoni vecanerisht per akte shpirterore si praktikat fetare apo ushtrimet mendore!!
Krijoni Kontakt