Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 71 prej 111 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 1106
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Une jam i bindur se i riu kosovar qe qelloi amerikanet ne Frankfurt ka qene i programuar nga ndonje laborator i fshehte i shtetit gjerman,ose nga ndonje laborator i fshehte gjermano-francez me mjete elektronike post-moderne per veprimin qe ka bere dhe ka qene i drejtuar nepermjet manipulimit te trurit dhe te duarve te tij ne distance deri ne momentin kur ka ngritur doren kunder ushtareve amerikane.
    Kjo do te thote se ne si popull i vogel kemi nje problem shume serioz.
    Ata qe programojne nje njeri nga nje komb te beje veprime te tilla mund te programojne dhjete,nje qind,nje mije,dhjete mije njerrez si somnambul qe te kryejne keto vepra penale.
    Dhe sikur ata te kene vendosur qe te programojne vetem shqiptare ne Europe per veprime te tilla,atehere se shpejti armiqte e Shqiperise e te shqiptareve do te arrijne te inkriminojne te gjithe kombin tone.Une jam i bindur se disa shtete perendimore qe prej shume dekadash bejne eksperimente me shqiptar dhe se ata tashti do te aplikojne teknikat e tyre post-moderne per te zbuar amerikanet nga Europa dhe njekohesisht per te inkriminuar popullin tone,te cilin Europa e urren per shkak te identitetit fetar te shumices se shqiptareve.
    Ndokush mund te thote por kur keto laboratore te fshehta gjermane,apo gjermano-franceze kane mjete te tilla te tmerrshme post-moderne elektronike qe te programojne shqiptare pse nuk te programojne dhe ty per vepra te kundraligjshme qe te te heqin qafe e te mos shkruash me dot kundra tyre ne internet???
    Nje pyetje e tille do te ishte shume e justifikuar.
    Por une kam konstatuar disa here qe ne rinine time te hershme dhe me vone me 1985 deri para zbimit tim nga Shqiperia ne vitin 1990 se disa veprime te mijat ne dy raste:Njehere ne rinine e hershme time dhe njehere tjeter ne 1985 edhe pse jo veprime te kundraligjshme ishin veprime krejtesisht te paspjegueshme nga parimet e mija,nga karakteri dhe inteligjenca ime.Duke medituar e duke menduar per mundesine e ndonje nderhyrjeje nga jashte(Ate kohe une mendoja se ndoshta ndokush me kish shtyre nepermjet magjise te beja ato veprime)une vete shume heret teper i shqetesuar nepermjet praktikave fetare dhe ushtrimeve mendore zhvillova mekanizma mbrojtese kunder cdo nderhyrjeje nga jashte ne trurin tim.
    Ka qene ndoshta pikerisht fakti qe shkencetaret gjerman apo gjerman e francez qe bejne keto eksperimente me njerrezit jane perpjekur te bejne eksperimente me mua ne Shqiperi dhe me vone ketu ne Gjermani dhe kane konstatuar se ndryshe nga njerrez te tjere teknikat e tyre nuk funksiononin me mbi trurin tim me teper se ato dy here ne Shqiperi,ka qene pikerisht fakti qe ata si te thuash thyen hundet tek une,si pasoje e praktikave te mija fetare dhe ushtrimeve mendore te suksesshme qe beja e qe beje une deri sot e kesaj dite,qe keta njerrez me urrejtje monstruoze me perzune me terror psiqik nga bangat e fakultetit te drejtesise ketu ne Gjermani.
    Fakt eshte se kur kam qene student ne fakultetin juridik ne Heidelberg,Gjermani,kudo qe shkoja neper nevojtoret e bibliotekave dhe neper nevojtoret e Mc Donald kudo shkruhesh i njejti mesazh:
    "Pse duhet te bejme eksperimente me kafshe kur kemi kaq shume shqiptar ketu rrotull"!!!
    Fakt eshte qe pasi kishin deshtuar prej kohesh ne perpjekjet e tyre per te bere eksperimente me trurin tim,ne vitin 2000-2001,mua m'u ofruan trash dy granata dhe nje pistolet,si "shperblim" per nje perkthim pa para qe bera per Asylarbeitskreis Heidelberg.
    Fakt eshte gjithashtu se denoncimi im tek policia kriminale gjermane kundra asaj oferte te kundraligjshme armesh qe m'u be mua u injorua krejtesisht nga ai instutucion deri sot e kesaj dite.
    Pra kur nuk arrijne gjermanet e europianet te t'a bejne mendjen sallat me ane te mjeteve post-moderne elektronike,kthehen tek mjetet e trasha inkriminuese dhe te ofrojne arme direkt,duke shpresuar se ti do t'i marresh ato arme dhe do te beshe veprime te kundraligjshme ne favor te tyre.
    Une ne ate kohe shkoja pothuajse cdo te djele ne nje kishe amerikane.Mendoj se ata qe u perpoqen te me ofrojne dy granata e nje pistolete kane shpresuar se une si nje njeri i torturuar prej tyre,me PTSS,do te beja ndonje budallallek ne kishen amerikane.
    Ne rastin tim edhe ate here i thyen hundet e nuk u eci.Por ata qe i bejne njehere keto perpjekje inkriminimi e manipulimi te njerrzve nga minoritetet,sic thashe,me siguri do te vazhdojne t'i bejne keto perpjekje djallezore perseri e perseri me te tjere njerrez.

Une jam i bindur se i riu kosovar eshte viktime e nje programimi te tille elektronik ne distance nga laboratore te fshehta ushtarake gjermane apo gjermano-franceze!!!
    Pra o njerrez te mire merrni masa dhe sic thosh Konfuci:"permbani veten e rivendosni ritet",cilado qofte feja apo filozofia juaj,praktikoni cdo dite ushtrime shpirterore e mendore te pershtatshme per shpirtin e mendjen tuaj,qe mos ju komandojne armiqte tuaj si somnambul te beni veprime ne interes te tyre,veprime te cilat pa telekomandim nga ato laboratore te fshehta post-moderne,nuk do t'i benit kurre!!!

Man is his own star
    And the soul that can
    Render an honest and perfect man
    Command all light,all influence,all fate
    Nothing to him falls early or too late
    Our acts* our angels are,or good or ill
    Our fatal shadows that walk by us still

R.W.Emerson Self-Reliance

PS: Mendoni vecanerisht per akte shpirterore si praktikat fetare apo ushtrimet mendore!!
    mendim i drejt ...magjia esht nji mundsi e pa kontestueshme per mua qe ka ndikim te pa kontestueshem.
    Desha te ipja nji shpjegim por druaja se do me qeshin forumistet.
    Njeriu esht si mjet teknik sa mund edhe ti behet incizim ne trurin e tij dhe ai te kryej veprim te cilin nuk do e bente ne jeten normale.
    Njerzit magjistar bejn qudira dhe politikajtmagjistar do jen ne te ardhmen shqetsim i jasht zakonshem .
    Jetojm para kohes se daljes se H.Mehdiut.
    mendim shum i drejt Wittstar.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Fakte Shqiptaret Dojn Fakte Ku Jan Video Inxhizimet E Aeroportit

Nuk Mundet Me Askush Qe Ne Shekullin E XXI Te Manipuloje Me Shqiptaret
    Qenke njeri i pa bese. Ate fjaline e fundit drejtoja vetes ne rradhe te pare, syte ne balle i kemi qe te gjithe.
    Ti ke nevoje per syze se s'po sheh qarte.

Nuk i ben dot njerezit budallenj me zor, mundohu me shume. Populli Shqiptar eshte teper i zgjuar ti bien preh rrenave qe bluan ti.

Na ofendove inteligjencen.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Ajo cka ka ndodh mbrapa nuk kthehet. Osht vu nje njoll te Kosovaret ,por nuk do te thot se ajo nuk mbulohet nese deshirojn miqet tan.Jeta vazhdon per Amerikanet edhe pas 3000 te mbyturve me 11 shtator e dot e vazhdoj edhe pas ketyre 2 vrasjeve. Amerikanet ma teper e denojn vet sistemin e siguris se sa ata qe i bejne aktet .Se sot ne bot ka njerez me mendime te turbulluara,me probleme psiqike e sidomos propaganda mediale qe i shtyn njerezit te dalin nga vetvetja . kjo verehet edhe ktu me gjuhe te ashper vllazerore per interesa personale,klanore,anti ku ta di cfar tjeter .Dhe po keta njerez pak kan dallim nga ai djali UKA,ku nese i ipet mundesia te gjuan me gurr bulevardi,te vret ne emer te luftes,te vret ne emer te kombit,te vret ne emer te fejes,te vret ne emer te ateizmit,te vret ne emer te Rep-it,etj etj mos ti numroj.
    Por vetem nje mund ta them ndoshta ja vlen edhe nje tem te hapet per ceshtje nga Iliria "Dicka nuk ka qen ne rregull me popullin Ilir",se as feja ne pyetje,as diktatura as demokracia nuk kan faj per nje popull me kaq dallime substancionale ,gjithsejt 10 milion shqiptar kemi aq ndryshime ne personalitet sa e gjith Kina apo India nuk e kan.
    Prandaj ky djalosh ka bere gabimin qe nuk e lan as nje lum,po te tjeret mundohuni ta permisoni e mos anoni kah shkatrimi total, deri sa Amerika nuk i jep kahje ashtu siq pretendojn disa ketu .

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Al Qaeda e ka arritur qellimin,ka mundur dhe ka rekrutuar edhe njerez lekurbardhe.Ky ishte edhe qellimi i terroristeve,implikimi i sa me shume njerezve lekurbardhe pasi jane perfekt per kryerjen e sulmeve te tilla.Shqiptaret ne Evrope ose kudotjeter ne bote jane konsideruar race e paster,jo terroriste,jo te cmendur te vrajne njerez te pafajshem ne emer te religjionit.Kete bindje e theu i shperlari nga trute Arid Uka.Bravo Al Qaed-ja arrite qellimit.
    Ju debillat e forumit ,qe mundoheni ta justifikoni veprimin e tij me gjoja nje video te shikuar,nuk ju shiten keto genjeshtra.Aridi kishte planifikuar me heret te shkoj ne Afganistan te luftoj kunder amerikaneve,per te mbrojtur cmendurine e tij ,te ashtuquajtur xhihad islamik.
    Ky debilli dhe shoket e tij nuk kan komb,as shtet,keta skane asgje.Po te ishte puna e nje videoje te dhunimit,ky debilli ka mundur te futet ne forumin shqiptar dhe te lexoj per dhunimet e motrave te tij shqiptare nga serbet.Mirepo nuk e beri kete.Pse???Sepse ky nuk ka motra shqiptare,ky nuk ka vellezer shqiptar,ky ka vellezer dhe motra talebanet.I uroj nga zemra varje ,ose karrike elektrike.Do e festoj diten kur ta shoh te vdekur kete dhe shume debilla qe na e nxine edhe ate pak fytyre qe e patem ne syte e botes.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga polikumi Lexo Postimin
    ishte me te vertete nje ngjarje tronditese ajo qe ndodhi ne aeroportin e frankfurtit ku nje shqipetar qelloi mbi ushtaret amerikane i frymezuar nga nje video ne internet
    shof qe askujt nuk i ha palla(shprehje kosovare) dua te hap diskutim per kete pasi une kam me te vertete shume veshtiresi te identifikohem ne etnine time dhe ja arsyet:
    1-shqipetaret kane patur probleme gjithmone ne identifikimin e tyre ne arenen nderkombetare.atehere ne jemi nje popull autokton qe jeton ne trojet e veta apo evgjite te sjelle ketu nga kushedi se ku?
    2-ne si komb i vogel dhe i pa fuqishem identifikohemi me qendresen tone historike dhe me aleatet qe kane kuptuar dhe mbrojtur identitetin tone apo ne identitetin e pushtuesit qe na eshte imponuar gjithmone
    3-si eshte e mundur qe nje shqipetar te vrase ata qe e shpetuan nga asgjesimi i plote ?per nje video?apo per fondamentalizem?
    ju lutem pyetjete e mia nuk ka te bejne fare me besimin fetar apo me bindjet politike por vetem me argumenta historike te eksistences sone prendaj ju lutem te orientoheni ne kete drejtim faliminderit
    In 2007 there were 3 Muslim Albanian brothers living in Cherry Hill, New Jersey that were arrested in a plot to kill American soldiers at the Fort Dix Army Base.

Now it is reported Arif Uka from the city of Mitrovica gunned downed two American Air Force airmen and wounded two others in an incident on a U.S. Army bus at Frankfurt airport.

It's a tragedy for family of these two airmen and will give ammunition to those critics here in the United States and abroad that heavily opposed our intervention in Kosova against the Serbs. Why did we fight on the side of Muslims against Christian Serbia. The answer is we never intervened to fight for Muslims. We came to Kosova to fright for PEOPLE regardless of their religion being driven from their homes and murdered by the ruthless military and paramilitary war machine of Serbia. We were afraid if the United States did not take action we would witness another Holocaust in the 20th Century right before our eyes. To do nothing would damn us in History for all time and above all to help the Albanians was the right thing to do.

Of all the Muslims on Planet Earth the Albanians would be the worst candidate to be Jihadists. "The religion of Albania is Albanianism" has always been the characteristic of the Albanian people. Despite the reported funds from Saudi Arabia flooding into Albania and Kosova to encourage Muslims to be more devout and encourage Sharia Law I can't envision their efforts influencing the traditionally religiously tolerant, independent and hospitable people of Skanderbeg. They will ultimately learn the concept of Albanian honor or Besa is stronger than the Koran or Christian Bible.

There's very little you can do about a small number of radical religious extremists that want to kill in the name of God. They in no way represent the character and humanity of the national group they represent. On April 19, 1995 a large bomb was denoted at the Federal Building in Oklahoma City, Oklahoma killing 168 American citizens including 19 children under the age of 6. The terrorists responsible for this senseless tragic act were home grown American political and religious extremists killing innocent men, women and children to demonstrate their anger at the American government and their devotion and love for God according to their small radical extremist evangelical Christian sect.

Religious extremists that murdered 3000 on September 11, the Albanian that shot two American airmen the other day or a group of evangelical Christian American terrorists that triggered the bomb in Oklahoma City are basically the same madness that threatens all human beings that only ask to walk through this life in peace and freedom and hear the music of our children's laugher.

n 2007 ka pasur 3 vëllezër muslimanët shqiptarë që jetojnë në Cherry Hill, New Jersey i cili u arrestuan në një komplot për të vrarë ushtarë amerikanë në bazën Fort Dix të Ushtrisë.

Tani ajo është raportuar Arif Uka nga qyteti i Mitrovicës të vrarë dy pilotët amerikanë dhe u plagosën dy të tjerë në një incident në një autobus të ushtrisë amerikane në aeroportin e Frankfurt.

Kjo është një tragjedi për familjen e të dy pilotët dhe do të japë municion për ata kritikë këtu në Shtetet e Bashkuara dhe jashtë vendit për të kundërshtuar seriozisht ndërhyrjen tonë në Kosovë kundër serbëve. Pse ne luftuar në anën e myslimanëve kundër të krishterë Serbisë. Përgjigja është se ne kurrë nuk ndërhyri për të luftuar për Islamin. Ne kemi qenë në Kosovë për lemeri për njerëzit, pavarësisht nga feja e tyre u dëbuan prej shtëpive të tyre dhe të vrarë nga lufta e pamëshirshme e makinës ushtarake serbe dhe paraushtarake. Ne ishim të frikësuar nëse Shtetet e Bashkuara nuk kanë ndërmarrë veprime, ne do të bindeni një holokaust në të drejtën e shekullit të 20 para syve tanë. Për të bërë asgjë nuk do të na damn in History për të gjithë kohën dhe mbi të gjitha për të ndihmuar shqiptarët ishte gjëja e duhur për të bërë.

E të gjithë muslimanëve në planetin Tokë që shqiptarët do të jetë kandidati më të keq të jenë xhihadistët. "Feja e shqiptarëve të Shqipërisë", ka qenë gjithmonë karakteristikë e popullit shqiptar. Pavarësisht nga fondet e raportuara nga Arabia Saudite përmbytjet në Shqipëri dhe Kosovë për të inkurajuar muslimanët të jenë të devotshëm dhe të inkurajojë ligjin e Sheriatit unë nuk mund të parashikojë përpjekjet e tyre të ndikojnë në njerëzit tradicionalisht tolerante fetare, të pavarur, dhe ushtria e Skënderbeut. Ata do të mësojnë në fund të fundit koncepti i nderit apo shqiptare Besa është më e fortë se sa Bibla e krishterë apo Kuranit.

Ka shumë pak ju mund të bëni në lidhje me një numër i vogël i ekstremistëve radikal fetar që duan të vrasin në emër të Zotit. Ata në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë karakterin dhe njerëzimit e grupit nacional që ata përfaqësojnë. Më 19 prill, 1995 një bombë të mëdha është dhënë në ndërtesën federale në Oklahoma City, Oklahoma vranë 168 qytetarë amerikanë, duke përfshirë 19 fëmijë nën moshën 6. Terroristët përgjegjës për këtë akt tragjik i pakuptimtë ishin rritur në shtëpi ekstremistët amerikan politike dhe fetare, duke vrarë njerëz të pafajshëm, gra dhe fëmijë për të demonstruar zemërimin e tyre në qeverinë amerikane dhe angazhimin e tyre dhe dashurinë për Perëndinë në bazë të ekstremiste të vogël të tyre të krishterë ungjillorë radikale sekt.

ekstremizmave fetare të vrarë në 11 shtator 3000, një shqiptar i cili qëlloi dy pilotë amerikanë e të tjera ditore, apo një grup amerikan terroristë krishterë ungjillore që shkaktoi shpërthimin në Oklahoma City në thelb janë të njëjta çmenduri që kërcënon të gjithë qeniet njerëzore që vetëm kërkojnë të ecin nëpër këtë jetë në paqe dhe liri dhe të dëgjoni muzikë dhe qeshurit e fëmijëve tanë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 04-03-2011 më 18:33
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Ha hahahaha,Une vehabiste,Po une jam koka e vehabizmit ,por problemi qendron qe une as musliman nuk jam, gjej nje postim timin ku une perkrah vehebizmin!Jo veç vehabizmin por jam kritik ndaj te gjitha feve, kur vrehet se ato perdorin fene si nje instrument te politikes per te arritur nje qellim...

Oh more Bindi ti po mendon se te shkon plani deri ne fund, ti je nje dinak apo i mencur vehabist. Mund te them se ti je njri prej atyre qe i programon te rinjet, ti je rrenja e vehabizmit.
    Bindi je shum dinak dhe i dyshimt. DINAKE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    njeriu eshte i cuditshem.
    vellau vret vellane. babai perdhunon vajzen.
    dikush tjeter vret ate qe te ka shpetuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Oh more Bindi ti po mendon se te shkon plani deri ne fund, ti je nje dinak apo i mencur vehabist. Mund te them se ti je njri prej atyre qe i programon te rinjet, ti je rrenja e vehabizmit.
    Bindi je shum dinak dhe i dyshimt. DINAKE

e ke myt krejt Bindin

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin

Mos i harroniketa Agjentet e BND.se Gjermane qe hodhen bomben ne selin e Eulexit ne Kosove dhe me pase karriera e tyre perfundoje tragjikisht duke ju dale edhe shum te zeza tjera ketyre Agjentve se ishin edhe Homoseksuale per qka u perjashtuan edhe nga puna me pase.

Ku jan kta persona sote a ka mundesi qe keta te hakmerren ndaj Kosoves kur dihet se fundi i karrieres se tyre filloje ne kosoves dhe kta jan Agjent profesionist.

.
    O shqipetaret e shkrete, mos hupni kohe per religjion se kjo varsje eshte e planifikuare kunder amerikes dhe njekohesishte kunder shqipetareve. Organizatoret e kesaj vrasje te ushtareve amerikane jane agjentura te fshehura . Arid Uka ,munde te jete viktima e pa fajshme ,qe per montimin e propagandes eshte dashur te jete i punesuare nje shqipetare ne aeroportin e Frankfurtit.

Qeveria amerikane dhe Qeveria shqipetare bashkerishte duhet te kerkojne qe ky akte i shemtuare duhet te zbulohet dhe te dale ne shesh, sepse eshte akt terroriste anti- amerikane dhe njekohesishte antishqipetare .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Vrasja e ushtareve amerikane ,eshte vetem fillimi i propagandave antishqipetare dhe antiamerikane (miqesise se perjetshme ). Politika antiamerikane ka filluare ne evrope duke perjashtuare Angline dhe shtetet skandinave .

Amerika dhe shqipetaret jane dhe do te mebeten per miqesi te perjetshme,. E vetmja force eshte amerika e cila e shpetoi ballkanin, dhe njekohesishte amerika do te mbetet ne ballkane sa te jete kjo evropa kurve.

Disa shtete me ndikim ne evrope , rusia dhe serbia do te bejne c'mos qe merredheniet shume te mira te shqipetareve dhe amerikaneve te prishen. Keto filma i dine shume mirre amerika .

Faqja 71 prej 111 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •