Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 61 prej 111 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar më parë nga Sylwia Lexo Postimin
    Cfare lexove se me habite.
    Cila pjese e postimit tim ishte per keqardhje?
    Qe te thashe lexo me teper per Gjermanine, apo qe thashe qe Europa s'eshte domosdoshmeri?
    Domosdoshmeri dhe nevoje kane shume dallim, dhe une e shoh Europen ne kete te dyten. Domosdoshmeri eshte te ngrenit dhe te pirit., qe s'ben jeta pa to.
    Po edhe ne punojme per te ngrene e per te pire.Ate qe ka arrit Shqiperia per keto 20 vjetet e fundit,kane punuar Europa qe me 1945.Mendoni ndryshe si demokrat te vertete se eshte me mire per te gjithe.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Çështja po kthehet në komedi. Këtu duhet zhvilluar mentaliteti e të kuptohet qe nuk ekzistojnë më fiset si para 100 vitesh dhe te merren përsipër aktet e çdo individi. Ky Uka ka qënë individ me frustacione. Fajin kryesor e ka qeveria Merkel që në kuadër të demokracisë pranon në gjirin e saj individë të paintegruar në sajë të multikultarizmit. Por reagimet e kosovarëve dhe kryebajraktarëve Thaçit dhe Pacollit janë skandaloze. Në një vend modern ose të paktën nëse pretendohet si modern, as që imagjinohet që një shoqëri e tërë të zhvillojë ndjenjën e turpit, frikës dhe fajit siç bëhet në rastin konkret. Arid Uka ka vrarë ushtarët amerikanë sepse ka parë Al-Jazeeren ku amerikanët vrasin muslimanë. Ai nuk ka vrarë në emër te Kosovës, por në emër të islamit dhe çmendurisë së tij. Ka vrarë si një shtetas gjerman. Por fatkeqsisht vazhdon të ekzistojë mentaliteti tribusë. Arid Uka është individ i lirë si gjithkush dhe nuk imponohen dot sjellje fisnore sot në kohët globale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 04-03-2011 më 07:52
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Vellezer, nje gje duhet te na jete e qarte, ne si shqiptare banojm toka antike, toka te "shenjta" ne sy te tjereve, toka te SHTRENJTA......per miq, nuk ka nevoje te "brengosemi", vetem A duhet me thane, e i kemi verdalle tek dera.
    kjo s'eshte e vertete. shqiptaret kishin kohe qe bene me shume se AA kur masakroheshin nga serbet e greket por miqte nuk na erdhen te dera, por armiqte. Apo ne ate kohe tokat tone s'ishin kaq te shenjta e te shtrenjta. Por me 1999 ndodhi dicka e paprecedent, nje force ushatarake e drejtuar me se shumti nga Amerika dhe Anglia i erdhi ne ndihme nje populli ne nevoje dhe ushtrise se tij duke e shpetuar nga katastrofa.

Fakt eshte, se amerika si force boterorer, si "polic" boterore, ka interessat e saja, dhe i hyri ne "kllap" problemi i shqiptareve. Fakt eshte se, kush ka interess mbi tokat tona, duhet ta vet "qahine", a ai jemi NE, shqiptaret. Kemi "luksin" te zgjedhim si ne supermarket.
    ok, per cfare te na pyese?

s'me duket se paskemi nje lluks te tille. Ne s'kemi dale per pazar aleatesh - aleatet natural i ka zgjedhur populli shqiptar edhe perfaqesuesit te tij te zgjedhur dhe ato gjenden ne perendim.

Serbi nuk ka mund me e shfaros popullin shqiptare kur e kish ne tablo argjendi (1913-1945) e ku me ne shekullin e 21 !!!, dhe serbi KURRE nuk do ta shfaros popullin shqiptare, nuk ka lind nena akoma burra qe mund neve te na shfarossin.

Nuk mund assesi te pushtohen tokat tona, jane vende me karakteristike gjeografike te klases me te larte per mbrojtje.....vershonja atdheun ne google, e do te hasni gjeografine tejet te pershtatshme.....vendi jone eshte i prire per luft partizane. Pra, mos gjykoni me bark, por me tru.
    tokat tona mund dhe jane pushtuar, kjo s'ka te beje me pozicionin gjeografik por me ushtrite armike, numrin dhe forcen luftarake te tyre. Per ne lufta se pari duhet fituar me diplomaci, pastaj me aleate dhe ne terren.

Amerika nuk na don neve sepse i kemi frizurat e arta, apo hundat e drejta, jo bre, asnjehere. Po te na donin, do ta njihnin kosoven edhe ata 5 sakatet e bashkimit europjan.
    Epo bre thuaji njehere faleminderit per njohjet qe jane bere, shumica vetem ne saje te presionit te Amerikes, dhe jo per frizurat e bukura apo hundet e e Kosovareve. Nqs nuk do te ishte per Ameriken, s'do te ishin 5 shtete, por shume. Sipas teje Amerika e paska per detyre ti detyroje shtetet sovrane te Europes te pranojne Kosoven qe ne te themi na do Amerika, ndryshe jo, na do per interes.

Falemnderues njeriu duhet ti jete CDO KUJT, qe i ndihmon, kjo ne shenje KULTURE, dhe populli yne eshte popull i KULTURUAR, edhe pse ne kete mes ketu ka aty ketu do adoleshenta qe akoma curret nuk dijn vet me i fshij.
    Populli po, nje pakice jo
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga semiri Lexo Postimin
    ee tani na doli motivi ,se paku i riu ka mare guximin te beje vrasjen ne 4 sy , ndersa keta idiote amerikane , tinez kane shkerdhy femra se gjoja nuk i sheh kush ,po ka kush i sheh dhe incizon pastaj pasojat jane keta qe ndodhin ,mire ka bere i riu qe ka likuidu njerez amoral dhe pisa . kjo eshte ushtri amerikane ku ka pederasta lezbike e lloj lloj psikopatesh .

Semiri,
    une jam femer dhe kam me shume se ti mirekuptim per femrat e dhunuara. Por ajo qe thua ti eshte neveritese.
    Pse duhej ky djali te merrte drejtesine ne dore. Apo miliona myslimane (ka madje edhe afgane sa te duash) ne Gjermani jane budallenj qe nuk e bene kete gje. Ku e dinte ai se mu keta dy ushtaret qe vrau ishin ata dhunuesit e videos.?
    Dhe cfare eshte rezultati i veprimit te tij? Mori veten dhe familjen ne qafe. Ne nje ose menyre tjeter ua hapi gojen armiqeve te shqiptareve qe nuk jane te pakte iu dha nje arsye me shume tna quajne fundamentaliste e te tjera marifete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    64
    ky trimi i kosoves qe i vrau dy amerikan pse nuk i vrau dy shkije qe i kena armik te perjetshem po ju dhimkan fort talibant i paska mete keti me nxerr hakun per taliban tash ne te kalbet ne burg te perjetshem ,

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    me fal ti qelbanik e qe.nef , mua nuk me ka shpetuar askush sepse kapa vete pushken , ti mund te thuash per veten , dhe boll me se na cavet ****** me kete PO MOS TE ISHIN AMERIKANET .... jeni mesuar te rini neper evrope dhe te luftoej dikush tjeter , e keni gjetur kollaj kete shprehje ,pikerisht ata dezertuesit e shprehin me teper kete
    ik mo idiot se te mos ishte per shba e nato ne kishte per te na zhdukur fare milloshevici, se ne ato vite ne s'kishim brek ne byth, dhe na shpartallonin te tere, kishte dy vjet qe ushtrise ketu ne shqiperi i kishim vene flaken, po ishte nato dhe ata pilotet amerikane qe e bombarduan beogradin, sa per ti treguar qe o ik nga kosova o te shfarrosem fare. Ku ishte UCK jone kur ushtaret serbe perdhunonin qindra dhe mijera vajza shqiptare, therrnin dhe masakronin djemte? Vetem avjonet amerikane arriten qe ta nxirrnin definitivisht ushtrine dhe milicine serbe nga kosova. Natyrisht qe lufta e uck-se ka rolin e saj te jashtezakonshem, dhe shume te rendesishem, por po aq vendimtare ishte dhe ndihma e shba-se.

Mua nuk me intereson fare sa cfare bejne amerikanet me arabet a me afganistanasit, le te bejne cfare te duan, s'me intereson dhe s'me plas k3ri fare se ushtaret amerikane perdhunojne nje femer ne afganistan. Mua me intereson vetem dhe vetem se cfare bejne me shqiptaret, dhe amerikanet na kane ndihmuar qe me willsonin. Dhe ai arid uka duhet varur per gjuhe, zagari dhe duhet peshtyre, se vrau dy djem nenash te cilet nuk kishin bere kurrre asgje te keqe. Harram i qofte buka.

Afganistani dhe gjithe arabet kane popujt e tyre, nese jane te zote le te dalin dhe te luftojne per te cliruar atdheun nga pushtuesi, por ata nuk luftojne per atdhe pasi nuk njohin atdhe, por luftojne per te cliruar territoret islamike nga te krishteret, dhe per kete bota i urren.

Ndersa ne shqiptaret kemi luftuar prej 2000 vjetesh kunder pushtuesve dhe asnjehere per fe. Po te kishim luftuar per fe , atehere USA s'do te na kishte ndihmuar kurrre, po do te na kishte lene ne dore te serbit, dhe lufta mund te vazhdonte dhe sot e kesaj dite.

Ti mbeshtet terrorizmin me fjale, dhe po te kalosh ne veprim shume shpejt te pret ligji.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ee tani na doli motivi ,se paku i riu ka mare guximin te beje vrasjen ne 4 sy , ndersa keta idiote amerikane , tinez kane shkerdhy femra se gjoja nuk i sheh kush ,po ka kush i sheh dhe incizon pastaj pasojat jane keta qe ndodhin ,mire ka bere i riu qe ka likuidu njerez amoral dhe pisa . kjo eshte ushtri amerikane ku ka pederasta lezbike e lloj lloj psikopatesh .
    po qa je kah flet bre i panieri bre
    se ti nuk je nieri as me njerz nuk paske nejt kurr pyyffff
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Asgje nuk kerkojm nga Ju i nderuar,vetem te shkruash ne at forum ku urrehet cdo gje shqiptare,e jo ketu,Ju dhe perqaresit e te gjithe feve le te bashkangjiten ne nje vend,e ketu eshte Forum gjithe Shqiptar,pa dallim feje,ani qe ca nga stafi vertet duhet pas kujdes ne perfshirjen e te gjithe Kosovarve mysliman ne kete cfar ndodhi!Ps.Mua me shum me dhemb shpirti per vajzat dhe Nenat Shqiptare qe e pesuan nga shkau!E ke temen ketu ne forum!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Mos flisni permendesh,gjyshi i tij eshte vertet nje imam ne xhamin e Zhabarit te ulet,(Gjyshi i dajve)i cili gjate luftes strehoj me mijra shqiptar dhe eshte nje njeri shum i respektuar!Ai eshte nje hoxhe por jo nje kriminel.dhe asesi nuk ka mund ai te inspirohej nga gjyshi pasi me vite jetonin jasht.Qe ne fillim shpreha dhembjen per at cfar ndodhi,dhe vetem ai-ajo qe nuk ndihet Shqiptar-e do i jap kahje te kundert perveq qe ishte akt i pa presedan,kriminel dhe kurr mos degjofsha me gjera te tilla,per Shqiptaret e te dy shteteve!
    Diçka po shoh se nuk po kuptohet drejt, askush nuk ka te drejt ta akuzoj familjen e ketij vrastari, edhe më pak hoxhen i cili vertetë tregonte nga pamja ne TV se ishte shumë i lodhur per rastin, ai dukej dhe flitet per të se ishte shumë njeri i mirë dhe i drejt, pos asaj ai ishte hoxh me dhjetra vite por asnjëher nuk ka nxitë dikënd qe te vret, prite Zot, kjo nuk ndodhe nga hoxh-ët as nga muslimanët shqiptar. As shqiptarët - as muslimanët si komunitet nuk bën të akuzohen pse një psikopat vret dikënd, te e fundit kjo nuk është një frymë as princip i shqiptarve as te muslimanve shqiptar, amerikanet dhe gjermanët e njohin traditen dhe mentalitetin e shqiptarve pasi qe me mijra shqiptar jetojne ne shtetet e tyre. Kjo le te behet e ditur. Muslimanët shqiptar jane te mirë. Kjo eshte nje deshmi e gjallë deri sot. Problemi eshte se ka filluar te ndryshoj Islami nder shqiptar, ka fillue te shperndahet një islam (sekte te ndryshme) qe edhe vet shtetet islame kan problem me të, ky islam dhe kjo frymë i perket ketij djaloshi qe vrau ushtarët amerikan, ky islam dhe lkjo frymë urrejtjse dhe vrastare predikohet dhe lexohet edhe tek shume anetar ne kete forum, ky islam ka si at-shpritror apo udheheqes shpirtror shefqet karsniqin në Kososvë, ky islam nuk i duhet shqiptarve, ky islam eshte i projektuar nga armiqt e Kosoves dhe trojeve shqiptare, ky islam do ta rrezikoj interesin shqiptar, eshte projekt i sllave dhe qarqeve sllave dhe vjen nga lindja.

Pra, nuk eshte problemi në ISLAM-in nder shqiptar qe ishte qe shumë vite por problei eshte ai islam sektar qe nxite ne vrasje dhe urrejtje, ky eshte probelemi.

Veq klikoje kete link dhe shiqoje se si mendojnë dhe si frymojnë këta te çmendur:
    http://www.forum-islamik.com/forum/s...-e-Frankfurtit
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 04-03-2011 më 09:00
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Eshte e cuditshme qe per nje teme te tille, te mbushen brenda 3 ditesh gjithe ato faqe; me kete tregojme se ne shqiptaret qenkemi me te zote te shajme njeri tjetrin ne tema te tilla, se sa te komentojme tema per se mbari duke diskutuar mbi idete.

Eshte vertete me te ardhe keq!
    Me kapi syri nder te tjera nja dy komente 571 dhe 573 te ketij te riut, qe qenka regjistru si duket vetem per te share ketu, qe me ato komente qe paske bere tek ato qe permenda me lart, meriton me te thane nje shprehje qe e perdor kryeparlamentarja jone: " me te kape per zhelesh e me te nxjerre jashte"
    Jo vetem ty, por te gjithe ata banalet e forumit qe te behen shembull per te gjithe!

Faqja 61 prej 111 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •