Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 70 prej 111 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Jemi ngapak te cuditshem ne shqipot. Sa shume ferkojme duart nga gezimi ne dite te veshtira.
    Dhe fillojme te tregojme se kush eshte me patriot me proamerikan me proislamist me provehabist a me prodjall. Shkojm aq larg sa themi se duhet te vrasim nje familje te tere pse nga mesi i saj doli nje i cmendur. Ose se ai tipi ka bere mire dhe duhej edhe me shume te vriste.
    Kur tere kesaj i shtojme edhe budallenjte qe shkrimet e tjetrit i kuptojne krejt tjeter per tjeter, e etiketojne saora vehabist e nje postim me poshte i thone mos etiketo.
    Per te te lene mendja.
    Mendon dikush qe duke marre hak mbi familjen i bejme qejfin Amerikes e perendimit tjeter? Jo jo. Amerika e Europa e kane mbyllur kete kapitull qe ne kohen e mesjetes, inkuizicionit. Eshte mire qe nuk na degjojne ndryshe vertete do tmerroheshin.

Pse nuk niseni nga vetja ju qe thoni te denojme familjen? A mund te mbani nen kontrolle ju niperit,axhallaret,dajet,kusherinjet madje edhe vellezrit e motrat?
    Se besoj. Une jo. Une nuk mbaj pergjegjesi cfare ben kushdo pjestar i familjes time. Larg qofte(dhe besoj do te jete larg) do te denoja rastin njesoj si familja se tjeter sdo kisha mundesi te beja.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Jemi ngapak te cuditshem ne shqipot. Sa shume ferkojme duart nga gezimi ne dite te veshtira.
    Dhe fillojme te tregojme se kush eshte me patriot me proamerikan me proislamist me provehabist a me prodjall. Shkojm aq larg sa themi se duhet te vrasim nje familje te tere pse nga mesi i saj doli nje i cmendur. Ose se ai tipi ka bere mire dhe duhej edhe me shume te vriste.
    Kur tere kesaj i shtojme edhe budallenjte qe shkrimet e tjetrit i kuptojne krejt tjeter per tjeter, e etiketojne saora vehabist e nje postim me poshte i thone mos etiketo.
    Per te te lene mendja.
    Mendon dikush qe duke marre hak mbi familjen i bejme qejfin Amerikes e perendimit tjeter? Jo jo. Amerika e Europa e kane mbyllur kete kapitull qe ne kohen e mesjetes, inkuizicionit. Eshte mire qe nuk na degjojne ndryshe vertete do tmerroheshin.

Pse nuk niseni nga vetja ju qe thoni te denojme familjen? A mund te mbani nen kontrolle ju niperit,axhallaret,dajet,kusherinjet madje edhe vellezrit e motrat?
    Se besoj. Une jo. Une nuk mbaj pergjegjesi cfare ben kushdo pjestar i familjes time. Larg qofte(dhe besoj do te jete larg) do te denoja rastin njesoj si familja se tjeter sdo kisha mundesi te beja.
    Po i mban se kur ta kujton ky far majmuni qe i shkon krejt familja,pak ma ndryshe e zgjat doren e merr pare me pounu kunder vendit,hajt ti mos u ban shum e dhimshme,se ne shqiptaret kurr se kemi ber dhe sot nuk e bejm,ne m,e kan me punu veq per armikun.Ktu nuk eshte puna qe ka vdek nje amerikan,por vehabet po punojn per njollosjen e kombit ne kesi forma,po me siguri edhe ty te kthehet kujtesa por behet von.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Qeveria E Kosoves Duhet Te Nderhyje Menjeher Para Se Ta Shkatrroj Psiqikisht Ket Qunin Shqiptare Per Ta Mesuar Te Verteten.

Te Gjitha Eksperimentet E Evropes Jan Ber Pikerisht Me Te Burgosurit Shqiptare Ne Evrope Shumica Prej Te Cilve Sapo Kan Perfunduar Burgimin Kan Vdekur Ne Rrethana Shum Misterioze.

Stop Gjenocidit Psiqik Te Shqiptarve Ne Evrope

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Po i mban se kur ta kujton ky far majmuni qe i shkon krejt familja,pak ma ndryshe e zgjat doren e merr pare me pounu kunder vendit,hajt ti mos u ban shum e dhimshme ,se ne shqiptaret kurr se kemi ber dhe sot nuk e bejm,ne m,e kan me punu veq per armikun.Ktu nuk eshte puna qe ka vdek nje amerikan,por vehabet po punojn per njollosjen e kombit ne kesi forma,po me siguri edhe ty te kthehet kujtesa por behet von.

Une fare pak kuptova nga sa ke shkru ti. Si duket ty tu ka kthy kujtesa me kohe. Megjithese as kete shprehjen " te kthehet kujtesa" qe ti e ke perdore per shume persona ktu spo e kuptoj. Une spo behem e dhimbshme ketu,une jam e dhimbshme gjithmone. Nuk kuptova cfare nuk bejme ne shqiptaret e cfare do te thote ajo "ne m,e kan me punu veq per armikun". Ktu eshte puna se kane vdeke jo nje po dy amerikane,djem te rinj dhe jane vrare nga nje i ri me origjine shqiptare.
    Une se di kush jane vehabet se sme eshte kthyer ende kujtesa po mire qe tkemi ty e na i sqaron gjerat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 04-03-2011 më 17:53

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ku qe duket gay e gjysme (si shumica e islamikeve) duhet pru ne Amerike, te behet dashnore e zezakeve ne burg per nja 20 vite dhe atehere te vritet.
    Talaq, Talaq, Talaq.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    o or zorre e pacollit,
    po lereni keto sene, ju klysht e pacollit. Se ju me sigurimin e msheft te pacollit i keni bo keto sene, ju e dini ku eshte pika me e dobet e kosovareve (jan amerikanet).

Dhe kshtu eshte mendimi juve me aleatin e juaj rusosllavet dhe disa shtete te europes:
    Ju zgjedhet nje qeveri qe nuk doli nga vota e popullit por e manipuluat deshiren e popullit, e zgjedhet nje njeri president qe vetem 5% te popullates e votuan( 5% me i mbledhe vetem njerezit apo zyrtaret e pacollit bojn, nese nuk i9 ka vjedh)
    E ndertuat nje qeveri me njerez te akuzuar per shum krime, president zgjpdhet nje njeri te dyshuar ne rrethana te dyshuara.
    Pasi u zgjodh qeveria dhe presidenti jo nga vullneti i popullit, u vu re nje tension shum i madh nder kosovar, dhe nga frika se, ky tension mundohet te pelcas me permasa katastrofale per Rezhimin pacolli, e hartua nje plan qe ju duhet nje debill per realizimin e planit, vrasja e amerikaneve, dhe pas ksaj vrasje, ju eshte terhjek vemendja opinionit kosovar. Dhe keshtu Pacolli vazhdon punen e tij si nje dinak, Po dinak i pa skrupullt.

Se po pritoj mo me shkru se ti Prishtina C , je njeri prej investimeve me pa vend qe ka bere pacolli. krejt lop ishe

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Keto kahje jan shume te veshtira per ti kuptuar truri yte prej Gomarit fshatareske te izoluar ne ndonje cep te ballkanit .

Bota nuk funksion ashtu si e shefe ti fshtari i Ballkanit Bota dhe sekretet e botes jan krejtesisht te ndryshme nga ato te cila te servohet ty nga mediat botrore dhe sherbimet super Inteligente te Amerikes dhe Evropes .

Nuk ke faje se ti e ke trurin e vockel per ti kuptuar keto gjera mbase edhe nuk duken nga periferit e Evropes siq esht Ballkanit
    un fshatar i ballkanit jo o ti fshatar i kremlinit,po jam fshatar i ylliris,po ti prej kremlinit,mendon ende se ktu eshte ballkan,po mos u ben nervoz,se njeriut sa her qe fillon me ju zbulu sfshehtesit,behet se i kan faj gjith bota,ti lopa e kremlinit,me gjak gabeli,qe ende te hec rrani ii shkiev qe ta kan asi nanen e te ka pjell ty,moti koh por ende e ki rranin e shkaut ne gjak.,shko more ftyr breshk e shkerdhev me pacollin e mrbonevehabizmin atje se edhe qeverin e kan rras vehabista,me kryesorin ate m..tin qe e ka ftyren si te zhabes,edhe pse e ka operu kot,prap ftyr breshk.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    I ndjer pse i kercenon njerzit, secili ka te drejt te shpreh mendimin e lire.

Vdekje Vehabisteve njolla me e shemtuar e popullit shqiptar

Bindi ki kujdes ti, se ki me zane ne thue sikur ky Krimineli i frankfurtit, sepse edhe ti je nje Vehabist Dinak ne te gjitha postimet je i dyshuar.
    Ha hahahaha,Une vehabiste,Po une jam koka e vehabizmit ,por problemi qendron qe une as musliman nuk jam, gjej nje postim timin ku une perkrah vehebizmin!Jo veç vehabizmin por jam kritik ndaj te gjitha feve, kur vrehet se ato perdorin fene si nje instrument te politikes per te arritur nje qellim...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 04-03-2011 më 17:46

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    o rrush a me kete person po mirresh a?

Hiquuuuuuuuuuuuuu ti,te lutem.

S'po ta prishi qefin hic. Po e ndjeke ate thenien e mencur "mos debato me budallain se qellon nje i trete aty dhe nuk din te beje dallimin mes atij dhe teje"

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Armiqte tane mendojne te na godasin tek ndjenja jone e dashurise per Ameriken.Ata me te gjitha format mundohen te korruptojne shqiptaret myslyman kryesisht nga trevat jashte tokes ame e ti shtyjne te bejne akte terroriste si ai i atij Uk ''trimit''.Mendoja se do ti ishte ndonjemjekermut,por jo ''trimi'' na ishte bukurosh pa mjeker.Sigurisht nga te gjithe kuptohet se eshte dora serbeve,por pse jo edhe mjekrmuteve te Lindjes se Mesme,te cileve Europa ju ka dhene ketyre banditeve strehim politk,shtepi e pune,por ja se si u shperblehet e mira.
    Eshte hera e dyte njeher ishte rasti i vellezerve nga Dibra e Madhe dhe ja tani ''trimi'' nga Mitrovica.Shikoje me shqetesim ketu ku jetoje nje pjese te te rinjve shqiptare kryesisht nga Shqiperia e Mesme dhe nga Kosova me mjekra e me fustane me te cara anash me mjeker te gjate e me nje qeleshe ne koke.Keta langaraqer nuk punojne por i sheh qe hyjne e dalin neper xhamit e hapura aty ketu nga terroristet e Lindjes se Mesme.Keta jane kontigjente,te cilet edukohen me ide terroriste dhe ne nje moment te caktuar perdoren per qellimet e tyre te pista.Jo vellezer nuk duhet te korruptohemi nga keta fanatike fondamentalist e armiq te paqes e lirise.Por jam i bindur se keta pisa mjekermuter nuk e lekundin dot dashurine dhe miqesine tone me Amariken e madhe.Ata pervecese denimit te rrepte nga ligji,do te marrin me vete edhe urrejtjen e gjithe kombit tone.Vetem komunisteve ju behet qefi e ferkojne barkun kur degjojne ndodhi te tilla,por keta jane disa mjerane qe numerohen me gishtat e dores.
    Ju vellezer kosovar nuk duhet te harroni asnjehere se ata ushtar, bijte e popullit amerikan ju dhane lirine qe gezoni sot.Mos e harroni kete,ju edhe ne po ashtu.Po te ishte per kurven Europe ju do te ishit akoma nen thundren e serbeve.Edhe veriu i Kosoves eshte nje intrige europiane,kryesisht e ruso-francezeve.Ai Uk shit-i ku ha miza,ku ka jetuar,si e paska edukuar familja?Me urrejtje per USA-n?Turp!Mire ta gjeje qenin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 04-03-2011 më 17:43
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Faqja 70 prej 111 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •