Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 20 prej 111 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ky me duket edhe me feminim se Memli Krasniqi e Adem Ramadani

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    profili i atij qeka

ne një koment që bëhet te fotoja:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...8108990&ref=nf

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Po Amerika cna beri? lol

Epo ne mes te evropes te vrasesh amerikan e prisja vetem nga algjerian ,serb ,irakien ,pakistanez ,jordanez ..etj. Por kurre Shqiptar.

Sado politikanet kosovare oret e fundit po mundohen te zbusin aktin e shemtuar te ktij psikopatit kjo le shije shume te hidhur tek amerikanet ,sepse dhe serbia e perdor si ti doje qefi per politiken e vet dhe i lumte perderisa kemi injorant te tille. Njehere na akuzuan per organe njerzore , neser do dalim ne gazeta per kampe Jihadi ne kosove (se kaq do evropa). Edhe bertit ti sa te duash qe 99% e shqiptarve e duan ameriken. Me akte te tilla kto shifra s'ti beson njeri.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Claudius Lexo Postimin
    Dje ne OKB ka pas nje debat te forte midis delegacinoit shqiptar dhe atij te Serbise ku eshte diskutuar raporti i Dick Martit Sot ndodhi kjo vrasje Ne Shqiperi vaszhdojne te ashtuquajtuarat protesta te opozites.

Koincidenca

Nuk besoj
    Eshte e gjate dora e Serbit dhe Grekut o patriote
    Ti te fut ne mendime. Sa e vertete eshte kjo qe thua nuk e di, por si shume po e zgjasin motivin e vertete te vrasjeve.
    Me lan ketu duke lexuar cdo ore per ndonje lajm te ri, sme hiqet mendja.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    ..., por lajmi u vu se vrasja ishte bere nga nje shqiptar.
    ...edhe?? Të akuzohet tash i gjithë populli shqiptar?? Mendoni ju, disa, siç tha edhe njëri më lart, se ne shqiptarët jemi Engjuj? Jo, jo, edhe nga ne ka kriminelë e psikopat. Sa të duash, bile. Ama, jo tani, siç thot edhe Gimçe të pergjithësohet Akuza, e sidomos kundër atyre të fesë Islame.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nese eshte ky, shihni se cilet jane miqet e tij ne FB! E tmerrshme. Kesi miqesh kam pare qe kan edhe disa nga antaret e FSH. Vertete po ndihem keq.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Jo o soni jo se nuk na e kane fajin as greku e as serbi ne kete mes. E ka fajin mentaliteti i shpellarit qe ka zene vend ne disa nga keta trushkulur. Mos valle keta qe shkruajne ne forum dhe qe shprehen me te njejtin mentalitet jane grek e serbe? Cfare i ndan tipa te tille nga e shkruara ne te vepruar? Pak ekstremizem kemi pare te shfaqet ne kete forum nga elemente islamike? Sa kohe ka qe eshte dhene alarmi qe ekstremizmi islamik ka infiltruar institucionet fetare te Kosoves? Sa kohe ka qe dhe vete antare te forumit nga Kosova shprehin shqetesimin per kete lloj rradikalizmi qe ka filluar te shfaqet ne rradhet e besimtareve myslimane? Pra ishte i pritshem ky aksion. Le te urojme qe te mos pasohet nga te tjere.

Kesi miqesh kam pare qe kan edhe disa nga antaret e FSH. Vertete po ndihem keq.
    Antare me emra te tille ke patur dhe ketu ne forum. Jane pastruar por kane arritur te futen perseri me emra me shqiptar kete rradhe. Nuk do cuditesha nese ky Aridi te jete dhe antar i forumit tone

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    ...edhe?? Të akuzohet tash i gjithë populli shqiptar?? Mendoni ju, disa, siç tha edhe njëri më lart, se ne shqiptarët jemi Engjuj? Jo, jo, edhe nga ne ka kriminelë e psikopat. Sa të duash, bile. Ama, jo tani, siç thot edhe Gimçe të pergjithësohet Akuza, e sidomos kundër atyre të fesë Islame.

Hajt pra tu a vejme fajin Katolikeve per kete terrorizem me "Allahu Akbar"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    profili i atij qeka

ne një koment që bëhet te fotoja:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...8108990&ref=nf
    Dreqi ta haj jeton ne zemer te europes .
    Keshtu eshte kur ju behet shplarje truri qysh ne vegjeli .

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po siukur ta dergojne ne burgjet amerikone o nene o nene
    Ai do denohet sipas ligjit gjerman , qe fatkeqsisht eshte i bute dhe duke marr parasysh moshen, menyren sesi mund te jete rritur , do e cojne ne nje burg riedukimi , per sjellje te mira vetem kur i sheh prap ne qarkullim.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Hej nje amerikan ka vrar 5 amerikan.
    Fajtor jan muslimanet.
    Koha eshte shum e ftohet,fajin e kan muslimanet.
    Paramendo sivjet nuk ka ra shum bore,fajet i kan muslimanet.
    Injoranca e disave ketu nuk ka kufij...shum keq,ama ska ku me shku ma keq jan bere per gjynah...
    Ndihmoj o Zot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Disa : 02-03-2011 më 18:27
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    nje e di serbet nuk mund do ti akuzoi askush per ket akt terrorist,eshte here e tret qe talebanet shqiptar perfshihen ne sulme terroriste kunder SHBAve.

Faqja 20 prej 111 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •