Po Amerika cna beri? lol
Epo ne mes te evropes te vrasesh amerikan e prisja vetem nga algjerian ,serb ,irakien ,pakistanez ,jordanez ..etj. Por kurre Shqiptar.
Sado politikanet kosovare oret e fundit po mundohen te zbusin aktin e shemtuar te ktij psikopatit kjo le shije shume te hidhur tek amerikanet ,sepse dhe serbia e perdor si ti doje qefi per politiken e vet dhe i lumte perderisa kemi injorant te tille. Njehere na akuzuan per organe njerzore , neser do dalim ne gazeta per kampe Jihadi ne kosove (se kaq do evropa). Edhe bertit ti sa te duash qe 99% e shqiptarve e duan ameriken. Me akte te tilla kto shifra s'ti beson njeri.
...edhe?? Të akuzohet tash i gjithë populli shqiptar?? Mendoni ju, disa, siç tha edhe njëri më lart, se ne shqiptarët jemi Engjuj? Jo, jo, edhe nga ne ka kriminelë e psikopat. Sa të duash, bile. Ama, jo tani, siç thot edhe Gimçe të pergjithësohet Akuza, e sidomos kundër atyre të fesë Islame.
Nese eshte ky, shihni se cilet jane miqet e tij ne FB! E tmerrshme. Kesi miqesh kam pare qe kan edhe disa nga antaret e FSH. Vertete po ndihem keq.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Jo o soni jo se nuk na e kane fajin as greku e as serbi ne kete mes. E ka fajin mentaliteti i shpellarit qe ka zene vend ne disa nga keta trushkulur. Mos valle keta qe shkruajne ne forum dhe qe shprehen me te njejtin mentalitet jane grek e serbe? Cfare i ndan tipa te tille nga e shkruara ne te vepruar? Pak ekstremizem kemi pare te shfaqet ne kete forum nga elemente islamike? Sa kohe ka qe eshte dhene alarmi qe ekstremizmi islamik ka infiltruar institucionet fetare te Kosoves? Sa kohe ka qe dhe vete antare te forumit nga Kosova shprehin shqetesimin per kete lloj rradikalizmi qe ka filluar te shfaqet ne rradhet e besimtareve myslimane? Pra ishte i pritshem ky aksion. Le te urojme qe te mos pasohet nga te tjere.
Antare me emra te tille ke patur dhe ketu ne forum. Jane pastruar por kane arritur te futen perseri me emra me shqiptar kete rradhe. Nuk do cuditesha nese ky Aridi te jete dhe antar i forumit toneKesi miqesh kam pare qe kan edhe disa nga antaret e FSH. Vertete po ndihem keq.
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 02-03-2011 më 18:22
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Dreqi ta haj jeton ne zemer te europes .
Keshtu eshte kur ju behet shplarje truri qysh ne vegjeli .
Ai do denohet sipas ligjit gjerman , qe fatkeqsisht eshte i bute dhe duke marr parasysh moshen, menyren sesi mund te jete rritur , do e cojne ne nje burg riedukimi , per sjellje te mira vetem kur i sheh prap ne qarkullim.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Hej nje amerikan ka vrar 5 amerikan.
Fajtor jan muslimanet.
Koha eshte shum e ftohet,fajin e kan muslimanet.
Paramendo sivjet nuk ka ra shum bore,fajet i kan muslimanet.
Injoranca e disave ketu nuk ka kufij...shum keq,ama ska ku me shku ma keq jan bere per gjynah...
Ndihmoj o Zot.
Ndryshuar për herë të fundit nga Disa : 02-03-2011 më 18:27
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt