Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 69 prej 111 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Siq duket ky ka gjetur rastin dhe e ka bo, ka qellu nje shans, Ska mendu dy her, dhe e ka kry ket pun. Me at video qe ka pa, ishte vertet e tmershme dhe ka shum incidente te tilla Ku Amerikanet dhe Okupusit Afgan e irakian e kryen pothuajse te njejten se qka ka ber shkau tek ne

Kabimi e keqja dot jet qdoher Kabim dhe e Keqe, Padrejtsia eshte gjdoher Padrejtsi Pavarsisht se kush e bon.

Krejt e dim se kjo Evropa Lavire e Ameriak kopile kan trikat e vet. Ta dini se ata nuk na cliruan po ka ndryshuar metoda e okupimit, nen illuzionin e Liris,

E ktu ne ket forum anti islamik mundohen te xhuhen si pula pa kry kur ka raste te tilla per me na shtin me ni thes neve musliman

E di E di se ka shum ne ket forum qe mendojn qe Miloshi e ka lon punen e pa kryer ka pas vyt te i masakroje edhe 1.9 milion ne Kosov.
    Po edhe nje shqiptari ia paska met me rregullu punet e botes edhe ate permes terrorizmit,ik more mos fol ketu budallakina,po tish kan nje i aferm i yti ne nje vend te huaj ku qeveria do ta qonte per te civilizu njerz dhe del nje kriminel dhe ta vran s9i do te dukej ty.
    Po a je normal ti,qfar ka te bej nje shqiptar me nje te avganistanit,po pse nuk ka shku ky kriminel me vra naj shka se ne megj i ka,po ka vra amerikan ne pabesi,per mendimin tim edhe familjen ja kisha dergu komplet ne guatenamo dhe atje do ti kalonin vitet deri sa te ngordhin te gjith,nuk ja kemi borgj asnje terroristi te na i prish raportet me mikun me te mir te shqiptarve,ky kopil arab eshte dashte te mendoj se qfar demi i ka ber kosoves dhe shqiptarve ne pergjithesi per nje grusht arabesh te pa civilizuar,e ti shko pij ilaqet se te paskan leshu krejt o i mjer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ka me dal ndonje hitler tjeter ne gjermani dhe ka me i djeg te gjithe hasanet dhe hysenet

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nje vrejjtje kam per shikun e kosoves..

--

meqense ne forum hyjn e dalin disa shik-ista mir eshte ta transmetojne kte vrejtje tek shefat e tyre..

te dashur shik-sa..

tregoni.. ( ose me mire te kishit treguar moti) 1% zell nga zelli qe tregoni me zhbirilue se kush po ju a shan qosen apo drejtorin politike apo se kush po ju a spordh lavdine kinse te "qlirimtarave" te rognerit.. e komandantave te bllaces.. apo se kush po e don saliun apo rugoven.. per me pa ma mire se kush po e demton interesin e kosoves..
    pra mbajeni nji sy e nji vesh e disa tartabiqa.. pran ambjenteve ku elementi fanatko talibano qosisto-mutavist bin ladeno fondamentalist.. shperndajne propaganden anti amerikane e anti perendimore e me te e lajne trunin brezit te ri ne kosove e diaspore..

ne se do te kishit punuar per interesat kombetaree e jo ato klano-klosare.. edvino ruc-are e pojato-bizarre e ningjo vrastare patjeter do kishit rene ne gjurme te "oficinave"e "punishteve" ku perpunohen Lej Fenet bin ladeniste.. te llojit.. ARID UKA..

ne gjermani ju shok te Shikut..kini degen me te fuqishme shik-o klosiste envero qosiste ..

Pse nuk kuptuat ju asgje se ne mesin e diaspores kosovare.. levrijne e formezohen bin laden te vegjel.. ?

Me se jini marre shok ?

Skini Fonde?

sa mir me ndertue villa 4 katshe kishit pas pas e me pague fahrudina me qindra cop po kishit?

Pra cvidhosini tartabiqet nga kafiqet.. ku folin brarat.. e vendosini atje ku lulzojne bin-laden muhamat atta- zagarat..

se keshtu nuk do te ish "pjek" lahperi Arid..me na ba horr e pik... me shpetimtaren amerik..

Meqe ekzistoni.. te pakten kosoven pak ta mbroni..

..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ka me dal ndonje hitler tjeter ne gjermani dhe ka me i djeg te gjithe hasanet dhe hysenet
    Dhe Zerva nga posht do i perzuri , ku...?

Ku rast do dali rast qerim hesapesh ,dhe pik
    .
    Ja kom qillu shpesh edhe ksaj radhe do i bie dhjetshes.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    degjo ti djale,je ti ai qe me citove i pari, dhe perdore fjalore te pa hijshem,prandaj mbylle dhe lut zotin qe nuk ta kam afer se perdryshte te fus nga ke dal,degjove
    ,ndryshe te del puna keq me mua....
    eeeeee more majmun,ju vehabistat jeni te semur psiqikisht,pasi juve ose ua kan shperla trurin ose ju kan ngop me drog,e mendoni se me keso intrigash doni ta frigoni dikend.po edhe un ndoshta nuk te kisha shti kah je dal,por te kisha shti per b...the e te kisha qit aty ku je nis.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-06-2009
    Postime
    10

riflektim per frankfurtin

ishte me te vertete nje ngjarje tronditese ajo qe ndodhi ne aeroportin e frankfurtit ku nje shqipetar qelloi mbi ushtaret amerikane i frymezuar nga nje video ne internet
    shof qe askujt nuk i ha palla(shprehje kosovare) dua te hap diskutim per kete pasi une kam me te vertete shume veshtiresi te identifikohem ne etnine time dhe ja arsyet:
    1-shqipetaret kane patur probleme gjithmone ne identifikimin e tyre ne arenen nderkombetare.atehere ne jemi nje popull autokton qe jeton ne trojet e veta apo evgjite te sjelle ketu nga kushedi se ku?
    2-ne si komb i vogel dhe i pa fuqishem identifikohemi me qendresen tone historike dhe me aleatet qe kane kuptuar dhe mbrojtur identitetin tone apo ne identitetin e pushtuesit qe na eshte imponuar gjithmone
    3-si eshte e mundur qe nje shqipetar te vrase ata qe e shpetuan nga asgjesimi i plote ?per nje video?apo per fondamentalizem?
    ju lutem pyetjete e mia nuk ka te bejne fare me besimin fetar apo me bindjet politike por vetem me argumenta historike te eksistences sone prendaj ju lutem te orientoheni ne kete drejtim faliminderit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

A keni menduar ndonjehere se ky i ri si shume te tjere mund te kete qene i programuar

Une jam i bindur se i riu kosovar qe qelloi amerikanet ne Frankfurt ka qene i programuar nga ndonje laborator i fshehte i shtetit gjerman,ose nga ndonje laborator i fshehte gjermano-francez me mjete elektronike post-moderne per veprimin qe ka bere dhe ka qene i drejtuar nepermjet manipulimit te trurit dhe te duarve te tij ne distance deri ne momentin kur ka ngritur doren kunder ushtareve amerikane.
    Kjo do te thote se ne si popull i vogel kemi nje problem shume serioz.
    Ata qe programojne nje njeri nga nje komb te beje veprime te tilla mund te programojne dhjete,nje qind,nje mije,dhjete mije njerrez si somnambul qe te kryejne keto vepra penale.
    Dhe sikur ata te kene vendosur qe te programojne vetem shqiptare ne Europe per veprime te tilla,atehere se shpejti armiqte e Shqiperise e te shqiptareve do te arrijne te inkriminojne te gjithe kombin tone.Une jam i bindur se disa shtete perendimore qe prej shume dekadash bejne eksperimente me shqiptar dhe se ata tashti do te aplikojne teknikat e tyre post-moderne per te zbuar amerikanet nga Europa dhe njekohesisht per te inkriminuar popullin tone,te cilin Europa e urren per shkak te identitetit fetar te shumices se shqiptareve.
    Ndokush mund te thote por kur keto laboratore te fshehta gjermane,apo gjermano-franceze kane mjete te tilla te tmerrshme post-moderne elektronike qe te programojne shqiptare pse nuk te programojne dhe ty per vepra te kundraligjshme qe te te heqin qafe e te mos shkruash me dot kundra tyre ne internet???
    Nje pyetje e tille do te ishte shume e justifikuar.
    Por une kam konstatuar disa here qe ne rinine time te hershme dhe me vone me 1985 deri para zbimit tim nga Shqiperia ne vitin 1990 se disa veprime te mijat ne dy raste:Njehere ne rinine e hershme time dhe njehere tjeter ne 1985 edhe pse jo veprime te kundraligjshme ishin veprime krejtesisht te paspjegueshme nga parimet e mija,nga karakteri dhe inteligjenca ime.Duke medituar e duke menduar per mundesine e ndonje nderhyrjeje nga jashte(Ate kohe une mendoja se ndoshta ndokush me kish shtyre nepermjet magjise te beja ato veprime)une vete shume heret teper i shqetesuar nepermjet praktikave fetare dhe ushtrimeve mendore zhvillova mekanizma mbrojtese kunder cdo nderhyrjeje nga jashte ne trurin tim.
    Ka qene ndoshta pikerisht fakti qe shkencetaret gjerman apo gjerman e francez qe bejne keto eksperimente me njerrezit jane perpjekur te bejne eksperimente me mua ne Shqiperi dhe me vone ketu ne Gjermani dhe kane konstatuar se ndryshe nga njerrez te tjere teknikat e tyre nuk funksiononin me mbi trurin tim me teper se ato dy here ne Shqiperi,ka qene pikerisht fakti qe ata si te thuash thyen hundet tek une,si pasoje e praktikave te mija fetare dhe ushtrimeve mendore te suksesshme qe beja e qe beje une deri sot e kesaj dite,qe keta njerrez me urrejtje monstruoze me perzune me terror psiqik nga bangat e fakultetit te drejtesise ketu ne Gjermani.
    Fakt eshte se kur kam qene student ne fakultetin juridik ne Heidelberg,Gjermani,kudo qe shkoja neper nevojtoret e bibliotekave dhe neper nevojtoret e Mc Donald kudo shkruhesh i njejti mesazh:
    "Pse duhet te bejme eksperimente me kafshe kur kemi kaq shume shqiptar ketu rrotull"!!!
    Fakt eshte qe pasi kishin deshtuar prej kohesh ne perpjekjet e tyre per te bere eksperimente me trurin tim,ne vitin 2000-2001,mua m'u ofruan trash dy granata dhe nje pistolet,si "shperblim" per nje perkthim pa para qe bera per Asylarbeitskreis Heidelberg.
    Fakt eshte gjithashtu se denoncimi im tek policia kriminale gjermane kundra asaj oferte te kundraligjshme armesh qe m'u be mua u injorua krejtesisht nga ai instutucion deri sot e kesaj dite.
    Pra kur nuk arrijne gjermanet e europianet te t'a bejne mendjen sallat me ane te mjeteve post-moderne elektronike,kthehen tek mjetet e trasha inkriminuese dhe te ofrojne arme direkt,duke shpresuar se ti do t'i marresh ato arme dhe do te beshe veprime te kundraligjshme ne favor te tyre.
    Une ne ate kohe shkoja pothuajse cdo te djele ne nje kishe amerikane.Mendoj se ata qe u perpoqen te me ofrojne dy granata e nje pistolete kane shpresuar se une si nje njeri i torturuar prej tyre,me PTSS,do te beja ndonje budallallek ne kishen amerikane.
    Ne rastin tim edhe ate here i thyen hundet e nuk u eci.Por ata qe i bejne njehere keto perpjekje inkriminimi e manipulimi te njerrzve nga minoritetet,sic thashe,me siguri do te vazhdojne t'i bejne keto perpjekje djallezore perseri e perseri me te tjere njerrez.

Une jam i bindur se i riu kosovar eshte viktime e nje programimi te tille elektronik ne distance nga laboratore te fshehta ushtarake gjermane apo gjermano-franceze!!!
    Pra o njerrez te mire merrni masa dhe sic thosh Konfuci:"permbani veten e rivendosni ritet",cilado qofte feja apo filozofia juaj,praktikoni cdo dite ushtrime shpirterore e mendore te pershtatshme per shpirtin e mendjen tuaj,qe mos ju komandojne armiqte tuaj si somnambul te beni veprime ne interes te tyre,veprime te cilat pa telekomandim nga ato laboratore te fshehta post-moderne,nuk do t'i benit kurre!!!

Man is his own star
    And the soul that can
    Render an honest and perfect man
    Command all light,all influence,all fate
    Nothing to him falls early or too late
    Our acts* our angels are,or good or ill
    Our fatal shadows that walk by us still

R.W.Emerson Self-Reliance

PS: Mendoni vecanerisht per akte shpirterore si praktikat fetare apo ushtrimet mendore!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 04-03-2011 më 17:15

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    nje vrejjtje kam per shikun e kosoves..

--

meqense ne forum hyjn e dalin disa shik-ista mir eshte ta transmetojne kte vrejtje tek shefat e tyre..

te dashur shik-sa..

tregoni.. ( ose me mire te kishit treguar moti) 1% zell nga zelli qe tregoni me zhbirilue se kush po ju a shan qosen apo drejtorin politike apo se kush po ju a spordh lavdine kinse te "qlirimtarave" te rognerit.. e komandantave te bllaces.. apo se kush po e don saliun apo rugoven.. per me pa ma mire se kush po e demton interesin e kosoves..
    pra mbajeni nji sy e nji vesh e disa tartabiqa.. pran ambjenteve ku elementi fanatko talibano qosisto-mutavist bin ladeno fondamentalist.. shperndajne propaganden anti amerikane e anti perendimore e me te e lajne trunin brezit te ri ne kosove e diaspore..

ne se do te kishit punuar per interesat kombetaree e jo ato klano-klosare.. edvino ruc-are e pojato-bizarre e ningjo vrastare patjeter do kishit rene ne gjurme te "oficinave"e "punishteve" ku perpunohen Lej Fenet bin ladeniste.. te llojit.. ARID UKA..

ne gjermani ju shok te Shikut..kini degen me te fuqishme shik-o klosiste envero qosiste ..

Pse nuk kuptuat ju asgje se ne mesin e diaspores kosovare.. levrijne e formezohen bin laden te vegjel.. ?

Me se jini marre shok ?

Skini Fonde?

sa mir me ndertue villa 4 katshe kishit pas pas e me pague fahrudina me qindra cop po kishit?

Pra cvidhosini tartabiqet nga kafiqet.. ku folin brarat.. e vendosini atje ku lulzojne bin-laden muhamat atta- zagarat..

se keshtu nuk do te ish "pjek" lahperi Arid..me na ba horr e pik... me shpetimtaren amerik..

Meqe ekzistoni.. te pakten kosoven pak ta mbroni..

..
    Brari nderuem, nese e ke fjalen per shikun e kosoves qe ishte fun e krye envero-klosist, detyra e tyne ishte vetem per te zhduk kundershtar shqypetar, dhe kete e bene nen drejtimin e ishe siguromesave enverist dhe ishe udbashet fadilist. Nuk ia vlen te flitet me per keto gjena qe tashe i di populli shqypetar mire, po nuk ka ku te drejtohet per drejtesi.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Fqinjet e A.Ukes per te :
    "E pabesueshme , jemi te shokuar qe ky A.Uka ishte vrasesi , nje djal i urte i shoqeruar qe i ishte gatshem per te ndihmuar secilin , dhe me e arsyeshme do ishte te ishte per kriminalitet ne burg se sa per extremizem fetar qe sbesonte askush kush e njifte qe ai ...."

http://www.bild.de/BILD/video/clip/n...s-agvideo.html

Qendroje prapa asaje se ky Quni nuk i ka vra Amerikanet ky esht nje montim i BND.se ne bashkpunim me sherbimin sekret Russe dhe Serbe .

Per ndryshe deri tashe do te nxirrnin nje fakte nga kjo ngjarje tragjike te pakten nje pamje nga vendi i ngjarjes dhe nje te keti teroristit shqiptare per faktin se ngjarja ka ndodhur ne Aeroport dhe Aeroporti i Frankturtit esht ne milimetra nen vezhgimin e Kamerave.

Dje u tha se ky shqiptari e pranoje vrasjne relaisht ky nuk ka nevoj te pranoj vrasjen per derisa duhet te egzistojn video inxhizimet

Ku jan video Inxhizimet ku jan Faktet ket duhet ta kerkoj edhe Qeveria e Kosove

Mos harroni se gjermania ka interesa te medha Ekonomike ne Russi por edhe sherbimi sekret gjermane BND esht komplet pro Russe mbase edhe me elemente Russe te Dedeerit.

Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 04-03-2011 më 16:31

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=RTZZ8vxI0_M

pas ksaj video ?????????????????????????

phuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ropt e Arabeve po krejt dynjaja eshte tu ja pa sherrin
    Heeeee po kam frig se pas kesaj video,po del ndoj vehab e po e prish rendin e po e vran noj serb?????.

Kishte qe nji her nji gjahtar,dhe sa her qe kthehej prej gjuetis,e qe zinte ndoj lepur,pasi e rjepte lepurin merrte lekuren e ia futte zagarit(qen gjuetie)ne koke si qorap.Ku r nje dit e pa gruaja e ti dhe e pyeti te shoin,se qka bente ashtu me lekur te lepurit qe ia shtinte ne kokë zagarit,burri iu pergjigj,po ky pis nuk po e njek lepurin,e thash keshtu do ti mbushen hundet me er te lepurit e mendoj se do ta gjej dhe ta ndjek me mir.
    Te nesermen kur burri u zgju prej gjumit, pa qe kishte ne koke diqka,kur shkoi ne pasqyr u trondit,dikush ua kishte fut ne koke nje pal brek,i bertiti gruas,kush e beri ket,gruja ju pergjegj,un o i dashur,po pse,e pyeti burri,po ti me mesove ,kur e pash se po mundohesh ta kthesh zagarin me an te lekures se lepurit,thash edhe un me breget e mija mos po mushesh me er p...dhi,e te shkon mendja ndoj her me fjet me mu,se krejt e ke lan anash tu vrapu mbas gjuetis.

E ndoshta kjo video mos ua qel syt ketu disave,e nuk merren me punet te huja,po u bjen nder mend se edhe ne kemi pas masakra,dhunime me te papara dikund ne bot.

Faqja 69 prej 111 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •