Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 107
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Do doja ti dija ndodhite e te kaluares (jo ne detaj por ne pergjithesi ) pasi genjeshtren nuk e duroj dot. Normalisht do ishte shume mire te mos permendeshin me ne te ardhmen apo te behen krahasime mes te dashures aktuale dhe ishit...
    Nje mashkulli qe i punon pak rakadakja , nuk tregon per bemat e veta me ish te dashurat. Nuk ka kuptim te dish sesa te dashura dhe sesi u nda prej tyre.

Femra eshte nga natyra pak xhelose , nqs partneri do fillonte te tregonte historit e vet , do me dukej sikur ka nostalgji per ate kohe.

Kur dy njerez vendosin te jetoin bashk , nuk ishte nje vendim ne baze te se kaluares , por te tashmes dhe sesi e shohin ata te dy veten ne te ardhmen .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Mario do me falesh se dhe nuk jam rritur ne shqipri dhe shqiptaret nuk i njoh aq mire sa mbase i njef ti. Por neper shkollat qe kam vajtur un ne greqi dhe ne amerike shqiptaret kan qene zakonisht trouble makers dhe cupat shqiptare zakonisht ato qe i gjenin mesuset neper banjo me cuna apo duke pire cigare. Un as nje here nuk kam menduar se jam me e mire se te tjeret, por gjat viteve gjithmon kam distancuar veten nga shoqerite negative dhe sidomos shoqerite shqiptare thjesht per faktin se jan shume rebellious dhe prinderit e tyre ne shpi din sikur i kan femiet te mire. Pra mesa kam ven re un shqiptaret (sidomos femrat) pretendojn te jen dikush qe nuk jan nga frika se do ti gjykojn gjitonet dhe do ti mbajn ne goje. Kurse amerikanja ben ca ben, por tepakten i pranon dhe nuk sillet si femer e ndershme.
    Nejse si thash ti ndoshta di me mire se un, un thjesht flas nga eksperiencat e mia.
    fierake e rrespektoj mendimin tend pasi cdo njeri nga ne ka pare dicka qe un se kam par ose se kam dit
    sic the edhe ti q eje ritur jasht po ashtu edhe un nga greqia ne amerik ku jam edhe sot kam qen shum i vogel
    por ketu ne usa njof shum vajza shqiptare qe i kemi ne shoqeri por asnje nga keto qe njof sven me 100 por nje te dashur e kan

por prap per mendimin tim shumica e vajzave shqiptare kudo qe ndodhen neper bote kan moral te fort rdhe rrespektojn veten e tyre ne cdo lloj aspekti edhe nes e kan pat nje te dashur ose dy kan kerkuar fatin e tyre nothing rong with that
    por jo te vesh ne club edhe ne mengjes tja besh tjetrit wow kush je ti :P

pastaj ka edhe pakic vajzash shqiptare qe jan me yll ne ball

rrespekte fierake
    Partizoni

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    sa me pak te dish aq me i lumtur je .Jetojme te tashmen , te ardhmen dhe jo te kaluaren.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    je i cuditshem ti shoku tanku!
    E vetmja menyre per te zgjatur sa me shume nje lidhje eshte te heqesh barrierat e panevojshme psikollogjike.Nje cift i hapur eshte shume zor te konceptohet ne vendin tone dhe kush guxon,e ka te garantuar nje procesion publik te ngjashem me inkuizicionin mesjetar.Te vetmit qe kane te drejte te bejne nje gje te tille jane te kamurit,ata nuk paragjykohen sepse leku eshte solucioni qe fshin c'do lloj mekati

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga BLERIM BUSHI Lexo Postimin
    Kjo eshte per ate me lidhje paralele.shoku_tanku
    Zorti pse thua asshtu,ti vetem po luan dhe spo thua asgje.
    Nuk eshte e mundur,vetem nese je Gay
    Dmth,nese partnerja gelltit lidhjet e mia paralele i bie te jete lesbike!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    E vetmja menyre per te zgjatur sa me shume nje lidhje eshte te heqesh barrierat e panevojshme psikollogjike.
    tani ti vertet nuk e vret mendjen nese e dashura jote ka nje lidhje paralele apo je i detyruar te mos e vrasesh mendjen me qellimin qe lidhja te vazhdoje te zgjase? moskokecarja ne lidhje me kete ceshtje te vjen natyrshem apo sforcohesh?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    tani ne kete aspekt qe e hedh ti punen eshte kur ke dashnore edhe sdo tja dish se cka bere ne te kaluaren se shum thjesht u don`t care per ate

por nese do jet dikush qe ti do martohesh edhe do jet ajo qe do kesh ne krahun tend ajo qe do jet mamaja e femis tend qe do krijosh familjen tende
    atehere do te interesoj e kaluara e cdo njeriu qofte vajz apo cun e kaluara ka te bej shum kush eshte nga eshte e kujt eshte edhe cka bere ne jet me se meret etc etc
    dashuria per mua eshte gjithcka... sot, neser e gjithnje...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    E vetmja menyre per te zgjatur sa me shume nje lidhje eshte te heqesh barrierat e panevojshme psikollogjike.Nje cift i hapur eshte shume zor te konceptohet ne vendin tone dhe kush guxon,e ka te garantuar nje procesion publik te ngjashem me inkuizicionin mesjetar.Te vetmit qe kane te drejte te bejne nje gje te tille jane te kamurit,ata nuk paragjykohen sepse leku eshte solucioni qe fshin c'do lloj mekati
    egziston nje dallim thelbesor mes nje lidhjeje dhe dashurise...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    pyetja tek radio ishte qe te tere te thonit te verteten me sa keni vajt ose sa te dashur keni pat deri tani etc
    me beri shum pershtypje se me shum mernin vajzat edhe thoshin 12-13-sidomos njera tha qe jam 29 vjece edhe deri tani jam ne numrin 27 por tha se do e plotesoj numrin shum shpejt te moshes saj
    Ncncc
    Te mendosh qe me kete lloj shoqerie perballemi ne pune, jeten e perditshme; e kupton sa e rendesishme eshte familja, prinderit qe dine ti japin drejtim femijes ta kuptojne vete te miren dhe te keqen.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ncncc
    Te mendosh qe me kete lloj shoqerie perballemi ne pune, jeten e perditshme; e kupton sa e rendesishme eshte familja, prinderit qe dine ti japin drejtim femijes ta kuptojne vete te miren dhe te keqen.

shum e drejt kjo qe the
    Partizoni

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •