Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ne club nuk mund te shiqosh sport, nuk ka skare etj etj...
    ne kafene atehere, ne nje bar
    nuk e kisha me kuptimin o club o rash e vdiqa

i permblodha te gjitha me club

ika une se nuk kam me kohe, flasim dite tjeter
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ok...

Kur te kthehesh, vetem nje pergjigje me kthen. Ku jeton?

Naten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me habisin njerezit qe thon se rendesi ka ca do vi ne te ardhmen dhe jo e kaluara. Per mua e kaluara e nje personi eshte shume shume e rendesishme. Meshkuj qe kan patur shume femra ne jeten e tyre dhe qe ju duket vetja sikur jan te bukur as ne shoqeri nuk i pranoj jo me te mendoja per lidhje serioze me ta. Dhe do thoni ju "po ai do te genjej nuk te thot te verteten"... nahhh duket njeriu qe i duket vejta si inteligjent dhe qe do ta hedhi. Kta lloj meshkuj "burrerrorrr" qe u duket vejta se jan me te zgjuar se femra jan nje rrang tjeter shoqerie dhe perfundojn me rrangun e tyre.

me pak fjal te jeni te lumtur qe keni vajza shqiptare se me amerikone e hongret
    Mos gjeneralizo se ka femra amerikane shume te mira ashtu sic ka dhe shqiptare jo te mira.

i/e regjistruar Maska e BLERIM BUSHI
    Anėtarėsuar
    08-02-2010
    Vendndodhja
    HANI ELEZIT
    Postime
    2

Thumbs down Ehee

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    je i cuditshem ti shoku tanku!
    Kjo eshte per ate me lidhje paralele.shoku_tanku
    Zorti pse thua asshtu,ti vetem po luan dhe spo thua asgje.
    Nuk eshte e mundur,vetem nese je Gay

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga BLERIM BUSHI Lexo Postimin
    Kjo eshte per ate me lidhje paralele.shoku_tanku
    Zorti pse thua asshtu,ti vetem po luan dhe spo thua asgje.
    Nuk eshte e mundur,vetem nese je Gay
    fol me shoku tankun ti jo me mua se une s'e mendoj si ty

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    atehere po pergjigjem edhe vet
    ne shqiptaret nuk e kemi per zakon qe te marim grat qe ka kaluar treni siper tyre
    sa sdin sa vagona i kan kaluar lart :P

nuk po flas per 100% te vajzave shqiptare por nje perqindje e mire e tyre
    jan vajza me moral edhe respektojn veten e tyre
    nuk po them qe ska vajza qe kan pat nje ose dy te dashur por edhe nese kan pat kan kerkuar fatin e tyre kjo eshte ndryshimi midis shqipove edhe te tjerave

kurse vajzat amerikane nje nate ne Club sdi me ke cohet kjo eshte diferenece e madhe
    prandaj duhet te jemi te lumtur qe akoma ne kete bote kaq te shturur ka akoma
    vajza te mira
    edhe jan SHQIPTARE GO ALBANIA WE ARE DA BEST
    Femrat e huaja jane rritur ndryshe , jane me te lira ne veprim dhe mendim. Nje SHOK per mashkullin shqiptar

Femra shqiptare nqs ka nje ose dy ish te dashur ( se me shume s'behet fjale ) quhet e perdal , kurse mashkulli behet hero :-D
    Pra rritja ne bote patriakale.

Sa per temen :
    Do me pelqente te dija deri ne nje fare mase per te kaluaren e partnerit , jo te gjitha se do ma turbullonte gjykimin .

Uroj te mos me fshehi qe mund te kete qene ne burg .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Me habisin njerezit qe thon se rendesi ka ca do vi ne te ardhmen dhe jo e kaluara. Per mua e kaluara e nje personi eshte shume shume e rendesishme. Meshkuj qe kan patur shume femra ne jeten e tyre dhe qe ju duket vetja sikur jan te bukur as ne shoqeri nuk i pranoj jo me te mendoja per lidhje serioze me ta. Dhe do thoni ju "po ai do te genjej nuk te thot te verteten"... nahhh duket njeriu qe i duket vejta si inteligjent dhe qe do ta hedhi. Kta lloj meshkuj "burrerrorrr" qe u duket vejta se jan me te zgjuar se femra jan nje rrang tjeter shoqerie dhe perfundojn me rrangun e tyre.
    ceshtja eshte: "jeta eshte ajo c'ben prej saj". e jeta eshte shume e shkurter per t'a jetuar nje pjese te mire te saj ne te kaluaren...

nese do bija ne dashuri reciproke me dike, e kaluara e atij njeriu nuk do ishte hic e rendesishme per sa kohe nuk do cenonte te ardhmen...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    nese do bija ne dashuri reciproke me dike, e kaluara e atij njeriu nuk do ishte hic e rendesishme per sa kohe nuk do cenonte te ardhmen...
    tani ne kete aspekt qe e hedh ti punen eshte kur ke dashnore edhe sdo tja dish se cka bere ne te kaluaren se shum thjesht u don`t care per ate

por nese do jet dikush qe ti do martohesh edhe do jet ajo qe do kesh ne krahun tend ajo qe do jet mamaja e femis tend qe do krijosh familjen tende
    atehere do te interesoj e kaluara e cdo njeriu qofte vajz apo cun e kaluara ka te bej shum kush eshte nga eshte e kujt eshte edhe cka bere ne jet me se meret etc etc
    Mos gjeneralizo se ka femra amerikane shume te mira ashtu sic ka dhe shqiptare jo te mira.
    25-02-2011 15:51
    fierake ti mire e ke por nuk mund te krasosh nje familje shqiptare me nje amerikane ose nje europiane ne keto dite te sotme arsyet jan te shumta

arsya eshte qe mentaliteti i amerikaneve se kan per gje se flejti me ty nje nat
    se ka problem se u cua ne mengjes me nje njeri ne krevat qe se ka iden kush eshte sigurisht qe ne cunat ate duam
    nuk po them qe ska shqiptare me yll ne ball po me duket e e di ku e kam fjalen

nejse rrespekete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mario_kingu : 25-02-2011 mė 21:27
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    fierake ti mire e ke por nuk mund te krasosh nje familje shqiptare me nje amerikane ose nje europiane ne keto dite te sotme arsyet jan te shumta

arsya eshte qe mentaliteti i amerikaneve se kan per gje se flejti me ty nje nat
    se ka problem se u cua ne mengjes me nje njeri ne krevat qe se ka iden kush eshte sigurisht qe ne cunat ate duam
    nuk po them qe ska shqiptare me yll ne ball po me duket e e di ku e kam fjalen

nejse rrespekete

Mario do me falesh se dhe nuk jam rritur ne shqipri dhe shqiptaret nuk i njoh aq mire sa mbase i njef ti. Por neper shkollat qe kam vajtur un ne greqi dhe ne amerike shqiptaret kan qene zakonisht trouble makers dhe cupat shqiptare zakonisht ato qe i gjenin mesuset neper banjo me cuna apo duke pire cigare. Un as nje here nuk kam menduar se jam me e mire se te tjeret, por gjat viteve gjithmon kam distancuar veten nga shoqerite negative dhe sidomos shoqerite shqiptare thjesht per faktin se jan shume rebellious dhe prinderit e tyre ne shpi din sikur i kan femiet te mire. Pra mesa kam ven re un shqiptaret (sidomos femrat) pretendojn te jen dikush qe nuk jan nga frika se do ti gjykojn gjitonet dhe do ti mbajn ne goje. Kurse amerikanja ben ca ben, por tepakten i pranon dhe nuk sillet si femer e ndershme.
    Nejse si thash ti ndoshta di me mire se un, un thjesht flas nga eksperiencat e mia.

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Eshte mire qe te tregohen disa gjera per te kaluaren, por me nje kusht.
    Kushti duhet te jete qe ajo pune te mos tjerret asnjehere ne te ardhmen.

Edhe une jam me kete mendim! Do doja ti dija ndodhite e te kaluares (jo ne detaj por ne pergjithesi ) pasi genjeshtren nuk e duroj dot. Normalisht do ishte shume mire te mos permendeshin me ne te ardhmen apo te behen krahasime mes te dashures aktuale dhe ishit...

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •