Ok...
Kur te kthehesh, vetem nje pergjigje me kthen. Ku jeton?
Naten
Me habisin njerezit qe thon se rendesi ka ca do vi ne te ardhmen dhe jo e kaluara. Per mua e kaluara e nje personi eshte shume shume e rendesishme. Meshkuj qe kan patur shume femra ne jeten e tyre dhe qe ju duket vetja sikur jan te bukur as ne shoqeri nuk i pranoj jo me te mendoja per lidhje serioze me ta. Dhe do thoni ju "po ai do te genjej nuk te thot te verteten"... nahhh duket njeriu qe i duket vejta si inteligjent dhe qe do ta hedhi. Kta lloj meshkuj "burrerrorrr" qe u duket vejta se jan me te zgjuar se femra jan nje rrang tjeter shoqerie dhe perfundojn me rrangun e tyre.
Mos gjeneralizo se ka femra amerikane shume te mira ashtu sic ka dhe shqiptare jo te mira.me pak fjal te jeni te lumtur qe keni vajza shqiptare se me amerikone e hongret
Femrat e huaja jane rritur ndryshe , jane me te lira ne veprim dhe mendim. Nje SHOK per mashkullin shqiptar![]()
Femra shqiptare nqs ka nje ose dy ish te dashur ( se me shume s'behet fjale ) quhet e perdal , kurse mashkulli behet hero :-D
Pra rritja ne bote patriakale.
Sa per temen :
Do me pelqente te dija deri ne nje fare mase per te kaluaren e partnerit , jo te gjitha se do ma turbullonte gjykimin .
Uroj te mos me fshehi qe mund te kete qene ne burg .
Jeto sot se neser nuk i dihet
ceshtja eshte: "jeta eshte ajo c'ben prej saj". e jeta eshte shume e shkurter per t'a jetuar nje pjese te mire te saj ne te kaluaren...
nese do bija ne dashuri reciproke me dike, e kaluara e atij njeriu nuk do ishte hic e rendesishme per sa kohe nuk do cenonte te ardhmen...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
tani ne kete aspekt qe e hedh ti punen eshte kur ke dashnore edhe sdo tja dish se cka bere ne te kaluaren se shum thjesht u don`t care per ate
por nese do jet dikush qe ti do martohesh edhe do jet ajo qe do kesh ne krahun tend ajo qe do jet mamaja e femis tend qe do krijosh familjen tende
atehere do te interesoj e kaluara e cdo njeriu qofte vajz apo cun e kaluara ka te bej shum kush eshte nga eshte e kujt eshte edhe cka bere ne jet me se meret etc etc
fierake ti mire e ke por nuk mund te krasosh nje familje shqiptare me nje amerikane ose nje europiane ne keto dite te sotme arsyet jan te shumtaMos gjeneralizo se ka femra amerikane shume te mira ashtu sic ka dhe shqiptare jo te mira.
25-02-2011 15:51
arsya eshte qe mentaliteti i amerikaneve se kan per gje se flejti me ty nje nat
se ka problem se u cua ne mengjes me nje njeri ne krevat qe se ka iden kush eshte sigurisht qe ne cunat ate duam
nuk po them qe ska shqiptare me yll ne ball po me duket e e di ku e kam fjalen
nejse rrespekete![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mario_kingu : 25-02-2011 mė 21:27
Partizoni
fierake ti mire e ke por nuk mund te krasosh nje familje shqiptare me nje amerikane ose nje europiane ne keto dite te sotme arsyet jan te shumta
arsya eshte qe mentaliteti i amerikaneve se kan per gje se flejti me ty nje nat
se ka problem se u cua ne mengjes me nje njeri ne krevat qe se ka iden kush eshte sigurisht qe ne cunat ate duam
nuk po them qe ska shqiptare me yll ne ball po me duket e e di ku e kam fjalen
nejse rrespekete
Mario do me falesh se dhe nuk jam rritur ne shqipri dhe shqiptaret nuk i njoh aq mire sa mbase i njef ti. Por neper shkollat qe kam vajtur un ne greqi dhe ne amerike shqiptaret kan qene zakonisht trouble makers dhe cupat shqiptare zakonisht ato qe i gjenin mesuset neper banjo me cuna apo duke pire cigare. Un as nje here nuk kam menduar se jam me e mire se te tjeret, por gjat viteve gjithmon kam distancuar veten nga shoqerite negative dhe sidomos shoqerite shqiptare thjesht per faktin se jan shume rebellious dhe prinderit e tyre ne shpi din sikur i kan femiet te mire. Pra mesa kam ven re un shqiptaret (sidomos femrat) pretendojn te jen dikush qe nuk jan nga frika se do ti gjykojn gjitonet dhe do ti mbajn ne goje. Kurse amerikanja ben ca ben, por tepakten i pranon dhe nuk sillet si femer e ndershme.
Nejse si thash ti ndoshta di me mire se un, un thjesht flas nga eksperiencat e mia.
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt