Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 107
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    miredita
    sot po vija nga boston ne New york driving edhe u lodha me c/d edhe e ktheva ne radio te degjoja muzik

kurse njera tha kam qen kush kam qen puna ime tani jam bere vajz e mire kjo ka rendesi

me pak fjal te jeni te lumtur qe keni vajza shqiptare se me amerikone e hongret
    O Mario Kingu , te pakten amerikonet te thone te verteten dhe shqiptaret mundohen te hiqen si virgjeresha .....por mua me ben pershtypje kjo gje nga te gjithe djemte ose burrat shqiptare :

Atje ku eshte a NO NO per femrat pse nuk qenka e njejta gje per mashkullin , too ?!

Si i thone asaj shprehje " It takes a con to catch a con " ....if women they didn't have the men to play with , then where these past stories would come from ?! So automatically , that makes man with a dirty past, too .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 27-02-2011 mė 09:48
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Jo thjesht me qellimin qe lidhja ime te zgjase por edhe per te realizuar ate barazine e shumedeshiruar ne mardheniet midis partneresh.Po heq masken e hipokrizise dy mije e kusur vjecare mashkullore dhe po i them partneres perpara se te fillojme maratonen tone se une shkoj dhe do te vazhdoj te shkoj me femra te tjera,por ty dua te te kem ne krah per shkak se te ndjej shpirterisht,jo thjesht fizikisht si ato te tjerat.Per kete jam i gatshem te mund egon maskiliste dhe te lejoj te sillesh me mua ne te njejten menyre qe une sillem me ty.E kuptoj shume mie se ju kjo iu duket sa e pabesueshme aq edhe e papranueshme,e pakaperdishme,por pa mendoni pak sa femra te tradhetuara e te poshteruara ka sot ne shqiperi dhe ne bote?Mos iu duken keta lloj burrash,qe iu premtojne besnikeri e perkushtim,dhe nga ana tjeter iu shkelin me kembe,me te moralshem!

Sigurisht dicka e tille nuk eshte fort e lehte per t'u arritur, prandaj edhe une po e diskutoj kete ceshtje ne aspektin teorik
    ti ende nuk ke dashuruar... nese do kishe, nuk do diskutoje...

te ndiesh shpirterisht nje njeri do te thote te zhvishesh perfundimisht nga cdo mendim... vetem atehere shpirti do jete ne gjendje te perjetoje dashurine.

por per kete (dashurine) duhet te pakten edhe nje shpirt tjeter, po ashtu i zhveshur perfundimisht nga cdo lloj mendimi qe do te te ndieje ty e te ndihet prej teje...

dashuria mund te egzistoje edhe ne me shume se dy shpirtera njeheresh...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    O Mario Kingu , te pakten amerikonet te thone te verteten dhe shqiptaret mundohen te hiqen si virgjeresha .....por mua me ben pershtypje kjo gje nga te gjithe djemte ose burrat shqiptare :

Atje ku eshte a NO NO per femrat pse nuk qenka e njejta gje per mashkullin , too ?!

Si i thone asaj shprehje " It takes a con to catch a con " ....if women they didn't have the men to play with , then where these past stories would come from ?! So automatically , that makes man with a dirty past, too .

in some point u right
    por nuk eshte puna qe hiqen si virgjeresha apo jo edhe nese hiqen si te tilla se kan pat nje ose dy te dashur kjo gje nuk i ben k...... pra tema me pak fjal ka te bej qe nje femer sidomos ne amerik deri sa martohet ajo vete me shum meshkuj
    psh nje familje amerikane qe njof ajo eshte e ndar edhe ka 3 femi 2 te bardh nje te zi por nuk mjafton kjo te tre femit kan baballar te ndryshem

me pak fjal sado k..... te jen keto vajzat shqiptare qe hiqen si te virgjeresha sic themi edhe thoni keto ne moralin e tyre kur ja lejojen vetes dicka te till ose me mire one night stand

cdo vajz kerkon fatin e saj se ka qen me nje ose dy edhe keta e kan len kjo nuk dmth qe eshte k..... por thjesht fati i saj sjam dakort me fjalen virgjeresha sepse
    jetojm ne 2011 thjesht tere muabetin e kisha tek moraliteti edhe familjet e shturura sot ne kete bote cfar nuk degjon

but un prap them SI VAJZAT SHQIPTARE SKA
    gjeja me interesante eshte se cunat/vajzat shqiptar/e kur martohen i nenshtrohen familjes
    jan te pakt/a ata ato qe tradhtojn kjo na ben ne shqiptaret nje familje te fort ne cdo aspekt
    pra go albania

RRespekete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mario_kingu : 27-02-2011 mė 11:19
    Partizoni

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    me shqeteson ? jo fare , se ca ka bere un se gjykoj , ka bere cka dashur e mire ka bere e ka shijuar jeten lol dhe une kerkoj te njejten gje e pak a shume jemi njesoj , woman-man equality

Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Jo thjesht me qellimin qe lidhja ime te zgjase por edhe per te realizuar ate barazine e shumedeshiruar ne mardheniet midis partneresh.Po heq masken e hipokrizise dy mije e kusur vjecare mashkullore dhe po i them partneres perpara se te fillojme maratonen tone se une shkoj dhe do te vazhdoj te shkoj me femra te tjera,por ty dua te te kem ne krah per shkak se te ndjej shpirterisht,jo thjesht fizikisht si ato te tjerat.Per kete jam i gatshem te mund egon maskiliste dhe te lejoj te sillesh me mua ne te njejten menyre qe une sillem me ty.E kuptoj shume mie se ju kjo iu duket sa e pabesueshme aq edhe e papranueshme,e pakaperdishme,por pa mendoni pak sa femra te tradhetuara e te poshteruara ka sot ne shqiperi dhe ne bote?Mos iu duken keta lloj burrash,qe iu premtojne besnikeri e perkushtim,dhe nga ana tjeter iu shkelin me kembe,me te moralshem!

Sigurisht dicka e tille nuk eshte fort e lehte per t'u arritur, prandaj edhe une po e diskutoj kete ceshtje ne aspektin teorik
    mbase ti e diskuton me aspekt teorik por me mendjen qe ke ti hmmmm keq puna
    nje pyetje kam un Ke qen ndonjehere i dashururar me dike?
    se me kete arsyetim qe jep ti u don`t care qe kan kaluar vagona
    Partizoni

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    ti ende nuk ke dashuruar... nese do kishe, nuk do diskutoje...

te ndiesh shpirterisht nje njeri do te thote te zhvishesh perfundimisht nga cdo mendim... vetem atehere shpirti do jete ne gjendje te perjetoje dashurine.

por per kete (dashurine) duhet te pakten edhe nje shpirt tjeter, po ashtu i zhveshur perfundimisht nga cdo lloj mendimi qe do te te ndieje ty e te ndihet prej teje...

dashuria mund te egzistoje edhe ne me shume se dy shpirtera njeheresh...
    sha bukul e ke fen .. mi lajk it

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    o ti Mario Kingu, ca stacioni ishte ai qe po degjoje, mos ishte Z100 ? Qe ta dish ato jane sa per show ne radio. Nuk jane te verteta. NYC ashtu i ka ca radio station, i ekzagjerojne dhe sajojne historira, se ndryshe nuk kane degjues. lol

Se cfare ka bere ne past nuk me intereson fare. Per mua e rendesishme eshte e tanishmja, te qenit me mua, dhe e ardhmja. Dashuria konkurron cdo gje, sfidon cdo gje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 27-02-2011 mė 11:32
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    o ti Mario Kingu, ca stacioni ishte ai qe po degjoje, mos ishte Z100 ? Qe ta dish ato jane sa per show ne radio. Nuk jane te verteta. NYC ashtu i ka ca radio station, i ekzagjerojne dhe sajojne historira, se ndryshe nuk kane degjues. lol

Se cfare ka bere ne past nuk me intereson fare. Per mua e rendesishme eshte e tanishmja, te qenit me mua, dhe e ardhmja. Dashuria konkurron cdo gje, sfidon cdo gje.
    se cfare station se mbaj mend se search e bera ajo doli :P po di gje kapte mire
    mbase ke te drejt sthem jo por prap ata qe mernin ne tel ishin real people
    Partizoni

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    in some point u right
    por nuk eshte puna qe hiqen si virgjeresha apo jo edhe nese hiqen si te tilla se kan pat nje ose dy te dashur kjo gje nuk i ben k...... pra tema me pak fjal ka te bej qe nje femer sidomos ne amerik deri sa martohet ajo vete me shum meshkuj
    psh nje familje amerikane qe njof ajo eshte e ndar edhe ka 3 femi 2 te bardh nje te zi por nuk mjafton kjo te tre femit kan baballar te ndryshem

me pak fjal sado k..... te jen keto vajzat shqiptare qe hiqen si te virgjeresha sic themi edhe thoni keto ne moralin e tyre kur ja lejojen vetes dicka te till ose me mire one night stand

but un prap them SI VAJZAT SHQIPTARE SKA
    gjeja me interesante eshte se cunat/vajzat shqiptar/e kur martohen i nenshtrohen familjes
    -----> Are you sure ?!
    jan te pakt/a ata ato qe tradhtojn kjo na ben ne shqiptaret nje familje te fort ne cdo aspekt
    pra go albania

Respekt
    Mario Kingu , une prape kembengul ne ato qe thashe . E di pse ?! - Sepse nese nje vajze shqiptare te thote qe ka 1 apo 2 duhet te jesh ti ai qe i jep kandarin dhe e vlereson karakterin e saj duke e pare thelle ne sy , qe te jesh ne gjendje me vone te kuptosh qe ketij numri 1 apo 2 ne duhet t'i shtohet 1 apo me shume zero . Sa per ate qe the qe njeh grua qe ka femije me te bardhe me zezake dhe te bardhe , nuk eshte aspak cudi sepse qendrojne true to their feelings ; Ndersa po te shikosh nje grua shqiptare me tre femije kjo sdo te thote aspak qe jane te nje lloj race ( te kene nje DNA) , qe ne pak fjale nuk jane me nje baba . To extend on that , in the worst scenario do gjesh shqiptare qe kane karakterin "shumengjyreshe" , exactly si femijet e asaj komshies tende .
    Cilen do perferoje ti per grua ,the one who is very good thief and knows very well how to cover her tracks or a woman who comes forward and plays "Guilty as charged" ?!

I know already your answer to that . The choice is yours !
    Unless you want to marry a woman from the same culture as the one you know, the same culture you already belong to or the same skin .

Mire e the , qe ne kete kohe qe jetojme asgje nuk eshte e ndaluar . Dua te shtoj qe ashtu sic ndryshuan koherat ashtu eshte edhe effekti tek grate shqiptare ( ato ju jane pershtatur koherave )

Don't choose your future based on special terms . The only thing that can SAVE YOU from "those fears" is only LOVE .

Love eshte raca shqiptare me e mire !

Une jam shqiptare ( proud to be albanian ) , but I'd hate to be The chosen One just because I am albanian .

Choice is always personal , but what makes this Choice UNIQUE is only The Truth !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 27-02-2011 mė 20:38
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gjersa nuk e di nuk ka si te me shqetesoje. Historite e shkuara te dashurive qe ka pat para se te me njohi mua ne fakt nuk me shqetesojne aspak, perkundrazi.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •