Nese eshte fjala per dashurickat qe ka pas para meje, s'me shqeteson fare...........cdo i/e ri/e ka te drejte te shijoj rinine e vet........... do t'me shqetesonte sikur te kish ndonje histori kriminele, perndryshe jo.
Nese eshte fjala per dashurickat qe ka pas para meje, s'me shqeteson fare...........cdo i/e ri/e ka te drejte te shijoj rinine e vet........... do t'me shqetesonte sikur te kish ndonje histori kriminele, perndryshe jo.
edhe une jam me disa ketu rendesi ka ajo qe do te vij jo ajo qe ka shkuar por kur une ta pyes per dicka nuk dua qe te me genjej
Nuk kam kohė tė urrej ata qė mė urrejnė, ngase jam shumė e zėnė duke dashur ata qė mė Duan!!!
Une nuk thashe qe "do ulem ne kafene me te dashurin e do i them: vazhdo ti tani, trego krejt bemat e tua me te dashurat qe ke patur"! Do ishte idjotllek... por ama nuk do me pelqente qe psh nese per nje vazje me thote qe eshte nje shoqe, e pas ca kohesh zbuloj qe ishte ish e dashura e tij....personalisht kjo gje nuk do me pelqente aspak.
Do preferoja te me thoshte shkurt: ka qene e dashura ime e kaq! Ndaj e kisha shkruar qe do doja ta dija ne pergjithesi e jo ne detaj...
La vita non si spiega, si VIVE!
Klea nqs i partneri im do takonte ne rruge ose rastesishte edhe te uleshim per kafe , do me mjaftonte nje prezantim i thjesht , mjafton 'nje e njohura ime '. Normal qe do e marr vesh si e ka njohur :-D , se ndryshe do thoshte komshija , shoqe shkolle, shoqe pune ect.
Megjithse nje mashkull e ka te veshtir ta perballoi nje situate te till, kur partnerja e vet do peresantonte ish te dashurin :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
E pse duhet te ulem ne kafene me ishi-n e tij? Ok, e takon rastesisht, prezantohesh, edhe mua do me mjaftonte aty per aty te thoshte "nje e njohura ime", por pasi te largoheshim nga ajo do doja te me thoshte te verteten... e jo te bente sikur harroj te me thoshte te verteten![]()
Mendoj qe dhe nje femer do e kishte te veshtire te perballonte nje situate te tille, ndaj te them qe rendesi ka te tregohet i sinqerte qysh ne fillim sesa te dalin genjeshtrat ne shesh pastaj. Ndoshta jam une qe do preferoja nje gje te tille, pasi genjeshtren nuk e duroj dot!
Edhe mua nuk me pelqejne genjeshtrat .Ndoshta jam une qe do preferoja nje gje te tille, pasi genjeshtren nuk e duroj dot!
Por ne kete rast nuk eshte genjeshter, perkundrazi ai po mundohet te mos i krijoi probleme te kota vetes lol
Se qysh ne momentin qe ai te te thote 'ish e dashura' , do vershojne nje ser pyetjesh , si psh.
si u njohet ?
sa kohe ndenjet bashk?
shkaku i ndarjes ? (ketu dihet pergjigja pak a shume -e lash une-
si ishte ..... ?
pra ne trurin tend do filloi seriali i fantazive dhe imagjinata do filloi te ta gerryej pak shpirtin .
Jeto sot se neser nuk i dihet
hahaha, sigurisht qe ai e la
Eshte normale qe truri do filloj "pune" por sic e shkruajte edhe ti, vetes i bejme dem, do gerryejme shpirtin tone e do acarojme nervat tona.... kshuqe duhet limituar xhelozia, ne fund te fundit ajo eshte "ishi" ndersa ti je "e tashmja". (pak a sh ti besh qejfin vetes hahaha). Nejse, konkluzioni eshte i njejte.... nuk duhet te bejme pyetje per gjerat qe e dime qe do na shqetesojne!
Jo thjesht me qellimin qe lidhja ime te zgjase por edhe per te realizuar ate barazine e shumedeshiruar ne mardheniet midis partneresh.Po heq masken e hipokrizise dy mije e kusur vjecare mashkullore dhe po i them partneres perpara se te fillojme maratonen tone se une shkoj dhe do te vazhdoj te shkoj me femra te tjera,por ty dua te te kem ne krah per shkak se te ndjej shpirterisht,jo thjesht fizikisht si ato te tjerat.Per kete jam i gatshem te mund egon maskiliste dhe te lejoj te sillesh me mua ne te njejten menyre qe une sillem me ty.E kuptoj shume mie se ju kjo iu duket sa e pabesueshme aq edhe e papranueshme,e pakaperdishme,por pa mendoni pak sa femra te tradhetuara e te poshteruara ka sot ne shqiperi dhe ne bote?Mos iu duken keta lloj burrash,qe iu premtojne besnikeri e perkushtim,dhe nga ana tjeter iu shkelin me kembe,me te moralshem!
Sigurisht dicka e tille nuk eshte fort e lehte per t'u arritur, prandaj edhe une po e diskutoj kete ceshtje ne aspektin teorikmoskokecarja ne lidhje me kete ceshtje te vjen natyrshem apo sforcohesh?![]()
Krijoni Kontakt