Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 107
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nese eshte fjala per dashurickat qe ka pas para meje, s'me shqeteson fare...........cdo i/e ri/e ka te drejte te shijoj rinine e vet........... do t'me shqetesonte sikur te kish ndonje histori kriminele, perndryshe jo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97
    edhe une jam me disa ketu rendesi ka ajo qe do te vij jo ajo qe ka shkuar por kur une ta pyes per dicka nuk dua qe te me genjej
    Nuk kam kohė tė urrej ata qė mė urrejnė, ngase jam shumė e zėnė duke dashur ata qė mė Duan!!!

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Nje mashkulli qe i punon pak rakadakja , nuk tregon per bemat e veta me ish te dashurat. Nuk ka kuptim te dish sesa te dashura dhe sesi u nda prej tyre.

Femra eshte nga natyra pak xhelose , nqs partneri do fillonte te tregonte historit e vet , do me dukej sikur ka nostalgji per ate kohe.

Kur dy njerez vendosin te jetoin bashk , nuk ishte nje vendim ne baze te se kaluares , por te tashmes dhe sesi e shohin ata te dy veten ne te ardhmen .
    Une nuk thashe qe "do ulem ne kafene me te dashurin e do i them: vazhdo ti tani, trego krejt bemat e tua me te dashurat qe ke patur"! Do ishte idjotllek... por ama nuk do me pelqente qe psh nese per nje vazje me thote qe eshte nje shoqe, e pas ca kohesh zbuloj qe ishte ish e dashura e tij....personalisht kjo gje nuk do me pelqente aspak.
    Do preferoja te me thoshte shkurt: ka qene e dashura ime e kaq! Ndaj e kisha shkruar qe do doja ta dija ne pergjithesi e jo ne detaj...

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Klea nqs i partneri im do takonte ne rruge ose rastesishte edhe te uleshim per kafe , do me mjaftonte nje prezantim i thjesht , mjafton 'nje e njohura ime '. Normal qe do e marr vesh si e ka njohur :-D , se ndryshe do thoshte komshija , shoqe shkolle, shoqe pune ect.

Megjithse nje mashkull e ka te veshtir ta perballoi nje situate te till, kur partnerja e vet do peresantonte ish te dashurin :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Klea nqs i partneri im do takonte ne rruge ose rastesishte edhe te uleshim per kafe , do me mjaftonte nje prezantim i thjesht , mjafton 'nje e njohura ime '. Normal qe do e marr vesh si e ka njohur :-D , se ndryshe do thoshte komshija , shoqe shkolle, shoqe pune ect.

Megjithse nje mashkull e ka te veshtir ta perballoi nje situate te till, kur partnerja e vet do peresantonte ish te dashurin :-D
    E pse duhet te ulem ne kafene me ishi-n e tij? Ok, e takon rastesisht, prezantohesh, edhe mua do me mjaftonte aty per aty te thoshte "nje e njohura ime", por pasi te largoheshim nga ajo do doja te me thoshte te verteten... e jo te bente sikur harroj te me thoshte te verteten

Mendoj qe dhe nje femer do e kishte te veshtire te perballonte nje situate te tille, ndaj te them qe rendesi ka te tregohet i sinqerte qysh ne fillim sesa te dalin genjeshtrat ne shesh pastaj. Ndoshta jam une qe do preferoja nje gje te tille, pasi genjeshtren nuk e duroj dot!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ndoshta jam une qe do preferoja nje gje te tille, pasi genjeshtren nuk e duroj dot!
    Edhe mua nuk me pelqejne genjeshtrat .

Por ne kete rast nuk eshte genjeshter, perkundrazi ai po mundohet te mos i krijoi probleme te kota vetes lol
    Se qysh ne momentin qe ai te te thote 'ish e dashura' , do vershojne nje ser pyetjesh , si psh.
    si u njohet ?
    sa kohe ndenjet bashk?
    shkaku i ndarjes ? (ketu dihet pergjigja pak a shume -e lash une -
    si ishte ..... ?

pra ne trurin tend do filloi seriali i fantazive dhe imagjinata do filloi te ta gerryej pak shpirtin .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Edhe mua nuk me pelqejne genjeshtrat .

Por ne kete rast nuk eshte genjeshter, perkundrazi ai po mundohet te mos i krijoi probleme te kota vetes lol
    Se qysh ne momentin qe ai te te thote 'ish e dashura' , do vershojne nje ser pyetjesh , si psh.
    si u njohet ?
    sa kohe ndenjet bashk?
    shkaku i ndarjes ? (ketu dihet pergjigja pak a shume -e lash une -
    si ishte ..... ?

pra ne trurin tend do filloi seriali i fantazive dhe imagjinata do filloi te ta gerryej pak shpirtin .
    hahaha, sigurisht qe ai e la
    Eshte normale qe truri do filloj "pune" por sic e shkruajte edhe ti, vetes i bejme dem, do gerryejme shpirtin tone e do acarojme nervat tona.... kshuqe duhet limituar xhelozia, ne fund te fundit ajo eshte "ishi" ndersa ti je "e tashmja". (pak a sh ti besh qejfin vetes hahaha). Nejse, konkluzioni eshte i njejte.... nuk duhet te bejme pyetje per gjerat qe e dime qe do na shqetesojne!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    tani ti vertet nuk e vret mendjen nese e dashura jote ka nje lidhje paralele apo je i detyruar te mos e vrasesh mendjen me qellimin qe lidhja te vazhdoje te zgjase?
    Jo thjesht me qellimin qe lidhja ime te zgjase por edhe per te realizuar ate barazine e shumedeshiruar ne mardheniet midis partneresh.Po heq masken e hipokrizise dy mije e kusur vjecare mashkullore dhe po i them partneres perpara se te fillojme maratonen tone se une shkoj dhe do te vazhdoj te shkoj me femra te tjera,por ty dua te te kem ne krah per shkak se te ndjej shpirterisht,jo thjesht fizikisht si ato te tjerat.Per kete jam i gatshem te mund egon maskiliste dhe te lejoj te sillesh me mua ne te njejten menyre qe une sillem me ty.E kuptoj shume mie se ju kjo iu duket sa e pabesueshme aq edhe e papranueshme,e pakaperdishme,por pa mendoni pak sa femra te tradhetuara e te poshteruara ka sot ne shqiperi dhe ne bote?Mos iu duken keta lloj burrash,qe iu premtojne besnikeri e perkushtim,dhe nga ana tjeter iu shkelin me kembe,me te moralshem!

moskokecarja ne lidhje me kete ceshtje te vjen natyrshem apo sforcohesh?
    Sigurisht dicka e tille nuk eshte fort e lehte per t'u arritur, prandaj edhe une po e diskutoj kete ceshtje ne aspektin teorik

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Jo thjesht me qellimin qe lidhja ime te zgjase por edhe per te realizuar ate barazine e shumedeshiruar ne mardheniet midis partneresh.Po heq masken e hipokrizise dy mije e kusur vjecare mashkullore dhe po i them partneres perpara se te fillojme maratonen tone se une shkoj dhe do te vazhdoj te shkoj me femra te tjera,por ty dua te te kem ne krah per shkak se te ndjej shpirterisht,jo thjesht fizikisht si ato te tjerat.Per kete jam i gatshem te mund egon maskiliste dhe te lejoj te sillesh me mua ne te njejten menyre qe une sillem me ty.E kuptoj shume mie se ju kjo iu duket sa e pabesueshme aq edhe e papranueshme,e pakaperdishme,por pa mendoni pak sa femra te tradhetuara e te poshteruara ka sot ne shqiperi dhe ne bote?Mos iu duken keta lloj burrash,qe iu premtojne besnikeri e perkushtim,dhe nga ana tjeter iu shkelin me kembe,me te moralshem!

Sigurisht dicka e tille nuk eshte fort e lehte per t'u arritur, prandaj edhe une po e diskutoj kete ceshtje ne aspektin teorik
    Te uroj ta gjesh nje femer te tille.... Ca llogjike eshte? E c'mund ti duhet nje femre fakti qe burri i saj e ndjen shpirterisht nderkohe qe fizikisht shkon edhe me te tjera??
    As nuk e imagjinoj dot te me thote njeri kete gje.....

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin

praktikisht kjo kthehet ne dicka shkaterruese shpirterisht...sipas mendimit tim kuptohet

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •