nje njeri i mencur ka pas thene:
burrat duan gjithmone te jene dashuria e pare e nje gruaje,
ndersa grate duan te jene dashuria e fundit e nje burri...
nje njeri i mencur ka pas thene:
burrat duan gjithmone te jene dashuria e pare e nje gruaje,
ndersa grate duan te jene dashuria e fundit e nje burri...
Vasudhaiva Kutumbakam
Po nuk e dita, nuk kam si shqetesohem
Une shqetesohem vetem po e mora vesh.
Nuk do e rraf gruan cdo dite si nastradini qe mos ma dredhi![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
atehere po pergjigjem edhe vet
ne shqiptaret nuk e kemi per zakon qe te marim grat qe ka kaluar treni siper tyre
sa sdin sa vagona i kan kaluar lart :P
nuk po flas per 100% te vajzave shqiptare por nje perqindje e mire e tyre
jan vajza me moral edhe respektojn veten e tyre
nuk po them qe ska vajza qe kan pat nje ose dy te dashur por edhe nese kan pat kan kerkuar fatin e tyre kjo eshte ndryshimi midis shqipove edhe te tjerave
kurse vajzat amerikane nje nate ne Club sdi me ke cohet kjo eshte diferenece e madhe
prandaj duhet te jemi te lumtur qe akoma ne kete bote kaq te shturur ka akoma
vajza te mira
edhe jan SHQIPTARE GO ALBANIA WE ARE DA BEST
Partizoni
Eshte mire qe te tregohen disa gjera per te kaluaren, por me nje kusht.
Kushti duhet te jete qe ajo pune te mos tjerret asnjehere ne te ardhmen.
Pse duhet te dihen disa gjera?
Jetes nuk i dihet dhe mund te qelloj ndonje rast qe te rrish me nje ish te saj/tij pa e ditur se kush eshte ai/ajo ne te vertete. Ne keso raste njeriu do te binte ne pozite shume te palakmueshme sepse mund te gjendesh ne nje rreth ku te gjithe e dine lidhjen e tyre te meparshme perveq teje. Edhe me keq se kaq mund te jete nese te pelqen ne bisede dhe deshiron ta vazhdosh miqesine me te.
Paramendo:
Ej plako, po me pelqen muhabeti me ty. Po i marrim disa birra dhe po shkojme te une qe te percjellim x ndeshjen ne futboll. E kam edhe gruan/te dashuren aty dhe do t'na pregadis ndonje darke te mire. Pa pasur ide se ke po e fton. Pozite e veshtire.
Mendojeni pak.
Aldi, paske rregulla te quditshme ti. S'kam pare e as degjuar diqka te ngjajshme deri me sot.
Tani e ke hallin te besnikeria e gruas/te dashures apo ku eshte halli qe e paske te ndaluar te therrasesh apo shkosh te ndonje mik?
Clubi eshte per diqka tjeter, ndersa mbledhia ne shtepi me miq eshte diqka tjeter. Ne club nuk mund te shiqosh sport, nuk ka skare etj etj...
Krijoni Kontakt