Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 112
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    e pame ne parlament o krriq..si langojt u bete per dy vota te qelbura te trajkovices..kur ti ulni breket ruane bu.qen se jua fut tre gishtat kumbaresha e qeverise..e i thoni vetes drenicake..kuku medet...

sinqerisht jeni per tju misheruar..ju i hypni nanes suej per hashimin e paret e hashimes...mjerana...
    ....kemi boll nona t'kundershtarve qe i hypmi .....

Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    ske pse quditesh kur te gjithe deputetet jane nga drenica jote o projekti21.
    eh kurbeti i ka këto o toni kalorësi. shih unë tek tash marr vesh këtë. se kur qenkan bërë drenicakë ta zëmë Pacolli, Agim Çeku, Mimoza, Enver Hoxha, Edita.... Kurbeti, kurbeti... s'marrim vesh asgjë ... me shumë vonesë...
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Per çdo ankes rreth termeve provokuese anti-shqiptare, ti drejtoheni Albin Kurtit.
    Me siguri se ka degjuar kete, se ndryshe asnjeher se kishte len pa e denuar !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Per çdo ankes rreth termeve provokuese anti-shqiptare, ti drejtoheni Albin Kurtit.
    Me siguri se ka degjuar kete, se ndryshe asnjeher se kishte len pa e denuar !
    Prandaj e hapa temën e re që opozita nuk duhet të ikën nga problemet, por të ballafaqohet me to, sepse në këtë Pozitë ku 20 vende janë të rezervuara për minoritetet pritet gjithçka!

Vallë të ketë në Kosovë parti "Srpska Demokratska Stranka Kosova i Metohije"?!!!!!

Në zgjedhjet nacionale të 12 dhjetorit do të marrin pjesë edhe dy parti serbe me emrin “Kosova dhe Metohia”.

57 kandidatë për deputetë nga radhët e minoritetit serb në zgjedhjet e 12 dhjetorit do të paraqiten me një emër me të cilin i janë referuar në të kaluarën.

Të certifikuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për 10 ditë sa do të zgjasë fushata, ata pos tjerash Kosovës pritet t‘i referohen si “Kosovo i Metohija”.

Me këtë emër, dy partitë që vijnë nga komuniteti serb janë certifikuar nga KQZ-ja. Partia e parë është Srpska Demokratska Stranka Kosova i Metohije, përkthyer në shqip: Partia Demokratike Serbe e Kosovës dhe Metohisë dhe partia tjetër është Srpska Kosovsko Metohijska Stranka që do të thotë Partia Serbe e Kosovës dhe Metohisë.

Për Mazllum Baraliun, njohës i çështjeve kushtetuese, vendimi i KQZ-së për certifikimin e këtyre dy partive me fjalët e mësipërme është jo kushtetues. Por Miradije Mavriqi nga Zyra për Regjistrimin e Partive politike shpjegon anën ligjore të regjistrimit të këtyre partive. /ktv/

.......................

Kam vetëm këtë pyetje: Këto dy parti a janë të regjistruara në Kosovë?

ndiqeni këtë shkrim të shkurtër dhe vlerësojeni vetë

http://www.forumishqiptar.com/showpo...76&postcount=1

... dhe fjalën e kisha, meqë askush nuk u përgjigj, nëse ka ndonjë parti të tillë legjitime të regjistruar në Kosovë, atëherë paska qenë legjitim ajo që ka thënë Trajkoviqka në Kuvendin e Kosovës "Kosovo i Metohija".

Për këtë e pata bërë pyetjen.

respekt,

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Z.Projekti,kjo parti apo dicka e till ishte edhe kur isin partit tjera ne krye,por as atehere e as sot askush nuk doli te kundershtoj kete!Ishalla nuk i lshon zoti me na thene,,nacionalna manjina''(Pakice kombetare)se me duket as atehere nuk do ngrisim zerin fare!Dicka po zihet,por lutem qe mos te na e servojn pa u zi!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Z.Projekti,kjo parti apo dicka e till ishte edhe kur isin partit tjera ne krye,por as atehere e as sot askush nuk doli te kundershtoj kete!Ishalla nuk i lshon zoti me na thene,,nacionalna manjina''(Pakice kombetare)se me duket as atehere nuk do ngrisim zerin fare!Dicka po zihet,por lutem qe mos te na e servojn pa u zi!
    Unë po mendoj se JU në gjithë shkrimet e mia theksin e kam te PDK, te Hashim Thaçi, te Jakupi, Limaj e te njerëzite kësaj partie. Jo nuk është ashtu. "Shpata" ime nuk nejh parti nuk njeh krahinë përpara madhores. Dhe edhe PDK edhe Hashima e Jakupa e behxheta e Sejdia e të gjithë indivitët tjerë para shpqatës sime janë zero karshi madhores.
    Hiqeni këtë bindje. Ngjarjet në Kosovë( bile edhe në Shqipëri) nuk i shikoj sipas partive, individëve e krahinave. Kosova ëshë e tërë dhe nuk ka individë as të gjallë e as të vdekur mbi të!

Prandaj të gjithë këta njerëz, pa përjashtim, çlirimtarë e pacifistë, që nga 1999 ia ka paskan dhënë vizën Kosovu i Ketohiju!

Turp!

P.S. Po ju them edhe këtë, duke e njohur Jakupin edhe nga përpara, për mua është një nejri shumë i mirë dhe e cmoj lart. Të paktë ka në Kosovë si Jakupi ( ky është vlerësim imi nga koha kur e njoh¨)
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-02-2011 më 07:39

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Unë po mendoj se JU në gjithë shkrimet e mia theksin e kam te PDK, te Hashim Thaçi, te Jakupi, Limaj e te njerëzite kësaj partie. Jo nuk është ashtu. "Shpata" ime nuk nejh parti nuk njeh krahinë përpara madhores. Dhe edhe PDK edhe Hashima e Jakupa e behxheta e Sejdia e të gjithë indivitët tjerë para shpqatës sime janë zero karshi madhores.
    Hiqeni këtë bindje. Ngjarjet në Kosovë( bile edhe në Shqipëri) nuk i shikoj sipas partive, individëve e krahinave. Kosova ëshë e tërë dhe nuk ka individë as të gjallë e as të vdekur mbi të!

Prandaj të gjithë këta njerëz, pa përjashtim, çlirimtarë e pacifistë, që nga 1999 ia ka paskan dhënë vizën Kosovu i Metohiju!

Turp!

P.S. Po ju them edhe këtë, duke e njohur Jakupin edhe nga përpara, për mua është një nejri shumë i mirë dhe e cmoj lart. Të paktë ka në Kosovë si Jakupi ( ky është vlerësim imi nga koha kur e njoh¨)
    Me besoni qe nuk e kisha ne aspektin partiak,sepse une e perkrahu PDK-n por ndoshta nuk me duket real lideri i sej...PDK- nuk eshte vetem Hashimi,por si parti e dalur nga UCK-ja qe nga fillimi iu bashkangjita!
    Kam pas rastin t'a njoh per se afermi edhe Z.Jakupin,eshte i mbyllur por per trimeri nuk ja leshon rrugen askujt....e cfar po ndodh tani nje dreq e di!Pra nuk u hodha ne debat per parti por per kete qeshtje madhore qe nuk duhet pas ndasi partijake ne keto raste!
    Persh.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •