"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Per çdo ankes rreth termeve provokuese anti-shqiptare, ti drejtoheni Albin Kurtit.
Me siguri se ka degjuar kete, se ndryshe asnjeher se kishte len pa e denuar !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Në zgjedhjet nacionale të 12 dhjetorit do të marrin pjesë edhe dy parti serbe me emrin “Kosova dhe Metohia”.
57 kandidatë për deputetë nga radhët e minoritetit serb në zgjedhjet e 12 dhjetorit do të paraqiten me një emër me të cilin i janë referuar në të kaluarën.
Të certifikuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për 10 ditë sa do të zgjasë fushata, ata pos tjerash Kosovës pritet t‘i referohen si “Kosovo i Metohija”.
Me këtë emër, dy partitë që vijnë nga komuniteti serb janë certifikuar nga KQZ-ja. Partia e parë është Srpska Demokratska Stranka Kosova i Metohije, përkthyer në shqip: Partia Demokratike Serbe e Kosovës dhe Metohisë dhe partia tjetër është Srpska Kosovsko Metohijska Stranka që do të thotë Partia Serbe e Kosovës dhe Metohisë.
Për Mazllum Baraliun, njohës i çështjeve kushtetuese, vendimi i KQZ-së për certifikimin e këtyre dy partive me fjalët e mësipërme është jo kushtetues. Por Miradije Mavriqi nga Zyra për Regjistrimin e Partive politike shpjegon anën ligjore të regjistrimit të këtyre partive. /ktv/
.......................
Kam vetëm këtë pyetje: Këto dy parti a janë të regjistruara në Kosovë?
ndiqeni këtë shkrim të shkurtër dhe vlerësojeni vetë
http://www.forumishqiptar.com/showpo...76&postcount=1
... dhe fjalën e kisha, meqë askush nuk u përgjigj, nëse ka ndonjë parti të tillë legjitime të regjistruar në Kosovë, atëherë paska qenë legjitim ajo që ka thënë Trajkoviqka në Kuvendin e Kosovës "Kosovo i Metohija".
Për këtë e pata bërë pyetjen.
respekt,
Z.Projekti,kjo parti apo dicka e till ishte edhe kur isin partit tjera ne krye,por as atehere e as sot askush nuk doli te kundershtoj kete!Ishalla nuk i lshon zoti me na thene,,nacionalna manjina''(Pakice kombetare)se me duket as atehere nuk do ngrisim zerin fare!Dicka po zihet,por lutem qe mos te na e servojn pa u zi!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Unë po mendoj se JU në gjithë shkrimet e mia theksin e kam te PDK, te Hashim Thaçi, te Jakupi, Limaj e te njerëzite kësaj partie. Jo nuk është ashtu. "Shpata" ime nuk nejh parti nuk njeh krahinë përpara madhores. Dhe edhe PDK edhe Hashima e Jakupa e behxheta e Sejdia e të gjithë indivitët tjerë para shpqatës sime janë zero karshi madhores.
Hiqeni këtë bindje. Ngjarjet në Kosovë( bile edhe në Shqipëri) nuk i shikoj sipas partive, individëve e krahinave. Kosova ëshë e tërë dhe nuk ka individë as të gjallë e as të vdekur mbi të!
Prandaj të gjithë këta njerëz, pa përjashtim, çlirimtarë e pacifistë, që nga 1999 ia ka paskan dhënë vizën Kosovu i Ketohiju!
Turp!
P.S. Po ju them edhe këtë, duke e njohur Jakupin edhe nga përpara, për mua është një nejri shumë i mirë dhe e cmoj lart. Të paktë ka në Kosovë si Jakupi ( ky është vlerësim imi nga koha kur e njoh¨)
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-02-2011 më 07:39
Me besoni qe nuk e kisha ne aspektin partiak,sepse une e perkrahu PDK-n por ndoshta nuk me duket real lideri i sej...PDK- nuk eshte vetem Hashimi,por si parti e dalur nga UCK-ja qe nga fillimi iu bashkangjita!
Kam pas rastin t'a njoh per se afermi edhe Z.Jakupin,eshte i mbyllur por per trimeri nuk ja leshon rrugen askujt....e cfar po ndodh tani nje dreq e di!Pra nuk u hodha ne debat per parti por per kete qeshtje madhore qe nuk duhet pas ndasi partijake ne keto raste!
Persh.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt