Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Jo ne mes.....po ne fund...................:S
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
pppppppppppp e ju kete e quani hoxh????
ky qenka nje vari k.... ketij i rrofte ajo mjekrra qe ka se per te tjerat qenka nji cop injoranti...
mbase e ka nga stresi qe gruaja e tij shkon me te tjere.....
Me thuani cfare beri Tereza per Shqiptaret?!!
p,s shpresoj qe moderatoret nuk do te me perjashtojne kesaj radhe pse e beje kete pytje,siq me perjashtuan para 1 muaji.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ska faj ky. Në Kuran kështu thuhet, apo jo? Edhe në Bibël kështu thuhet.
Ky vetëm sa është treguar pak më shumë i sinqertë se të tjerët.
Kushedi si ka qenë situata, është emocionuar shumë, kushedi kë ka pas aty rrotull edhe për të rënë në sy ka lëshuar këtë proçkën. Hehehehe. Si janë këta, njisha marketingu.
Atdheu mbi të gjitha
Tradhtarët në të s'ëmës
Nuk eshte as i pari dhe as i fundit ku imam qe denigron figuren e Nese Tereze.
Jo figuren e integrimit, por figuren e "kosovarit te integruar"-Pergjigje:Nese kosovaret quhen te integruar ne komunitetin zicerian sipas ketij "modeli islamik", atehere mund te themi se, ketyre lloj kosovaresh i mungon truni.As mos prisni te integrohen ne kulturat europiane.''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''
Nuk eshte domethenese?!!! Pra eshte e moralshme per nje imam te sillet me dy standarte.Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''
Jo mer i dashtun, Shefqeti dhe vellezerit e tij ne fe e kane marre denimin, nese me gjen ndoken qe te kete zili jeten e kosovareve, si ne Kosove apo boten perendimore, atehere dil e thuaj se paska dhe te tjere qe vuajne me shume.Citim:
Postuar më parë nga e panjohura
S'mund te dij as Shefqeti as askush se ku do shkojm!At e di vetem krijuesi!
Po veq me shefqetin edhe vet krijusi nuk din qfar me ba,se nuk ka forma te denimit qfar e meriton shefqa
Natyrisht qe ato jane vellezer shpirterore, por dhe vellezer ne korrupsion.nuk ka si te ndodhe ndryshe perderisa kane te njetin edukim.Dy vellezer te nje nene, nese i edukojme ndryshe , njeri do ti gjumoje pjates dhe tjetri leprit.Pra nuk i ka lepi po i ka gelltit.Un shpreha dyshim ne memlin pasi qe deri von e ka mbajt nje mjeker te vehabistav,por pak me te vogel,dhe dyshimi tjeter eshte se eshte djali i milazimit,ku i cili ne nje debat televiziv,gjat zgjedhjeve lokale ne kosov u pat shpreh se z.Isa Mustafa nuk ben me u rizgjedh kryetar i prishtines,se gjat mandatit te kaluar nuk ka ber asgje per komunitetin musliman,i ka lan me u lut ne rrug,kurse nuk i shkoi mendja te gjorit fare me than,psh.z.mustafa nuk ka ber kurgja per nxanes,te cilet mbajn mesimin me nga tri deri kater turne,ketu un dyshova se edhe ky i ka lepir ato pare te pista si vllau i ti shefsheti???.
Tema eshte interesante ne cdo kohe dhe nese eshte trajtuar nje here, pasi sot po shikojme se dhe nderkombetaret, po kerkojne nje qendrim te ri ndaj te kaluares multikulturore.Pra eshte ne detyren tone ti rikujtojme ketyre mbetjeve njerezore per tu futur ne procesin e rinovimit.Ne te kundert ndeshkimi do te jete i ashper.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
O bal kush leshin osht Muhamed Pikarri?....e din cfare kane thene figurat me te njohura boterore per Nene Terezen se spo di ku te ja filloj se ka me mijera emra duke filluar nga president e ndryshem amerikan etj.
Dhe e din qe Komunizmi ka qene kunder Nene Terezes,jo vetem ndaj por gjithe teologeve te feve te ndryshem.
Ato fotot qe e ke qit te vdekureve shqiptar e qe po i keqperdor fotot e viktimave shqiptar te luftes vetem per ta rritur shfrenimin tend idiopatik, adminat duhet te marrin masa se nuk eshte hera e pare qe poston foto kete menyre.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 07-02-2011 më 11:51
A ka fakt që e demanton atë që ka thënë Profa?!
Keshtu osht kur njeriu mbushet me urrejtje edhe kur perballet me realitetin i kup cipa
"Nënë Tereza mund të ishte e madhe..." = e vërtetë sikur t'i plotësonte kushtet që paraqitën në vijim
"...por as djersën..." = e vërtetë që nuk ja fali tokës shqiptare
"...as vuajtjet..." = e vërtetë që nuk ja fali tokës shqiptare
"...as dashurinë..." = e vërtetë që nuk ja fali tokës shqiptare
"...as gjakun..." = e vërtetë që nuk ja fali tokës shqiptare
"...as varrin nuk ja fali tokës shqiptare" = e vërtetë që nuk ja fali tokës shqiptare
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Mbase eshte edhe ajo qe thua ti,e panjohura. Por nena ime nuk eshte ende e moshuar. Se di!Mbase ishte koincidence!
Gjithsesi nena Tereze eshte per mua nje nder temat e mia te preferuara me te huajt .Natyrisht nuk leshoj rast pa e permendur se ajo ishte shqiptare.
Njesoj sic permend gjithemone faktin se shqiptaret u takojne 3 besimeve dhe feja nuk ka qene dhe as qe eshte problem per ta.
Krijoni Kontakt