po edhe nese dikush nuk ka bere gje per shqiptaret, kjo do te thote se ky eshte nje person negativ?
bota eshte me e madhe se ato 60.000 m² (apo sa jene) te trevave shqiptare...
nese nje shqiptar do i dhuronte 1.000.000€ femijeve ne afrike,
a do kishte kuptim te thonit: "sa i poshter ky person."?
Vasudhaiva Kutumbakam
o Agiim,po ty ma se paku te takon me fol per vlera kombtare,ti nuk njef komb,ti njef vetem paret dhe asgje tjeter,po me te dhan kristianet qysh te paguajn gabelrt ti do ta bajsh kryqin nat e dit neper kosovë,po lej ti ato dokrra,ti je nji manjak i pa marrun vesh,ti flet per qameria e ilirida,ti je ai qe flamurin komtar e ke shkarravyt me ato shkarravinat arabe,ti edhe sot vetem e ke largu nga avatari shkarravinat arabe e ke fut shqiponjen e zez,pa kombinim te kuqen,dhe posht ke shkarravit me ato shkarravina,qfar shqiptari i thu vetit ti,kur gjuha shqipe per ty eshte e dores se dyt apo te tret,ti baco duhet te kthjellesh nje her e mir pastaj te shkruash per fytyrat historike te shqiptareve,ti as qe ke te drejt te shkruash per shqiptaret,pasi je nje anti shqiptar i perbetuar,ti per njerezit qe folin anti shqipetar je nje mbrojtes i mir,pasi vet je nje prej tyre,ti je per me organizu organizime anti komtare,po ti dhe disa ne ket forum,me emra te luftetareve,mundoheni ta njollosni kombin,me a.jasharin,a.ramadanin,s.cekajn e shum te tjer qe ti normalisht i urren shpirtnisht,megjithate i shfrytezon per me njollos gjith kombin,duke e shfrytezu emrin e tyre,
shkurtimisht dy fjale per Terezen e kalkutes!
nuk kisha pare degjuar as lexuar gje kundi ndonje fraze te Terezes, ku te kete shprehur shqetesimin e saja per padrejtesite qe shqiptarve u jane bere nder dekada te tera nga fuqite e medha christano-perendimore!
Tereza e Kalkutes ka meritat e saja te pa mohueshme nese behet fjale per sherbesen perhapjen apo propagandimin e kristianizmit ne bote,fale lemoshave qe ajo ju ofronte shtresave te caktuara ne nevoje kuptohet me sponsorizimin e vatikanit!!!
persa na perket neve si shqiptare na duhet te pranojme se Tereza e Kalkutes me urigjine shqiptare ka qene nje sherbyese e devotshme e kishes katolike,dhe si e tille duhet respektuar nga komuniteti i te cilit ajo i perkiste!!
dhe dicka tjeter dua te theksoj!
Terezes Kalkutes nuk i erdhi vdekja nga plumbat qorr,atentat,aksident apo infrakt icastit!!vdekja e saja ka qene normale natyrale ku ka patur kohen e mjaftueshme besoj qe para se te vdiste te linte nje amanet!qe trupin e saja pas vdekjes te prehej ne vendelindjen e saja gje qe se ka bere!!se ka bere se se ka ndier nje gje te tille!!!!
ku eshte Vatikani sot..??qe te pakten ne respekt te Sherbetores se saja Tereza nuk e njef shtetin e ri te kosoves...???
Jo absolutisht nuk është e keqe edhe ne po themi Nënë Tereza është e çmuar dhe e ndritur, humaniste e madhe, mirëpo aktiviteti i saj dhe kontributi i saj i dedikohet Krishtit dhe Kishës asgjë shqiptare nuk paraqet edhe si e tillë prapë nuk ka asgjë të keqe, mirëpo thjeshtë mbetet figurë fetare, e jo kombëtare.
Sa i përket vendit të saj në botën tjetër ajo është një bindje p.sh unë mendoj se është në ferr, ti ke të drejtë të mendosh për mua të njejtën gjë ska asgjë fyese ketu, thjeshtë çështje bindjesh.
Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 07-02-2011 më 13:41
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
O kikirez,
Po fillojmë prej gjuhës shqipe - shumë lehtë dallohet shqipja ime prej tëndes cila është e dorës së dytë apo të tretë, e cila e dorës së parë.
Titullin personal e kam të qartë dhe të gjithë e dinë me temat që hapi çfarë tematikash kanë, përderisa ti edhe tek reputacioni shihet se çfarë "respekti" gëzon nga anëtarët e forumit.
Me Adem Jasharin, Agim Ramadanin, Sali Çekajn e shumë të tjerë përpos kombit më lidh edhe feja, kështu që ngushëllime për ty.
Sa i përket pagesave, ta them një gjë edhe sikur jo-muslimanët të më paguajnë 1 000 € orën, unë vullnetarisht pa asnjë cent i dorëzohem Islamit dhe Shqiptarisë, luftoi e kontriboi për keto dy ideale që janë të lidhura ndërmjet vete sikur zemra e koka.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Po mire, e the mire qe eshte e drejt e fjales te mendosh se ku eshte. Tani ti i sheh shumicen e postimeve se cka mendojne antaret aktive te ketij forumi ... psh: krahasimi ne mes nenes Tereze dhe Shefqet Krasniqit ( edhe pse spo muj e besoj se po e bej kete krehasim hahah ). Une mendoj qe Shefqet Krasniqi eshte ekstremist per te cilin nuk merr pergjegjesi as bashkesia Islame, bashkesi kjo qe shkon sipas rregullave dhe niveleve te caktuara, ndersa ky leshon deklarata per te cilat askush nuk deshiron ti komenton.
dallimi ne mes teje dhe Shefqet Krasniqit eshte se nese ai vjen ne pushtet ai nuk do ta leoj fjalen e lire![]()
Per c'fare arsye ky fare mullakerkushi Krasniqi ,mundohet te zbuloje se ku Nena Terze do ta kishte vendin ne parajse apo xhehnem. ?? Ky fare hoxhe ,se pari duhet te ja beje nje pyetje vetes se ku e ka xhematin e tieje kurre del te flase ne media apo para mases se grumbulluare. Si nuk i vjene turpe ketija fare mulla kerkushi te nenvleresoje Nene Terezen ??
Me mirre do te ishte per kete fare mulla kerkushi te interesohet se si shqipetaret te dalin nga kriza e personalitetit te tyre, se sa te humbe kohe se kush ne xhehnem e kush ne xhehnet
Po ,kjo eshte e vertet qe Nene Tereza nuk ka punuar per nje kauz kombtare!Por misioni i saj human dhe perkushtimi ndaj te varferve e ka bere te famshme ne gjithe boten! Nje gje pyes veten ,çfare e shtyne nje hoxhe,qe te bjere ne nje nivel kaq te ulte ne deklerata,sa te deklaroj qe "Nene Tereza duhet te shkoje ne ferr"vetem per faktin qe ajo nuk ishte muslimane!Fundamentalizmi Gimçe!Urrejtja dhe shpitngurtsia
e ketij te fundit!Si Analog keti hoxhes ,mund te merret edhe aj prifti fanatik dhe fundamentalist naiv Anton Kqira qe pat deklaruar "Se Millosheviqi eshte dashte 1.900 000 shqiptare me i rjep si qej"Edhe ky pis,nje deklarate te tille e nxori nga urrejtja dhe shpirtngurtsia,vetem nga fakti qe keto shqiptare nuk i takonin fese se tij!
O Gimçe misioni i fese nuk eshte urreja,as politika ,por ekujlibrimi i njeriut ne mes shpitit dhe materjes,dhe nepermjet kesaj fisnikrimi i tij !
Ndersa nga ana tjeter sot kemi nga ata qe i thojne vetes hoxhe e prifte ,qe shume shkojne kunder interesave kombtare dhe jane te shitur ke serbi dhe greku!
Krijoni Kontakt