Une vet i perkas fes islame,por ne shum gjera nuk pajtohem me kete njeri!E kam thene qe ne fillim,por nuk etiketoj askend me fjale te tilla sikur ky psh. :
Memli hagji Milazim Bin Paraja bin lepistra bin sahanlepirsi i mbeturinave te Rugoveve.
Une vet i perkas fes islame,por ne shum gjera nuk pajtohem me kete njeri!E kam thene qe ne fillim,por nuk etiketoj askend me fjale te tilla sikur ky psh. :
Memli hagji Milazim Bin Paraja bin lepistra bin sahanlepirsi i mbeturinave te Rugoveve.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Nuk i takon njeriut te gjykoj se kush do shkoje ne ferr apo parajs,dhe aq me pak nje njeri qe i thote vetes besimtare,nga vete dekleratat e ketij imami,mund te lezohet se ky njeri ka probleme me vehten e tij,dhe "shejtana qe i sillen rreth kokes"......
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ketu asht qellimi ore Moter,,
ne skem dijeni per ket arsye edhe fillojm me ofendim,
se keto tema jan njerz te caktum dhe me qellim te caktum
Zoti ka kriju vetem nje fe, dhe te gjith profetet e thojn ket.
keta vet i kan 4 bibla me shkrimtar te ndryshem, dhe nuk jan njejt (cili liber prej tyre asht nga ZOTI) ?
Kur realiteti te duket etiketim ateher endrra do te duket realitet.
Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit
ju kopjuat biblen dhe ate te cifuteve, bet disa ndryshime, shtuat ca gjera dhe dhoni kjo eshte fjala e vertet e zotit dhe ato te meparshmet nuk quhen, kjo eshte feja dhe ato te tjerat nuk numerohen
Nuk eshte e qarte ka zot apo jo
Si kane shkruar njerezit biblen ashtu kane shkruar njerezit kuranin si dhe librat e tjere fetar. Zoti qe besoni ju nuk eshte zot i vetem, mund te kete me teper, biles mund edhe te mos jete nje zot, Zot i vertete mund te jete dicka tjeter dhe jo ai mysliman. Dhe neqoftese Zoti i vertete eshte ai i feve Abramahike (grrr) atehere udha juaj nuk eshte e vetme, biles mund edhe mos te jete nje udhe por nje hile. Kesaj nuk i dihet. Neqoftese ka nje zot atehere ne mendimin tim ai eshte nje per te gjithe, kjo perfshine fetaret e feve te ndyshme si edhe ata qe nuk besojne ne nje te tille
Mos hajde ketu me vargje te kuranit se nuk me interesojne
Eshte si te shkrauj une nje liber dhe gjith diskutimin ta ket themelimin ne ate liber dhe kur ti thot dicka qe nuk perputhet me ate cfare them une atehere une te kthehem sipas librit tim ju jeni gabim dhe fjala e tij eshte e fundit dhe e verteta
E arsyeshme apo jo? Sa e arsyeshme eshte kjo aq eshte dhe e juaja. :-)
Ne vend te bibles ve kuranin, opa i njejti arsyetim i perdorur edhe nga ju
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 07-02-2011 më 10:24
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Mos me shani ju lutem nese une nderroj kahun e temes. E leme kete hoxhen fare.
Une kisha nje pyetje nese ju e shihni te udhes te pergjigjeni.
A ju ka ndodhur qe nena juaj ose gjyshja juaj ne momente te caktuara t'iu duket qe ngjan me nene Terezen?
Mua po. Ndonese nena ime do edhe ca vite per tu bere 60, ka pase disa momente kur une kisha menduar se nena ime dhe nene Tereza kishin dicka te perbashket ne dukje. E kisha larguar kete mendim nga koka derisa nje dite burri me tha te njejten gje per nenen e tij. E biseduam dhe me nje cift-shoket tane. Ata na zbuluan se edhe ata e kishin biseduar kete gje mes tyre dhe qe te dy kishin ndier njesoj per nenat e veta. Ueh....Ne u befasuam shume.
Dhe ka me shume se nje vit qe mua me eshte ngulitur ne koke kjo gje.
A gjen secili person te nena e tij pak nga nena Tereze?......
po pse gjithmone vijne lajme nga hoxhet e kosoves
nuk arrij ta kuptoj
JO SEKS PARA MARTESE
Anita,sikur bebat ato qenje te pa-djallezuara qe kur lindin pothuaj se ngjajn ne mes vete(perveq nese dallimin e bejm tek racat)Edhe te moshuarat shumica e gjysheve tona ngjajn njera me tjetren,te theme me plot bindje qe shpesh me ka rastis te degjoj kete cfar ti e thua!
Krijoni Kontakt