Pra, edhe derri eshte mysliman!!Edhe gomari.......
Pra, ashtu siē deshem te provojme, Islami eshte fe arabe e bere per arabet!!
Fjala "musliman" nuk permban fjalen "allah"!!! Si dole ne kete perfundim??!!
Pra, ne kuptimin me te gjere, ti pa fene islame, do te ishe pak a shume, nje kafshe!!
Pra, myslimanet shembullore na qenkan murgjit e krishtere, pasi murgj myslimane nuk ka, apo jo??!!
Pra, ti po thua se ithtaret e Muhamedit, muhamedanet, jane Ummeti, ndersa ata qe nuk e pranojne, nuk bejne pjese ne te!!Tani me thuaj pak, a jane bektashet dhe shiat muyslimane, sipas teje??!!
Pra i gjithe njerezimi na qenka mysliman, kurse Umet vetem ata qe besojne ne Kuran!! Pra, kur e therret dike "kaurr", ti e thua gjithmone kunder nje myslimani, apo jo??
Vertet e ke??!! Ku e pe ti se une thashe se jane e njejta gje??!!
Or ti djalosh, e humbe fillin fare me duket!!
...ahahahah...nej i krishtere pa dyshim qe e kupton se ēdo te thote "umet", por nje mysliman me duket se e paska t eveshtire te kuptoje fjalen popull!!! Hap fjalorin te termi "popull" dhe pastaj ec prape ketu qe ta debatojme!!
Nga kush, nga emri i Skenderbeut??!!
Apo nga ai i nene Terezes Gonxhe Bojaxhi??!!
E ketu pajtohemi plotesisht, por nuk eshte mesim qe duhet te me japesh mua,duhet t'ia japesh Ummetit te Muhamedit ose nese preferon "popullit mysliman shqiptar"!!
Ndodh edhe me muhamedanet(sunitet),te cilet nuk guxojne te recitojne shehadetin pa permendur emrin e Muhamedit!!
E ke fjalen per nje shtet teokratik islamik, gje qe nuk egziston ne boten e qyteteruar, prandaj eshte debat koti!!
Epo une nuk kam kulture gjermane, por shqiptare!! Nuk te ecen me mua llapallapi pa argument!!
Cfare shpjegove, se fjala "musliman" shpjegohet vetem arabisht dhe se "umet" nuk eshte populli apo bashkesia e myslimaneve??!! Shpjegove qe mysliman jane te gjitha kafshet dhe nje pjese e njerezve, pastaj the se te gjithe njerezit jane myslimane e pastaj akoma se myslimanet me te mire jane murgjit e krishtere!!!
A je i sigurt se jam une ai qe i ka idete ēorbe ne koke??!!

Krijoni Kontakt