Nuk e detyron askush te flas mire apo keq,por mos te shkruan ndytesira,ky eshte thelbi!
I kisha propozua Kilit ta largoj kete shkrim tek firma,se fare nuk i pershtatet pas gjithe ketyre ndytesirave qe shkruan,njeriu i menqem keto nuk i bene!"Po e pate kokėn plot , mos u frigo se do tė mbetesh me bark tė zbrazur"
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Thaēi, legjitim pėr Beogradin
hasė hijena pasardhėsi i himė govnes
hahahhahaha
Unė nuk kam parti!
Partija e ime ėshtė SHQIPTARIA!
Pėr tradhtarė tė kombit kurr nuk do te flas mirė!
Pse po e bėnė kėtė ju , e bėni pėr hesape politike dhe dallavere kundėr popullit.
po keni me pagu pėr kėto flliqėsira.
E panjohur , himen me emėrtim him go(v)na nuk e kam emėrtu unė.
Po krijesat e tilla e meritojn mi quajt shtu.
Atat qė pėrkrahin tradhtin e kombit, unė nuk u quaj ndryshe pos tradhtarė e govna!
Ty mbase po te bije ky emėrtim , sepse je nė frymen e tradhtis kombėtare, e bajshe me shnet , bashk me hijenat e hasės!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Llapi
Ka qen ne lufte mbas masakres se Raqakut kur une u detyrova te emigroi ne gjermani e pastaj edhe aty ma leshuan zullumin dhe u detyrova te emigroi ne france.
Llapin e luten shoket e tij qe e ndiqeshin neper zgura qe te behet komandant i policise ushtarake te uēk ne Nerodime,por nuk pranoi se sja mbante boqa e iku ne Pashtrik tek miqet e tij dhe me perkrahjen e miqeve lozi lojen e tij.Dhe tani shkruan romane per luften ēlirimtare
hahahaaaaaa
T'u kisha lut qe kurr me mos te me quash tradhetare,A me njeh-jo,ku mund te bijsh k'si vendimi?Me tradhetar jeni Ju qe iket dhe e lat vendin ne flake,se une qe asnjehere nuk iu ika plimbave te shkaut,ani qe shum nga familjaret i humba,e besa kam shum te pa gjetur!Krejt Kosoven e bredha ne kembe,e Ju nepermes tv-s vetem keni shikua,e tani beheni bashkemendimtar te dick ****,dhe akuzoni cdo kend qe nuk mendon si Z.Albini dhe mendimtaret e tij!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Keshtu po e beni te dyshimt boten se po meshifet diq e zymt e luftes.
Marti kerkund nuk permend diq kundra luftes se vertete per pavaresi,aq me pakes kundra pavaresise ,ku kerkund nuk e cek.As kundra Thaqit nuk eshte pse kerceni si zorra ne prush ?
Sot ēdo gje kush ēka bene ne kohen e luftes jan inqizimet nga satelitet dhe ska kush mundei ti meshef banditizmat.
Serbija eshte ajo qe ka bere kete ndytesire,dhe nese eshte e vertete qe ka ndodhe ne shqiperi kjo ndytesire .Ateherit atehere eshte fajtore serbia sepse nuk ka patur shance qe serbet e roberuar te depertoin neper kufirin e hekurt,.
Por shqiptaret kercejn pa bere hopa dhe i marrin mekatet e mekatareve.
Nese kan fakte le te urdheroin nderkombetaret.Kur je i paq me ta ngjite ta ngjesin por ta rrujn lugin e zuzes.Jemi mesue tja leshojna njeri tjetrit te zezat e me nderkombetar ata jan zot ne toke dhe nuk u interesoin fjalet e pijetoreve !
Shaban Jashari iu ka thane gjithmone djemeve te vet matuni mire para se diken ta quani tradhetare. E per mendimin tem ai ka qene nje nder njerezit me te mencur qe ka pase Shqiperia(etnikja). A jemi na ma te mencur mos me e perfille mesimin e tij? Nc vec lodhemi.
Kilit po i tregon qe luften e ka pa vetem ne Tv. nga europa?
KFOR-i nisė hetime pėr dokumentin qė akuzon Halitin
Lidhur me raportet mbi dokumentet qė kanė tė bėjnė me njė ish-pjesėtar tė UĒK-sė (Xhavit Haliti) dhe qė janė publikuar nė ''''''''Le Monde'''''''', ka reaguar tė hėnėn KFOR-i, duke njoftuar se ka filluar njė hetim i brendshėm lidhur me burimin e kėtij informacioni...
Postuar: 05:23:10 / 24.01.2011
Nė njoftimin e zėdhėnėsit tė KFOR-it, kapitenin Hans Dieter Wichter, thuhet se dje, mjetet e informimit kanė publikuar njė dokument, i cili ėshtė pėrmendur si dokument i fshehtė i KFOR-it. Mjetet e informimit citojnė qė dokumenti mund tė jetė pėrpiluar nė vitin 2004 ose edhe mė herėt. KFOR-i ka filluar njė hetim tė brendshėm lidhur me burimin e kėtij dokumenti si dhe pyetjeve tė tjera qė kanė tė bėjnė me kėtė dokument. Meqė kjo ēėshtje ėshtė duke u hetuar, ne nuk mund tė ofrojmė mė shumė komente lidhur me raportet tė cilat janė paraqitur nė internet ose nė mjetet e informimit.
Ndėrkaq gazeta franceze ''''''''Le Mond'''''''', duke iu referuar njė dokumenti sekret tė KFOR-it tė vitit 2004, ka paraqitur anėn tjetėr tė medaljes tė Xhavit Halitit, i cili ėshtė fytyrė kyēe e partisė tė Hashim Thaēit, ku thuhet se ėshtė person i rrezikshėm, i lidhur ngushtė mė SHIK-un, i lidhur me krimin e aferat tjera nė Kosovė.
mos u frigoni,kush i ka duart me gjak,do te pergjigjet,ti a po frigohesh???????????
Krijoni Kontakt