Close
Faqja 80 prej 106 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1059
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Thaēi, legjitim pėr Beogradin

Mesiguri po doj mi shti ne burg shkijet , pėr qata po e konsiderojn legjitim!
    hahahahaha

Tradhtija kombėtare ėshtė e mbillur mirė nė hijena, nuk ėshtė dicka e re!
    I ke mesua permendsh keto thenje,,hijena kriminel dhe at mbishkrimin qe e ke gjithmon,me duket qe vetem i bene copy-paste...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Anita340

Po mė duket se nuk paska mjaftu qė thash se Albini ėshtė i kėtij brumi!
    Pra kjo nėnkupton se edhe votuesit e LVV jan po te kėtij brumi.
    Nuk ėshtė problemi te votimet familiare, edhe pse kjo nuk ėshtė mirė dhe as normale.

Problemi ėshtė se ka votime tė shumfishta!
    Votime tė deleguara!
    Votime me asistencė!
    Dhe kulmi , mbushje e fletvotimeve dhe kutive nga komisioner!

Shpifsin marty nuk e kam pėrkrah sa i pėrket trafikimit tė organeve askund dhe asnjėher, ti kėrko , po nuk do tė gjesh.
    Pėr krime te tjera qė mund ti ket bėrė hasa me shokė , si trafikime te narkotikes , reketime, shantazhime te tenderėve , nuk ėshtė qė e pėrkrahi martin, po realitetin.

Nės mendon se nuk ka vjedhje, korrupcion nga qeveria nė dorheqje, atėher nuk e di sa ja vlen te diskutojm mė tepėr.

Kemi dallim nė koncept , mė duket.

Ti i jap qeveris nė dorheqje epitete tė mira pėr ato gjėra qė ka bėrė (sikur bie fjala shkolla , rrugė!) dhe nuk e qorton fare pėr hajnin qė kan bėrė (me tendere rrugėsh e shkolla!)

Unė i vlersoi ato cfarė kan bėrė (rrugė e shkolla ) por i qortoi pėr hani , sepse hajni duhet tė futet nė burg.

Pra derisa pėr ty ata jan hajna tė mirė , pėr mua jan hajna qė duhet tė futen nė burg dhe tė mos kan tė drejt tė udhėheqin kurrė mė me institucione shtetrore!

Shembullin e njė hajni ordiner , e mora sa pėr ilustrim.
    Kur njė qeveri qė nė krahasim me qeverit e mėparshme , ka vjedh pak mė pak, kjo nuk dmth se ėshtė qeveri e mirė , po hajna si ata para tyre.
    Secili denohet me pėrmasat e krimit, mirėpo jan kriminel te gjithė!

Ti mund tė mė thuash kriminel e tradhtarė , po ato do te jen shpifje palidhje, pa bazė!

Nuk bėn ti japim krah tė keqes , sepse do te na sjell te keqe edhe mė tė mėdha!

Marveshja me shkije ka me ndodh shpej, dhe do te bisedojm edhe mėtej pėr kėto qėshtje.
    Nuk e di sa do tė pranoni ju si individ ndarjen e Kosoves.
    unė nuk do ta pranoj asnjėher (edhe pse kjo ndoshta nuk do te ket domethėnie tė madhepėr dikend!)

Tė pėrshėndes Anita340!

NB!
    E poanjohura,
    Mė vjen keq qė nuk tė pėlqejn slloganet qė i bart me veti nėpėr postime.
    Koncentrohu nė komentet nė lidhje me temen, sepse nė cdo postim , unė jap komente me temen, edhe pse ty po te duken te gjitha shkrimet si copy-paste!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KILI MERTURI : 21-01-2011 mė 07:57
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kili

Anita340

Nuk ėshtė problemi te votimet familiare, edhe pse kjo nuk ėshtė mirė dhe as normale.

Votime tė deleguara!
    Votime me asistencė!

Shpifsin marty nuk e kam pėrkrah sa i pėrket trafikimit tė organeve askund dhe asnjėher, ti kėrko , po nuk do tė gjesh.
    Pėr krime te tjera qė mund ti ket bėrė hasa me shokė , si trafikime te narkotikes , reketime, shantazhime te tenderėve , nuk ėshtė qė e pėrkrahi martin, po realitetin.

Nės mendon se nuk ka vjedhje, korrupcion nga qeveria nė dorheqje, atėher nuk e di sa ja vlen te diskutojm mė tepėr.

Ti i jap qeveris nė dorheqje epitete tė mira pėr ato gjėra qė ka bėrė (sikur bie fjala shkolla , rrugė!) dhe nuk e qorton fare pėr hajnin qė kan bėrė (me tendere rrugėsh e shkolla!)

Unė i vlersoi ato cfarė kan bėrė (rrugė e shkolla ) por i qortoi pėr hani , sepse hajni duhet tė futet nė burg.

Pra derisa pėr ty ata jan hajna tė mirė , pėr mua jan hajna qė duhet tė futen nė burg dhe tė mos kan tė drejt tė udhėheqin kurrė mė me institucione shtetrore!

Kur njė qeveri qė nė krahasim me qeverit e mėparshme , ka vjedh pak mė pak, kjo nuk dmth se ėshtė qeveri e mirė , po hajna si ata para tyre.

Ti mund tė mė thuash kriminel e tradhtarė , po ato do te jen shpifje palidhje, pa bazė!

Marveshja me shkije ka me ndodh shpej, dhe do te bisedojm edhe mėtej pėr kėto qėshtje.
    unė nuk do ta pranoj asnjėher (edhe pse kjo ndoshta nuk do te ket domethėnie tė madhepėr dikend!)

Tė pėrshėndes Anita340!

NB!
    E poanjohura,
    Koncentrohu nė komentet nė lidhje me temen, sepse nė cdo postim , unė jap komente me temen, edhe pse ty po te duken te gjitha shkrimet si copy-paste!
    http://www.javno.com/slike/slike_3/r...5898183536.jpg
    Fletarrestim - Poternica - Fahndung
    Albanisch:
    F L E T A R R E S T I M

Nė bazė tė nenit 551 dhe 554 tė Ligjit tė aktė penalit dhe urdhėritė e shpallur nga ana te Gjuqit e qarkut nė Prishtinė, numer K-37/97, Ministria e punėve te mbremshme e Republikės e Sėrbise - Sekretarijati pėr punet tė mbremshme nė Prishtinė nė qėllim qė tė mbaj tes e denimi tė burgut prej 10 vjete, gjurmon pėr teroristin:

HASHIM THAQI I THIRUR "DJARPI" lindue mė 24. prill 1968. nė fshat Brocna, Komuna e Srbicė, nga baba Haxhi

Hashim Thaqi ėshtė anėtari e bandės teroriste tė shqiptarė separatistė dhe komandanti, e ashtu quajtur "Urdhėreqesis politike e shtabit tė pėrgjithshem UQK". Ai ka marre pjesė nė disa sulme teroristike mbi policė nė Gllogovcė, pėr shkak tė cilės arsye Gjuqi e qarkut nė Prishtinė e ka dėnuar me 10 vjet burge, mė 11. korrik, 1997. v.

Kjo persone pėrkohesisht banon nė Shqipėri dhe Zvicer, deri sa nė Kosovė dhe Metohi azzin prej Shqipėris, pėrmes kanalė illegale.

I tharsim tė gjith tė cilit cdo gje dijne pėr levizjenė dhe vendebanimin e Hashim Thaqit, ose e njohin personalisht nė fotografi, mėnjėhere e kontkatojne degen e polocise mė e afėrme.

Ju lutem keni kujdes, sepse Thaqi eshte i arrmatosur dhe veqante i fshtire, dhe i gathsėm per ta pėrdore fuqine.

Numer: 2699-0839/97
    Nė Prishtinė, 2. mars 1999.
    SEKRETARIJATI PĖR PUNET E MBREMSHME NĖ PRISHTINĖ

Serbokroatisch:
    P O T E R N I C A

Na osnovu čl. 551. i 554. Zakona o krivičnom postupku i naredbe Okružnog suda u Prištini K-37/97, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije – Sekretarijat unutrašnjih poslova u Prištini, zbog izdržavanja kazne zatvora od 10 godina, traga za teroristom:

HAŠIM TAČI zv. "Zmija" od oca Hadžije, rodjen 24. 04. 1968. godine u selu Broćna, Opština Srbica

Hašim Tači pripadnik je terorističke bande albanskih separatista i komandant takozvane “Političke direkcije glavnog štaba OVK.” Učesnik je više terorističkih napada na pripadnike policije u Glogovcu, zbog čega je od strane Okružnog suda u Prištini, dana 11.07.1997. godine, osudjen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina.
    Imenovani povremeno boravi u Albaniji i Švajcarskoj, a na Kosovo i Metohiju dolazi preko ilegalnih prelaza iz Albanije.
    Molimo sve one koji bilo šta znaju o boravku i kretanju Hašima Tačija, ili prepoznaju lice sa fotografije, da se odmah obrate najbližoj policijskoj stanici.
    Skrećemo pažnju da se Tači kreće naoružan i da je sklon upotrebi vatrenog oružija.

Broj: 2699-0839/97
    Priština, 02.03.1999
    SEKRETARIJAT UNUTRAŠNJIH POSLOVA U PRIŠTINI

Deutsch:
    F A H N D U N G

Im Einklang mit §551 und 554 des Strafgesetzbuches und im Auftrag des Kreisgerichts Priština K37/97, fahndet das Innenministerium der Republik Serbien nach:

HAŠIM TAČI genannt „Zmija“ (Schlange) vom Vater Hadžije, geb. am 24.04.1968 im Dorf Broćna, Landkreis Srbica

Hašim Tači ist Mitglied einer terroristischen Bande albanischer Separatisten und Kommandant der sogenannten „Politischen Direktion des Hauptstabes der UCK“. Er ist Mitwirkender mehrerer terroristischer Angriffe auf Polizeikräfte in Glogovac weswegen er am 11.07.1997 vom Kreisgericht in Priština zu 10 Jahre Haft verurteilt wurde.

Der genannte hält sich zeitweise in Albanien und in der Schweiz auf. In das Kosovo reist er über illegale Grenzübergänge über Albanien ein.

Wir bitten alle die etwas über den Aufenthaltsort von Hašim Tači wissen oder ihn zu Gesicht bekommen, sich sofort an die nächste Polizeistation zu wenden.

Der gesuchte ist bewaffnet und macht von der Schußwaffe gebrauch.

Nr.: 0699-0839/97
    Priština, 02.03.1999[/QUOTE]
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Gjithēka mundė tė jetė Hashim Thaēi --kriminel asnjėhėrė-pėr shkit PO
    ...po per shkit de , pse ky Kali Kili qka po doket ty ?
    per qato pi thot kirminel.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Njoftim

Njoftim

Tė nderuar bashkatdhetarė

Duke e ndier pėrgjegjsinė morale, politke e njerzore si, pjesė e Kombit Shqiptarė qė jetojmė nė Emigarcion, ftojmė tė gjithė Shqiptarėt qė tė marrin pjesė nė Protestė, pėr tė kundėrshtuar pėrpjekjet dhe iniciativat e Antarit tė Kshillit Evropian z.Dick Marty, qė me raportin e Tijė aspak argumentues tenton te hapė dyshime dhe tė njollosė Luftėn tone tė drejtė tė udhėhequr nga UĒK-ja, prandaj duke e konsideruar kėtė qėshtje si shum serioze pėr gjithė Kombin Shqiptarė, duam tė shprehim arsyen, kundershtitė dhe dyshimet tona mbi raportin e z. Dick Marty-t, dhe se kėtė raport s‘mund te kuptojmė ndryshe veqė se njė shpifje dhe qėllim keqe e pėrgaditur nga Beogradi me Lobin e tyre nė EU.

Protesta do mbahet para Selisė sė Kshillit Evropian nė Strasburg tė Francės, me daten 25 Janar 2011 dhe do fillon nė ora 12.

Adresa: Conseil de L Europe 7 Allee kästner 67000 Strasbourg Francė

Pėr info. tel.

Pėr Gjermani: 01797019452, 017694353707, 01622018064, 01778740125.

01711209381,

Fax. 07231338548.

Pėr Zvicėr : 0041 767114848

Pėr Belgjikė: 0032 473425153.

Kshilli Organizativ.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Mbi 230 mijė nėnshkrime kundėr Martyt

Nga Express mė 21 janar 2011 nė ora 15:37

Njė delegacion i shoqatave tė dala nga lufta, do tė nisen tė premten pėr nė Strasbourg, ku nė Kėshillin e Evropės do tė dorėzojnė kėrkesėn qė tė mos miratohet raporti i Dick Marty.

Kėrkesės i ėshtė bashkėngjitur edhe peticioni i nėnshkruar nga 230 mijė e 523 qytetarė nga tė gjitha trojet shqiptare.

Organizatat e dala nga lufta e UĒK-sė, falėnderojnė tė gjithė qytetarėt qė kanė nėnshkruar peticionin, si dhe falėnderon tė gjithė veteranėt dhe aktivistėt e tjerė qė u angazhuan nė mbledhjen e nėnshkrimeve.

Delegacioni i organizatave, mes takimesh tė shumta qė do zhvillojnė nė Strasburg, do tė marrin pjesė edhe nė protestėn e organizuar nga bashkatdhetarėt mė 25 janar, nė ora 12.00, para Selisė sė Kėshillit tė Evropės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Kili

Anita340

Votime tė deleguara!
    Votime me asistencė!

Tė pėrshėndes Anita340!

NB!
    E poanjohura,

Kili se di a se ke kuptu a qellimisht po e keqinterpreton ate qe kam thene ne lidhje me vetvendosjen.

Por do ta them me qarte. S“kam thene votim familjar se e di une qe ska gje te keqe nese psh une i ndihmoj gjyshes time per te votuar.
    Kam thene familjarizem ne hartimin e listave te deputeteve te Vv. Me qarte:

Aty ne kreun e tabeles ndodhet nje shoqja ime. Shume e mire. Do te ishte shume mire per Vv sikur ate ta kishte ne liste per shkak te bindjeve te saj politike.
    Te siguroje qe deri para nje viti ajo ska pase asgje te perbashket me Vv. Bile shkarazi ka leshuar thumba ne adrese te njerzve te Vv. derisa une dhe vellau i saj po mbronim ata. Se them te te bind ty. Eshte fakti qe mua me ben te mos votoje Vv. Nje nga shkaqet(ka shume shkaqe te tjera sic ka shume gjera te cilat me pelqenin dikur tek ta).
    Para me pak se nje vit kjo vajza ka njohur nja nga djemte e Vv eshte martuar disa jave para zgjedhjeve me te dhe i shoqi ndodhet 2 a 3 numra me lart ne liste. Ti duket qe e njeh mire Vv.Konfirmoje nese eshte a jo e sakte. meqe emrat u fillojne te dyve me a ndodhen lart dhe shume afer njeri tjetrit. E nese me thua qe po shpif prape ,mund te flasim dhe me emra.Qe te dy ky qfiti jane shume te mire.Ska dyshim. Por nuk e besoj qe vajza eshte personi i duhur per te qene ne nje parlament cfare kemi ne.

Ne pyetje eshte principi.Shtrohet pyetja pse eshte kjo vajza aty?Sma ha mendja te kete nderruar bindjet e saj ajo. Sa te tille qe kane hyre permes lidhjeve familjare ka ne listen e Vv per deputete?
    Pastaj njoh deputetet qe vijne nga qyteza ime. Te lutem Kili. Une i respektoj njerzit kushdoqofshin ata por per te udhehequr me vendin tim nuk votoj gjithsecilin.

Une se thashe qe ka qene gjithcka perfekte gjate kesaj qeverisje. Po e them qe ka qene me e mira qe mund te behej. Sepse une nuk po shoh alternative.Une perkrah te mirat qe i ka bere kjo qeveri dhe denoj dhe besoj se edhe juridikisht do te denohen ata qe kane bere keqperdorime. Por jo pergjithesime. Jo te shohim vetem te keqijat.

Une nuk te them tradhetar ty por une e kam denuar deklaraten apo me mire te them hartuesin e deklarates se Vv ne lidhje me raportin e d. martit. Ajo ka qene skandaloze.

Kili dikush ta ka thane me heret ti nuk je me shqiptar se une. Une po them dicka tjeter. Se di sa je ti shqiptar por une jam 100%. Askush ne bote nuk eshte me shqiptar se une. Ka me miliona qe jane shqiptar sa une por jo me shume se une.

Ajo qe une nuk pranoj te njerzit eshte fakti qe nuk pertojme fare te hedhim balte ne njerez thu se jemi zoti vet. Dhe i dijme gjerat absolutisht si jane ne te vertet
    Shume keto thone psh qe Thaqi nuk ka qene ne lufte ose ska lidhje me UĒK-ne.Ēfare ti thuash kesaj. OK hajde me thuaj qe ai ska ditur te qeverise me permend faktet dhe une do e respektoj mendimin ten. Por te thuash ate qe e thashe me lart ,jo. Kjo eshte vija ndarese te cilen une e se kaloj hic. Dhe nuk e mendoj vetem Thacin ne kete rast. une nuk mitizoj. Thaqi eshte gjalle dhe i gjalli mund te gaboje. Mbase edhe ka gabuar ai. Por une do ta respektoje ate deri ne adhurim si luftetarin e lirise se popullit tim. Bashke me te gjithe ata qe ne vitin 1997 na bene te shpresojme ne liri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 21-01-2011 mė 17:41

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Hajde ju hijena , cka po thuni pėr fjalimin e kryehijenes sujė pėr him govnen?!
    Hahahahhaha, qe jeni bo gazzz i botes bre lahpera mashkuj!

hard, me kon tka nona ty ?
    hahahaha
    Mos te vjen mare , kallxona pash kryt e nones!

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Anita340,
    Mė fal , se pasna keqkuptu!

Nė listat e partive nuk duhet vecuar LVV pėr ato cfarė thua ti.
    Trego nė cilen parti nuk ka familjarizėm.

Tek ne ka rėndėsi shumė lideri.
    Lider mė tė pregatitur se Albin Kurti nuk ka nė Kosovė sot.

Po e zėm se Albini nuk qenka i mirė!

Pse nuk votuat FER?!

Turp ėshtė sot kur qytetari i Kosoves tė ket alternetiven LVV ose FER e tė votoi pėr kriminel!

Pse ėshtė kriminel Hashimi me shokė , nuk ka dilem, e pranove a po nuk e pranove ti apo unė!

Nuk kam thėnė se jam mė shqiptar se dikush tjetėr , po pikėrisht , sikur edhe ti konsideroi se nuk ka mė shqiptar se unė , natyrish as unė nuk jam mė shqiptarė se shqiptari!

Nuk jam antarė i LVV dhe nuk e njof mirė strukturen , po i njof disa figura kryesore tė LVV-sė.
    Po e them , edhe nė kėtė postim se edhe LVV rrjedh nga ky brum.

Po ėshtė mėkat tė spekulojm nė lidhje me atė se , po e morėn pushtetin kėta , do te bėjn njėjėt. Kjo nuk ėshtė e drejt dhe as njerzore!

Tė pėrshėndes!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Kili

Anita340,
    Mė fal , se pasna keqkuptu!

Nė listat e partive nuk duhet vecuar LVV pėr ato cfarė thua ti.
    Trego nė cilen parti nuk ka familjarizėm.

Tek ne ka rėndėsi shumė lideri.
    Lider mė tė pregatitur se Albin Kurti nuk ka nė Kosovė sot.

Po e zėm se Albini nuk qenka i mirė!

Pse nuk votuat FER?!

Turp ėshtė sot kur qytetari i Kosoves tė ket alternetiven LVV ose FER e tė votoi pėr kriminel!

Pse ėshtė kriminel Hashimi me shokė , nuk ka dilem, e pranove a po nuk e pranove ti apo unė!

Nuk kam thėnė se jam mė shqiptar se dikush tjetėr , po pikėrisht , sikur edhe ti konsideroi se nuk ka mė shqiptar se unė , natyrish as unė nuk jam mė shqiptarė se shqiptari!

Nuk jam antarė i LVV dhe nuk e njof mirė strukturen , po i njof disa figura kryesore tė LVV-sė.
    Po e them , edhe nė kėtė postim se edhe LVV rrjedh nga ky brum.

Po ėshtė mėkat tė spekulojm nė lidhje me atė se , po e morėn pushtetin kėta , do te bėjn njėjėt. Kjo nuk ėshtė e drejt dhe as njerzore!

Tė pėrshėndes!

Kili prape me ke keqkuptu,

se kam thene asnjehere qe Albini eshte i keq. Une e mendoj qe Vv dhe Albini i nevojiteshin Kosoves si levizje cfare ishte me pare. Sepse duhet nje ze qe kerkon me shume. Por Vv ne nje parlament qe nuk e ka njohur kurre me duket si deshire per pushtet. Ketu sme ka pelqyer Albini.
    Dhe mes Vv e fer me shume diference do e votoja Vv. Ata une i konsideroj nje grup personash te cilet jane shkolluar fale emrit te prinderve (perjashto matematikanin) te cilet synim kane pasur berjen emer ne politike.

Ate pohimin tend nuk e pranoj keshtuqe nuk do ta diskutojme me.

Nese Vv rrjedh nga ky brum pse duhet ta votoje ate?Nese jane nga i njejti brume ata nuk do te nderrojne shume gjera. Retorike te njejte bejne te gjitha partite keshtuqe une po zgjedh kete listen e cila ka ndryshuar dicka sadopak ne te dy vendet ku une jetoj.

Faqja 80 prej 106 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •