Me sa duket bota ka fillu te na i qet per fushe te bemat e kreve te politikes son,do kisha deshir te mos jen te verteta,por gazetat presigjioze siq eshte le mond nuk eshte per tu nenvlersu
Me sa duket bota ka fillu te na i qet per fushe te bemat e kreve te politikes son,do kisha deshir te mos jen te verteta,por gazetat presigjioze siq eshte le mond nuk eshte per tu nenvlersu
ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Thaēi, legjitim pėr Beogradin
hasė hijena pasardhėsi i himė govnes
hahahhahaha
govnat jon govna , po e kishin paketimin ndyshe deri pardje.
Tash dulen haptaz!
Tradhtia e kombit ėshtė dhe po bėhet nga govijanėt !
Hijenat jan hijena!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Pse nuk fshihen keto postime qe ne cdo koment shkruhen fjel serbe?
Cfar argumentesh jep perveq fyerjeve o i nderuar?e panjohura , vetėm atė cka meritojnė u them atyre qė ju them.
Lexoi postimet, kemi argumentuar me anita340 , por nuk e ka fyer ne asnjė mėnyrė , edhe pse , me pat thėnė se unė e kam pėrkrahur dik martin. Ajo besoj se tani vetėm ėshtė bindur , se nuk e kam pėrkrahur asnjėher !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 23-01-2011 mė 19:06
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kili
hahahhahaha
e panjohura,
Cfarė argumenta po don more vajz. Anuk e ndive cka tha hasa per himen a?!
Nese jo , trego , se kan shkru edhe gazetat fjale per fjale !
E di qe ti i din shumė mirė kto pune , po osht tu te ardh merzi qe dul hasa govn , po vet e tha!
Erza
Po bre une spo muj mu je hek juve hijenave (govna po se po ) , po ju heki ,ska problem.
Problem keni ju qe jeni govn e nuk cbeheni kurrė hahahahah
Nuk dij me cfar te drejte na quan ,,Govn'' neve?A thua ne forum ka drejt nje antar te quaj me kete fjale te ndyer antaret tjere,edhe at ne nje tem ku fare nuk ka lidhje me at cfar shkruan Kili!Ik o i shemtuar se i dhe ere forumit me keto ,,govna'' nuk ke arsye te quash askend keshtu!Nuk jame perkrahese e te Ndjerit Rugova,po kurr nuk e etiketova me fjale te tilla,nese asgje nuk beri ai per popullin ai ishte nje njeri qe e njohu gjithe bota!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kili
hahahhahaha
oj e panjohur,
Po me vjen mirė qe tash edhe ju simpatizuesit e hases po delni me fjale te mira per hime govnen!
Se keshtu ju ka udhezu kryehijena , skini faj ju jo!
Ketu ishte fjala per antaretNuk dij me cfar te drejte na quan ,,Govn'' neve?A thua ne forum ka drejt nje antar te quaj me kete fjale te ndyer antaret tjere,edhe at ne nje tem ku fare nuk ka lidhje me at cfar shkruan Kili!Ik o i shemtuar se i dhe ere forumit me keto ,,govna'' nuk ke arsye te quash askend keshtu!
S'ke faj jo,se i ke perkrahes ata qe mbulojn syt e nuk te lexojn fare,nuk mund ta largoj une at fjali nga goja,nese vet nuk e largon....Erza
Po bre une spo muj mu je hek juve hijenave (govna po se po ) , po ju heki ,ska problem.
Problem keni ju qe jeni govn e nuk cbeheni kurrė hahahahah
Krijoni Kontakt