Close
Faqja 82 prej 106 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1059
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Ju keni qen ne luft kur u shliru kosova,bile veq grada nrrojshit,apo don komandant a po don gjeneral e qka jo tjeter.
    Bile askush me mire nuk ju ka pershkru si Ramushi ju keni qen KOMANDANTA TE BLLACES.

Ne kishim bere nje marreveshje per te mos debatuar me po meqe ti e ke prishur ate i pari(shif postimin tend nr26 te tema Hashim Thaci lideri me i votuar) do te te pergjigjem ne kete postim. Edhe per arsyen se une e permenda Llapin ne kete teme (edhe ty) dhe nuk dua te jem shkaku i konfrontimit tuaj. Shpresoj qe kjo do te mbyllet me kaq.

Ti po thu qe ke qene ushtar dhe une po te besoje. Sepse nuk kam deshmi per te provuar te kunderten dhe derisa po flasim se koti ketu nuk kam arsye te mos e besoje. Une per veten time nuk sjelle ketu asgje nga pervoja ime qe te mos jete e vertete. Dhe besoj se te gjithe veprojne njejte. Sepse vetem "i pabesi nuk ze bese". Te pabeset jane ata qe mendojne se te gjithe genjejne. Shkencerisht eshte vertetuar qe ata e bejne kete sepse genjejne vet.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Ti po thu qe ke qene ushtar dhe une po te besoje.

Jo nuk kie nevoj ti besosh
    ky kurr nuk ka qen ne luft ky per kundrazi u perpiek me mish e me shpiert qe ta pengoi luften
    ky eshe
    Xhavit Belaj nji emigrant qe shkoi ne migrim me porosin e UDB-es qe ka qendrue neper ambasada te shkieve ma shum se ne hotele apo banesa ku i ka pas te pagueme prej shkieve e i antarsuem ne LDK e kur krisi karrika ky shkoi ne LDD te dacit qe tash po shkrihen si sapuni e po zhduken krejt nga jeta politike

Nė Bruksel LDD-ja mbajti kuvendin e dytė zgjedhor
    U zgjodh kryesia e re

Kuvendi zgjedhor i Degės sė LDD-sė pėr Beneluks u mbajt nė pėrputhje me statutin e LDD-sė dhe rregulloren e punės. Nė kuvend ishin prezentė 89 delegatė, ku pas intonimit tė himnit kombėtar, kryetari i LDD-sė pėr Beneluks, Bahtir Kastrati, pėrshėndeti delegatėt dhe mysafirėt tė cilėt kishin ardhur pėr ta nderuar kuvendin zgjedhor. Ai poashtu falėnderoi kryesinė e deritanishme pėr kontributin e tyre tė deritanishėm dhe shprehu besimin e plotė se edhe kryesia e cila do tė dalė nga ky kuvend zgjedhor do tė vazhdojė me tė njėjten dinamikė tė punės dhe do tė kontribuojė edhe nė tė ardhmėn.

Nė vazhdim kryetari Kastrati i dha fjalėn nėnkryetarit, Xhavit Belaj i cili lexoi telegrame pėrshendetėse pėr mbarėvajtjen e kuvendit zgjedhor. Qė nė fillim u lexua telegrami pėrshėndetės nga kryetari i LDD-se, akademik Nexhat Daci, i cili u prit me kėnaqėsi tė madhe nga tė pranishmit dhe me duartrokitje tė pandalshme, pastaj u lexuan radhazi edhe telegramet pėrshėndetėse nga nėnkryetari i LDD-sė, Adem Salihaj, pashtu nga anėtari i kryesisė qendrore Fadil Gaci, nga shumė degė nė disaporė dhe nga Kosova poashtu.

Nga sekretari i degės Shaip Ademi u lexua pikė pėr pikė raporti i punės 26 mujore qė dega jonė ka arritur ta realizojė brenda kėsaj kohe.

Nė vazhdim pas njė votimi nė bazė te rregullave doli kjo kryesi e re: Bahtir Kastrati, kryetar, Xhavit Belaj, nėnkryetar i parė, Elmaz Fana, nėnkryetar, Shaip Ademi, sekretar si dhe Sherif Zeqiraj, Shaban Shabani, Perparim Reka, Shukri Aliu, Xhavit Hyseni, Agron Sefa, Suzana Gjilaga, Ibish Lipaj, Sami Rexhaj, Astrit Hyseni dhe Valdet Vrajoli, anėtarė.

Vlen te cekėt me theks tė veēantė se si anėtar i ri i kryesisė sė LDD-sė pėr Beneluks, dega nė Bruksel pas kėrkesės nė kryesi dhe nė kuvend dhe pas aprovimit tė kryesisė dhe votimit te delegatėve aderoi edhe Agron Sefa, andaj kjo degė u pasurua edhe me njė anėtar tė ri nė kryesi i cili ka dhėnė njė kontribut tė jashtėzakonshėm nė 18 vjetet e fundit dhe poashtu kryesia u freskua me 4 anėtarė tjerė tė rinj.

Xhavit Belaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-10-2012 mė 12:09
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Pse i jepni rendesi ketij antishqiptari

te terbuar ?Lereni plehren te flase cte doje ,masakrat e qenve serbe nuk i mbulon dot as dielli e jo me ky qelbesira.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga mebybe Lexo Postimin
    Ai kuku per neve kush po na tregon ndonjsend, Llapi alias Qerim Krimineli. A Ibrahim Kelmendi i ka te gjitha te dhenat per njerzit e LDK-se!?
    E keqja e forumit eshte qe ju jep hapsir te gjithve,qoft edhe llapit qe eshte i njoftur ne kete forum si zagaric e hashim thaqit,krejt qka din ai eshte se fyen te tjeret qe nuk mendoin si partia e punes dhe te gjith i hudh ne serbi,por nuk me ka ra ne sy qe ky te ket dhen nje mendim te vetin perveq qe ka sjell ndonje artikull te shtypit kuptehet atij shtypi qe prodhon qeveria,si i till eshte i mir per te ber humor me te, dhe sa per te kuptu se akoma kemi qytetar qe ora e historis u ka ndalu ne shekullin e kaluar.
    Sigurisht qe llapi ka leverdin e vet sepse partia e jep ndonji asht per ta lepir,por ka diqka me te dinjeteteshme se sa lipirja e eshtrave qe ti hudh padroni e ai eshte dinjeteti dhe e verteta.
    Une llapi nuk i pres dem,ashtu siq nuk i kisha pre dem nje kafsh qe hyn ne livadhin e komshis sepse eshte qfare eshte prandaj edhe hyn,por me dhem kur kete llapin e perdorin te tjeret siq eshte z.anita qe perkunder asaj se nuk pajtohemi me asgje prak kam konsiderat sepse ate qfar thot e thot nga mendja e saj e jo nga artikujt e gazetave siq ben aleati i saj llapi,por eshte e pandershem te perdoret llapi sepse zoti dhe rrethanat nuk i kan kriju mundesin qe vet te logjikoi me trurin e vet.
    sidoqoft te mendosh ndryshe nga te tjeret eshte qdo her e mire sepse sjell diqka te re,pa kalu ne shpifje sepse ketu mund te shprehemi si te duam per aq sa na lejon kultura e te shprehurit.
    Llapit i lus qe edhe kesaj here te mos ngurroi te shaj e te ofendoi sepse keshtu jemi mesu me te,qdo gje tjeter do te isha befasu une dhe shume te tjer ketu

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Ne kishim bere nje marreveshje per te mos debatuar me po meqe ti e ke prishur ate i pari(shif postimin tend nr26 te tema Hashim Thaci lideri me i votuar) do te te pergjigjem ne kete postim. Edhe per arsyen se une e permenda Llapin ne kete teme (edhe ty) dhe nuk dua te jem shkaku i konfrontimit tuaj. Shpresoj qe kjo do te mbyllet me kaq.

Ti po thu qe ke qene ushtar dhe une po te besoje. Sepse nuk kam deshmi per te provuar te kunderten dhe derisa po flasim se koti ketu nuk kam arsye te mos e besoje. Une per veten time nuk sjelle ketu asgje nga pervoja ime qe te mos jete e vertete. Dhe besoj se te gjithe veprojne njejte. Sepse vetem "i pabesi nuk ze bese". Te pabeset jane ata qe mendojne se te gjithe genjejne. Shkencerisht eshte vertetuar qe ata e bejne kete sepse genjejne vet.
    Le te mbyllet me kaq hanum anita se me te vertet je provokatore,por te lutem mos e perdor llapin si vegel se gjynaf prej tij,i shkreti vdes per partin e punes,ashtu siq ben edhe ti,por koha eshte te mos merremi me parti besoi une,une po jetoi edhe pa parti,jo ndoshta me ato benificione qe ju ka kriju partia e punes por me ndjersen time dhe pa u perzi ne politik fare

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Thaēi, legjitim pėr Beogradin

llapi nuk ka qen ne luft , as pas 12 qershorit te 99 bile.
    Po rren sa ėshtė i madh!
    Mos ja kqyrni masken qe e mban ne postimet e tijė.
    Ky ka luftu pi Gjermanis me teledirigjim (hahahah)

Le te tregon se ku ka qen ne luftė, do tua vėrtetoi unė se a ėshtė e vėrtetė!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Thaēi, legjitim pėr Beogradin

Kultura e jonė bėnė qeØsecili shanė partin qe nuk edon , dhe sipas teje te gjitha partit dalin tė kėqija.
    Teoretikish del asht.
    Praktikish jo .
    Praktikish ėshtė ajo qė duhet vlersuar , e jo cfarė thuhet nØpėr cajtore!
    Qeveria e pdk-ldk kan vjedh!
    Kjo nuk ka kush qe e kundėrshton !
    Sa kan vjedh , kjo besoj se do te dal , kur ketØpari te largohen nga pushteti , se kta veten nuk do ta denoncojnė!

LVV nuk ka dal me deklarata absurde. Kjo nuk qėndron.
    Kur vjedhet vota e popullit sy-ndėr-sy nga hasa me shokė (se kta kan vjedh me sė shumti dihet , edhe nėse ti nuk e pranon , duke thėnė se paskan vjedh edhe ldk e aak sa edhe kta!) tė bėn tė dyshimt se kta jan njerėz tė cthurur.

E te cthururit bėj cmos!
    Trafikim te organeve nuk ka pas mundėsi te bėhet , se duke par se kta po e vjedhin popullin dhe voten e tijė , kta do te mund ta bėnin edhe atė!

NB!
    PDK ėshtė si shkrebza e hargjume. Me te nuk mund ta ndezėsh zjarrin!
    Kjo vlen edhe per ldk e deri diku edhe aak!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Le te mbyllet me kaq hanum anita se me te vertet je provokatore,por te lutem mos e perdor llapin si vegel se gjynaf prej tij,i shkreti vdes per partin e punes,ashtu siq ben edhe ti,por koha eshte te mos merremi me parti besoi une,une po jetoi edhe pa parti,jo ndoshta me ato benificione qe ju ka kriju partia e punes por me ndjersen time dhe pa u perzi ne politik fare

Interesant.
    Ti thu le te mbyllet me kaq dhe nxjerr gjithe ato marifete me pas.
    Une fare ste kam provokuar ty. As se kam perdore Llapin. I kam perdore nofkat tuaja figurativisht per te thene qe vleresoj ata qe na e sollen lirine.Une po debatoja me Kilin dhe ti je futur me pas ne dabet. Kush kend e ka provokuar.
    Une me pak se ti kam te beje me politike. Se me sa kuptova ti i paske takuar nje partie une kurre. As se kam ndermend ti takoj.

E pate thene edhe njehere qe sdo te debatosh me mua po siu permbajte.

i/e regjistruar Maska e ms13
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    192
    HASHIM THAQI ME GRUPINE TI PDK- NE KRY ME XHAVIT HALITI TRADHTAR I KOMBIT .. EDHE SHUM TJER TRADHTAR E MERITON ME SHKU EN HAG... thaqii u kan aii i cili ka jap urdhera per shum vrassje te shqiptarve ne KOSOV. ME kalimin e kohes kan me dal shum sene en drit
    Kurr Ne Jeten Time Nuk Dot Ndryshoj Veq Sa Me i Pelqy Dikujt

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://www.rtklive.com/?cid=1&newsId=45211&mfp1@j3rB0r~z&TD0dsx_W0!559Uk&g/ixTcffz8Ymesf5&e2&Gcf^*7$5fcdsxG&78j58WS7Z32&3=N!@-F7Ts@O$17&md88PVS5H

Le Monde zbulon ”anėn e panjohur” tė Xhavit Halitit
    Njė tjetėr shkrim negativ pėr Kosovėn. Kėsaj radhe ėshtė gazeta e njohur franceze, Le Monde qė boton njė shkrim pėr Xhavit Halitin, bazuar nė njė raport tė shėrbimit intelegjent tė KFOR-it tė vitit 2004, ku flet pėr natyrėn e rrezikshme tė Halitit, lidhjet e tij me SHIK-in, krimin dhe afera tė tjera....
    Postuar: 04:46:18 / 23.01.2011
    Shkrimi “Fytyra tjetėr e Kosovės”, tė cilin e transmeton Indeksonline, shpjegon se shėrbimi intelegjent i KFOR-it ishte fokusuar shumė nė aktivitetet e tė fortėve tė Kosovės, ndėrsa Xhavit Haliti, ishte njėri prej tyre, si ish themelues i UĒK-sė dhe drejtues i lartė i PDK-sė. “Sot ėshtė njė biznesmen i fortė, anėtar i partisė sė Hashim Thaēit, dhe anėtar i kryesisė sė parlamentit”, shkruan gazeta.

Por, bazuar nė kėtė dokument, Xhavit Haliti i njohur si Zeka, ka edhe anėn tjetėr: njėri prej sponsorėve tė mafisė kosovare, qė gjithashtu ka njė ndikim tė madh nė politikė. Dhe nuk ėshtė i vetmi pėr kėtė rol tė dyfishtė nė elitėn politike kosovare, e dominuar nga ish liderė tė UĒK-sė dhe tė shėrbimeve tė ndryshme sekrete.

Bashkėsia ndėrkombėtare, shkruan mė tej gazeta, ėshtė informuar vazhdimisht edhe nė detaje pėr “anėn e errėt” tė tė fortėve tė UĒK-sė. Sė paku, janė zyrtarėt e intelegjencės qė nuk kanė kurrfarė dyshimi pėr aktivitetet e tyre ku shumica e liderėve tė Kosovės janė tė kyēur: tė gjitha llojet e trafikimit, komplote, krim tė organizuar tė lidhur edhe me rajonin, reketim, frikėsim likuidim tė kundėrshtarėve etj.

Shkrimi mė tej hedh hije dyshime pėr vėrtetėsinė e provave tė Dick Martyt se UĒK-ja ka trafikuar organe nė 1999, por faktet e tjera qė i lidh ata me krimin e pasluftės ekzistojnė. “Nėse jemi pėr t’i besuar raportit tė shėrbimit intelegjent tė KFOR-it nė vitin 2004 (informata qė janė pėrfshirė edhe nė njė analizė tjetėr tė shėrbimit gjerman muaj mė vonė), Haliti shfaqet i ndėrlidhur me shumė rrugė si Zvicėr, Prishtinė e Shqipėri”, shkruan gazeta.

Nė raportin e intelegjencės sė KFOR-it, thuhet se ėshtė i lidhur me kafe Dubrovnik (Dardania, Prishtinė); Hotel Theranda, Prizren. I lidhur me grupet ku i takon shpesh nė restorantin Thana, ndėrmjet Pejės dhe Prishtinės. “Anėtar i bordit tė Petrol Company, njėri prej liderėve kryesor kriminal nė Kosovė; Ka shumė dyqane dhe restorante nė Pejė; Sė fundi ėshtė raportuar se ėshtė anėtar i SHIK-ut.

Nė raportin e Le Monde, ku botohen pjesė tė raportit tė KFOR-it theksojnė se “Ka fjalė qė thonė se ai kishte lidhje edhe me UDB-nė (shėrbimi sekret serb), ku i informoi ata pėr destinimin e armėve pėr FARK-un (fraksion ky i lidhur me Ibrahim Rugovėn). Ai ishte i lidhur me frikėsimin e anėtarėve tė LDK-sė pėrmes SHIK-ut.

Thuhet tė jetė njė multi-milioner. Fondi” Vendlindja Thėrret” ėshtė menaxhuar pothuajse prej tij. I pėrfshirė shumė nė prostitucion, trafikim armėsh, drogė dhe gjithashtu me naftė. Ėshtė i lidhur me Fatos Nanon. Ai e mbėshtet financiarisht Hashim Thaēin dhe merret me financat e PDK-sė.”, thuhet nė raportotet e KFOR-it tė botuara nga gazeta franceze. (koha.net)

a llapq dhe ti luqa e luzhiqeve po ju vjen fundi krimineleve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 23-01-2011 mė 12:38

Faqja 82 prej 106 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •