Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 93
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    Konstantini i bashkangjitet urimit!
    Skedarët e Bashkëngjitur 142941

Bashkangjituni dhe ju!
    Bën c'bën zotrote por kuptohet nga km larg se për llogari të kujt punon zotëri Clauss.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    keta jan nji grup serbesh qe flasin shqip
    Po ti dhe Thaqist si ti jeni me ket Narko-manjakin Edi Ramen bashk shok te ngusht.

Tju kallzoj ni ngjarje, para 1 viti Edi Rama vjen per nje takim (dark me nje restoran prizren) me Hashim Thaqin. Mandej kta dy balosha dolen me dhen nje intervist per shtyp. Kishte qen pervjetori i lidhjes prizrenit, pak para se me dal perpara shtypit Edi Rama panikoj dhe e pyti bodigardin qe sa vjet eshte kjo lidhje, as aj nuk e dike e kshtu shkoj kjo pytje deri te njeri thjesht, ku u gjet pergjegjja.

Kjo asht nje ngjarje e vertet

E TASH

A mundesh mi thon kti Shqiptar qe deri von ishte nje Magar, dhe fliqtin narkotik ne ruget e londres.
    BAC, SU KRY

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Ti, a veç po bën si i paditur apo i tillë je? Jetojmë gjë ne kosovaret matanë oqeanit? Jemi gjë afrikan ne apo çfarë të dukemi ty ne? Në Kosove flitet për bashkimin me Shqiperinë e ti vjen flet se çfarë na intereson neve?

Runa Zot mend!
    Po ti lexosh te gjitha komentet ndoshta arrin edhe te kuptosh se c'doja te thoja une. Vihet re nje patriotizem dhe nje urrejte e tepruar nga ju kosovaret, me shume se sa nga ne shqiptaret. Edhe shqiptaret komentojne ne lidhje me politiken tuaj por jo ne kete nivel. Eshte mese normale qe te kete pro dhe kundra, si ne temat e politikes e si ne temat e tjera, por gjithcka me nje limit.
    Nuk kam asgje kunder kosovareve, por pikerisht pse ne kosove po flitet per bashkimin me shqiperine gjerat duhen pare nga te katerta anet e jo vetem ne nje. Shume gjera nuk i dini sic i dime ne, nuk keni familjar te hequr nga puna sepse i perkasin bindjes politike opozitare, nuk keni njerez qe kane kaluar probleme nga me te ndryshme nga politikanet shqiptar, qofte te majtes e qofte te djathtes..... e prandaj me cudit dashuria dhe urrejtja juaj deri ne kete pike. Nuk eshte se komentoni duke dhene mendimin tuaj ne baze te asaj qe keni degjaur apo lexuar por dilni direkt ne konkluzione te mireqena.
    S'ke pse te ofendohesh ti... nuk kam asgje kunder kosovareve!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po c'bashkim aman. Ne s'dime ku po jemi vet. Jemi bere lemsh. Bashkimi do krijonte nje lemsh me te madh. Bashkimi tani per tani eshte e pamundur me keto situata politike eekonimike qe ekzistojne ne Shqiperi e Kosove.
    Punet e mira behen avash-avash. Ja keshtu.
    Prandaj dhe të bashkohemi. T'ju mësojmë juve si drejtohet shteti. :P
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    keta jan nji grup serbesh qe flasin shqip
    Te kam ven re shpesh qe ke qef te besh rolin e kopetentit!!!!Ku i ke faktet qe kto jan grop serbesh????Nga se bazohesh?????Apo je dhe ti dakort me protestat e rames qe te vashdojne te vdesin njerez....shtttttttttt mor se po dilni te gjithe anti kombetar ktu....
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    me dhine fare keta

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Ne Shqiperi mediumet jane te rreshtuara me partite politike topi,vizioni etj me ps,klan,abc news,rtsh etj me pd,ne kosove eshte edhe me keq se ne shqiperi mediumet kontrollohen nga banda e surrovit.Mediumet ne Shqiperi kan nivel te knaqeshem teknologjik,profesional,mediumet ne kosove jane berllog ,ne kemi gazetari te spikericave te llojit hajrie spikerica.

Shqiperin i kemi vllezer e motra,po jemi te ndar secili zote shtepie ne shtepin e vet,me keto shkrime disa nga kosova po e teproni,ne njeren ane paraqiteni shume patriota ,kerkoni bashkim kombtare,e si do te bashkoheni me ata qe i quani serb e grek......

Po qeveria e hashes cilat media kontrollon,nese nuk i din ti tregoi une,se nese ke percjell protesten qe bashkimi evropian i pat dergu hashes se po kontrollon mediat sidomos rtk,e surroi e ka prona te veta,kush nuk eshte i knaqur duhet ta padis nes shtrembron por deri me sot perveq te vertetes asgje nuk ka pas,per qdo mbremje ofron hapsir per ke do,e topi sonte psh nuk e dha punimet e parlamentit e dha fjalimin e psikopatit,ose mesuesit te politikes se politikajve tan qe i kemi ne qeveri

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Po ti dhe Thaqist si ti jeni me ket Narko-manjakin Edi Ramen bashk shok te ngusht.

Tju kallzoj ni ngjarje, para 1 viti Edi Rama vjen per nje takim (dark me nje restoran prizren) me Hashim Thaqin. Mandej kta dy balosha dolen me dhen nje intervist per shtyp. Kishte qen pervjetori i lidhjes prizrenit, pak para se me dal perpara shtypit Edi Rama panikoj dhe e pyti bodigardin qe sa vjet eshte kjo lidhje, as aj nuk e dike e kshtu shkoj kjo pytje deri te njeri thjesht, ku u gjet pergjegjja.

E TASH

A mundesh mi thon kti Shqiptar qe deri von ishte nje Magar, dhe fliqtin narkotik ne ruget e londres.
    Edi mund te kete gabimet e tij, por nuk besoj se eshte aq i trashe sa ce tregoni ju. Nese eshte dinak sa mendohet, nuk eshte aq budalla te bej pyetje aq te leshta.
    Boll u moret me barcaleta kafenesh.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Hogja jo po e laft berisha me dur te veta
    Birisha ti laje molet Edit , e pastaj tja thithi mire qe tja thaje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin

E TASH

Po mor Mik, ashtu eshte, per te ardhur turp eshte, por nuk eshte shenje Antipatriotizmi. Personalisht, per fat te keq kam harruar shume nga historia e mesuar ne shkolle, por kjo sdo te thote se nuk e dua Kombin tim.
    Sa njerez e dine sot se kur u hap Shkolla e Pare Shqipe ??
    Vitine e Beselidhjes se Lezhes ??
    Vitshpalljen e Pavaresise nga Ismail Qemali ??
    e keshtu me radhe ...

Thone more Mik se ne shkollat e sotme ne Shqiperi, nuk mesohet sakte as Shqipja e historia jo se jo ... jepen Urdhera Partie Mesuesve per te kaluar pavaresisht nga dija qe kane nxenes te caktuar, perndryshe do kete konsekuenca per Mesuesin..... - e treguar ne Top Chanel, me film dhe me ze ... dhe nese kjo eshte e vertete do ishte edhe me e rende - se i bie te bejme mbas ne vend qe te bejme perpara

Mire pra, poshte Gazetaria qe zbulon matrapazlleqet e rrufjaneve.
    A keshtu eshte me mire ??

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •