Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po qeveria e hashes cilat media kontrollon,nese nuk i din ti tregoi une,se nese ke percjell protesten qe bashkimi evropian i pat dergu hashes se po kontrollon mediat sidomos rtk,e surroi e ka prona te veta,kush nuk eshte i knaqur duhet ta padis nes shtrembron por deri me sot perveq te vertetes asgje nuk ka pas,per qdo mbremje ofron hapsir per ke do,e topi sonte psh nuk e dha punimet e parlamentit e dha fjalimin e psikopatit,ose mesuesit te politikes se politikajve tan qe i kemi ne qeveri
    Ti se pari nuk e din dallimin ndermjet mediumeve qe transmetoin ne frekuenca tokesore te cilat jane pasuri publike e cdo vendi,KTV,RTV21,RTK kan obligim ti informoin qytetaret e kosoves,sa i perket asaj letres qe ja derguan thacit ku kritikohej se po e kontrollon bordin e pavarur te mediave dhe rtk,sa per informim kryetarja e bordit te komisionoi M.ishte kandidate per deputete ne listen e LDK,a e din pse nuk ka medium TV lokal ne rajonin e prishtines,pse ky treg ju la ne shfrytezim ktv&rtv21?
    Topi e transmetoi kuvendin me dy tre minuta vonese,edhe pse TV private nuk e kan obligim te transmetoin punimet e kuvendit,prej kurshit je bere psikolog e po ben diagnoza ne distance me telepati,qeveria e kosoves po edhe opozita nuk duhet te marrin ane ne betejen politike ne shqiperi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ti lexosh te gjitha komentet ndoshta arrin edhe te kuptosh se c'doja te thoja une. Vihet re nje patriotizem dhe nje urrejte e tepruar nga ju kosovaret, me shume se sa nga ne shqiptaret. Edhe shqiptaret komentojne ne lidhje me politiken tuaj por jo ne kete nivel. Eshte mese normale qe te kete pro dhe kundra, si ne temat e politikes e si ne temat e tjera, por gjithcka me nje limit.
    Nuk kam asgje kunder kosovareve, por pikerisht pse ne kosove po flitet per bashkimin me shqiperine gjerat duhen pare nga te katerta anet e jo vetem ne nje. Shume gjera nuk i dini sic i dime ne, nuk keni familjar te hequr nga puna sepse i perkasin bindjes politike opozitare, nuk keni njerez qe kane kaluar probleme nga me te ndryshme nga politikanet shqiptar, qofte te majtes e qofte te djathtes..... e prandaj me cudit dashuria dhe urrejtja juaj deri ne kete pike. Nuk eshte se komentoni duke dhene mendimin tuaj ne baze te asaj qe keni degjaur apo lexuar por dilni direkt ne konkluzione te mireqena.
    S'ke pse te ofendohesh ti... nuk kam asgje kunder kosovareve!!

Ose vihet re nje doze e madhe e budallallekut thuaj me mire. Ne jemi paradite per bashkim e masdite ju shajme si tna vije. O burra kush del i pari ne sharje. Si lum na(andej e kendej kufiri) qe u vrane njerez dhe tani kemi material me shume per te share e fyer njeri tjetrin,per te treguar sa me shume aftesite tona per te hetuar(ia kalojme Sh.Holmsit), per te treguar se sa te dijshem jemi .sa thelle i njohim problemet. E pse jane vrare tre jete aty pune e madhe. E pse Shqiperise e Kosoves po i mbyllen dyerte ne gjithe boten perparimtare smerzitemi ne.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Te kam ven re shpesh qe ke qef te besh rolin e kopetentit!!!!Ku i ke faktet qe kto jan grop serbesh????Nga se bazohesh?????Apo je dhe ti dakort me protestat e rames qe te vashdojne te vdesin njerez....shtttttttttt mor se po dilni te gjithe anti kombetar ktu....
    zotni une kam fakte dhe i mbaj per nevojate mija e tiera e jo per ty
    ky grup eshte nji grup serbesh dhe .
    ndaq beso ndaq mos beso bash pun e madhe
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    nuk me tremb dhe as me merzit fare ajo c'ishte shkruar tek siti i TCH, sepse njerez te tille, te cfaredollojshem ka kudo, edhe mes shqiptareve. Por merzitem pa mase kur shoh qe ka shume shqiptare te kosoves qe ushqejne nje fare urrejtje kunder edi rames dhe qe e shohin si grek. Pse apo nga qe eshte nga jugu? dhe ka emer te till si shume ne jug?
    Ju e mbroni Berishen dhe e konsideroni tuajin, se eshte nga malesite e tropojes, pra eshte verior dhe aq me teper nga nje pjese krejt e njejte me gjakoven etj.
    Kjo eshte prirje tribale, kanunore, fisnore, por kur flitet seriozisht behet e rrezikshme.

Une nuk i lejoj vetes kurrsesi te flas per politikanet e kosoves, se kush eshte me i mire apo me i keq. Natyrisht qe edhe une kam preferencat e mija por nuk i njoh aq sa ju, dhe nuk ja kam idene se kush jane, nga vijne, c'kane bere ne prishtine, c'kane bere per ju, po gjate luftes etj etj etj.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Po ti dhe Thaqist si ti jeni me ket Narko-manjakin Edi Ramen bashk shok te ngusht.

Tju kallzoj ni ngjarje, para 1 viti Edi Rama vjen per nje takim (dark me nje restoran prizren) me Hashim Thaqin. Mandej kta dy balosha dolen me dhen nje intervist per shtyp. Kishte qen pervjetori i lidhjes prizrenit, pak para se me dal perpara shtypit Edi Rama panikoj dhe e pyti bodigardin qe sa vjet eshte kjo lidhje, as aj nuk e dike e kshtu shkoj kjo pytje deri te njeri thjesht, ku u gjet pergjegjja.

Kjo asht nje ngjarje e vertet

E TASH

A mundesh mi thon kti Shqiptar qe deri von ishte nje Magar, dhe fliqtin narkotik ne ruget e londres.
    ik bre po ku kie ti lidhe me keta ti i vogel je bo.tha e jote mos rrej shum
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin

Une nuk i lejoj vetes kurrsesi te flas per politikanet e kosoves, se kush eshte me i mire apo me i keq. Natyrisht qe edhe une kam preferencat e mija por nuk i njoh aq sa ju, dhe nuk ja kam idene se kush jane, nga vijne, c'kane bere ne prishtine, c'kane bere per ju, po gjate luftes etj etj etj.
    Ekzakt!! Por kur ja thashe une nje gje te tille u ofenduan...

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Hallall cunave te kosoves....Edi rama i ka pak sharjet. Ai duhet te jape llogari per vrasje. Na u preken komunistet e forumit se na e shane shefin e tyre. Epo pune e madhe, plasni nga inati se nuk u arrit ajo qe donit ju

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    ty nuk ia vlen as te te kundershtosh.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    heshtja eshte flori.....hesht

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90% E Kosovës e dojn Sali Berishen! Ai është ♥ e Shqiptarit.

Edhe unë i bashkangjitem urimit të grupit hackerave të kosovës! E në emer të 90% urimin ja cuam përmes faqës së Top-Channel!

Rroft SALI BERISHA

90% e Kosovarve e dojne shtetin ligjore ne shqiperi

90% e Kosovarve jan per mbrojtjen dhe rrespektimin e institucioneve shtetrore te dala nga vota e lir e qytetarve te shqiperis.

90% e Kosovarve jan kunder anarkis dhe demostratave te dhunshme ne shqiperi

90% e Kosovarve jan per nje shqiperi stabile dhe kjo esht jetike per Kosoven dhe shqiperin.

90% e Kosovarve e shofin si fund te kombit shqiptare nje perseritje te 97-tes ne shqiperi

90% e Kosovarve presin qe te gjitha problemet ne shqiperi te zgjidhen me dialoge ne mes palve ne menyre te civilizuar .

Kosovaret i perkrahin keto Vlera dhe ata te cilet i perkrahin keto per kosovaret nuk ka rendesi a esht ky Sali Berisha apo Edi Rama a esht ky nga Jugu apo nga Veriu i Krishter apo Musliman ateiste apo komunist fashist apo demokrat me rendesi esht qe gjdogje te zgjidhet me dialog ne mes palve dhe te ruhet stabiliteti ne shqiperia .

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •