Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 93 prej 93
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160

Vellavrasje apo Shqiptarizem ??

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ti lexosh te gjitha komentet ndoshta arrin edhe te kuptosh se c'doja te thoja une. Vihet re nje patriotizem dhe nje urrejte e tepruar nga ju kosovaret, me shume se sa nga ne shqiptaret. Edhe shqiptaret komentojne ne lidhje me politiken tuaj por jo ne kete nivel. Eshte mese normale qe te kete pro dhe kundra, si ne temat e politikes e si ne temat e tjera, por gjithcka me nje limit.
    Nuk kam asgje kunder kosovareve, por pikerisht pse ne kosove po flitet per bashkimin me shqiperine gjerat duhen pare nga te katerta anet e jo vetem ne nje. Shume gjera nuk i dini sic i dime ne, nuk keni familjar te hequr nga puna sepse i perkasin bindjes politike opozitare, nuk keni njerez qe kane kaluar probleme nga me te ndryshme nga politikanet shqiptar, qofte te majtes e qofte te djathtes..... e prandaj me cudit dashuria dhe urrejtja juaj deri ne kete pike. Nuk eshte se komentoni duke dhene mendimin tuaj ne baze te asaj qe keni degjaur apo lexuar por dilni direkt ne konkluzione te mireqena.
    S'ke pse te ofendohesh ti... nuk kam asgje kunder kosovareve!!
    QUOTE - 100% - Kur dy Vellezer zihen, Xhaxhai nuk ndihmon njerin te vere poshte tjetrin dhe ti marre frymen, per hir te vendosjes se qetesise !!!!
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    nuk me tremb dhe as me merzit fare ajo c'ishte shkruar tek siti i TCH, sepse njerez te tille, te cfaredollojshem ka kudo, edhe mes shqiptareve. Por merzitem pa mase kur shoh qe ka shume shqiptare te kosoves qe ushqejne nje fare urrejtje kunder edi rames dhe qe e shohin si grek. Pse apo nga qe eshte nga jugu? dhe ka emer te till si shume ne jug?
    Ju e mbroni Berishen dhe e konsideroni tuajin, se eshte nga malesite e tropojes, pra eshte verior dhe aq me teper nga nje pjese krejt e njejte me gjakoven etj.
    Kjo eshte prirje tribale, kanunore, fisnore, por kur flitet seriozisht behet e rrezikshme.

Une nuk i lejoj vetes kurrsesi te flas per politikanet e kosoves, se kush eshte me i mire apo me i keq. Natyrisht qe edhe une kam preferencat e mija por nuk i njoh aq sa ju, dhe nuk ja kam idene se kush jane, nga vijne, c'kane bere ne prishtine, c'kane bere per ju, po gjate luftes etj etj etj.
    QUOTE - 100%
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Ne jemi paradite per bashkim e masdite ju shajme si tna vije. O burra kush del i pari ne sharje. Si lum na(andej e kendej kufiri) qe u vrane njerez dhe tani kemi material me shume per te share e fyer njeri tjetrin,per te treguar sa me shume aftesite tona per te hetuar(ia kalojme Sh.Holmsit), per te treguar se sa te dijshem jemi .sa thelle i njohim problemet. E pse jane vrare tre jete aty pune e madhe. E pse Shqiperise e Kosoves po i mbyllen dyerte ne gjithe boten perparimtare smerzitemi ne.
    QUOTE - 100%
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    90% e Kosovarve e dojne shtetin ligjore ne shqiperi

90% e Kosovarve jan per mbrojtjen dhe rrespektimin e institucioneve shtetrore te dala nga vota e lir e qytetarve te shqiperis.

90% e Kosovarve jan kunder anarkis dhe demostratave te dhunshme ne shqiperi

90% e Kosovarve jan per nje shqiperi stabile dhe kjo esht jetike per Kosoven dhe shqiperin.

90% e Kosovarve e shofin si fund te kombit shqiptare nje perseritje te 97-tes ne shqiperi

90% e Kosovarve presin qe te gjitha problemet ne shqiperi te zgjidhen me dialoge ne mes palve ne menyre te civilizuar .

Kosovaret i perkrahin keto Vlera dhe ata te cilet i perkrahin keto per kosovaret nuk ka rendesi a esht ky Sali Berisha apo Edi Rama a esht ky nga Jugu apo nga Veriu i Krishter apo Musliman ateiste apo komunist fashist apo demokrat me rendesi esht qe gjdogje te zgjidhet me dialog ne mes palve dhe te ruhet stabiliteti ne shqiperia .
    "Kosovaret i perkrahin keto Vlera dhe ata te cilet i perkrahin keto per kosovaret nuk ka rendesi a esht ky Sali Berisha apo Edi Rama a esht ky nga Jugu apo nga Veriu i Krishter apo Musliman ateiste apo komunist fashist apo demokrat me rendesi esht qe gjdogje te zgjidhet me dialog ne mes palve dhe te ruhet stabiliteti ne shqiperia ."
    Keshtu flet nje Vella i imi Shqiptar nga Kosova QUOTE - 100%
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    gjithmone kane dash me na fut ne sherr njoni me tjetrin historikisht .
    edhe kesaj rradhe po njesoj po ndodh ...........................
    QUOTE - 100% - Sa here qe flisni me "Gjak" ta dini se kerkoni Gjak Shqiptari dhe nuk jeni me Shqiptare te denje.
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ne shqiptaret e kosoves nuk kemi nevoj te pronencohemi ne anen e njerit apo tjetrit lider ne shqiperi ju lutem shqiperia ka nevoj per bashkim jo per vrasje
    QUOTE - 100%

Sa me shume ta duash Shqiperine dhe Shqiptaret aq me i matur duhet te tregohesh dhe me me kujdes duhet te zgjedhesh fjalet kur i shikon se kane nxjerre bajonetat per te vrare njeri-tjetrin.
    Serbit dhe Grekut i takon ti hedhi benzine zjarrit ... duan shfarrosjen e Shqiptareve.

Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Ky eshte thjesht nje trukim i nje fotografie te marre nga faqja e pare e Top Channel. Nuk eshte punuar as me photoshop qe te duket pak me real te pakten, por me MSPAINT.

Cfare idiotlliku
    Po e ricitoj postimin tim qe te kuptoni me mire se cfare po diskutoni.

Grammar Maska e Segestani
    Anëtarësuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Sali Berisha do të qeverisë Shqipëtarët deri sa të jet gjallë. Nëse bëhet Shqipëria natyrale sdo ketë burrë që do të mundë ta rëzoj haha.

Respekte.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •