Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 93
    i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    Konstantini i bashkangjitet urimit!
    Skedarët e Bashkëngjitur 142941

Bashkangjituni dhe ju!
    Urimit i bashkangjitet edhe gjith ILIRIDA..
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

Exclamation ....

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    opo si shpjegohet qe te gjithe keta anetaret e rinj jane kaq pd-ista radikal? vetem idea qe mund te kete njerez qe futen me nga 10 a 15 pseudonime neper forume vetem edhe vetem per te propaganduar dhe thurur lavde sales, eshte ide e frikshme.
    Duhet te dallohet shteti nga individi... te shumt jemi qe e duam shtetin e jo individin ... dhe sbere gje duke prish shtetin te vrasesh individin..... prandaj duhet te dallojm shtetin nga individi......se per shqiperin kan kontribuar gjith shqiptaret ... prandaj kujdes ska loj me shtetin .
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Injorante qe kujtojne se po bejne ndonje patriotizem te madh por ne fakt percajne edhe me keq popullin shqiptar. A keni degjuar ore te mjere ndonjehere ndonje Shqiptar nga Shqipria ti coje keto sharje Rugoves apo Thacit ?Turp per ju qe percani popullin e beni qe nje pjese e madhe e popullit te Shqiperise(ne te cilen nuk bej pjese pasi nuk jam i majte) tju urreje.Mblidhni ore mendt e mos veproni si karafile se nuk jane gjera per tu bere per hobi keto.E ca arritet qe e shkruat pervec lavderimeve te disa idioteve si ju
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Goxha mesazh i paskan lene. Duhet ti pergezojme hakcerat kosovare, se do jene lodhur shume per 1 gje te tille.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Edin e laft hoxha e e mbeshtjellt me qefin te turkies ekstra per ket ndyrsir qe qelbi gjith Shqiprin.
    u.a...............

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Top channeli eshte me i demshem se rts(radio televizioni i serbis)prandaj thrras te gjith shqipetaret qe ta bojkotoin kete kanal,mos te blejn kartela nga ky medium anti shqipetar.
    Keta nuk bejn tjeter vete se si te rrezohet qeveria me dhune,ne kosovaret nuk duhet ta shikoim fare,e kemi klanin pasta tvsh keto jan shqiptare.
    Hakerave ju lumt une pajtohem me vepren e tyre patriotike
    Llap zagarices e di ku i dhemb sepse xhavit haliti me edi ramen selin e kan ne beograd,ketu i dhem ketij ahmaku qe veq hunda nuk e len se kish kullot si gjaja

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Top channeli eshte me i demshem se rts(radio televizioni i serbis)prandaj thrras te gjith shqipetaret qe ta bojkotoin kete kanal,mos te blejn kartela nga ky medium anti shqipetar.
    Keta nuk bejn tjeter vete se si te rrezohet qeveria me dhune,ne kosovaret nuk duhet ta shikoim fare,e kemi klanin pasta tvsh keto jan shqiptare.
    Hakerave ju lumt une pajtohem me vepren e tyre patriotike
    Llap zagarices e di ku i dhemb sepse xhavit haliti me edi ramen selin e kan ne beograd,ketu i dhem ketij ahmaku qe veq hunda nuk e len se kish kullot si gjaja
    Ju te Kosoves nuk keni stacionet tuaja qe shikoni tonat? Shikoni Thacin ju, se Edin e Salen i kemi merak vet.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ju te Kosoves nuk keni stacionet tuaja qe shikoni tonat? Shikoni Thacin ju, se Edin e Salen i kemi merak vet.
    E keqja eshte se na i keni infektu edhe politikajt tan,keta depsyza si te kan nje problem menjeher kan me ardh e me marr dor tek ju,sikur ju jeni shembulli me i mir i politikberjes.
    Thaqi na u ka ba si edvin kristaqi,dhe kjo po na shqetson vllai im i dashur

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263

Talking

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    u.a...............
    Hogja jo po e laft berisha me dur te veta

Hackerat bllokuan top channel edhe te nesermen e skandalit Meta. Gjithashtu, si kunderpergjigje, ca hacker te tjere bllokuan sitin e tv klanit.
    E cfare te mire ka ketu??? Ato faqe jane per te informuar popullin, kush do i lexon lajmet te top channel e kushto te klani apo te vizion plusi. Askush nga ne nuk eshte i detyruar ti shohi. E ketyre hackerave hallall ju qofte... edukaten e paskan per t'u admiruar!!

Mire ato qe kane shkruar ate "poezi" te ndyre, por me cudisni edhe ju qe doni ti bashkangjiteni, e sidomos kosovaret.... nuk kuptoj c'ne te keni ju gjithe kete urrejte per Edin?? Ju ka prishur ndonje pune juve... apo si gjithmone komenti eshte: meqe kosova fitoj pavarsine nderkohe qe ishte Saliu kryeminister, i bie qe ne te duam saliun!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •