Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-01-2011 më 16:28
Ne Shqiperi mediumet jane te rreshtuara me partite politike topi,vizioni etj me ps,klan,abc news,rtsh etj me pd,ne kosove eshte edhe me keq se ne shqiperi mediumet kontrollohen nga banda e surrovit.Mediumet ne Shqiperi kan nivel te knaqeshem teknologjik,profesional,mediumet ne kosove jane berllog ,ne kemi gazetari te spikericave te llojit hajrie spikerica.
Shqiperin i kemi vllezer e motra,po jemi te ndar secili zote shtepie ne shtepin e vet,me keto shkrime disa nga kosova po e teproni,ne njeren ane paraqiteni shume patriota ,kerkoni bashkim kombtare,e si do te bashkoheni me ata qe i quani serb e grek......
Si pike e pare ato sharjet që ja kanë bo ju bashkëngjitëm edhe unë! Dy herë me tepër bile!
Si pike e dytë tamam mirë paskan prek, në Top Channel! Kanal idiotesh. Më mirë se në Top Channel vetëm në agjencisë sekrete greke mund ta godisnin Edvin ramen.
Edi mut rama e dinë mirë se në Kosove simpatizues të vetëm i ka minoritetin serb!
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
90% E Kosovës e dojn Sali Berishen! Ai është ♥ e Shqiptarit.
Edhe unë i bashkangjitem urimit të grupit hackerave të kosovës! E në emer të 90% urimin ja cuam përmes faqës së Top-Channel!
Rroft SALI BERISHA
Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 23-01-2011 më 17:34
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Feelings change - memories don't.
demin qe Edvini po i ben Kosoves me kete qe kerkon te bej me duket shume i bute edhe ky reagim i kosovareve .....
megjithate pergezime atyre djemeve kosovare per punen qe kane bere se nuk eshte edhe aq e lehte te bllokosh website-in e ketyre felliqesirave antishqiptare te cilet kane mbeshtetje te disa qarqeve antishqiptare .....
"They will not control us, We will be victorious"
mua si fillim nuk me duket gje e vertete kjo ......... gjithsesi .......... kot kane shkruar sepse po qe rama 99% i keq ai thaci qe mbajne keta aty eshte 100%. Eshte ber kryteme ne gjithe boten ai kryeministri i tyre per gjera te bukura.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Krijoni Kontakt