Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 93
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Top channeli eshte me i demshem se rts(radio televizioni i serbis)prandaj thrras te gjith shqipetaret qe ta bojkotoin kete kanal,mos te blejn kartela nga ky medium anti shqipetar.
    Keta nuk bejn tjeter vete se si te rrezohet qeveria me dhune,ne kosovaret nuk duhet ta shikoim fare,e kemi klanin pasta tvsh keto jan shqiptare.
    Hakerave ju lumt une pajtohem me vepren e tyre patriotike
    Llap zagarices e di ku i dhemb sepse xhavit haliti me edi ramen selin e kan ne beograd,ketu i dhem ketij ahmaku qe veq hunda nuk e len se kish kullot si gjaja
    E çfare mund te thuhet per nje tv si top chenel qe u ngrit nga pastrimi i paras nga krimi dhe kotrarabanda,ky tv nuk ka se si te perfaqsoje interesate shtresave me te gjera te shoqrise shqiptare perveç asaj kategori qe qendrojne prapa krimit dhe pastrimit te parave....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-01-2011 më 16:28

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Top channeli eshte me i demshem se rts(radio televizioni i serbis)prandaj thrras te gjith shqipetaret qe ta bojkotoin kete kanal,mos te blejn kartela nga ky medium anti shqipetar.
    Keta nuk bejn tjeter vete se si te rrezohet qeveria me dhune,ne kosovaret nuk duhet ta shikoim fare,e kemi klanin pasta tvsh keto jan shqiptare.
    Hakerave ju lumt une pajtohem me vepren e tyre patriotike
    Llap zagarices e di ku i dhemb sepse xhavit haliti me edi ramen selin e kan ne beograd,ketu i dhem ketij ahmaku qe veq hunda nuk e len se kish kullot si gjaja
    Ne Shqiperi mediumet jane te rreshtuara me partite politike topi,vizioni etj me ps,klan,abc news,rtsh etj me pd,ne kosove eshte edhe me keq se ne shqiperi mediumet kontrollohen nga banda e surrovit.Mediumet ne Shqiperi kan nivel te knaqeshem teknologjik,profesional,mediumet ne kosove jane berllog ,ne kemi gazetari te spikericave te llojit hajrie spikerica.

Shqiperin i kemi vllezer e motra,po jemi te ndar secili zote shtepie ne shtepin e vet,me keto shkrime disa nga kosova po e teproni,ne njeren ane paraqiteni shume patriota ,kerkoni bashkim kombtare,e si do te bashkoheni me ata qe i quani serb e grek......

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Si pike e pare ato sharjet që ja kanë bo ju bashkëngjitëm edhe unë! Dy herë me tepër bile!
    Si pike e dytë tamam mirë paskan prek, në Top Channel! Kanal idiotesh. Më mirë se në Top Channel vetëm në agjencisë sekrete greke mund ta godisnin Edvin ramen.

Edi mut rama e dinë mirë se në Kosove simpatizues të vetëm i ka minoritetin serb!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    heroizem i pa pare
    edhe une jam hero ma
    edi dashnoren ku ta kesh
    .......ahahahahahahahha...

qeso deshmor kemi edhe ne Forum ....looooooooooooooool............

...thjesht budallaki e hackerav....krugjo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin

Shqiperin i kemi vllezer e motra,po jemi te ndar secili zote shtepie ne shtepin e vet,me keto shkrime disa nga kosova po e teproni,ne njeren ane paraqiteni shume patriota ,kerkoni bashkim kombtare,e si do te bashkoheni me ata qe i quani serb e grek......
    Tamam ke fol.
    Feelings change - memories don't.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Hackerat bllokuan top channel edhe te nesermen e skandalit Meta. Gjithashtu, si kunderpergjigje, ca hacker te tjere bllokuan sitin e tv klanit.
    E cfare te mire ka ketu??? Ato faqe jane per te informuar popullin, kush do i lexon lajmet te top channel e kushto te klani apo te vizion plusi. Askush nga ne nuk eshte i detyruar ti shohi. E ketyre hackerave hallall ju qofte... edukaten e paskan per t'u admiruar!!

Mire ato qe kane shkruar ate "poezi" te ndyre, por me cudisni edhe ju qe doni ti bashkangjiteni, e sidomos kosovaret.... nuk kuptoj c'ne te keni ju gjithe kete urrejte per Edin?? Ju ka prishur ndonje pune juve... apo si gjithmone komenti eshte: meqe kosova fitoj pavarsine nderkohe qe ishte Saliu kryeminister, i bie qe ne te duam saliun!!
    Ti, a veç po bën si i paditur apo i tillë je? Jetojmë gjë ne kosovaret matanë oqeanit? Jemi gjë afrikan ne apo çfarë të dukemi ty ne? Në Kosove flitet për bashkimin me Shqiperinë e ti vjen flet se çfarë na intereson neve?

Runa Zot mend!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90% E Kosovës e dojn Sali Berishen! Ai është ♥ e Shqiptarit.

Edhe unë i bashkangjitem urimit të grupit hackerave të kosovës! E në emer të 90% urimin ja cuam përmes faqës së Top-Channel!

Rroft SALI BERISHA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 23-01-2011 më 17:34
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Ti, a veç po bën si i paditur apo i tillë je? Jetojmë gjë ne kosovaret matanë oqeanit? Jemi gjë afrikan ne apo çfarë të dukemi ty ne? Në Kosove flitet për bashkimin me Shqiperinë e ti vjen flet se çfarë na intereson neve?

Runa Zot mend!
    Po c'bashkim aman. Ne s'dime ku po jemi vet. Jemi bere lemsh. Bashkimi do krijonte nje lemsh me te madh. Bashkimi tani per tani eshte e pamundur me keto situata politike eekonimike qe ekzistojne ne Shqiperi e Kosove.
    Punet e mira behen avash-avash. Ja keshtu.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    demin qe Edvini po i ben Kosoves me kete qe kerkon te bej me duket shume i bute edhe ky reagim i kosovareve .....

megjithate pergezime atyre djemeve kosovare per punen qe kane bere se nuk eshte edhe aq e lehte te bllokosh website-in e ketyre felliqesirave antishqiptare te cilet kane mbeshtetje te disa qarqeve antishqiptare .....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    mua si fillim nuk me duket gje e vertete kjo ......... gjithsesi .......... kot kane shkruar sepse po qe rama 99% i keq ai thaci qe mbajne keta aty eshte 100%. Eshte ber kryteme ne gjithe boten ai kryeministri i tyre per gjera te bukura.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •