Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 129
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un jam Shqiptar n'mos te ardht mërzi.

E di shum mir se cfar eshte e cfar nuk eshte Kosova. Qe jan injorant, kjo eshte mese e vertet. Por jan te pa sherr, ne zhargonin popullor i quajm : Budall pa sherr. Por jo te gjithe.

Po shko more meso njehere shqip, e mandej hajde mbaj ketu ore historie, me prapavije arabie. Ju jeni budalle me sherr, apo sherr budalle thone ne Kosove. Mos u merzit ti per Kosoven, po merru me teper me rajonin tend Maqedonine. Ti edhe tjeret edhe shume vite keni me mesuar sllavishten dhe cirilicen se nuk keni vetedije kombetare, e po luajne maqedonet me ju ashtu sic po duan vet. Vetem beni kerkesen per osmanishte dhe arabishte se mezi qe presin ata me jua bo si gjuhe te pare. Si sherr budalle qe jeni, edhe pak s'keni me u quajtur shqiptar hic, se mos te zente sherri i budalles, thone ne Kosove a?

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    hahahah O Mjeran o njeri i pjerdhnun ne tru, e cfare te duhet gjuha arabe ne shkolla publike, tek ne shumica nuk e dijne gjuhen kryesore "anglishten" qe eshte komunikimi kryesor ne gjithe boten dhe vetem sa po shkon duhe bere jetike ti shkon han *** me osmanishtje, arabishtje etj, ti qenke i degjenerum fare komplet si qenje.

Pastaj Kurani a nuk eshte perkthyer ne shqip? pse te mesohet arabishtja kur e ke te perkthyer?, a vetem per kete gje po deshka te mesohet arabishtja vetem te lexohet Kurani? hahahahah idiot.

Po Osmanishtja?...ne nuk mesojme as per shqipen e vjeter (arberishten) ky flet per osmanishte qe as vet turqit nuk e kane si lende ne shkollat e tyre fillore dhe te mesmet, kurse ky i biri harapit thote osmanishten ne Kosove hahahaha skandal cfare nuk ndegjon ketu ne forum.

Ik more shko vrite veten mjeran i shkerdhym.
    Cfar te pengon tye, programi i muslimanëve ?
    Me sa te kam lexuar, s'je musliman, pra s'ke cfar pse te mesosh arabisht, sa i perket osmanishtes, eshte gjuhe qe shqiptaret duhet ta ushtrojn deri diku, 600 vite histori i kem ne arkivat e Osmanishtes. S'jan pak, historia me e rendesishme konstruktimit te identitetit shqiptar, gjindet ne kete gjuhe !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ilirian, pasi qe pranon gjuhen, veshjen, martesen, mënyren e jeteses..., atëher kjo është tradita. Pse atëher mos te pranohet edhe synetia e grave? Apo edhe ky eshte një "hadith i dobë"! hahaa, i mirë je ti.
    Ato menyra te veshjes, sjelljes, martesies dhe te jetes ne gjeneral, jan Islamike !
    Per ta konfirmuar kete, mund ta gjejm ne Sunetin e Muhamedit a.s.
    Kjo qe thua rreth synetis se grave, me duket se po tallesh, por ani. S'ka dert, un u prononcova nje here mbi kete ceshtje.

edhe pse nuk pajtoj me ty, per besë te dua dhe te kam mik. Respekte!
    Qe s'pajtohemi, eshte mese normale ! Qe jemi miq, eshte vertet nder.
    Respekt, ne ketu vetem mendime e opinione po japim, ne jeten reale s'kemi kurfar pushteti dhe se kam ndermend te futem ne politik. lol,.

Ndersa sa per gjuhë qe ke thënë "të mësohet arabishtja tek shqiptarët", te kuptoj se ashtu deshironi ju por nuk na kerkohet pasi qe Kurani është i perkthyer ne gjuhen Shqipe, apo allahu nuk e kupton apo nuk e deshiron tjetren gjuhë pos asaj arabe, çka eshte ne pytje vëlla?!
    E kuptoi qe e ke veshtir ta kuptosh nga kendveshtrimi yt, un jam mese i sigurt qe lujten e Ave Maria e din permendesh ne Latinisht ?! Njesoi eshte edhe per ne, gjuha arabe duhet te shqiptohet ne origjinalitetin e saj qe te ruhët origjinilatiteti i saj. Kjo form e te lexuarit kur'anin ne gjuhen arabe, eshte universale. Perkthimi ne gjuhen shqipe, eshte vetem adaptim, ku sot i kemi mbi 4 kur'ana qe flasin te gjithe per te njejten çeshtje, por te shprehura ndryshe !

Ndersa sa i perket gjuhes së osmanlive ish-pushtuesve tanë, ja ke thye drunat krej, ani edhe ma keq se dikund lexova se ke dhënë shembullin se paske pa shkruajtur çerilicë, edhe ky ishte shembull i gabuar, i gabuar derisa kjo çerilica ishte gjuhë e dhunes, e diktatorit, pushtuesit, ashtu edhe gjuha e osmanlive dhe pashallarve ishte gjuhe e dhunes dhe e pushtuesit ku shqiptarë asnjëher nuk u pajtuan, nuk pajtohenë as sot dhe as neser. KJo e jotja dhe e rrymes perkatëse eshte imponim i shtyrë nga lindja qe po provokon Kosoven, s'ka problem, edhe kesaj do ti qendrojnë shqiptarët pasi i kan qendrue edhe shumë sfidave te tjera.
    Ja qe ketu nuk pajtohem,
    Lindja i ka hallet e veta, qe as nuk ia ndien per Kosoven dhe Shqiptaret. Edhe ne dim te behemi misionar te ndershem, e ndoshta edhe me te mir se "Nena Tereza", por para se t'ia fillojm keti misioni, qe te predikojm ne portat e juaja, ne duhet t'i sqarojm disa pika me muslimanët tan, duhet ti riislamizojm ! Sepse Islamizmi eshte paqe, paqe, qe dhe ju do ta njihni dhasht Zoti.

Ai far Feridi dhe feridat si ky, jo se nuk mund te arrijnë ato ëndrra të ëmbla qe po i shohin por nuk besoj se mund te jenë në qevrinë e Kosoves. Jemi gjallë dhe ta shohim o Iirian, ta shohim se sa po i realizon Feridi ato perralla te frymëzuara nga lindja me ndikim te serbisë.
    Feridi s'ka kurfar pushteti mbi popullin edhe sikur te ishte ne krye te qeverisë.
    Ndodhi cfar ndodhi, ate qe e ka caktuar Zoti, s'ka kush e ndryshon qoft per te mir, apo per te keqe. Besoj qe pajtohesh me kete.

Te pershendes.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po shko more meso njehere shqip, e mandej hajde mbaj ketu ore historie, me prapavije arabie. Ju jeni budalle me sherr, apo sherr budalle thone ne Kosove. Mos u merzit ti per Kosoven, po merru me teper me rajonin tend Maqedonine. Ti edhe tjeret edhe shume vite keni me mesuar sllavishten dhe cirilicen se nuk keni vetedije kombetare, e po luajne maqedonet me ju ashtu sic po duan vet. Vetem beni kerkesen per osmanishte dhe arabishte se mezi qe presin ata me jua bo si gjuhe te pare. Si sherr budalle qe jeni, edhe pak s'keni me u quajtur shqiptar hic, se mos te zente sherri i budalles, thone ne Kosove a?
    Un s'jam nga Maqedonia, apo ne shqip : Ilirida oj Grua !!!!
    Vec paske bluar per te mos then asgje,
    Tjera here kurseje energjin, e mos flit "budallaqe" sic e paske zakon.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    Per Ganimet

Oj ju i gjore vetem punoni sa vetem e ni ekatreta e zotit thaqi ju me shume mos kerkoni se ju,jo qe nuk keni punuar po edhe ishit kuder atyre te arrituarve edhe sot ,,e mos te falsim me heret se thaqi rinin e vete ja ka kuishtuar vetem kosoves e ti to tregoshe se kush qenka adedhetar e kush jo ,atehere ti jo i gjiore se ishe pjes e nje sistemi te kaluar dhe ti jeten eke tepri ....
    Ik more soj shkau mose me shit ktu rrena .E di une kush esht Thaqi e ti po shifet krejt .
    Kadal beg se ka hendek.
    E per jeten sma ke dhen as ti as thaqi more pjell shkau

Keni ndar ket popull me keq se Sllobodan Millosheviqi
    E keni ber te friksuar duke vrar pas shpoine,keni shendrruar Kosoven ne pron hajnash e qerdhe prostitucioni .Keni privatizuar edhe Token e Kosoves ne bashkpunim me shka e magjup per interesa tuajat dhe klaneve tuaja.
    Po njellosni Adem Jasharin duke u ber gjeja si trashigimtar te tij por Ai dha per Kosoven ndesa ju po e mjelni si lopen siq qe deklaru nji ambasador i nji vendi te huaj por ja se ti nuk e shef edhe pse thirresh nji patriuot e ne fakt je fundrin dhe pjell shkau.

Edhe.. kurre mose repliko më me mua.
    Nese ke diq lajmrohu ne privat se sjom nji qe gjuaj gurin e e fshih doren.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Per trupeshqipt muslimane:

Edhe sikur te mbeshtete Thaci idene e bartjes se shamise ne shkolla, prape se prape do ankohen nxenesit jobesimtare dhe shamia do zhduket. Thaci nuk eshte mbi Kushtetuten. Nuk kane kaluar as dy vite qe Gjykata Europiane denoi Italine per shperfilljen e te drejtes negative fetare te nxenesve ne shkolla. Pra te drejten per te mos pasur fe, per te mos qene i konfrontuar me praktika fetare.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Ju Kosovaret duhet te keni kujdes ne llojin e shtetit qe po formoni.
    E mira eshte te merrni distancat nga islami. Nese vertet jeni shqiptare.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un s'jam nga Maqedonia, apo ne shqip : Ilirida oj Grua !!!!
    Vec paske bluar per te mos then asgje,
    Tjera here kurseje energjin, e mos flit "budallaqe" sic e paske zakon.
    Mos e ngaterro Ilirin me islamin. Ti je teper Islamik per te qene Ilir. Iliria nuk e ka njohur kurre islamin. Nderro emrin dhe meso historin!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Nuk dallojn shume Feridi me Taqin.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Ju Kosovaret duhet te keni kujdes ne llojin e shtetit qe po formoni.
    E mira eshte te merrni distancat nga islami. Nese vertet jeni shqiptare.
    Duhet referendum, dhe se paku nje muaj kohe debat ne televizione apo te kete fushate demokratike ndermjet perkrahesve qe do te tregonin 'te mirat' e shamise dhe 'edukates' fetare ne shkolla, dhe kundershtareve te cilet do te tregonin se cfare manipulimi mund te behet nese vendoset 'edukata' fetare ne shkolla. Dhe kjo fushate te behet pa kercenimin e fetareve, kercenim me fjale apo me vepra. Mendimi im.

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •