Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 129
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

per kete mos ta ndin ty une jetoj ne kosov
    Po edhe ne ne Kosove jetojme Ximi Abedini. Mos hajdeni ketu me shit pallavra, se cili eshte disponimi i popullit te Kosoves ndaj shamise e di edhe ti edhe gjithe tjeret. Ani populli im!! Lere more ti popullin ne vend te vet, e boll manipuluat me shifra ju fetarucat. Hajt shkoni kryeni ato obligimet tuaja fetare ne kishe e xhami e lereni "popullin" rehat. Flisni per vete!

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po edhe ne ne Kosove jetojme Ximi Abedini. Mos hajdeni ketu me shit pallavra, se cili eshte disponimi i popullit te Kosoves ndaj shamise e di edhe ti edhe gjithe tjeret. Ani populli im!! Lere more ti popullin ne vend te vet, e boll manipuluat me shifra ju fetarucat. Hajt shkoni kryeni ato obligimet tuaja fetare ne kishe e xhami e lereni "popullin" rehat. Flisni per vete!
    Kush je moj ti qe flet sikur t'ishe rritur ne oborr te xhaxhit enver ?!
    Ne kosove ndoshta s'jan praktikues te fes, por jan besimtar dhe refuzojn ta quajn veten ateist !

Me vie mir qe ne Kosove do te futet lenda fetare si dhe do te lejohet shamia. Kjo gje eshte dashur te ndodhe edhe me heret, eshte prit dhe pritet qe te ndodhe edhe ne shqiperi.

Un do kisha pas edhe nje kerkes me teper, qe neper shkollat tona te mesohet edhe Osmanishtja, turqishtja dhe arabishtja. Me keto gjuhe na lidhe historia jon 600 vjecare.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kush je more ti qe flet sikur t'ishe rritur ne orborrin e Sulltan Muratit?!

Ne kosove ndoshta s'jan praktikues te fes, por jan besimtar dhe refuzojn ta quajn veten ateist !
    Ku po e din ti se cka eshte Kosova, kur ne radhe te pare as i Kosoves nuk je dhe para pak ditesh i quaje pjesen derrmuese injoranta. Fol more per vete dhe rrethin tend apo katundin tend.

Me vie mir qe ne Kosove do te futet lenda fetare si dhe do te lejohet shamia. Kjo gje eshte dashur te ndodhe edhe me heret, eshte prit dhe pritet qe te ndodhe edhe ne shqiperi.
    Ne Kosove kurre nuk do te futet lenda fetare ate ta kesh te qarte ti.

Un do kisha pas edhe nje kerkes me teper, qe neper shkollat tona te mesohet edhe Osmanishtja, turqishtja dhe arabishtja. Me keto gjuhe na lidhe historia jon 600 vjecare.
    Jo more tash do te fillojme ta mesojme edhe bizantinishten, romakishten, se edhe me ta na lidhe nje histori kogja e gjate.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Unë jam nga mahalla (lagjeja) e xhamisë së llapit dhe gjithashtu jam kundër ndikimt arab (wahabi) që ka qitë krye në Kosovë me ndihmat "humanitare" që erdhën në Kosovë, se qyshë me ardhjen e tyre filloi edhe kjo dukuri e re në vednin tim, ku dolën mjekërroshat dhe ninxhat në rrugë të Kosovës. Jam për një religjion Islam që kishim dhe jam absolutisht kundër këtij wahabizmi që po vjen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Dr Ferid Agani eshte njeri shume i mature ne at se qka mendon dhe ne vepron,dhe veretet e meriton te jete pjes e qeveris thaqi edhe nes enuyk do te jete ne kualicion me akr,,,
    se agani eshte nje dok,,shume shume i afet ,dhe afesit e ti ti tregoj ne menagjimin e ministris se shendetsis ,une vetem i uroj suksese ne jete dhe pune dr ,aganit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Per Ganimet

Oj ju i gjore vetem punoni sa vetem e ni ekatreta e zotit thaqi ju me shume mos kerkoni se ju,jo qe nuk keni punuar po edhe ishit kuder atyre te arrituarve edhe sot ,,e mos te falsim me heret se thaqi rinin e vete ja ka kuishtuar vetem kosoves e ti to tregoshe se kush qenka adedhetar e kush jo ,atehere ti jo i gjiore se ishe pjes e nje sistemi te kaluar dhe ti jeten eke tepri ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Veprat e thaqit jane tanim edhe ne zvicerr ,dhe historija e ti kerkoni ne interen dhe e gjeni se ju pjella e serbis jeni mesuar ti perlyni njerzit e allahut te keti poplli per qlirimin eti nga okupatori 100 vjeqare,,thaqi gjithe jeten e ti ja ka kushtaur koosves dhe popllit te vetet,e ju disa jeni mesuar te hani pite e pulk me tradhtaret e keti kombi............

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kush je more ti qe flet sikur t'ishe rritur ne orborrin e Sulltan Muratit?!
    Un jam Shqiptar n'mos te ardht mërzi.

Ku po e din ti se cka eshte Kosova, kur ne radhe te pare as i Kosoves nuk je dhe para pak ditesh i quaje pjesen derrmuese injoranta. Fol more per vete dhe rrethin tend apo katundin tend.
    E di shum mir se cfar eshte e cfar nuk eshte Kosova. Qe jan injorant, kjo eshte mese e vertet. Por jan te pa sherr, ne zhargonin popullor i quajm : Budall pa sherr. Por jo te gjithe.

Ne Kosove kurre nuk do te futet lenda fetare ate ta kesh te qarte ti.
    Berja te qart vetes, se un jam mese i bindur qe keto lende do te futen bile edhe pak do t'nau duken !

Jo more tash do te fillojme ta mesojme edhe bizantinishten, romakishten, se edhe me ta na lidhe nje histori kogja e gjate.
    Osmanishten duhet mesuar, meqe 600 vite histori i kemi ne ato shkresa ! Bile per nje koh, ishte edhe forma e shkrimit ton kombtar. Pra per hir te vertetes, dhe historis son kombtare qe na lidhi me Perandorin Osmane, kjo gjuhe duhet mesuar. Arabishtja gjithsesi duhet mesuar, eshte gjuha e fejës son ! Kam mesu cirlica ne gjuhen serbe qe skisha as fe, e as kultur te njejt me ta, e nuk po ua mesojm kete gjuhe femive tan qe i lidhe kultura e nje besimi ?! Pfffff
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Unë jam nga mahalla (lagjeja) e xhamisë së llapit dhe gjithashtu jam kundër ndikimt arab (wahabi) që ka qitë krye në Kosovë me ndihmat "humanitare" që erdhën në Kosovë, se qyshë me ardhjen e tyre filloi edhe kjo dukuri e re në vednin tim, ku dolën mjekërroshat dhe ninxhat në rrugë të Kosovës. Jam për një religjion Islam që kishim dhe jam absolutisht kundër këtij wahabizmi që po vjen.
    Mjekrroshat gjithemon kan egzistuar, jo ndoshta ne numer te madhe sa para 11 shtatorit dhe pas politikes se mediave anti-islame. Megjithate, Gjithkushi qe thirret ne Wehabizëm, le të ndëshkohet ! Ai s'meriton te jet ne mesin ton, sepse te jesh "wehabit", pik se pari eshte shpikje / risi ne fe ! Por te kem kujdes ! Jo cdokush qe bart nje mjekërr, e qe ka pantollona te shkurtër eshte "wehabist" ! Muhamedi a.s. kishte mjekërr, pra eshte sunet ! E ne, muslimanet shqiptar ne 98% jemi sunit, pra pasues te Sunetit. Sekte si pasuesit e Abdul Vehabit (nëse ka), kemi edhe Dërvish ! Kjo per mua eshte edhe me ekstreme, por tash,.. per hir te interesave te fuqive te medha, le ti ndeshkojm "wehabitet".
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Mjekrroshat gjithemon kan egzistuar, jo ndoshta ne numer te madhe sa para 11 shtatorit dhe pas politikes se mediave anti-islame. Megjithate, Gjithkushi qe thirret ne Wehabizëm, le të ndëshkohet ! Ai s'meriton te jet ne mesin ton, sepse te jesh "wehabit", pik se pari eshte shpikje / risi ne fe ! Por te kem kujdes ! Jo cdokush qe bart nje mjekërr, e qe ka pantollona te shkurtër eshte "wehabist" ! Muhamedi a.s. kishte mjekërr, pra eshte sunet ! E ne, muslimanet shqiptar ne 98% jemi sunit, pra pasues te Sunetit. Sekte si pasuesit e Abdul Vehabit (nëse ka), kemi edhe Dërvish ! Kjo per mua eshte edhe me ekstreme, por tash,.. per hir te interesave te fuqive te medha, le ti ndeshkojm "wehabitet".
    Gabim e ke se mjekërrat edhe pse kan ekzistu te shqiptarët e Kosovës kan qenë një veti që pleqët dhe haxhijt , edhe até një numër shum i vogël i tyre, kan majtë mjekërr. Une mundem me t'i numrue hoxhallarët me mjekërr në Prishtinën e '80 dhe '90-ve në gishtat e një dore. Dhe pastaj tek ne Kosovarët ka qen adet me majt mustaqe se përndryshe nuk konsiderohesh burrë dhe për mjekërr thoshin te na se"ke lëshue mjekërr si popi". Dega Wahabiste e muslimanizmit nuk ka vendë në Kosovë, kjo është sikurse me pranue ritin e sunetimit të femrave që bahen në Afrikë. Ti mundesh me më than tan ditën se ata me mjekrra nuk jan wahabist por kjo nuk pin ujë. Se dihet shumë mirë se para paraqitjes së ndihmave "humanitare" nga arabia wahabiste në kosovë nuk kishte mjekrra me pantoll të shkurtër, kjo është sikurse 1+1=2, këtë se luan topi. Dhe në fund të fundit edhe dervishët të njëjtit karat janë si wahabistët.

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •