Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 129 prej 129
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Bla,bla,bla....llapje pa piken e kuptimit!! A e din se per çfare je duke debatuar??!!"!!!
    ..........paraprakisht me ishte e qarte "situata" dhe verrejetjenm e futa ne KLLAPA....po ta sqaroh shkurt: Vicky eshte nje "prolete" e cmuar e lagjes me as nje fije kulture dhe diturie, aman e njeh vetveten si VIP....kur ndeshet me "probleme" ne shkolle apo jashta saj e largon "vemendjen" mbi situaten duke e sharkit muhabetin me ndodhi te perditshme ne shoqerine e saj, si psh. cila shoqe me cilin djal e ka kopilin, dhe perfundimi eshte natyrisht, se ajo nuk ka asnjeher faj......dhe se ajo eshte e VETMJA qe edhe beson ne pafajsine e saj......

Ti je kryekeput Vicky Pollard i forumit ketu....prolet nga gishti i vogel e deri ne maje te flokut....pfuuuuuuuuui !!!!

Edhe ky eshte nje "argument"??!! Per çfare??
    .......caso pjelle e "pakulturuar" je edhe ti....me nje fjale, ju keni NDEGJUAR per CIVILIZIMIN DHE DIJEN, por sja keni haberin akoma se cka jane ato......nje tip nga une, nuk jan cokollata qe mundesh me i ngarn.....

.....argumente ke sa te duash, vetem hape kanalin televiziv.....e shihe pasqyren tende aty.....na turperoni faren.......

Shko ere fshi qyrrat se ti po i pate 8 klase shkolle, jane shume!! Qysh mre qysh, ne baze te hulumtimeve te Darwinit te paskan sqaruar se nata pason diten??!! Ne ç'medrese ta kane sqaruar, na e thuaj qe t'i pergezojme ......ahahahahahahah.....??
    ...une krejt shkollimin gati e kam kryer ne vjene, nje nder TOP qytetet e botes moderne....ti ku ???

Perfundimisht, nuk del asnje presje jashte kornizes se stereotipit te islamikut "thi"!!!

....une jam "antikristi" i jot perzonal......jo as nje "presje", por asnje grimce atomi...

tungic brate....
    albanish by nature

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ja edhe nje here se te paska ikur pergjegja ime pa e pare:

Perndryshe ne shkollen, ku jam shkuar une, ka pasur te pakten 100 katolike. E lere me kaurrat si une, ata qe i japin vetes nje Kushtetute qe shperfill Islamin ne cdo shkronje te Kuranit.
    Shumë mirë si e shpjegon që kryetarja e nxënësve të shkollave të mesme (Marigona Sekiraqa) në debatin publik rreth lejimit apo moslejimit të shamisë nëpër shkollat e mesme në emër të të gjitha shkollave dhe të të gjithë kryetarëve përcolli mesazhin rreth lejimit të shamisë, një pyetje mbase hipotetike si ka mundësi një kryetare "ateistash" të mbron një parim Islam, apo mos ndoshta ky është një argument rreth Islamizmit të nxënësve
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Shumë mirë si e shpjegon që kryetarja e nxënësve të shkollave të mesme (Marigona Sekiraqa) në debatin publik rreth lejimit apo moslejimit të shamisë nëpër shkollat e mesme në emër të të gjitha shkollave dhe të të gjithë kryetarëve përcolli mesazhin rreth lejimit të shamisë, një pyetje mbase hipotetike si ka mundësi një kryetare "ateistash" të mbron një parim Islam, apo mos ndoshta ky është një argument rreth Islamizmit të nxënësve
    Mos t'ia bejme si femijet. Ti je duke ofruar shembuj per mendimin tend se nxenesit jane besimtare (muslimane), ndersa une te ofrova shembuj per mendimin tim se ka edhe nxenes jobesimtare. Kjo eshte bisede kot. Shembuj (deshmi) per mendimin se ka nxenes besimtare, duhet te tregosh vetem atehere, kur e mohoj se nuk ka nxenes besimtare. Por une kete nuk e bera. Une thjesht thashe se ka (edhe) nxenes jobesimtare. Pra per te "rrezuar" mendimin tim, duhet te deshmosh, se nuk ka nxenes jobesimtare E JO TE DESHMOSH SE KA NXENES BESIMTARE.

Dud, po duhet me ta tregu detyren tende ne bisede.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ..........paraprakisht me ishte e qarte "situata" dhe verrejetjenm e futa ne KLLAPA....po ta sqaroh shkurt: Vicky eshte nje "prolete" e cmuar e lagjes me as nje fije kulture dhe diturie, aman e njeh vetveten si VIP....kur ndeshet me "probleme" ne shkolle apo jashta saj e largon "vemendjen" mbi situaten duke e sharkit muhabetin me ndodhi te perditshme ne shoqerine e saj, si psh. cila shoqe me cilin djal e ka kopilin, dhe perfundimi eshte natyrisht, se ajo nuk ka asnjeher faj......dhe se ajo eshte e VETMJA qe edhe beson ne pafajsine e saj......

Ti je kryekeput Vicky Pollard i forumit ketu....prolet nga gishti i vogel e deri ne maje te flokut....pfuuuuuuuuui !!!!
    Or Nastradin, a je ne vete??....ahahahahahah...
    .......caso pjelle e "pakulturuar" je edhe ti....me nje fjale, ju keni NDEGJUAR per CIVILIZIMIN DHE DIJEN, por sja keni haberin akoma se cka jane ato......nje tip nga une, nuk jan cokollata qe mundesh me i ngarn.....
    ....ahahahahah...sa i ditur...ahahahahah...per çfare po flet mer jahu??!! Shko mer jahu ke hoxha qe t'shkruj noj i nuske, se paske shkel !
    .....argumente ke sa te duash, vetem hape kanalin televiziv.....e shihe pasqyren tende aty.....na turperoni faren.......
    .....e derdimenit!! Pse mer paskeni edhe turp ju turqelit a??!!
    ...une krejt shkollimin gati e kam kryer ne vjene, nje nder TOP qytetet e botes moderne....ti ku ???
    ...botes moderne, qe do te thote asaj te krishtere perendimore!!!
    Tani, me thuaj pak ti skllavi i Allahut, nje gomar qe studion ne Viene eshte me pak gomar se sa nje gomar qe studion ne Medine?? Kete po ta jap si prove e keshtu te na lebyresh te gjitheve me "dijen" tende thithur direkt nga zemra e kultures evropiane!!
    ....une jam "antikristi" i jot perzonal......jo as nje "presje", por asnje grimce atomi...
    Si islamik i paske idete pakez te turbullta, pikerisht si te gjithe mazllemat!! Nje mysliman nuk mund te jete "antikrisht" qe per te ta shpjeguar ty ne gjuhen e nenes tende do te thote "anti-Isa"!A mund te jete nje myslim anti-profet??!!
    tungic brate....
    Sallam, aferim, kanar!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Mos t'ia bejme si femijet. Ti je duke ofruar shembuj per mendimin tend se nxenesit jane besimtare (muslimane), ndersa une te ofrova shembuj per mendimin tim se ka edhe nxenes jobesimtare. Kjo eshte bisede kot. Shembuj (deshmi) per mendimin se ka nxenes besimtare, duhet te tregosh vetem atehere, kur e mohoj se nuk ka nxenes besimtare. Por une kete nuk e bera. Une thjesht thashe se ka (edhe) nxenes jobesimtare. Pra per te "rrezuar" mendimin tim, duhet te deshmosh, se nuk ka nxenes jobesimtare E JO TE DESHMOSH SE KA NXENES BESIMTARE.

Dud, po duhet me ta tregu detyren tende ne bisede.
    Dud, po duhet me ta tregu realitetin se nuk ka nxënës ateist në shkollë.

Vetja asnjëherë nuk është referencë.
    Ti je hija e Kastriotit

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Dud, po duhet me ta tregu realitetin se nuk ka nxënës ateist në shkollë.
    E kuptova kete. Por menyra se si ti e "tregon" kete realitet, ne rastin me te mire eshte e gjymte. Duke rrefyer ca fjale mbi kryetaren e nxeneseve s'u deshmua se nuk ka nxenes ateiste.

Vetja asnjëherë nuk është referencë.
    Per kete arsye nuk e mora veten si reference, por femijet e atyre ateisteve qe nuk lane norme te Kuranit pa hedhur qellimisht poshte, kur i dhane vetes Kushtetuten. E para Kushtetutes Kanunin. E keshtu me radhe.

Si e kishe quajtur nje njeri i cili beson ne nje Zot, i cili nuk ben gje tjeter me shume sesa ta verberoje besimtarin?
    a) Musliman
    b) Kungull
    c) Apo te dyja bashke?

Keshille:
    Perdor ndihmen optike!

O shqiptar bre, syni keq mos ju pafte sa tolerant qe jeni.
    Paqë

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    O shqiptar bre, syni keq mos ju pafte sa tolerant qe jeni.
    Na kane mesuar fete te jemi tolerante. Ja pse

1. Jane gjitheperfshirese (hegjemoniste), sepse kerkojne te neshtrohet tere bota ndaj tyre dhe ate ndaj cdo rregulli te vetem te tyre.
    2. Po e theve vec nje rregull sado te vogel, je kunder tyre, armik i tyre, i luftuar prej tyre.

Nga keto dy informacine shume te thjeshta dhe te verifikueshme ne cdo kohe, dalin tri rezultate:

a. Po s'e shkepute hegjemonizmin e feve, e hane njera tjetren si kafshet.
    b. Pa thyer fete nuk ka tolerance.
    c. Cdo tolerance lind dhe jeton nga "ateistet".

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    E kuptova kete. Por menyra se si ti e "tregon" kete realitet, ne rastin me te mire eshte e gjymte. Duke rrefyer ca fjale mbi kryetaren e nxeneseve s'u deshmua se nuk ka nxenes ateiste.

Per kete arsye nuk e mora veten si reference, por femijet e atyre ateisteve qe nuk lane norme te Kuranit pa hedhur qellimisht poshte, kur i dhane vetes Kushtetuten. E para Kushtetutes Kanunin. E keshtu me radhe.

Si e kishe quajtur nje njeri i cili beson ne nje Zot, i cili nuk ben gje tjeter me shume sesa ta verberoje besimtarin?
    a) Musliman
    b) Kungull
    c) Apo te dyja bashke?

Keshille:
    Perdor ndihmen optike!
    Ti je shembulli më i mirë i atyre që kur nuk kanë pergjigje dalin nga tema
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •