..........paraprakisht me ishte e qarte "situata" dhe verrejetjenm e futa ne KLLAPA....po ta sqaroh shkurt: Vicky eshte nje "prolete" e cmuar e lagjes me as nje fije kulture dhe diturie, aman e njeh vetveten si VIP....kur ndeshet me "probleme" ne shkolle apo jashta saj e largon "vemendjen" mbi situaten duke e sharkit muhabetin me ndodhi te perditshme ne shoqerine e saj, si psh. cila shoqe me cilin djal e ka kopilin, dhe perfundimi eshte natyrisht, se ajo nuk ka asnjeher faj......dhe se ajo eshte e VETMJA qe edhe beson ne pafajsine e saj......
Ti je kryekeput Vicky Pollard i forumit ketu....prolet nga gishti i vogel e deri ne maje te flokut....pfuuuuuuuuui !!!!
.......caso pjelle e "pakulturuar" je edhe ti....me nje fjale, ju keni NDEGJUAR per CIVILIZIMIN DHE DIJEN, por sja keni haberin akoma se cka jane ato......nje tip nga une, nuk jan cokollata qe mundesh me i ngarn.....
.....argumente ke sa te duash, vetem hape kanalin televiziv.....e shihe pasqyren tende aty.....na turperoni faren.......
...une krejt shkollimin gati e kam kryer ne vjene, nje nder TOP qytetet e botes moderne....ti ku ???
....une jam "antikristi" i jot perzonal......jo as nje "presje", por asnje grimce atomi...
tungic brate....
Krijoni Kontakt