Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 59
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    skenderaj perqindja me dal edhe 110% e popullates atje osht skenderaj , edhe skini qka boni edhe apet se apet atje fiton krahu i luftes ose PDK-ja , a mos deshtet me shku atje me fitu qeter , ncncncn , qfar popull budall shkojn te skenderaji ankohen.
    o shok a je ka dil shka je ka fol
    sa perqind e banorve te skenderajit jetojn jasht vendit ?
    apo ndoshta skenderaji ska asnje banor qe jeton ne perendim
    dhe keto tri vite a ka pas raste kur kan vdek njerzit apo atje nuk vdesin sepse ndoshta sipas jush jan te pavdekshum

sa i perket krahut te luftes te gjith kemi qen ne luft e gjith kosova ishte ne luft nuk ishte vetem pdk por per dallim prej ushtarve te gjavit halitit e azem syles ne nuk luftuam me shqiptar por me okupatorin serb

eshte gje shum e hidhur te lexosh historin e luftes se ushtarve te gjavit halitit eshte shum e hidhur ti degjosh rrefimet e veteranve te uqk edhe une skam deshir ti degjoj kurr sepse kur i degjoj ato rrefime lendohem shum dhe ndonjeher me vjen keq qe jam shqiptar

eshte shum veshtir te degjosh rrefimet se si u vran komandantet me te lart te uqk

eshte shum e veshtir te degjoj per deshprimin e komandanteve dhe ushtarve te uqk te cilet nga deshprimi ben vetvrasje pasi qe u lan vetm ne mes te fushbetejes nga ata qe sot udhheqin disa komuna dhe qeverin e kosoves

eshte shum veshtir te degjosh se si mbi 90% e ushtarve te uqk ran ne prita ata u tradhtun nga shoket e tyre

edhe me veshtir eshte kur te degjosh se si u perleshen edhe disa batalione te uqk ne mes vete nga frika se mos po e humb poziten e komandantit

gjitha keto u ben nga krahu i luftes i cili e shiti mitrovicen shkeli mbi gjakun e deshmorve duke ndrru dhe djeg flamurin me shqiponj ,harroj presheven e iliriden dhe po na lidh me beogradin , harroj veteranet e uqk te cilet kalben neper burgjet serbe maqedone etj ky pra eshte krahu i luftes i cili sot po i lufton te varferit e kosoves te cilet do detyrohen te ikin nga kosova sepse perndryshe sdo mund te mbijetojn
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nese nuk po vidhen votat ather si eshte e mundur qe ne skenderaj dalja ne votime te jet mbi 94 %
    edhe shtazet shtepiake i kane numeru (shaka)

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O ximi vetem 20%te dilnin ne vota 19.5% do votonin PDK-n!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    edhe shtazet shtepiake i kane numeru (shaka)
    kjo mund te jet e vertet

sepse ne vendin ku jetoj afer 50% jetojn jasht vendlindjes ne shtetet evropiane dhe une mendoj se edhe ne skenderaj mbi 25 % jetojn larg vendlindjes

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O ximi vetem 20%te dilnin ne vota 19.5% do votonin PDK-n!
    skam me komet e panjohura veq se te lutem qe Zoti ta ndihmoj kosoven dhe popullin e saj

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Tri gjera:

1. A ka patur keqvajtje apo jo, mund te pergjegje vetem KQZ. Ky ka numer te mjaftueshem te vezhgueseve (qofte edhe aso sekrete) dhe mund te verej keqvajtjet perderisa keto ndodhin apo mund te hulumtoje keto me pas.

2. Jo cdo keqvajtje pergjat procesit te zgjedhjes mund te shihet si e shkaktuar nga "qeveria". Nese une p.sh. marr kusherinjte dhe dal e shkaktoj dhune e presion ndaj atyre qe votojne parti qe s'i dua une, nuk mund te akuzoje askush Thacin per kete gje.

3. Vetevendosja kur merret me keso gjera ne kete faze, vec ka filluar te tregoje se nuk ka substance per shtetudheheqje. Ajo di te kritikoje e te mbush vendin me ide utopike, por kurriz politik qe con vendin me tej nuk ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 12-12-2010 më 20:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    po ketu eshte jo reale e gjdo partije ne kosve dhe tani shifet se keto si humbin mundohen te arsytohen dhe nuk ju intereson verdikti i qytetarev ...se keta si humbin deshirojen qe gjdo jave me mbajte zgjedhje vetem ti fitojen ata

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Dardaniau

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    ai ja nisen keta te "vetvendosjes" me u ankue, moseni more djem te ri, se ka me ju shuke viti me ankes
    PO HARRONI JU QE PAS LUFETS JENI ANKU 10 VJET ME RADH DISFAT PAS DISFATE JU JENI HAJNA PRAP JU PO DIHET SE KENI VJEDH POR TASH JU DOTE LARGEHENI ME REVULUCION PER KET ESHT QASHTJE KOHE JU JENI KANCERI I KOSOVES TASH PO DEL FAKTI SE JU EDHE MITROVICEN E KENI NDA

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    PDK FESTON KURSE SHQIPTARET VAJTOJN DIT ZIE PER SHQIPTAR TE KOSOVES ESHT KUR FESTOJN DY PARTI KOMUNISTE ldk PDK

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •