Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

“Vetëvendosje”: Rrymë s’ka dhe votat po vidhen

Lëvizja “Vetëvendosje” ka mbajtur një konferencë për medie rreth mbarëvajtjes së procesit të votimit për zgjedhjet e përgjithshme të së dielës. Ata kanë theksuar se tri qendra të votimit në Mitrovicë, shkolla “Migjeni” me nr.1102b, shkolla “Abdullah Shabani” me nr. 1102x, dhe shkolla “Ismail Qemajli” me numër 1104b, janë pa rrymë, dhe aty ka prani të madhe të aktivistëve të PDK-së të cilët janë duke ushtruar presion ndaj të gjithë pjesëmarrësve në procesin e votimit dhe kanë shtuar numri i votuesve në këto tri qendra të votimit është 25,000.

“Në Drenas, në Gjimnazin “Skenderbeu”, aktivistë të PDK-së janë duke i mbushur kutitë e votimeve. Kemi informacione se në Dardanë, anëtari i PDK-së, Emin Krasniqi është duke u përgatitur që t’i organizojë aktivistët dhe militantët e PDK-së për të ndërhyrë në procesin zgjedhor. Në Deçan, 20 aktivistë të AAK-së kanë hyrë në qendrën e votimit në shkollën fillore “Avni Rrustemi” në Irzniq, dhe e kanë bllokuar procesin zgjedhor në këtë qendër”, thuhet në komunikatën e kësaj lëvizjeje.

Aktivistë të lëvizjes “Vetëvendosje” e kanë denoncuar më herët në polici këtë ndërhyrje të qartë në procesin zgjedhor. “Aktivistët tanë janë po ashtu në këtë qendër dhe nuk do ta lejojnë asnjë grup ta dëmtojë votën e lirë të qytetarëve. Komisionerët tanë janë tërhequr nga qendra e votimit”, thotë “Vetëvendosje”.

“Vetëvendosje” shpreh shqetësimin e saj se Valdete Daka, kryetare e KQZ-së, nuk e ka marrë për bazë videon e publikuar nga kjo lëvizje ku shihet një person me disa fletëvotime në duar, jashtë qendrës së votimit në Prizren.

“Valdete Daka deklaroi në fillim të konferencës së fundit për shtyp se KQZ, e as ajo personalisht, nuk janë kompetente për të konkluduar për vlefshmërinë e ankesave pasi që këtë gjë e bën Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP). E kur u pyet nga gazetarët për video incizimin e zbardhur nga “Vetëvendosje” për shpërndarjen e fletëvotimeve në Prizren, ajo konkludoi se kjo nuk qëndron pasi që ato na paskeshin qenë udhëzime për atë se si të votohet”, thekson “Vetëvendosje”.

Ajo po ashtu deklaroi se ato janë fleta të formatit A4 ndërkohë që fletëvotimet, sipas “Vetëvendosje”-s, janë të formatit A3. Kjo lëvizje shprehet e shqetësuar për faktin se “Daka u shndërrua në eksperte që jep konkluza të bazuara mbi vërtetësinë e denoncimit”.

“Nga raportimi për pjesëmarrjen e votuesve në zgjedhje, shihej se komunat me përqindjen më të madhe të votuesve ishin ato ku tradicionalisht janë manipuluar votat: në Skenderaj, Malishevë, Drenas, etj.”, thekson në fund “Vetëvendosje”.

http://www.botasot.info/def.php?category=3&id=93016
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kqyre tash kur ti shpallin si zgjedhje fenomenale,ku do te na e kan lakmi edhe shtetet me demokratike ne bot

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    qysh mundet me dit nji njeri ose nji grup individesh qe po i vidhen votat veq njeres parti ?
    qka jan keto budallaki te radhes tek ju more vetfundosje.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    qysh mundet me dit nji njeri ose nji grup individesh qe po i vidhen votat veq njeres parti ?
    Ec more sepse jeni gjithe njesoj .....turp

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ec more sepse jeni gjithe njesoj .....turp

ki drejt ti , qysh ne fillim e ke ndjer humbjen , edhe ke humb sonte .
    shkut per lesh ju vetfundosje , ashtu kshtu emri juaj tregon qe jeni vet'ngult.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Askush nuk ka fitu ne keto zgjedhje pse?
    qeveria prap do formohet me koalicion,dihet se qeverit ne koalicion jan sot per neser,pra jan te pa qendrushme,si te tilla jan jo funksionale dhe te demshme per kosoven.
    Prandaj mos e rreni vehten sepse fitore quhet kur te fitosh e jo kur fitosh me ndihmen e tjerve.
    Te pakten shpresoi qe do kemi nje opozit te fort sidomos me vetvendosjen dhe ferin.
    Thaqi do formoi qeverin me pakicat dhe pacollin,te tjeret nuk besoi qe do bashkpunoin me pdk duke e ditur dosjet e tyre.
    Sidoqoft shpresoi qe sa me shpejt te filloi funksionimi i shtetit sepse eshte i paralizuar,dhe populli pret mirqenje e jo kush po vjen ne qeveri.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Cungu digjet i fundit...kshtu do i ndodhi servilve te cilet luajn vallen sipas orkestrimit te euleshit.
    Mjer per ta!!!. do ju duhet te shkilet mbi gjakun e heojve,te bejn nji shtet ne shtet ne Mitrovicen veriore.
    Nuk do ket ankesa nga premtimet per rritje rrogash pore do jen me te varfer edhe per nja 20% perfituesit e rritjes se pagave.
    Qeveria me koualicione do jet qeveri qe pak ndertohet e me shum shkatrrohet.
    Une do ja uroj fitoren fituesit moral e ajo esht V.v.
    Ata qe i bashkohen tradhtarve turpi i mbuloft.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    nese nuk po vidhen votat ather si eshte e mundur qe ne skenderaj dalja ne votime te jet mbi 94 %
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nese nuk po vidhen votat ather si eshte e mundur qe ne skenderaj dalja ne votime te jet mbi 94 %
    skenderaj perqindja me dal edhe 110% e popullates atje osht skenderaj , edhe skini qka boni edhe apet se apet atje fiton krahu i luftes ose PDK-ja , a mos deshtet me shku atje me fitu qeter , ncncncn , qfar popull budall shkojn te skenderaji ankohen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    ai ja nisen keta te "vetvendosjes" me u ankue, moseni more djem te ri, se ka me ju shuke viti me ankes

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •