Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 59 prej 59
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Brari

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    arian..

ju VV-ja perderisa kini hi ne rrjedha te politikes parlamentare nuk eshte mire me dal ne rrug me ba aksione guerile si te ktyre djemve..

duhen respektue nji paket rregullash.. prej cdo partie..

---

Bota Sot
    --

Arrestohen aktivistë të VV-së, e quajnë Thaçin hajn

Me sa duket, aktivistët e lëvizjes “Vetëvendosje”, edhe pse janë kthyer në subjekt politik, nuk e kanë harruar “zanatin e vjetër”. Të premten, në orët e pasdites, aktivistë të kësaj lëvizjeje ndërmorën një aksion, me qëllim të demaskimit të plotë të partisë në pushtet dhe liderit të saj në procesin zgjedhor të së dielës, me ç’rast janë shkruar parullat “hajn” dhe “për ta vjedhur Kosovën”, në billbordat e PDK-së dhe Hashim Thaçit, nëpër kryeqytet.

“Në aksion e sipër, në orën 16:20, tek fontana në lagjen Ulpiana, njësitet e Policisë së Kosovës kanë intervenuar dhunshëm kundër aktivistëve duke përdorur sprej lotsjellës dhe dhunë fizike ndaj tyre. Me këtë rast janë arrestuar aktivistët: Frashër Krasniqi, Zgjim Hyseni, Valdrin Ahmeti dhe Nol Nushi”, thuhet në një njoftim të “Vetëvendosjes”.

“Vetëvendosje” njofton gjithashtu se në orët e pasdites, policia gjithashtu konfiskoi edhe furgonin e kësaj lëvizjeje.

“Lëvizja “Vetëvendosje” e dënon dhunën e përdorur ndaj aktivistëve nga ana e policisë dhe intervenimin policor e cilëson si shërbim ndaj atyre që në të vërtetë e kanë thyer ligjin duke manipuluar me votën e popullit”, theksohet në njoftimin e kësaj lëvizjeje.

Kthehu | 17.12.2010
    Duhet me ju ngjesh juve, derisa te mledhni menë, po a eshte qyky Albin kurti kur thojke : Ne nuk shendrrohemi ne parti politike, e kjo tash qa eshte ? Pritne ju sa ta ngjet edhe kravaten , po ka mu ba vallahi jo kingj po edhe vazal dhe servil ( se shum ka kesh me servilet e pdk ) ne nuk jemi te verber , po i shofim keta patriota me bateria. Tung , UKA

UKA 17.12

Vetevendosja,mendoj se duhet te largohet,nga retorika folklorike.Mos te luajn rrol destruktiv ne Kosove.Une si shqiptar,e kuptoj Dick Martyn,me qarqe anti Kosove,qe nuk zgjedhin mjete me e vra Kosoven,por nuk mund te kuptoj fjalorin e njejte te Vetevendosjes.Deklarimet e pamatura,tash e tutje nuk i takojne Vetevendosjes.Perndryshe,ashtu siq jane legjitimuar shpejt,ashtu edhe rrezikojne te delegjitimohen.Une edhe me heret e kame cekur,se jame fans i vetevendosjes,por nese vazhdoni me kete avaz feminor ne politik,di edhe te distancohem nga ju.Keni kujdes!!!

Deqanasi 17.12

e verteta dhemb!!! nuk ka pas nevoje me i arrestu. i kan thene at qe u tha nga KZAP KQZ e plote ambasador te vendeve mike. eshte legjitime me shpreh revolten kunder ketij njeriu qe shkel ligjin ne gjdo hap pa marre.

anonim 17.12

Shoki Uke- Ma vazal dhe servil se Thaci nuk kish lind nena-shqiptare.

Mitrovica 17.12

Sen sja kan ngjit pse a sashte hajn a mos e mbroni te keqen se edhe me Ligjin e fes Islame edhe me ate te krishtere edhe me ligjin e njeriut ashte se ai qe e mbron te keqen sashte asgja ma i mire se ai i keqi. Vetvendosja ska than asgja ma shum as ma pak se ate qe po e sheh Kosova dhe Bota vetvendosja vetem qe po ja qet Thaqit e kesaj qeverie te kqijat e te mesheftat ne sheshe. E kesi polic vazala te Thaqit duhet me i largue nga detyra dhe me i denu.

Llapi 17.12

durim njerz se behet mir

aga 17.12

o shqiptare! VETEVENDOSJA gjuthmone ka qene subjekt politik. me politik, nuk ka ku te shkoje me! e gjithmone ka bere e do te perpiqet qe qytetari te behet politik!! nese ne jemi politik, jemi popuill, nese nuk jemi politike, atehere jemi DELE. partite duan te na bejne dele, Levizja VETEVENDOSJE! do qe bashkerisht te behemi popull e komb i bashkuar!!! ju lutem ta botoni.

Dhimiter Kuka 17.12

Pa lidhje.... gjeste femijesh. Turp ne çfare menyra po e shprehni mllefin e urrejtjen.. Edhe Vetevendosja me qen ne Qeveri vjedh njejt si te gjithe... Une personalisht si besoj asnjeres parti.PO leni kero gjeste te mbrapshta se sju ka hije. Sjam adhuruse e Thaqit e as e kerkujt vetem se qekjo po me bon mu ndi me turp.A pse spo mundet vetevendosja me vjedhe po bon keshtu a.. hajt se te vjen radha edhe ty mi mbush xhepat... Bon saber.

Laura 17.12

Denojeni keta anti UCK,o sa mire qe jam shqiptar,keta jane proserb,u pa ftyra e tyre,o te paftyre te gjithe ne burg,ne nuk jemi ne serbi te ju leshojme ketu i thone shqiptari

Prishtina 17.12

Poshte vetvendosje,ju s jeni per vota krejt shqiptaria kunder D.marty vetem ju proserbet e perkrahni,ju s jeni shqiptar,Bace mos ta nin krejt do ti fusim ne qeli

Bace u kry 17.12

vv pro serbe

Besimi 17.12

Marty, Albin Kurti vv anti shqiptare

Kaqaniku 17.12

UCK nuk ka vdekur amaneti i deshmoreve do te shkoj ne vend ,keta serb do t ua dergojme burgjeve ku e kane vendin s do ti lirojme me

amaneti 17.12

O kujdes se behet mire mos u beni merak .Ska asgje te vertet ne ato deklarat te shpikura.Ne keto kohe ne duhet te jemi te bashkuar e jo te shartalluar nuk behet fjal vetem per nje nejri por per te gjithe ne dhe per te gjithe ata qe e ndin veten qe eshte SHQIPETAR.Me ato deklarat duan qe neve te na njollosin por e kan te kote.Ne jemi me te pastert se Loti kete e kemi deshmuar me qindra here dhe do ta deshmojm prap dhe kurdohere.

Lena 18.12

albin kurti florin krasniqi se bashku me vetevendosjen nuk e kan vendin ne Kosove kta jan tu e ba punen e armikut deri dje i ka kesh politikant albini tash hini ne politik vet e provoj sun arriti sen prap me te vjetren te ka duru unmiki eulexi i kurtoviq se policija e kosoves ka me te mshel qe ske me pa drit me sy ma ti edhe kushdo qe e prish rendin ne Kosove

---
    BRARI JU KUPTOJ JU DSHIRONI QE V.V TE VJEDH SI PDK DHE LDK PASI QE ESHT NE PARLAMENT KSHTU MENDONI JOO JOOO GABIM EDHE NE PARLAMENT V,V EDHE NE AKSIONE QE JU DHE KLIKA JUAJ TE MOS NDIOHENI TE SIGURT V.V U VOTUA NGA MBI 80MIJE SHQIPTAR PA I LLOGARITUR VOTAT QE JU VODHEN NGA HAJNAT E KOSOVES

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ta Quajsh Hashim Quranin Hajn Esht Pak Aj Esht Kriminel Idiot I Poshter Anti Kombtar Pa Dinjitet Peson Qe Ska Himn Ska Flamur Icili Pa Fije Turpi Jep Urdher Qe Te Largohen Simbolet Kombtare Nga Sheshet E Qyteteve Te Kosoves Ne Vitin E Kaluar Po Ky Kriminel Dha Urdher Qe Flamujt Kombetar Te Largohen Nga Sheshet E Prishtines Por V.v Prap Nuk Ju Bind Ksaj Bande Kriminele Dhe Vendosi Flamurin Gjigand Kuq E Zi Mu Ne Hyrje Te Prishtines

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Ta Quajsh Hashim Quranin Hajn Esht Pak Aj Esht Kriminel Idiot I Poshter Anti Kombtar Pa Dinjitet Peson Qe Ska Himn Ska Flamur Icili Pa Fije Turpi Jep Urdher Qe Te Largohen Simbolet Kombtare Nga Sheshet E Qyteteve Te Kosoves Ne Vitin E Kaluar Po Ky Kriminel Dha Urdher Qe Flamujt Kombetar Te Largohen Nga Sheshet E Prishtines Por V.v Prap Nuk Ju Bind Ksaj Bande Kriminele Dhe Vendosi Flamurin Gjigand Kuq E Zi Mu Ne Hyrje Te Prishtines
    per qeta qe po e akuzon ti
    populli po ja jap besimin qe tri her radhazi po fiton edhe ate bindshem bile
    haaaaaaa
    spo u shiten hiq ma se populli po flet vet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    eshte e vertet se ai inqizim eshte ber nga kriminelet hajna e drogagjot e vetfundosjes dhe ne zyrat e tyre dhe shum kjart shifet fula e tyre me shqiponje kishin harrue me e porosit nji vul te republikes se kosoves e ndoshta ju kish shit hajnia ma mire

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

OVL: “Vetëvendosje”, me elemente pro sllave

Publikuar: Sot, më 21 dhjetor 2010

Prishtinë, 21 dhjetor - I pari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (OVLUÇK), Muharrem Xhemajli, të martën, gjatë një konference për medie, i është kundërpërgjigjur veprimeve të Lëvizjes “Vetëvendosje”. Ai ka thënë se veprimet e tyre argumentojnë ekzistencën e elementeve pro sllave edhe në politikën e Kosovës, raporton “Zëri”.
    “Ne shfaqim pakënaqësinë me reagimet cinike të një subjekti politik vendas, reagim i cili argumenton ekzistencën e elementeve pro sllave edhe në politikën në Kosovë, që deri dje kundërshtuan në emër të nacionalizmit çdo të arritur të Kosovës pas luftës çlirimtare. Ushtria Çlirimtare e Kosovës, ka zhvilluar luftë të pastër e çlirimtare, në aleancë më NATO-n dhe në përputhje me të gjitha rregullat ndërkombëtare të luftës. Si ushtri u njoh ndërkombëtarisht dhe kishte përkrahje shumë të madhe nga popujt liridashës të botës”, ka thënë Xhemajli.
    Gjatë kësaj konference, Xhemajli shfaqi qëndrimet e Organizatës së Veteranëve të Luftës edhe në lidhje me raportin e Dick Martyt. Ai tha se raporti i Martyt është një spektakël medial, ndërsa kanë paralajmëruar se do të nënshkruajnë një peticion mbarëkombëtar, përmes të cilit do t’i drejtohen Asamblesë së Këshillit të Evropës që në janar mos të miratohet raporti i Martyt.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Lapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

OVL: “Vetëvendosje”, me elemente pro sllave

Publikuar: Sot, më 21 dhjetor 2010

Prishtinë, 21 dhjetor - I pari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (OVLUÇK), Muharrem Xhemajli, të martën, gjatë një konference për medie, i është kundërpërgjigjur veprimeve të Lëvizjes “Vetëvendosje”. Ai ka thënë se veprimet e tyre argumentojnë ekzistencën e elementeve pro sllave edhe në politikën e Kosovës, raporton “Zëri”.
    “Ne shfaqim pakënaqësinë me reagimet cinike të një subjekti politik vendas, reagim i cili argumenton ekzistencën e elementeve pro sllave edhe në politikën në Kosovë, që deri dje kundërshtuan në emër të nacionalizmit çdo të arritur të Kosovës pas luftës çlirimtare. Ushtria Çlirimtare e Kosovës, ka zhvilluar luftë të pastër e çlirimtare, në aleancë më NATO-n dhe në përputhje me të gjitha rregullat ndërkombëtare të luftës. Si ushtri u njoh ndërkombëtarisht dhe kishte përkrahje shumë të madhe nga popujt liridashës të botës”, ka thënë Xhemajli.
    Gjatë kësaj konference, Xhemajli shfaqi qëndrimet e Organizatës së Veteranëve të Luftës edhe në lidhje me raportin e Dick Martyt. Ai tha se raporti i Martyt është një spektakël medial, ndërsa kanë paralajmëruar se do të nënshkruajnë një peticion mbarëkombëtar, përmes të cilit do t’i drejtohen Asamblesë së Këshillit të Evropës që në janar mos të miratohet raporti i Martyt.
    ATI BESOJM DICK MATYIT A KTYRE ME KET FOTO JU TREGONI SE JENI NE PANIK

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Turp Ne Skenderaj Disa Bandit Votun Edhe Me Emrin E Adem Hasharit Dhe Hamez Hasharit Kto Nuk U Publikuan Me Qellim We Te Mos Kompritiohet Familja Legjendare Ja Qa Jan Ne Gjendje Te Bejn Banditet E Gjeveris Htaqi

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Turp Ne Skenderaj Disa Bandit Votun Edhe Me Emrin E Adem Hasharit Dhe Hamez Hasharit Kto Nuk U Publikuan Me Qellim We Te Mos Kompritiohet Familja Legjendare Ja Qa Jan Ne Gjendje Te Bejn Banditet E Gjeveris Htaqi
    E more i mjere,nese nuk di ta shqiptosh mire edhe kete mbiemer,bile shkruaje si duhet!Vertet nuk besoj qe je Shqiptar fare!Perveq mbiemrit qe Ju ndryshove legjendave,as tjerat hic me mire nuk i shkruan!E mos te flasim per mendimet......
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 22-12-2010 më 01:41
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Gjykata Supreme ka refuzuar tetë ankesat për zgjedhjet

22-12-2010 10:19 CET

Gjykata Supreme e Kosovës, si instancë e fundit e animimit sipas Ligjit mbi zgjedhjet, ka refuzuar tetë ankesat që i janë drejtuar ndaj parregullsive të pretenduara zgjedhore.

Duke u thirrur në burimet e veta brenda këtij institucioni, RTK-ja ka raportuar se Gjykata Supreme nuk ka gjetur baza për të miratuar ankesat e subjekteve politike, përpos që është pranuar vetëm ankesa e Vetëvendosjes që ka të bëjë me mosfunksionimit e llambave ultravjollce në ditën e votimit në rajonin e Mitrovicës, shkruan Telegrafi.

Është refuzuar edhe ankesa e AAK-së kundër KQZ-së, e bërë me motiv se kjo e fundit kishte shkelur Ligjin mbi zgjedhjet kur vendosi rivotim në Komunën e Deçanit.

Sipas AAK-së, KQZ-ja kishte tejkaluar kërkesat e PZAP-it dhe kishte vendosur në mënyrë arbitrare në kundërshtim me udhëzimet e këtij të fundit dhe me gjendjen faktike.

AAK-ja i kishte propozuar Gjykatës Supreme të Kosovës që të anulojë vendimin e KQZ-së dhe çështjen ta kthejë në procedurë të sërishme.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •