Postuar më parë nga
Marinari
Genjeshtra e pare: Shpend Lushi thoshte se dosjet i ka gjetur ne oborrin e tij!!!
Genjeshtra e dyte: Hysen Musliu thoshte se une nuk kam lidhje dhe nuk di asgje per kete pune, vetem çka kam ndegjuar nga mjetet e informimit!!!
Genjeshtra e trete: PDSH-ja per ta larguar dredhine nga vetja thote: Hysen Musliu i ka marre dosjet nga dy udbashe dhe jo nga ne! Takimi embeltorja "Pallma" ne Shkup!
Genjeshtra e katert: Nuk mbulohet dielli me shoshe-transaksionet me West-Union ne emer te udbashit Bozhidar Spasiç!
Genjeshtra e peste: Gafurr Adili, ky palle mburrej se origjinalet e "dosjeve" jane ne pronesi te tij, kurse PDSH-ja ka vetem fotokopjet. Keshtu donte te tregonte se ia kalonte edhe Menduh Spasiçit. Ne anen tjeter kerkon te holla gjoja per t'i blere dosjet nga Serbia. Ky ka rrjedhur nga mendja dhe ketij personi nuk i besohet asgje!
Keshtu me kontributin e anetarve te PDSH-se dhe te hollat e tyre Menduh Spasiçi e mbane edhe vellain e tij me te holla Bozhidar Spasiçin!
Eshte kthyer ne bumernag kjo loje! Kjo eshte vetem fillimi i fundit te menduhspasiçve!
Krijoni Kontakt