Close
Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 301

Askush nuk mund tё rikthej prapa pavarësinё e Kosovёs e as tё arriturat e shqiptarёve tё Maqedonisё. Integristёt nuk do tё arrijnё tё thyejnё e as tё gjunjёzojnё nacionalizmin konstruktiv tё shqiptarёve. Ky ishte mesazhi që u lëshua në manifestimin e sotëm në Tetovë që Partia Demokratike Shqiptare e organizoi për hir të 28 Nëntorit. Për të festuar bashkë me shqiptarët e Maqedonisë, në Tetovë qëndruan sot edhe Daut Haradinaj dhe Hysen Gërvalla. Pas intonimit të himnit kombëtarë dhe fjalimeve përshëndetëse të nikoqirëve dhe miqve nga Kosova, të ftuarit në manifestimin e sotëm u gostisën me një koktej rasti.

http://www.tv-alb.com/?p=lajm&pid=2&id=1283

i/e regjistruar Maska e issa
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    GRADEC NEGOTINE E POLLOGUT GOSTIVAR
    Postime
    32
    -miza u be buall. do te gjikoje koha te gjithe keqberesit e popullit,,,,,,,
    Boll me me fjale boshe,le te kaloj gjithcka ne veper.....
    lavdi ushtareve te rene ,e te tjereve zoti ju dhashte te gjithe te mirat ne jete....
    ju e dhate provimin zoti ju ndihmofte....

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga issa Lexo Postimin
    -miza u be buall. do te gjikoje koha te gjithe keqberesit e popullit,,,,,,,
    Boll me me fjale boshe,le te kaloj gjithcka ne veper.....
    lavdi ushtareve te rene ,e te tjereve zoti ju dhashte te gjithe te mirat ne jete....
    ju e dhate provimin zoti ju ndihmofte....

Hej Gostivari !!

Zoti ju ndihmofte te gjithe ushtareve te rene deshmore, dhe atyre qe mebeten te gjalle nen meshiren e sahanelepiresve shqipefolesa ,sherbyesve te agjencive te sllaveve te jugut.

Ushtaret e sinqerte e kryene detyren e tyre , pore shqipetaret per fate te keqe gjithemone humbin ne paqe me sllavet. Duhet te kemi parasyshe se udheheqesia e UCK,se ne Maqedoni ,ishte tradhetare qe tradhetoi separi ushtaret e vete, dhe mandej gjithe popullin shqipetare ne Maqedoni.

Kush ishin udheheqesia e UCK,se ???

Ali Ahmeti , Gezim Ostreni, Fazli Veliu , Musa Xhaferi, Agron Buxhaku , Abdyalim Kasami e shuem e shume te tjere. Nga erdhi kjo garniture e kuqe staliniste ne krye te UCK,se ne MK. ???

Kjo garniture ishte plotesishte ne mergim e organizuare ne LPK, e cila per nje kohe te gjate kishte marredhenie shume te mirra me komunistet sllave te Beogradit dhe Rusise ( Ishin nje kalluf politik me sllavet staliniste )

Vizioni kryesore politik i stalinisteve shqipefoles, ishte qe si e si popullaten shqipetare ne maqedoni ta gjunjezojne para sllaveve te jugut.

Ekzistojne shume argumente ,se kjo garniture staliniste ,ishte dhe do te mbetet shume e rrezikshme per shqipetaret ne Maqedoni.

Intervista e gazetes KOHA E RE me Hysni Shaqirin

“Ata (udhëheqësia politike e UÇK-së) janë gjallë sot e kësaj dite dhe e dinë se ai ballafaqim ka qenë shumë serioz. U thash hapur se Marrëveshja e Ohrit i definon shqiptarët si pakicë dhe nuk është mirë të pranohet pas tërë asaj lufte që u bë. Ky dokument nuk na jep emër, na quan 20-përqindësh e jo shqiptar”, thotë Shaqiri

Hysni Shaqiri thotë se nuk pret të marrë asgjë nga shqiptarët, por është i gatshëm të japë. I zhgënjyer nga politika e partisë shqiptare në Qeveri, pra BDI-së, deputeti që braktisi mandatin e deputetit dhe në vitin 2001 iu bashkëngjit konfliktit flet hapur për atë periudhë. “Ka ardhur koha të hapen të gjitha kartat e 2001-shit. Dikush duhet të japë llogari për atë periudhë”, thotë Shaqiri në një intervistë për gazetën “Koha e Re”.

Koha e Re: Në vitin 2001 Ju braktisët Parlamentin e Maqedonisë dhe iu bashkëngjitët radhëve të UÇK-së. Nëntë vite më vonë në opinion u liferuan disa dosje me të cilat pretendohet të dëshmohet se ajo luftë ishte e iniciuar nga Beogradi. Jeni në mëdyshje nëse me aktin e para nëntë viteve mbase keni bërë një gabim pa vetëdije?

Shaqiri: Në veprimet e mia politike jam munduar të kem parasysh çështjen kombëtare dhe zgjidhjen përfundimtare të saj. Edhe sot e kësaj dite unë mendoj se ajo çështje nuk është zgjidhur dhe kërkon zgjidhje. Në atë kohë kur krisi lufta unë kam qenë rastësisht deputet, por nuk kam qenë dhe nuk jam rastësisht shqiptar. Andaj kam vepruar si një shqiptar, si gjithë të tjerët. Në vitin 2001 kam menduar se është një moment shumë i rëndësishëm për të gjithë shqiptarët në Maqedoni dhe kam menduar se ai konflikt do të përmbyllet në favorin tonë. Tërheqja nga Kalaja e Tetovës, më duhet ta them hapur, ishte një përmbushje e një skenari të pushtetit të atëhershëm. Pas këtij rasti, kam menduar se unë si deputet dhe shqiptar duhet të bëj diçka për të rikthyer dinjitetin dhe guximin e humbur te shqiptarët. Andaj vendosa t’i bashkëngjitëm luftës në Karadak të Kumanovës. Unë nuk kam qenë ndonjë prej atyre që e kanë projektuar dhe iniciuar luftën, por kam qenë vetëm mbështetës i saj.

Koha e Re: Jeni penduar për atë vendim të marrë?

Shaqiri: Jo. Edhe sot po të kthehet e njëjta situatë si në vitin 2001 unë prapë do ta marr një vendim të tillë. Marrja e një përgjegjësie të tillë para nëntë viteve më bën të ndjehem borxhli ndaj shqiptarëve të Karadakut pasi u bëra thirrje që t’i përgjigjen kushtrimit për luftë. Shqiptarët e këtij rajoni rezistuan disa ditë rresht ndaj ofanzivave, bombardimeve dhe luftimeve të ashpra. Gjatë kësaj rezistence na vinin mesazhe përkrahjeje edhe nga politikanë shqiptarë që në fillim kundërshtonin luftën. Me strukturën udhëheqëse të UÇK-së nuk kisha kontakte. Me Ali Ahmetin për herë të parë jam takuar në Prizren dhe në atë kohë na ka bashkuar ideja për çështjen shqiptare.

Koha e Re: Por dosjet hapën debatin pikërisht për 2001-shin. Si jeni ndier kur lexuat përmbajtjen e tyre?

Shaqiri: Unë si Hisni Shaqiri dhe si BDK asnjëherë nuk kemi pasur e as që kemi qasje te shërbimet sekrete dhe te dosjet e tilla. Tema e dosjeve është shumë e ndjeshme, e prekshme për shqiptarët. Është mollë sherri që përçan shqiptarët. Nuk dua ta pranoj si të vërtetë atë që thuhet në dosje se 2001-shi ishte nxitur nga shërbimet sekrete sllave. E them këtë nga vetë fakti se në UÇK ka pasur idealistë, ka pasur shqiptarë nga Maqedonia, nga Kosova, nga Shqipëria...Ata ende i kanë varret në Karadak dhe në të gjitha vendet ku është zhvilluar lufta.

Koha e Re: Ju personalisht a u besoni dosjeve?

Shaqiri: Nuk dua të jap përgjigje për këtë çështje pasi nuk kam qenë unë ideatori i luftës. Përgjigje duhet të japin ato që kanë projektuar 2001-shin dhe që akuzohen në ato dosje dhe pala që akuzon dhe që i publikon dokumentet. Dikush patjetër të përgjigjet për periudhën e 2001-shit, por me këtë nuk nënkuptoj pjesëmarrësit në luftë, idealistët dhe ata që kanë pasur qëllim të sinqertë për avancimin e çështjes shqiptare. Personalisht, nuk kam pritur që tërë ajo luftë të përmbyllet me Marrëveshjen e Ohrit, e cila u garanton të drejta të kufizuara shqiptarëve e jo barabarësi në këtë shtet. Edhe kjo Marrëveshje është cunguar në vazhdimësi dhe nuk ka mbetur asgjë prej saj. Kjo Marrëveshje nuk garanton pozicionin e nevojshëm të shqiptarëve në pushtet. Kjo mund të shifet nga BDI-ja, si parti aktuale në qeveri, e cila nuk është as për së afërmi bartëse e proceseve të nevojshme kombëtare. Marrëveshja e Ohrit vetëm se ka vulosur statusin e pakicës për shqiptarët e Maqedonisë dhe këtë duhet ta themi hapur...

Koha e Re: Zoti Hysni, nga viti 2002 e deri në vitin 2005 ishit pjesë e BDI-së, pjesë e pushtetit, dhe nga kjo pozitë Ju e keni përkrahur dhe keni punuar për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit. Tani, jeni të zhgënjyer nga BDI-ja apo nga Marrëveshja e Ohrit?

Shaqiri: Dua ta pranoj një të vërtetë – jeni të parët që ma parashtroni këtë pyetje. Andaj dëshiroj për herë të parë të them një të vërtetë: unë që në takimin e parë me Ali Ahmetin në Prizren nuk jam pajtuar me Marrëveshjen e Ohrit. Nuk jam pajtuar sidomos me të drejtën e kufizuar të përdorimit të gjuhës shqipe. Kam qenë shumë transparent në kritikat ndaj të gjithë strukturës politike të UÇK-së, të cilët ishin të pranishëm në atë takim në Prizren. Deklarova para të gjithëve se me këtë që shkruhet në Marrëveshjen e Ohrit gjuha shqipe nuk është gjuhë zyrtare. Ajo është zyrtare vetëm në nivel lokal, në komuna. Kjo figuron edhe në Kushtetutë.

Koha e Re: Si reagoi atëherë udhëheqësia politike e UÇK-së ndaj këtyre kritikave Tuaja?

Shaqiri: Ata janë gjallë sot e kësaj dite dhe e dinë se ai ballafaqim ka qenë shumë serioz. U thash hapur se Marrëveshja e Ohrit i definon shqiptarët si pakicë dhe nuk është mirë të pranohet pas tërë asaj lufte që u bë. Ky dokument nuk na jep emër, na quan 20-përdindësh e jo shqiptar. Unë isha në Karadak, aty ku 63 ditë rresht u zhvillua një luftë e ashpër. Aty ku njerëzit pësuan dëmet më të mëdha materiale, aty ku ranë më shumë dëshmorë...Të jesh në vijën e parë të atij fronti nuk ishte gjë e lehtë. Popullata përjetoi një tmerr të paparë, fëmijët u traumatizuan...E vetmja rrugë kishte mbetur të gjendet një zgjidhje për barabarësinë e shqiptarëve në këtë shtet. Dikush sot mund të thotë se do kishim bërë këtë apo atë, por unë vetë kam qenë i kyçur në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe e di shumë mirë se çfarë përgjegjësie e madhe ka qenë lufta. Nuk u kyça në UÇK pasi më kapën emocionet e momentit, apo për të bërë politikë, por e kapa pushkën për të mbrojtur dinjitetin, sedrën e shqiptarit, pragun e derës...

Koha e Re: A Ju kishte shkuar mendja atëherë se, nëntë vite më vonë, pikërisht rajoni i Karadakut të jetë në gjendje aq të vështirë ekonomike dhe sociale sa që pjesa më e madhe e banorëve të atij rajoni të kërkojnë azil në shtete evropiane?

Shaqiri: Karadaku edhe më parë ka qenë në gjendje të vështirë ekonomike. Por, goditja nga lufta ishte aq e madhe saqë e shkatërroi të gjithë atë kapital që e kishin ndërtuar shqiptarët e kësaj zone, u shkatërrua edhe ajo pak infrastrukturë. Është fakt se lufta e shtoi varfërinë. Por, problemi kryesor ishte mosinteresimi për investime në zonat e prekura nga lufta, e sidomos në Karadak.

Koha e Re: Liberalizimi i vizave nxori në sipërfaqe këtë gjendje. Zyrtarë të BE-së bënë thirrje që qeveria të investojë në këtë zonë por edhe këtij apeli nuk kishte kush t’i përgjigjet. Pse gjithë ky mosinteresim për Karadakun?

Shaqiri: Nuk dua që të keqkuptohem, pra ta bart problemin kombëtar në nivel lokal. E them për herë të parë se për shkaqe politike shtabi i përgjithshëm i UÇK-së nuk u vendos Sllupçan, si simbolikë e luftës, por u vendos në Shipkovicë. Atëherë thanë se e kanë bërë këtë për shkaqe të sigurisë, por unë e them se siguri edhe më të madhe ka pasur në Sllupçan, madje edhe në cilin do fshat tjetër të Karadakut si Hotla, Matejçi apo Vaksinca. Ajo zonë ka qenë e kontrolluar fuqishëm nga UÇK-ja. Por, shtabi nuk u vendos në Kumanovë por në Tetovë pasi që atëherë mendonin për politikë, për votat që do merren, cili rajon siguron më shumë deputetë...Ta konkretizoj, u vendos në Tetovë pasi e dinin se ai rajon, pra Pollogu, siguron 200 mijë vota dhe më shumë deputetë sesa Karadaku. Duhet t’i hapim të gjitha kartat për 2001-shin.

Koha e Re: Mendoni se nuk investojnë në Karadak pasi nuk nxjerrin aq vota sa dëshirojnë?

Shaqiri: Asnjëherë nuk është parë Karadaku nga aspekti njerëzor dhe kombëtar, por vetëm nga aspekti politik. Kjo qasje ka sjellë që të investohet në rajonet ku mbase nuk ka pasur nevojë por që kanë dhënë më shumë vota dhe të lihen anash zonat e prekura nga lufta. Andaj sot e kemi një situatë kur të gjithë përdorin liberalizimin e vizave për të dalë në Perendim. Kjo është një humbje për të gjithë shqiptarët e jo vetëm për Karadakun.

Koha e Re: Është krijuar një përshtypje se Hysni Shaqiri nuk mund të rijë në një parti politike. Keni braktisur fillimisht PPD-në, pastaj PDSH-në dhe në fund BDI-në. Pas konfliktit të 2001-shit dhe formimit të BDI-së ishit një krah i fuqishëm i Ali Ahmetit. Pse i prishët marrëdhëniet me atë?

Shaqiri: Shpesh hapen debate se pse Hysniu i braktis partitë. Jam i edukuar asisoj në familje që mos të luhatem kurrë për disa çështje që janë të paprekshme. Jam munduar që veprimi im politik të jetë në interes të përgjithshëm. Nuk jam pajtuar të qëndroj prapa apo të heshtë për çështje për të cilat kam vlerësuar se janë në dëm të shqiptarëve. Për shembull, gjatë miratimit të Marrëveshjes për vijën kufitare me Serbinë, e nënshkruar nga Voisllav Koshtunica dhe Boris Trajkovski, jam përplasur me PDSH-në pasi nuk pranova ta votoj. Jo se kam dashur të tregohem më i mençuri por kam vlerësuar se ajo marrëveshje është në dëm të Kosovës pasi e kthen sovranitetin e Serbisë. Me BDI-në u ndava pasi nuk pajtohesha me politikën e tyre.

Koha e Re: Me cilën politikë më konkretisht?

Shaqiri: Karadaku dhe investimet aty ishte vetëm një pikë ku kishim pikëpamje të ndryshme me BDI-në. Refuzuan dy projekte investuese për këtë zonë të prekur nga lufta dhe mjetet i dërguan në zona ku më pak kishte nevojë. Sërish them se qëllimi ishte te votat. Pastaj, ka qenë politika e BDI-së për Marrëveshjen e Ohrit dhe sjellja me neglizhencë ndaj nevojave për avancimin e çështjes shqiptare. Ishte çështja e përdorimit të gjuhës, të flamurit, e ndarjes territoriale, e ndarjes së drejtë të mjeteve buxhetore...Gjuha mbeti jozyrtare dhe emërohet vetëm si 20-përqindësh, flamuri nuk përdoret zyrtarisht, ndarja territoriale është katastrofave pasi atë kohë dikush nga BDI-ja koketonte për biznes me kryeministrin e atëhershëm Hari Kostov...BDI-ja ka manifestuar atë kohë një analfabetizëm politike dhe ky analfabetizëm është prezent edhe sot e kësaj dite. Unë nuk munda ta toleroj atë. Kam pasur përplasje edhe për çështjet si pasiguria e qytetarëve, vrasjet e përditshme të pasluftës, lojërat me zonat e luftës për të mundësuar depërtimin e policisë aty. Në vitin 2003 në Karadak u vunë shumë punkte policore, në çdo fshat, edhe atë pa konsultimin tonë. Atë kohë kishte problem Tanusha, Breza, Malësia e Tetovës. Dikush i krijonte qëllimisht ato probleme. Unë që para pesë viteve e tregova devijimin e BDI-së nga përcaktimet e UÇK-së, kurse dikujt pas pesë viteve iu kujtua se kjo na qenka e vërtetë. Tani e pa se BDI-së i ndodh “Shkupi 2014”, enciklopedia maqedonase, maqedonishtja nga klasa e parë, heshtja ndaj rasteve të montuara, mosaftësia e zgjidhjes së rasteve të Hagës, mbështetja e ligjit fashist për natalitetin e popullsisë. Leje që nuk punojnë asgjë por mundohen t’i pengojnë protestat tona kundër të gjithë këtyre padrejtësive. Thirrëm protesta kundër Enciklopedisë kurse BDI-ja një ditë para mbajtjes së tyre doli e tha se janë marrë vesh të tërhiqet nga shitja. E sot e kuptojnë të gjithë se ka qenë vetëm gënjeshtër pasi nuk ka enciklopedi të re kurse e vjetra ende është në shitje. Organizuam tubim për të shënuar 100-vjetorin e çlirimit të Shkupit, BDI na dërgoi forca të mëdha policore për t’i tmerruar shqiptarët që kishin dalë të shënojnë këtë datë historike. Kjo është një thikë pas shpine. Në vend që të na bashkëngjiten ato na luftojnë neve, sikur BDK-ja të jetë problemi në këtë shtet. Ne e kemi thënë dhe e themi se BDI ka dështuar totalisht në skenën politike dhe në asketin kombëtar...

Koha e Re: Mendoni se BDI e ka një komoditet të paparë që ia krijon opozita e copëzuar shqiptare? Kushtimisht thënë, kemi katër parti opozitare me pesë platforma të ndryshme. Ju mbroni federalizmin, PDSH-ja marrëveshjen e federalizmit funksional, Rufi Osmani ofertën për ndryshimin e Kushtetutës...

Shaqiri: Ka komoditet por mbetem në qëndrimin se BDI ka dështuar. Këtë e mbështes në fakte. Mbetem në qëndrimin se barazia e plotë e shqiptarëve mund të arrihet vetëm me federalizmin e Maqedonisë. Marrëveshja e Ohrit na definon si pakicë, na duhet tjetër koncept. Jemi të gatshëm të punojmë me secilën parti e cila përputhet me konceptin tonë.

Koha e Re: Mos duhet edhe një luftë për një marrëveshje të re për barazinë e shqiptarëve?

Shaqiri: Jo, mund të arrihet edhe me mjete politike. Mjafton që koncepti i federalizmit të përkrahet nga partitë tjera shqiptare, të krijohet një front i përbashkët shqiptar dhe të kushtëzohen maqedonasit. Por, e them hapur se federalizmin e Maqedonisë e pengojnë vetë partitë shqiptare e askush tjetër.

Koha e Re: Çfarë qëndrimi keni për regjistrimin?

Shaqiri: Ligji që e mbështet BDI-ja është katastrofal dhe nuk duhet të mbështetet. Duhet një koordinim shumë më i madh i partive shqiptare, organizatave dhe intelektualëve rreth këtij procesi shumë të rëndësishëm për shqiptarët. Ne si BDK kemi Plan B për regjistrimin të cilin shumë shpejtë do ta shpalosim.

Përgjigje për luftën

Dikush patjetër të përgjigjet për periudhën e 2001-shit, por me këtë nuk nënkuptoj pjesëmarrësit në luftë, idealistët dhe ata që kanë pasur qëllim të sinqertë për avancimin e çështjes shqiptare. Personalisht, nuk kam pritur që tërë ajo luftë të përmbyllet me Marrëveshjen e Ohrit, e cila u garanton të drejta të kufizuara shqiptarëve e jo barabarësi në këtë shtet. Edhe kjo Marrëveshje është cunguar në vazhdimësi dhe nuk ka mbetur asgjë prej saj. Kjo Marrëveshje nuk garanton pozicionin e nevojshëm të shqiptarëve në pushtet. Kjo mund të shifet nga BDI-ja, si parti aktuale në qeveri, e cila nuk është as për së afërmi bartëse e proceseve të nevojshme kombëtare. Marrëveshja e Ohrit vetëm se ka vulosur statusin e pakicës për shqiptarët e Maqedonisë dhe këtë duhet ta themi hapur...

Përplasjet me BDI-në

Gjuha mbeti jozyrtare dhe emërohet vetëm si 20-përqindësh, flamuri nuk përdoret zyrtarisht, ndarja territoriale është katastrofave pasi atë kohë dikush nga BDI-ja koketonte për biznes me kryeministrin e atëhershëm Hari Kostov...BDI-ja ka manifestuar atë kohë një analfabetizëm politike dhe ky analfabetizëm është prezent edhe sot e kësaj dite. Unë nuk munda ta toleroj atë. Kam pasur përplasje edhe për çështjet si pasiguria e qytetarëve, vrasjet e përditshme të pasluftës, lojërat me zonat e luftës për të mundësuar depërtimin e policisë aty.

1. Në vitin 2001 kam menduar se është një moment shumë i rëndësishëm për të gjithë shqiptarët në Maqedoni dhe kam menduar se ai konflikt do të përmbyllet në favorin tonë
    2. Nuk dua ta pranoj si të vërtetë atë që thuhet në dosje se 2001-shi ishte nxitur nga shërbimet sekrete sllave
    3. Personalisht, nuk kam pritur që tërë ajo luftë të përmbyllet me Marrëveshjen e Ohrit, e cila u garanton të drejta të kufizuara shqiptarëve e jo barabarësi në këtë shtet
    4. Unë që para pesë viteve e tregova devijimin e BDI-së nga përcaktimet e UÇK-së, kurse dikujt pas pesë viteve iu kujtua se kjo na qenka e vërtetë

http://kohaere.eu/index.php/sheshi/9138.html

Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    32
    Ushtaret e sinqerte e kryene detyren e tyre , pore shqipetaret per fate te keqe gjithemone humbin ne paqe me sllavet. Duhet te kemi parasyshe se udheheqesia e UCK,se ne Maqedoni ,ishte tradhetare qe tradhetoi separi ushtaret e vete, dhe mandej gjithe popullin shqipetare ne Maqedoni

-ju falemenderojme ushtareve edhe nje here qe se pari ju trguan keqberesve kush jemi dhe se ende kemi force te bejme dicka..... se mund te ndrojme dhe te behemi edhe nje here njerez qe mendojme vet per te ardhmen tone e te gjeneratava te reja,zoti dhashte qe perhere te mbetemi te tille...

Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    32
    -ju falemenderojme ushtareve edhe nje here qe se pari ju trguan keqberesve kush jemi dhe se ende kemi force te bejme dicka..... se mund te ndrojme dhe te behemi edhe nje here njerez qe mendojme vet per te ardhmen tone e te gjeneratava te reja,zoti dhashte qe perhere te mbetemi te tille...[/QUOTE]

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

shikojeni.......

kjkhgjfjkjhkh
    Ndryshuar për herë të fundit nga laburist : 08-01-2011 më 17:42 Arsyeja: permisim
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    32
    kjkhgjfjkjhkh

po shkruaj i nderuar cfare nacionalizmi fals dhe cfare batakcilleku jam duke shkruar,ku jam falls e ku batakci...e sa u perket atyre qe jane te tille mund te shkruani per to sa te donni do te perkrah me te gjitha menyrat.....

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anëtarësuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Me vjen keq por asgje nuk ke thene.

Per te lexuar ke lexuar, ama per te kuptuar s'ke kuptuar asgje.

Deklarata a PDSH-se eshte deklarate e PDSH-se e jo e Ali Ahmetovskit.

Ti ke permende disa "genjeshtra" te cilat i kane thene te tjeret qe s'kane te bejne me PDSH-ne.

PDSh-se i interesojne shpifjet qe i behen ne adrese te saj dhe keto shpifje i con ne gjyq.

Ti po permend disa genjeshtra te disa personave per te cilet PDSH-se as nuk i ha palla sepse ata nuk perfaqesjne PDSH-ne dhe nuk kane folur

asnjehere ne emer te saj.

O Marinari , ka per t'ju zene haku i deshmoreve ....

Perse BDI-ja nuk e mer Shpend Lushin, Hysen Musliun dhe PDSH-ne dhe ti coje ne gjyq per shpifje???????????????
    Pse bre je aq naiv dhe nuk i dallon gjerat.
    Nuk e di ende se cka eshte oficijale e cka eshte pallavre????????
    PDSH-ja pergjigjet vetemse per ate qe e thote oficialisht, ajo s'mund te mbaje pergjithesi per deklaratat e gjith qyteareve te lire te Maqedonise e me gjere.
    O marinar sy leshi ,,,, heheheheh
    Nje dicka me ka lene pershtypje te keqe,mbrojtja e qytetarit te ndershem Musliu nga ana e PDSH-se ,pas marrjes se tij ne pyetje.......perse valle PDSH e konsideron si te ndershem nje njeri qe ka qene njeri i U DB ne kohen e komunizmit,a mund te me komentoni kete fakt qe te bindem qe ju te keni te drejte..........kete e kam ndegjuar me veshet e mi nga konferenca per shtyp e PDSH...........

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    I pelqeje ekto debate ndermjet "simpatizuesve" te pdsh-bdi, se i nxjerin te keqijate njera tjetres qe kane bere deri sote. Kshu qe populli mund ti shohe dhe ti analizoje.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •