Berisha: Brenda vitit fillon autostrada Tiranë-Elbasan
Si gjithmon me rrena ky
Viti iku ,kur do e filloj autostraden ku maloku?![]()
Berisha: Brenda vitit fillon autostrada Tiranë-Elbasan
Si gjithmon me rrena ky
Viti iku ,kur do e filloj autostraden ku maloku?![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nuk esht e nevojshme te citojme apo te replikojme me njeri tjeterin me te tilla ofendime.Cdo kush mund te japi mendimin e tij te cilin gjithkush duhet ta pranoje ashtu sic e jep.Un personalisht e vlersoj kte vendim te qeverise.Jemi nje nga VENDET e para ne rajon per rruget dhe autostradat.Kjo eshte strategjia e qeverise.Prijoritet te par ka rruget.Uroj qe te nisi sa me shpejte kjo autostrade e cila do ta afronte Elbasanin me Tiranen per vetem 15 min.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Kam dëgjuar që shkurtimi konsiston në ndërtimin e një tuneli në Krrabë si ai në Kalimash... është e vërtetë?
Elegance is an attitude.
Rrofshit. Po sa thellë duhet të krruajnë xhepin takasapaguesit dihet?
Mesa di unë, si projekt ka disa vite që ekziston. Është, madje, edhe shumë i nevojshëm. Krraba sado paronamaske, është e tmerrshme dhe e mundimshme. Duhet gati 1 orë me e hyp dhe me e zbrit lol
Uroj vetëm që shqiptarëve mos t'u kushtojë kjo domosdoshmëri një djallë e gjysëm si sivëllai "Rruga e kombit".
Elegance is an attitude.
Esht e vertete qe ka vite ky projekt.Madje qe ne kohen e komunizmit ka qen ne plan.Por atere dhe deri me sot eshte shtyre e stershtyre.Duhet te vinte Sala ne pushtet qe ti jepte zgjidhjen perfundimtare ketij projekti gjigan i cili afron te gjith jugun me kryeqytetin.Afati eshte per dy vjet.Brenda 2013 do te jet ne pune autostrada Elbasan-Tiran.Le te sgpresojme....
Plani ka qen qe ne kohen e komunizmit them.E ka pasur plan enveri me e ber autostraden po nuk e beri me pas.Qysh prej asaj kohe dhe deri me sot ne cdo qeveri ka qen ne plan me u ber si autostrade po asnje nuk e ka nisur.Qeveria Berisha vendosi me ne fund ta mar kete vendim historik me ber autostraden qe do te bashkonete dy qytetet me te rendesishme shqiptare.
Po ky Berisha si e fillon autostradën Tiranë Elbasan kur nja 5-6 vetë nuk duan?!
Krijoni Kontakt