Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    mos ngaterroni lyerjen, zhgyerjen me higjienen

Kam pare femra qe te merrnin ne qafe nga tualeti i tepert dhe nga pamja , derisa sa hapnin gojen

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Jo nuk do me pengonte,perkundrazi do u ndjehesha me mire nqs i dashuri do e mbante veten
    Edhe nqs nuk do ishte i bukur,vetem mbajtja e tij Bedante.Do me pelqente shumeee
    POr jo te jet me komplekse nqs udhes i ben kpucet pak pis,dhe te ben aty Diven dhe te ankohet :@ ate gjest nuk doe duroja:@

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    kjo qe thua ti eshte vetem nje psikollogji e skaduar.

kur e njoha ajo vishej normal. thjeshte kishte ndonje gje qe nuk me pelqente.
    edhe une sipas teje nuk duhet t'i thoja qe kjo nuk me pelqen????

sdq PO. une nuk vesh gjera qe nuk i pelqejne asaj, sepse fatmiresisht kam gusto te mire.
    nuk eshte se femra eshte manikin. behet fjale per dicka reciproke.
    nese tek partnerja ime ka dicka qe nuk me pelqen, une e them dhe jam i bindur qe keto gjera nuk duhen mbajtur brenda.

te respektosh dike ashtu sic eshte.... te mos ndryshosh tjetrin.... e bla bla bla te tjera jane perralla me mbret.

secili duhet te ndryshoje per te bere te gezuar partnerin (gjithmone brenda kufijve te se mundmes)
    Eshte tjeter gje ti thuash partneres qe nuk me pelqen kjo veshje, dhe tjeter gje ta urdherosh e ta komandosh cfare duhet te veshi.
    Ka raste kur jam me medyshje per nje veshje, dhe marr mendimin e burrit. Nese ai se pelqen dhe ma argumenton cfare nuk shkon me kete veshje, atehere dhe une se kam problem ta degjoj keshillen etij, por kurrsesi nuk duhet t'ja imponosh tjetres shijen tende sepse ashtu do ti.
    Ti kontrollosh garderoben e t'ja flakesh rrobat. Kur e ke njohur the qe vishej normale, atehere pse rri e ja kontrollon garderoben? Fakti qe nuk te pelqen ty dicka, nuk do te thote se eshte anormale. Cdo veshje ka vendin e duhur.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    mua do me shqetesonte e kunderta ne fakt.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Po hyn 2011 ne akome me keto gomarlliqet. Ky miku mire qe s'e detyroka te veshi nje perçe!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ne radhe te pare, e keni masakruar gjuhen shqipe (si ne shume tema ne fakt).
    Ne radhe te dyte, na posto disa foto te kesaj nuses, nje me rroba banje, nje me rroba shpie etj.
    Te krijojme nje ide me te sakte per burrin e saj katil!
    Cdo gje eshte relative...

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Ne radhe te pare, e keni masakruar gjuhen shqipe (si ne shume tema ne fakt).
    Ne radhe te dyte, na posto disa foto te kesaj nuses, nje me rroba banje, nje me rroba shpie etj.
    Te krijojme nje ide me te sakte per burrin e saj katil!
    Mund te jesh pak me e/i qarte te lutem, ne lidhje me "masakrimin e gjuhes shqipe"?

Sa per fotot me vjen keq por absolutisht jo!!! E hapa kte teme thjesht per te kuptuar mendimet e forumistave qe jane nga qytet te ndryshme, te moshava te ndryshme e normalisht te kultuarave te ndryshme.

Pavarsisht gjithckaje mbetet SHOQE imja!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Mund te jesh pak me e/i qarte te lutem, ne lidhje me "masakrimin e gjuhes shqipe"?

Sa per fotot me vjen keq por absolutisht jo!!! E hapa kte teme thjesht per te kuptuar mendimet e forumistave qe jane nga qytet te ndryshme, te moshava te ndryshme e normalisht te kultuarave te ndryshme.

Pavarsisht gjithckaje mbetet SHOQE imja!
    ua si ben kjo

Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    ua si ben kjo

Pa he, me thuaj cik si bej?

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo lexo me lart, ca shqip, ca anglisht, ca gjysma-gjysma.
    Nuk mundohet me njeri te korrigjoje ate qe ka shkruar.
    Nejse, se mbase po beni shume kohe neper bote dhe keni harruar paksa shqipen.
    Nuk ka rendesi kjo.
    Rendesi ka qe kjo shoqja jote po vuan!
    Megjithate nese pranon te jetoje me kete njeri qe sot vendos cfare do veshi, neser vendos cfare do flasi e keshtu me radhe, atehere kjo e meriton ate.
    Ose mbase eshte shume e dashuruar, si me thoshte nje shoqe e imja "nuk jetoj dot pa aromen e djerses se tij"..
    Tani te gjithe e dime qe aroma e hormoneve mashkullore terheq femrat e hutuara por mendoja se cfare i kalonte asaj neper koke kur ai e rrihte, megjithate ne ato momente djersiste eh.. se vajta larg.
    Ku i ke fotot???
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •