mos ngaterroni lyerjen, zhgyerjen me higjienen
Kam pare femra qe te merrnin ne qafe nga tualeti i tepert dhe nga pamja , derisa sa hapnin gojen![]()
mos ngaterroni lyerjen, zhgyerjen me higjienen
Kam pare femra qe te merrnin ne qafe nga tualeti i tepert dhe nga pamja , derisa sa hapnin gojen![]()
Jo nuk do me pengonte,perkundrazi do u ndjehesha me mire nqs i dashuri do e mbante veten
Edhe nqs nuk do ishte i bukur,vetem mbajtja e tij Bedante.Do me pelqente shumeee
POr jo te jet me komplekse nqs udhes i ben kpucet pak pis,dhe te ben aty Diven dhe te ankohet :@ ate gjest nuk doe duroja:@
Eshte tjeter gje ti thuash partneres qe nuk me pelqen kjo veshje, dhe tjeter gje ta urdherosh e ta komandosh cfare duhet te veshi.
Ka raste kur jam me medyshje per nje veshje, dhe marr mendimin e burrit. Nese ai se pelqen dhe ma argumenton cfare nuk shkon me kete veshje, atehere dhe une se kam problem ta degjoj keshillen etij, por kurrsesi nuk duhet t'ja imponosh tjetres shijen tende sepse ashtu do ti.
Ti kontrollosh garderoben e t'ja flakesh rrobat. Kur e ke njohur the qe vishej normale, atehere pse rri e ja kontrollon garderoben? Fakti qe nuk te pelqen ty dicka, nuk do te thote se eshte anormale. Cdo veshje ka vendin e duhur.
Feelings change - memories don't.
mua do me shqetesonte e kunderta ne fakt.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po hyn 2011 ne akome me keto gomarlliqet. Ky miku mire qe s'e detyroka te veshi nje perçe!
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Ne radhe te pare, e keni masakruar gjuhen shqipe (si ne shume tema ne fakt).
Ne radhe te dyte, na posto disa foto te kesaj nuses, nje me rroba banje, nje me rroba shpie etj.
Te krijojme nje ide me te sakte per burrin e saj katil!
Cdo gje eshte relative...
Mund te jesh pak me e/i qarte te lutem, ne lidhje me "masakrimin e gjuhes shqipe"?
Sa per fotot me vjen keq por absolutisht jo!!! E hapa kte teme thjesht per te kuptuar mendimet e forumistave qe jane nga qytet te ndryshme, te moshava te ndryshme e normalisht te kultuarave te ndryshme.
Pavarsisht gjithckaje mbetet SHOQE imja!
Epo lexo me lart, ca shqip, ca anglisht, ca gjysma-gjysma.
Nuk mundohet me njeri te korrigjoje ate qe ka shkruar.
Nejse, se mbase po beni shume kohe neper bote dhe keni harruar paksa shqipen.
Nuk ka rendesi kjo.
Rendesi ka qe kjo shoqja jote po vuan!
Megjithate nese pranon te jetoje me kete njeri qe sot vendos cfare do veshi, neser vendos cfare do flasi e keshtu me radhe, atehere kjo e meriton ate.
Ose mbase eshte shume e dashuruar, si me thoshte nje shoqe e imja "nuk jetoj dot pa aromen e djerses se tij"..
Tani te gjithe e dime qe aroma e hormoneve mashkullore terheq femrat e hutuara por mendoja se cfare i kalonte asaj neper koke kur ai e rrihte, megjithate ne ato momente djersiste eh.. se vajta larg.
Ku i ke fotot???
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt