Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Te urresh vetveten.....

Te urresh vetveten.Nje fjali teper e vecante sepse askush smund ta urrente dot,por ka raste qe dhe ndodh nje gje e tille. Ju ka ndodhur ndonjehere te jeni ne nje moment kulminant ku cdo gje ne jeten tuaj nuk ecen ashtu sic duhet dhe te vetmin fajtor beni veten tuaj?
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Njeriu eshte pjelle e fantazise se tij,cdo gje qe mendojme te realizojme ne qoftese kemi perkushtimin e duhur,dhe nese mendja na rreh gjithmone rreth ketij objekti,atehere je e sigurt se ai objekt do te realizohet,por kur nuk shikon rrugezgjidhje ndodh qe fajin ia hedh vetes.Te qenurit"PERFEKT" nuk e gjejme tek askush,por as dhe tek vetja jone,Bejme gabime,na bejne dhe gabime
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Nese kam kohe 2 min,te ulem dhe te mendoi,se pas nje kohe ajo kriza momentale ne te cilen jam do kalon,ateher pse te urrej vetveten? nje gje nuk duhet haruar asnjehere-njeriu ka gjithmon mundime dhe nervoza e siklete te ndryshme,apo gajle te panumerta,mirepo nje dite te gjitha ato tejkalohen....edin cfar ngel ne shpirtin dhe zemren tone?-ajo qe ne e kemi munduar veten,ai stresi apo ai i keqi qe e fusim ne shpirt ai nuk del asnjehere,dhe nje dite te shendrohet ne kancer ose ndonje semundje tjeter-cfar dua te them--mos e mundoni veten asnjehere per asgje sepse pas nje kohe shum te shkurte krejt ndryshe do jet gjendja yne....kur je nervoz dhe je ne kemb..ulu dhe numero deri ne 10 sigurisht se te kalon (nese nuk pini duhenin)

Te urresh vetveten eshte mekat,sepse ateher urren krijuesin qe te ka krijuar,ateher urren prinderit qe te mundesuan te jesh ne kete bote,ateher urren cdo gje qe te rethon,ateher vijn edhe shum gjera te cilat mund te jen fatale per njeriun,.....
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Nese kam kohe 2 min,te ulem dhe te mendoi,se pas nje kohe ajo kriza momentale ne te cilen jam do kalon,ateher pse te urrej vetveten? nje gje nuk duhet haruar asnjehere-njeriu ka gjithmon mundime dhe nervoza e siklete te ndryshme,apo gajle te panumerta,mirepo nje dite te gjitha ato tejkalohen....edin cfar ngel ne shpirtin dhe zemren tone?-ajo qe ne e kemi munduar veten,ai stresi apo ai i keqi qe e fusim ne shpirt ai nuk del asnjehere,dhe nje dite te shendrohet ne kancer ose ndonje semundje tjeter-cfar dua te them--mos e mundoni veten asnjehere per asgje sepse pas nje kohe shum te shkurte krejt ndryshe do jet gjendja yne....kur je nervoz dhe je ne kemb..ulu dhe numero deri ne 10 sigurisht se te kalon (nese nuk pini duhenin)

Te urresh vetveten eshte mekat,sepse ateher urren krijuesin qe te ka krijuar,ateher urren prinderit qe te mundesuan te jesh ne kete bote,ateher urren cdo gje qe te rethon,ateher vijn edhe shum gjera te cilat mund te jen fatale per njeriun,.....

Ke te drejte njoni_sh se po urrejte dhe nuk deshe vetveten nuk te don asnje njeri tjeter.

Une psh kam nje gabim qe se ndreq kurr qe e shoh qe tjetri ma ka me hile dhe une kurre smundem ti them qe ketu ose keshtu eshte e drejta ose e verteta ky guxim me mungon por dhe skam perse te urrej veten.

Julia urime per temen
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    sot do shkoja diku, e se c'po mendoja, e nuk po i kushtoja vemendje rruges, e humba exitin, edhe sa e kam shajt veten, urryer me nje fjale. Po nuk zgjati shume 5min, se bera 1uturn.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    [/B]

Ke te drejte njoni_sh se po urrejte dhe nuk deshe vetveten nuk te don asnje njeri tjeter.

Une psh kam nje gabim qe se ndreq kurr qe e shoh qe tjetri ma ka me hile dhe une kurre smundem ti them qe ketu ose keshtu eshte e drejta ose e verteta ky guxim me mungon por dhe skam perse te urrej veten.

Julia urime per temen
    Gabim eshte kjo qe manifestoni ju.
    Nuk je e vetmja me keto tipare te karakterit tend.
    Une kam keshtu rast ne perditshmeri-vetem edin se sa keq eshte,kur ti edin se dikush te ben padrejtesi dhe ti nga karakteri yt i forte qe ke,nuk te jepet qe tia perplasesh hundeve atij apo asaj qe te ben padrejtesi...kjo esht e demshme per shendetin.,sepse une jam i sigurte se ti mos cdoher por ndonjeher e han veten dhe thua pse keta njerez sillen keshtu....mos lejo qe ne
    llogari te ndergjegjes tende te paster dikush te fshij kembet per ty..
    Jetė e rėndė.......!!!

Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    [/B]

Julia urime per temen
    Kuptohet por prap e vertet nuk eshte.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    ka pas raste qe per disa gjona fajtore kam bo veten,por per ta urryer e kam urryer vetem nje here per dicka por kalovi prap,zgjati ja 1 jav kjo urrejtje

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Gabim eshte kjo qe manifestoni ju.
    Nuk je e vetmja me keto tipare te karakterit tend.
    Une kam keshtu rast ne perditshmeri-vetem edin se sa keq eshte,kur ti edin se dikush te ben padrejtesi dhe ti nga karakteri yt i forte qe ke,nuk te jepet qe tia perplasesh hundeve atij apo asaj qe te ben padrejtesi...kjo esht e demshme per shendetin.,sepse une jam i sigurte se ti mos cdoher por ndonjeher e han veten dhe thua pse keta njerez sillen keshtu....mos lejo qe ne
    llogari te ndergjegjes tende te paster dikush te fshij kembet per ty..

Flm njoni sh dhe une po mundohem keto kohet e fundit dhe po ndjehem me e lirshme dhe e sigurt.
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo nuk e kam urrejt veten per ndonji gje pse ta bej ket gje...une kur kam nji gje ta them ndac te pelqej ndac mos te pelqej as nuk me behet von fare...ma ka njeri me hile ja perplas ne vend se nuk esht ai/ajo me i/e mire se une as njiher dhe nuk me intereson ai person fare me a esht a sesht me ne ket bote...dhe keshtu nuk i jap vetes asnjiher arsyje ta urrej veten dhe per gjerat qe bej vet veprimet etj i mendoj njiher pastaj i bej qe mos te kem keshtu gjonash ne mendje si urrejtje......nuk them se jam perfekt se gabime bejm te gjith
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te urresh vetveten si shume ndjenje e ashper, mbase kam urryer situata qe jane te pa-evitueshme. Si c'do tjeter i vej stres vetes kur nuk me ndodhin gjerat sic i dua une.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •