Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 93
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne fakt femrat e kane shume te lehte te ua hedhin fajin burrave. Po mire kjo shoqia jote e kishte marre mundimin t'i thoshte se nuk kishte ndermend te bente ate qe ai donte dhe se nqs ajo ndihej mire ashtu atehere s'kishte pse "tu bindej" tekave te te fejuarit?
    po moj po. eshte e lehte fare. nese ty partneri te thote dicka qe ate e bezdis, ty nuk te plas fare?
    i thua: "une ndjehem mire keshtu dhe nuk kam ndermend t'i bindem tekave te tua"???

qellimi eshte te ndjehesh mire vehte. per te tjeret as nuk duhet te na plase fare.
    hajde llogjike hajde. edhe instinkt kafsheror nuk mund ta quaj kete arsyetimin tend, sepse edhe kafshet e kane nje minimum altruizmi.

p.s. edhe une i bindem tekave te partneres sime. nuk shkoj me me cdo femer e cila merr fryme.
    epo kot e bej edhe une. pse t'i bindem "tekave" te dikujt?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po moj po. eshte e lehte fare. nese ty partneri te thote dicka qe ate e bezdis, ty nuk te plas fare?
    i thua: "une ndjehem mire keshtu dhe nuk kam ndermend t'i bindem tekave te tua"???

qellimi eshte te ndjehesh mire vehte. per te tjeret as nuk duhet te na plase fare.
    hajde llogjike hajde
    . edhe instinkt kafsheror nuk mund ta quaj kete arsyetimin tend, sepse edhe kafshet e kane nje minimum altruizmi.

p.s. edhe une i bindem tekave te partneres sime. nuk shkoj me me cdo femer e cila merr fryme.
    epo kot e bej edhe une. pse t'i bindem "tekave" te dikujt?
    Pikerisht, te ndihesh mire me veten nuk do te thote qe mos te te plasi fare se ca thote partneri, e gjithe puna qendron ne diskutimin e gjerave e jo imponimin e tyre.
    Ne rastin konkret, ai nuk eshte se i vuri ultimatum qe psh ti s'do besh fare tualet, i tha qe nuk i pelqen nje gje te tille, arriti te gjej fjalet e duhura per t'ja thene nje gje te tille... edhe kjo e pranoj! Ketu qendron gabimi i saj, pasi nuk e kundershtoj fare... as nuk e mori mundimin ti thoshte qe :shiko, mua me pelqen te bej pak tualet e hajde te gjejme nje vije te mesme

Une personalisht nuk i quaj "teka" nese ka nje asrye te argumentuar te pse-se.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga kleadoni
    Tani dua te di, sidomos nga djemt, si e mendoni nje gje te tille? Ju jep bezdi nese e dashura /gruaja juaj ben tualet, vishet elegante, perdor bizhuteri etj etj apo eshte e kunderta, dmth jeni te kenaqur nese femra qe keni ne krah kujdeset per pamjen e jashtme te saj?
    Kujdesi për pamjen e jashtme duhet, por pa e tepruar shumë. Sa më shumë ta teprojë, aq më e lehtë është nga mendja.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nuk me shqeteson aspak..........edhe kjo eshte pjese e kultures........bile e shoh te rendesishme.

p.s. sikur me duket qe i jam pergjigjedhe njehere kesaj pyetje

Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Nuk me shqeteson aspak..........edhe kjo eshte pjese e kultures........bile e shoh te rendesishme.

p.s. sikur me duket qe i jam pergjigjedhe njehere kesaj pyetje
    Ndoshta ka pas ekzistuar nje teme e tille... nuk e di! Gjithsesi me mire dy here sesa hic

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Nuk me shqeteson aspak,dhe ai se ka problem nese vishem apo lyhem une normal,se exstrem dhe une se bej veten te bie aq shume ne sy te partneri ose dhe kur dal
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Aspak .Eshte nje nga normat e nje jete normale.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Une e kam thene me duket edhe nje here tjeter
    Jam njeri modest, mjaftohem vetem me me te miren
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Une e kam thene me duket edhe nje here tjeter
    Jam njeri modest, mjaftohem vetem me me te miren
    Po si do arrish te kuptosh qe eshte me e mira? Gjithmone ekziston mundesia qe te dali dicka apo dikush tjeter me e mire..... kshuqe i bie qe ti s'mjaftohesh asnjehere

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    do shqetesohesha me shume po mos te kujdesesh per pamjen e brendshme. femrat e pista ta shpifin. ndersa mashkullit edhe i shkone nje cik pislliku me thene te drejen.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •