Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 93
    Ah c'te kenaqin ca cuba ketu, pa pa pa pa sa trima qe jane ne virtualitet se ne realitet e bejne ne brek po t'u ulerasi njehere ajo qe kane ne shtepi. Vetem nje mashkull me nje self-esteem te ulet rri kontrollon dollapin e gruas se po te ishte nga ata qe e di se kush eshte dhe sa vlen, nuk arrinte deri aty. Nqs grate tuaja i nxjerrin te gjitha perjashta, shikoni se keni mare femren e gabuar nga trute, karakteri dhe personaliteti dhe jo nga shija ne veshje. Dhe kjo per ata qe i kane gra se sa per keta pellot qe bejne gangot me dashnoret, keta gjynah qe rrojne.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Mirembrema
    tani ne tem:P
    puna eshte se kjo shoqja jote eshte e martume me gomar a njeri???
    pastaj si u feju kjo me mbleseri ??
    se me dashuri sbesoj se po te jet dashnia ne mes si e ka pelqey ky ket ???

nejse neve cunave na pelqen te shesim cik pordh jo bejm ultimatume etc etc

Mendimi im eshte un nusen te vej ne pune e lejoj normale jo Extravagance
    kurse kur del me mu e du yll bote te me kenaqet syri me lal se jam i lumtur qe kam ne kruan tim nje yll bote

kurse ky i fejuari kesaj si duket ka dasht me mar ndonje gomare
    tani se di se sa eshte kjo

femrat po svun cik tualet skan lezet mer si tja bejm tani
    Partizoni

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin

kurse kur del me mu e du yll bote te me kenaqet syri me lal se jam i lumtur qe kam ne kruan tim nje yll bote
    )
    Ahhh me ne fund doli nje mashkull i vertete, qe s'ka komplekse inferioriteti

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ahhh me ne fund doli nje mashkull i vertete, qe s'ka komplekse inferioriteti
    Me te vertet?!

Lexo:

Mendimi im eshte un nusen te vej ne pune e lejoj normale jo Extravagance.

Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    Mirembrema
    tani ne tem:P
    puna eshte se kjo shoqja jote eshte e martume me gomar a njeri???
    pastaj si u feju kjo me mbleseri ??
    se me dashuri sbesoj se po te jet dashnia ne mes si e ka pelqey ky ket ???

nejse neve cunave na pelqen te shesim cik pordh jo bejm ultimatume etc etc

kurse ky i fejuari kesaj si duket ka dasht me mar ndonje gomare
    tani se di se sa eshte kjo

femrat po svun cik tualet skan lezet mer si tja bejm tani
    Jo jo, jane fejuar me dashuri, por ai e njohu qysh ne moshen 18 vjece, kur ajo ishte ende e "vogel" e nuk bente tualet, e ndoshta kjo ishte edhe arsyeja pse i pelqeu. por me kalimin e kohes dhe me shoqerine qe ajo zuri, e ndjente te nevojshme te bente cik tualet e te vishej me elegante (pasi ne pergj grupi i vajzave te shoqerise sime i veme shume rendesi pamjes se jashtme ) por ja qe nuk zgjati shume dhe ky i shprehu ndjenjat e tij .... e kjo dalengadale filloj ta linte veten pas dore....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me te vertet?!

Lexo:

Ajjj lol Infinity lexoje ne pergjithesi shkrimin e tij....jo vetem ate fjale.

Me te vertet?!

Lexo:
    Infinty nuk ke pse i merr fjalet fiks ne nje kuptim... mendoj qe me shprehjen " nuk e lejoj ekstravagante" donte te thoshte qe nese ajo per ne pune do vishej ne nje menyre jo te pershtatshme, do ja beja te ditur!

Ndoshta jam une qe perpiqem ti nxjerr kuptimin menyres se shprehjes, por s'besoj se e kishte "lejoj = urdher"

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ajjj lol Infinity lexoje ne pergjithesi shkrimin e tij....jo vetem ate fjale.
    Ke te drejte. Mbasi e lexova dhe njehere shkrimin, ja dhe konkluzioni ne te cilin dola:

1- Femra zakonisht nuk shkon ne pune me dekolte e me minifunde (kuptohet nqs eshte stripper tjeter gje, po zakonisht edhe keto flene gjate dites. lol)

Ketu e kam fjalen per nje femer qe ka nje pune tamam dhe jo per ndonje te rrugeve. Keshtu qe ai po e heq veten sikur ajo po vishet e rregullt se nuk e le ky. lol

2- Zoteria ne fjale eshte egoist. Kjo duket qe kur shkruan se kur del me te ky do qe te duket yll bote, translated that means I want to look good that I have by my side a beautiful woman. Dmth kur shkon ne pune ajo apo ne ndonje vend tjeter pa kete le te duket si zhgorre, por kur del me kete te duket yll bote.

Mos lexo vetem perciptas e dashur, por vertet LEXO PERTEJ SHKRONJAVE.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Ke te drejte. Mbasi e lexova dhe njehere shkrimin, ja dhe konkluzioni ne te cilin dola:

1- Femra zakonisht nuk shkon ne pune me dekolte e me minifunde (kuptohet nqs eshte stripper tjeter gje, po zakonisht edhe keto flene gjate dites. lol)

Ketu e kam fjalen per nje femer qe ka nje pune tamam dhe jo per ndonje te rrugeve. Keshtu qe ai po e heq veten sikur ajo po vishet e rregullt se nuk e le ky. lol

2- Zoteria ne fjale eshte egoist. Kjo duket qe kur shkruan se kur del me te ky do qe te duket yll bote, translated that means I want to look good that I have by my side a beautiful woman. Dmth kur shkon ne pune ajo apo ne ndonje vend tjeter pa kete le te duket si zhgorre, por kur del me kete te duket yll bote.

je shum jashte mendimit tim

Tani me lejo te shpjegoj
    un e kisha fjalen qe jam i lumtur qe ne krahun tim kam ate qe dua edhe qe eshte yll
    edhe sa per Extravagance ne pune lol eshte normale qe te vishet per ne pune veshje tamam per nje femer Sa per zhgore nuk e di sa zhgora shikon rruges ti tu vajte ne pune banke

po ju a them edhe njehere femres i ka lezet tualeti veshja etc etc prandaj edhe i adhurojm
    nejse se e zgjata shum rrespekte
    Partizoni

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Imagjinata jote ahaha....I feel like we're putting words in his mouth that he didn't mean....man I'd love to travel with you anywhere and ppl watch

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •