Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 164
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    AMERIKA!
    Pse? Si kujton se po i nxit ai Erdogani yt? Prandaj u prit si jo me mire ne Beograd. Apo e harrove qe edhe serbet edhe Erdogani thane "Po bashkepunojme ngushte Serbi-Turqi".
    Dhe qe po behen bashke me Greqine.

Hani pyke ju: Arabet dhe Iranin (ashtu si Serbine) i perkrah RUSIA!
    Dhe vete thoni qe Turqia po afrohet me Arabet dhe Iranin...dmth me Rusine.
    Dhe po armiqesohet me Izraelin...qe domethene me AMERIKEN!

Shkoni lepini b... dhe b... e Erdoganit se ai do ju shpetoje. Kur te dilni nga shpella na e thoni.

Edhe njehere qe ndodhi cudia dhe nje Superfuqi nderhyri ne favor te shqiptareve.....na dilni ju qe doni t`ua fusin prape.
    Kavir ..Erdogani nuk eshte i imi,une po perpiqem ta komentoi politiken turke,ata gjojase po "armiqsohen"me Izraelin per te fitu perkrahje te arabet,me keto politika Turqia po behet lidere e muslimanve,kjo nuk i konvenon Iranit i cili po e humb ndikimin.
    Shtetet kan interesa te perhershme dhe jo miq,Rusia ka interesa ne Iran,shet armatim,nderton centrale nukleare,nuk i konvenon qe irani te jete fuqi ushtarake nukleare,siq nuk i konvenon qe regjimi i mullave te zavencohet me nje regjim pro Amerikan.
    Shqiptaret e Kosoves e cmoin larte Ameriken,Britanin,Gjermanin,Turqin,sa per informim keshilltaret e kryeministri Thaci jane Izraelit,dhe askush ne Kosove nuk thot pse po bashkpunon me Izraelitet me te cilet kjo qeveri eshte e lidhur ngushte.
    Politikanet per iteresa te shtetit jane te detyruar te bashkpunoin dhe marrin vendime qe munt te mos jen popullore.
    Turqia eshte nje nga vendet e rralla ku qytetaret e Kosoves udhetoin pa viza.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga shefqeti Lexo Postimin
    Sa të pa përfillshëm janë disa qe e kundershtojnë vizitën e kryemistrit turk.Kryeminstër per nga madhesia e banorëve sa 35 Kosova,350 her buxhet ma të madh se kosova,fuqia e 17 botërore,shteti qe e bëri shqipërinë të kalueshme jasht imagjinatës nëpër ato shkëmbij e male do ta bëjë edhe Kosovën,etjera .E ta përbuzësh sosht problem për ta, ka tjer popuj qe me 2 këmbë i rrin gaditu për të bashkpunuar,hiq ma larg, janë shkijet .

Mos i ngatrro gjerat o shoki se shteti i cili e beri shqiperin te kalushme esht shteti dhe taksapagusit shqiptar jo turqia Rruga e kombit u nderua dhe u finacua nga shteti shqiptar. Ndersa firma turke i kreu punimet e ksaj rruge ishte vetem fituse e nje tenderi te majme .

Po ashtu edhe pronari i firmes turke ENK.a e cila i kreu keto punime njeherish edhe nje nder njerzit me te pasur te turqis ishte me prejardhje te hershme shqiptare nga sangjaku i Nishit .

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Shtetet kan interesa te perhershme dhe jo miq,
    Shyqyr qe nuk mendon se ben nga "dashuria" sic na thone keta te tjeret. Ke e drejte eshte pune interesash.Por interesat nuk jane te perhershme.
    Dikur Superfuqive u interesoi t`ia liinin Kosoven Serbise...tani ia hoqen.
    Turqia deri dje ishte mike e Izraelit sot po armiqesohet me Izraelin.
    Greqia dikur ishte proamerikane tani po afrohet me Rusine etj etj.

Turqia po rikthehet ne mentalitetin e saj otoman. Nuk di ndonje politikan turk ne te kaluaren te kete thene "Hiqni Skenderbeun nga Historia".
    Erdogani e ka thene ne Tirane! (dhe kuptohet qe askush s`i tha gje se jane te gjithe te tredhur).
    -

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Mos i ngatrro gjerat o shoki se shteti i cili e beri shqiperin te kalushme esht shteti dhe taksapagusit shqiptar jo turqia Rruga e kombit u nderua dhe u finacua nga shteti shqiptar. Ndersa firma turke i kreu punimet e ksaj rruge ishte vetem fituse e nje tenderi te majme .

Po ashtu edhe pronari i firmes turke ENK.a e cila i kreu keto punime njeherish edhe nje nder njerzit me te pasur te turqis ishte me prejardhje te hershme shqiptare nga sangjaku i Nishit .
    Po mundohem mos mi ngatru gjerat,po nisem nga ajo se muaj me parë ,shteti turk ka bisedu me sërbinë me ja u ndërtu një rrugë dalje nëpërmes malit të zi në bregdetin malazez edhe ato ne baz te deklaratave ,turqia me i siguru mjetet dhe punën e ato mjete të kthehen më vonë në mënyra të mundshme tjera. Prandaj e kam vizitu rrugën e kombit kam met pa mend gjithato investime,nuk kisha thënë se jan vetëm para të tatimpaguesve Shqiptarë.Rruga e kombit lidhet me Kosovën, pastaj vazhdon nëpër Kosovë pa interes gjithpërfshirës për gjith Kosovën ,pastaj lidhet në merdare që do të thot se vazhdon në Sërbi,prap pa interesin e Kosovës,por ma mer mendja se prap i është ndërtuar sërbisë një dalje në det.Kshtu që kjo është ide e tjetërkujt për këto rrugë Internacionale,dhe këto ide ato nuk i kan dhënë bosh pa ndihmuar në njëfar mënyre dhe pa përfituar prej tyre.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mir eshte me u dit edhe dicka tjeter :

Gjat kohes se luftes se Kosoves , Turqia mbeshteste bombardimet kunder Serbise.

Ajo per kete operacion angazhoi 18 avion F-16 si dhe nje fregat ne detin Adriatik , ne fillim ushtria turke kishte detyra mbrojtese , ndersa pastaj aeroplanet turq ne menyr aktive kan bombarduar caqe serbe. Poashtu Turqia gjat asaj kohe ishte shpreh se eshte e gatshme te dergoj trupa toksore ne kuader te NATO-se per te luftuar ushtrin serbe ne Kosove.

Turqia poashtu lejoi ushtrise amerikane te stacionojne trupa ushtarake dhe aeroplane luftarak ne teritorin e Turqise me saktesisht ne perendim te Turqise.

Dhe nuk duhet harruar as kercenimi qe mori Greqia prej Turqise : Nese prek Shqiperine me ke prekur mua.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    E po punët e tona kur i kryen dikush,aj edhe ka hise të përzihet në punët e tona,pasi nuk është parë e udhës të mobilizohet Shqipëria e ta ndihmoj Kosovën "Ashiqare" edhe pse e ka ndihmuar duke e mohuar publikisht dhe sot nuk na kishte ardhur puna ,të na kushtëzoj askush por vetëm ndihmën e kishmi marrë,dhe ja u kishmi kthy me kamatë sa do le të ishte .

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Kavir ..Erdogani nuk eshte i imi,une po perpiqem ta komentoi politiken turke,ata gjojase po "armiqsohen"me Izraelin per te fitu perkrahje te arabet,me keto politika Turqia po behet lidere e muslimanve,kjo nuk i konvenon Iranit i cili po e humb ndikimin.
    Shtetet kan interesa te perhershme dhe jo miq,Rusia ka interesa ne Iran,shet armatim,nderton centrale nukleare,nuk i konvenon qe irani te jete fuqi ushtarake nukleare,siq nuk i konvenon qe regjimi i mullave te zavencohet me nje regjim pro Amerikan.
    Shqiptaret e Kosoves e cmoin larte Ameriken,Britanin,Gjermanin,Turqin,sa per informim keshilltaret e kryeministri Thaci jane Izraelit,dhe askush ne Kosove nuk thot pse po bashkpunon me Izraelitet me te cilet kjo qeveri eshte e lidhur ngushte.
    More, a kane keto bisedat tona ndonje rregull apo vetem flitet keshtu si ne pazar te kafsheve? Nuk mund te pohosh gjera cfare te duash pa ofruar asnje deshmi. Per disa gjera do me vinte turp t'i them pa ofruar njekohesisht deshmi. Nga e di qe keshilltaret jane izraelite? Shpresoj te mos behet fjale per deshmi, te cilat me duhet t'i mbledh neper oda te burrave neper Drenice.

Politikanet per iteresa te shtetit jane te detyruar te bashkpunoin dhe marrin vendime qe munt te mos jen popullore.
    Turqia eshte nje nga vendet e rralla ku qytetaret e Kosoves udhetoin pa viza.
    E vertete kjo. Por politikanet jane ne sherbim te popullit. Dhe ne populli kemi mesuar nga Kongresi i Berlinit, Takimi i Londres, aneksioni i Kosoves dhe Ilirides nga shtete sllave se po u etiketove nje here si argat i turko-gabelit, tere boten e ke ne shpine. Politikani qe s'e kupto as kete gje, duhet hequr per veshi nga posti i tij dhe vene aty ku e ka vendin.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    I nderuar ende jeton ti në kohën e Perandorive?! Ok atëherë ne duhet të qendrojmë armiq të Italisë (shkaku se Perandoria Romake pushtoi këtë vend) dhe gjithashtu të kemi armiqësi edhe me Greqinë e sotme.
    I nderuar, ka kaluar koha e Perandorive, Perandoria Romake, Bizantine dhe Osmane janë rrëzuar, tani kemi shtetet dhe njerëzit me qendrime krejt të kundërta nga "parardhësit" e tyre. Kështuqë tendenca që miqët më të ngushtë t'i paraqisni si armiq konsideroj se është element anti-kombëtar, ngase në interes të ketij populli është miqësia e jo armiqësia. Nëse je i etur për kryqëzata të lutem vazhdo mbaj qendrimet e tua, por pa e futur popullin shqiptar në ideoligjitë e tua të errëta.
    Për Turqinë të gjithë shqiptarët mbi moshën 15 vjeçare e dinë fare mirë se roli i saj në NATO ishte kyç në intervenimin e saj në Kosovë. Amerika, Britania e Madhe dhe Turqia do të mbesin përherë miq të shqiptarëve, pa harruar edhe shtetet tjera si Italia, Gjermania etj. dhe kjo miqësi nuk lëkundët për urrejtjet e ndokujt që është i tërbuar.
    Po deshe ta kuptosh shkrimin qe ke cituar kuptoje po sdeshe mos e kupto.
    une nuk jam kunder nderimit te personaliteve te larta shteterore Turke apo çfare do qofshin qe vine ne Kosove por verej nje "atdhedashuri"te tepruar te pseudoshqiptareve atje per Turqine qe eshte e njejte me serbet kur u vjen Tadiçi apo ndonje peronalitet tjeter serb.
    Meraku im eshte se andej nga juve ka shume haxhiqamilista qe duan baben se une pervete jam i mendimit qe secili te jete zot ne vend te vet dhe kaq.

Turqia ne luften e Kosoves ka dhene ndihmesen e vet me nderhyrjen kyçe qe ka bere biles mund te themi se ajo e shpetoi minoritetin turk ne Prizren nga spastrimi serb njelloj siç shpetoi dhe turqit e bosnjes.

SHBA dhe Anglia e shpetoi Kosoven se te tjeret ishin bjeri ti pa ti bie une DEGJON.
    Serbise nuk i ha palla as per Gjermani as per Itali e aq me pak per Tyrkien sa te kete Rusine.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Shyqyr qe nuk mendon se ben nga "dashuria" sic na thone keta te tjeret. Ke e drejte eshte pune interesash.Por interesat nuk jane te perhershme.
    Dikur Superfuqive u interesoi t`ia liinin Kosoven Serbise...tani ia hoqen.
    Turqia deri dje ishte mike e Izraelit sot po armiqesohet me Izraelin.
    Greqia dikur ishte proamerikane tani po afrohet me Rusine etj etj.

Turqia po rikthehet ne mentalitetin e saj otoman. Nuk di ndonje politikan turk ne te kaluaren te kete thene "Hiqni Skenderbeun nga Historia".
    Erdogani e ka thene ne Tirane! (dhe kuptohet qe askush s`i tha gje se jane te gjithe te tredhur)
    .
    Mire qe e permendi Kaviri kete fakt,nuk e paskam ditur,per bese!

Cka thone per kete gje shqipfolesit muslimane ,te cileve u ka ra feja ne krye??
    Sipas gjasave,do thone: s`ka faj Erdogani,se Skenderbeu nuk ben!!Ky ka vra shqiptare muslimane…!!
    Pastaj del pyetja : kur i vrau Skenderbeu shqiptaret muslimane, o njerez??
    Ai i vrau ata qe kaluan ne anen e pushtuesit,ne kohen qe behej lufte kunder pushtuesit te atdheut.Dihet kjo gje.Dhe nuk kuptoj cfare problemi ka ketu.
    Ka qene lufte per mbrojtjen e atdheut kunder pushtuesit turk dhe ne ate kohe pyetja themelore qe vehej para njerezve te vendit ishte e thjeshte :

A je ne anen e atdheut,apo je ne anen e pushtuesit turk?...

Erdogani me fjalet qe ka thene ne Tirane, ka fye historine dhe krenarine e shqiptareve!Eshte turp te shpallet qytetar nderi ky!
    Jo, m`i quaka ky vellezer shqiptaret muslimane…keto jane fore politike.Eshte per keqardhje qe ne mesin tone ende ka naive, te cilet nuk kuptojne se ne mes shteteve s`ka dashuri.Ka interes.
    Qe qenka Turqia aleate e natyrshme e shqiptareve;sigurisht qe eshte(edhe per interesin e vet).

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    More, a kane keto bisedat tona ndonje rregull apo vetem flitet keshtu si ne pazar te kafsheve? Nuk mund te pohosh gjera cfare te duash pa ofruar asnje deshmi. Per disa gjera do me vinte turp t'i them pa ofruar njekohesisht deshmi. Nga e di qe keshilltaret jane izraelite? Shpresoj te mos behet fjale per deshmi, te cilat me duhet t'i mbledh neper oda te burrave neper Drenice.

E vertete kjo. Por politikanet jane ne sherbim te popullit. Dhe ne populli kemi mesuar nga Kongresi i Berlinit, Takimi i Londres, aneksioni i Kosoves dhe Ilirides nga shtete sllave se po u etiketove nje here si argat i turko-gabelit, tere boten e ke ne shpine. Politikani qe s'e kupto as kete gje, duhet hequr per veshi nga posti i tij dhe vene aty ku e ka vendin.
    More ju a lexoni a veq kundershtoni,ja fusni prej shpati.
    Keshilltar i kryeministrit Thaci eshte ish-guvernatori i Bankes se Izraelit Dr.David Klein,sherbeu si guvernator ne periudhen 2000-2005,nga viti 2007 eshte keshilltar ekonomik i Thacit.

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •