Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 164
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,590
    Postimet në Bllog
    1
    Po, pra! Shprehja "trashegimi kulturore e Turqise ne Kosove", nuk eshte thene kot. Pavaresisht se kane kaluar 100 vjet, perseri eshte po ajo politike e sulltanit, te zhdukjes se identitetit shqiptar nepermjet turqizimit qe deri diku ja kane arritur. Vetem gjuha mungon dhe s`kane me dallim nga turqit.
    Duaje te afermin tend si veten

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    I nderuar ende jeton ti në kohën e Perandorive?! Ok atëherë ne duhet të qendrojmë armiq të Italisë (shkaku se Perandoria Romake pushtoi këtë vend) dhe gjithashtu të kemi armiqësi edhe me Greqinë e sotme.
    I nderuar, ka kaluar koha e Perandorive, Perandoria Romake, Bizantine dhe Osmane janë rrëzuar, tani kemi shtetet dhe njerëzit me qendrime krejt të kundërta nga "parardhësit" e tyre. Kështuqë tendenca që miqët më të ngushtë t'i paraqisni si armiq konsideroj se është element anti-kombëtar, ngase në interes të ketij populli është miqësia e jo armiqësia. Nëse je i etur për kryqëzata të lutem vazhdo mbaj qendrimet e tua, por pa e futur popullin shqiptar në ideoligjitë e tua të errëta.
    Për Turqinë të gjithë shqiptarët mbi moshën 15 vjeçare e dinë fare mirë se roli i saj në NATO ishte kyç në intervenimin e saj në Kosovë. Amerika, Britania e Madhe dhe Turqia do të mbesin përherë miq të shqiptarëve, pa harruar edhe shtetet tjera si Italia, Gjermania etj. dhe kjo miqësi nuk lëkundët për urrejtjet e ndokujt që është i tërbuar.
    Qeky gimi ish nom i arsyeshëm këtu, të tjerëve islamista bjeru vijë ren me ren.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po, pra! Shprehja "trashegimi kulturore e Turqise ne Kosove", nuk eshte thene kot. Pavaresisht se kane kaluar 100 vjet, perseri eshte po ajo politike e sulltanit, te zhdukjes se identitetit shqiptar nepermjet turqizimit qe deri diku ja kane arritur. Vetem gjuha mungon dhe s`kane me dallim nga turqit.
    Ilia, (nje koleg i imi serb, ka emrin Ilia)

2 Konvertime ne Grek per çdo jav behen ne jug te shqiperis !

Cfar i thua kesaj ?!

Se shqiptaret e besimit Islam, s'jan duke u thirrur per konvertime ne"Turqeli,,
    Ne besojm qe Zoti ka krijuar popuj, dhe njeri nder ata popuj jemi edhe, shqiptaret !
    Asimilimi i shqiptarit musliman, do te ishte blasfemi sipas Kur'anit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Identitetin Shqiptarë nuk e ka humb askush përveq vet ne Shqiptarët.Më së afërmi është flamuri i Kosovës,mos Turqit na e imponuan,decentralizimin mos Turqit na e imponuan,largimi nga traditat tona shekullore,afrimi me stilin pro perëndimor(ma e keqja martesa gey,droga,prostitucioni,korrupsioni)prej nga po vijn.10 000 Komandanta,30 parti politike ,për 2 milion banorë ,gjitha kto nuk janë rezultat i islamit .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Vaj, vaj. Se ç'fare pritje i ben ne mbremje Erdoganit sa qe dikur fillova te mendoj se mos eshte zgjuar Skenderbeu dhe jane duke e pritur.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jam kunder shpalljes se Erdoganit qytetar nderi. Eshte e njejta sikur te shpallnim nje dite ne te ardhmen udheheqesin e Serbise, i cili identifikohet me Rankovicin, Milloshevicin e gjakatare tjere, qytetar nderi.

Thaqi ne kete ceshtje po tregon se eshte njeri me mendime te shkurtera, njeri qe i ve interesat personale para atyre kombetare, njeri frikacak, shkurt: Person i pa kualifikuar ne asnje aspekt per te udhehequr shqiptaret e Kosoves.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    2 Konvertime ne Grek per çdo jav behen ne jug te shqiperis !

Cfar i thua kesaj ?!
    Ku qendron dallimi i ketyre nga ai i konvertimit te turit ne ate anadollak ose boshnjak (lexo sllav)? Te gjoret ne qe edhe 1000 vjet do te jemi ne roberin mentale te sunduesve shekullor rromako-turko-greko.-sllav.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 04-11-2010 më 05:34
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Rifresko këtë Faqe Kryeministri Turk viziton Kosovën. Bëhet "QYTETAR NDERI" dhe ikën
    Po iken pra,ai nuk erdhi te kerkoj azil ne Kosove!
    Titull me pa lidhje nuk kam lexua moooti!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ku qendron dallimi i ketyre nga ai i konvertimit te turit ne ate anadollak ose boshnjak (lexo sllav)? Te gjoret ne qe edhe 1000 vjet do te jemi ne roberin mentale te sunduesve shekullor rromako-turko-greko.-sllav.
    Shume mire e ke thene. Fatkeqesisht.
    Sic duket populli yne (fetaret) ben gara per te zgjedhur pushtuesin. Por jo mendime per mevetesi. Afrikane te Ballkanit.

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Dallimi qendron se atyre u impunoi sllavi nje gje te tille !
    Ata nuk u asimiluan nga deshira e tyre, por nga mos-kujdesi yn qe i lam ne harres !
    Kurse keta te sodit ne jug, asimilohen me plotevetedije per interesa personale.
    E shqiptar te besimit Islam qe asimilohen sot, nuk ke ! Ndoshta ne perendim, ku harrojn gjuhen dhe i kerkojn "intergimin absolut".
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •