Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 164
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po iken pra,ai nuk erdhi te kerkoj azil ne Kosove!
    Titull me pa lidhje nuk kam lexua moooti!
    hahaha ka mundesi te jete edhe kjo, lol

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin

Greko-Serb ore faqezi
    perse ju, keni aq zili..??
    se ka ardh ne kosov Erdogani
    villni vrer ju nga Inadi..!!

Erdogani vjen si Mik
    sa don rrin, dhe kur don ik
    per sa koh, thrret nga stambolla
    a don miq oj lum Kosova !!

as gje te keqe, per mu ska
    kur nje Turk, te shef si vella
    ka provu,na ka mbeshtet
    e ka njohur Kosoven shtet!!

ndrysh, Cetniket e Serbise
    pjelle e keqe e Rusise
    diten shajn e naten spiunojne
    qe Kosoven ta shkatrrojne!!

hillni syt pak nga Athina
    qe na hiqen ne si trima
    duke fyer e duke share
    vec se ne jemi shqiptar!

i kujtoj une ndo nje dhumi
    qe esht pjes, e ketij forumi
    thyeni qafen, nga serbia
    vec per miq ka vend shqiptaria!!
    ...................................

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kush e pa ate tubimin ne Prizren, do t'i kete lene ne fund nje shije te hidhur. Sigurisht se ishin mbledhur shumica e minoriteteve boshnjak, turqeli, ashkali dhe sigurisht shqiptaret "e shkrete" me ovacione, thirrje, valvitje flamujsh edhe per nje mik tjeter edhe per nje shpetimtar tjeter . Keto rrethana e ngazellyen mikun tone , bile ia humben kontrollin krejt dhe me nuk pat aty asnje protokoll, ai sillej ne bine si ne bahce te babes, duke injoruar te gjitha autoritetet vendore.

Bile une ne nje moment mu duk se nuk pashe shqiptare (thaci fishkellehej nga nje pjese e turmes dhe mu duk se filloj te ndihej i vogel para tane asaj dashnie qe i shfaqej 'vellaut turk"). Ministri turk i Kosoves filloi te "fuqizohej" nen ndikimin e turmes dhe mikut tone dhe s'pashe me shqiptare..vetem pafundesisht turq dhe Turki.. !

O servilizem o pakurrizorizem!
    Rina shum me vend kjo qe tha,filloi perkthimi ne shqip e tani me pas erdogani as qe donte te perkthehet ne gjuhen shqipe... e shum detaje te tjera qe me dhen nje shije jo te mire por gjithsesi respekt por jo edhe shpin me ta dhene e une me dal ne rug .....
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po, pra! Shprehja "trashegimi kulturore e Turqise ne Kosove", nuk eshte thene kot. Pavaresisht se kane kaluar 100 vjet, perseri eshte po ajo politike e sulltanit, te zhdukjes se identitetit shqiptar nepermjet turqizimit qe deri diku ja kane arritur. Vetem gjuha mungon dhe s`kane me dallim nga turqit.
    eh madje u perdor fjala "gjurme' ose "gjurmet tona"e tjetren se kuptova sepse nuk lejo te perkthehet shqip ai mysafiri.
    Gjurmet tona qe nga Bosnja,Kosova e Maqedonia e deri ne Palestin"eh ndoshta per ato gjurm duhet te kerkoj falje..sepse shum gjurm jan te gjakosura me gjakun shqiptar duke mbrojt her perandorin osmane e her veten nga sllavet e osmanlijt.
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Rina shum me vend kjo qe tha,filloi perkthimi ne shqip e tani me pas erdogani as qe donte te perkthehet ne gjuhen shqipe... e shum detaje te tjera qe me dhen nje shije jo te mire por gjithsesi respekt por jo edhe shpin me ta dhene e une me dal ne rug .....
    Sigurisht qe e kam me vend, se une nuk flas per inat as per ndonje interes ketu, si disa! Erdogani kishte mentalitet tipik turk-fodull-anadollak!

Po nuk nderohet greku, turku e shkjau, se ti i fut per dere ne shpine tande, ata te hedhin jashte per dritare. Kurre syte mos ja pafsha mo!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk po e mbroj ne kete rast fare si Turk,por si nje Kryeminister te nje vendi qe ishte baze e bombardimeve,njeherit dhe shtetas qe iu ndihmoi at kohe te gjithe Shqiptarve nga Kosova!(Shqiperia e kishte per obligim te na ndihmonte,sepse vet na la ne duar te njerkes)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Erdogani kishte mentalitet tipik turk-fodull-anadollak!

Po nuk nderohet greku, turku e shkjau, se ti i fut per dere ne shpine tande, ata te hedhin jashte per dritare. Kurre syte mos ja pafsha mo!
    po kete fjalen KISHTE pse e perdor!? kishte edhe KA

megjithate ketu nderohet nje kryeminister i nje vendi qe eshte e vertetuar qe na ndihmoi ne luften kunder serbit.

POR edhe Skenderbe te mos e bejme, nje anadollak eshte....
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Turqia nuk ka qene baze e bombardimeve ne Kosove. Ka qene Italia (megjithese qeveria italiane ishte proserbe).

Dhe sa per kete mytyberin qe ju ka ardhur ne dere....nuk eshte turk, eshte Osman. Ndryshon shume.

Turke ishte Tansu Cilleri bashke me gjeneralet kemaliste qe shpetuan jugun e Shqiperise nga Greqia ne `97.

Erdogani eshte kundershtari i partise se Tansu Cillerit. Erdogani eshte ai qe po afron Turqine me Greqine dhe Serbine, se e mbeshtet Rusia. Kurse Kemalistet i perkrah Amerika.

Po mileti, popull ngeli. C`ka fluturon hahet. Ua ka thon ene Kuroni "Derri nuk hahet....ene mos i therrisni Babe".
    Po ju derrit Babe qe Babe po i thoni.
    -

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Ndikimi i Turqise ne rajon eshte ne rritje,kjo fal pozites strategjike,neper Turqi do te kaloin naftsjellsit,gazesjellsit,Turqia i duhet SHBA,BE&Rusise ata po e shfrytezoin kete per forcimin e pozites se tyre ne arenen nderkombtare,turqit "armiqsohen"me Izraelin per te fitu simpati te arabet.
    Ne Kosove ju ka ber pritje edhe ish liderve amerikan dhe britanik Klinton&Bler eshte diqka tjeter se masat e siguris ne rastin e tyre ishin me te larta e nuk mund te behej ndonje tubim i madhe.

Ju qe thoni se Turqia ka mardhenje te mira me Serbin ,a mund te na tregoni kush po i nxit muslimanet e sanxhakut te kerkoin autonomi.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    AMERIKA!
    Pse? Si kujton se po i nxit ai Erdogani yt? Prandaj u prit si jo me mire ne Beograd. Apo e harrove qe edhe serbet edhe Erdogani thane "Po bashkepunojme ngushte Serbi-Turqi".
    Dhe qe po behen bashke me Greqine.

Hani pyke ju: Arabet dhe Iranin (ashtu si Serbine) i perkrah RUSIA!
    Dhe vete thoni qe Turqia po afrohet me Arabet dhe Iranin...dmth me Rusine.
    Dhe po armiqesohet me Izraelin...qe domethene me AMERIKEN!

Shkoni lepini b... dhe b... e Erdoganit se ai do ju shpetoje. Kur te dilni nga shpella na e thoni.

Edhe njehere qe ndodhi cudia dhe nje Superfuqi nderhyri ne favor te shqiptareve.....na dilni ju qe doni t`ua fusin prape.
    -

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •