Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 164
    Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Luli
    Nuk je veq ti i pikëlluar murrizi !
    A mor vëlla, unë ndoshta nuk kam forcë më shumë të ndikoj e të ndryshoj gjë, por dijë që Shqiptari i mbijetoj edhe më të keqes, kjo edhe më ngushllon nga pikëllimi i ditës së sodit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga murrizi+ : 04-11-2010 më 16:40
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    "syni dhe veshi i Kosoves eshte kah Kosova",(mesazhi per Serbine e Greqine) heh guxo preke oj Serbi, kam degjuar diku se ne bombardime aeroplanet e frances e disa shtetve tjera nuk kane sulmuar bombat ne cak po i kan gjuajtur ne "non target" e vetmja Turqia ishte qe i kishte gjuatur 99%

He cipirip, he cipirip !

Citim Postuar më parë nga Luli X Lexo Postimin
    Pse bre po m`shtje me sha??!!
    U ti asishi me erdogan e me borisa dhe krejt b.ythshiturit qe flasin shqip,dhe japin interesin kombetar per fe!!!A kuptove tash?? Kuptova,thuaj.

Se nuk paskam te drejte te jem i pikelluar une??
    Vjen m.ut turku ne Tirane e thote : hiqne Skenderbeun nga historia!!Dhe qenka mik i yni ky??!!Dhe duhet ta dekorojme qenin!!
    Ec shko falu ti, e mos m`u perziej ne pune te shqiptareve!!
    U na shurdhovsh te tanve ! Ne ty paska mbet e drejta e kombesis son ?!
    Ec bacit shko mesoje historin e skenderbeut, e mos na meso neve se si duhet mbrojtur kombin ! Se ne deri sot i dulem dhe do ti dalim zot kesaj TOKE ! Xhelozin tende mund ta shperthesh diku tjeter, kuptove ? Me thuaj "Po,, se ndryshe vie ta shpjegoi edhe nje here ?!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    "syni dhe veshi i Kosoves eshte kah Kosova",(mesazhi per Serbine e Greqine) heh guxo preke oj Serbi, kam degjuar diku se ne bombardime aeroplanet e frances e disa shtetve tjera nuk kane sulmuar bombat ne cak po i kan gjuajtur ne "non target" e vetmja Turqia ishte qe i kishte gjuatur 99%
    Le more se keta jan komunista, qen bir qena qe deri sot paskan menduar qe ateizmi eshte fuqia e kesaj shoqerie ! E Cka ndodhi sot e dje ? Kurgjo, u tregu realiteti, asgje me shume ! Shqipetaret gjithmon kan qen besimtar ! Dhe gjithmon do te mbesin !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin
    Unë jam i pikëlluar sot.
    Nuk ishe kaq i pikëlluar kur të erdhi Irinej e Borisi !

S'ka dert, pikëllimet e juaja jan lot krokodilli. Populli shqiptar, nuk do ta privon veten nga besimi fetar !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    U na shurdhovsh te tanve ! Ne ty paska mbet e drejta e kombesis son ?!
    Ec bacit shko mesoje historin e skenderbeut, e mos na meso neve se si duhet mbrojtur kombin ! Se ne deri sot i dulem dhe do ti dalim zot kesaj TOKE ! Xhelozin tende mund ta shperthesh diku tjeter, kuptove ? Me thuaj "Po,, se ndryshe vie ta shpjegoi edhe nje here ?!
    Cipiripi tu paska dhimte a?!
    Po m`vjen keq per ty!Cipiripit ia ka pa asish nanen automat dhe e la te gjymte,Zahir Pajaziti,ndjese paste!
    Ti te me falish,nuk muj me diskutue me ty,se po te vjen era arabisht.

Cipiripi tu paska dhimte a?!
    Po m`vjen keq per ty!Cipiripit ia ka pa asish nanen automat dhe e la te gjymte,Zahir Pajaziti,ndjese paste!
    Ti te me falish,nuk muj me diskutue me ty,se po te vjen era arabisht.
    Era karabisht ta asisht nanen automatikisht qysh po folshi krejt si peace i flliqt !

Ik mor morr e mos naj shurrdho shum opangat, se te thash qe ti si "ateist", si pik se pari s'ke as histori ne Kulturen e keti populli ! E le me identitet !!!!!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Era karabisht ta asisht nanen automatikisht qysh po folshi krejt si peace i flliqt !

Ik mor morr e mos naj shurrdho shum opangat, se te thash qe ti si "ateist", si pik se pari s'ke as histori ne Kulturen e keti populli ! E le me identitet !!!!!
    Je pis i pafytyre!!Idiot!!A e di qe per nane te vras pis!!

Si informate per keta tjeret qe mund te mos e dine :
    Cipirip e kane quajt nje polic shka,i cili ka bere deme te medha ne shqiptare te Kosoves para luftes se fundit.I doli ne prite heroi yne Zahir Pajaziti dhe ia dha nje bresher me plumba automatiku.Shkau nuk vdiq po mbet i gjymte.

Nuk jam une ateist, o pis!!Une vertet besoj ne Zot,po jo ne politike te fese.

Je pis i pafytyre!!Idiot!!A e di qe per nane te vras pis!!

Si informate per keta tjeret qe mund te mos e dine :
    Cipirip e kane quajt nje polic shka,i cili ka bere deme te medha ne shqiptare te Kosoves para luftes se fundit.I doli ne prite heroi yne Zahir Pajaziti dhe ia dha nje bresher me plumba automatiku.Shkau nuk vdiq po mbet i gjymte.

Nuk jam une ateist, o pis!!Une vertet besoj ne Zot,po jo ne politike te fese.
    Qyre kastraveci, prap ne kemb ?! More ik sa nuk te kam sulmuar perseri, cipiripi kaskeqe !
    Po Zahir Pajaziti, mos po te duket shka i pa fe helbete ?!!!! Sikur te besoshe ne Zot, do te ishe i meshirshem me ata qe ta duan te mirën e jo i ndytë si nje kurrve e shumlujtur qe i thua te tjereve jo ti je shqiptar jo ti sje `?!! Mos ta degjoi me kete fjal, se vertet mund te vie puna edhe deri tek vrasja !! Kete merre si shaka, se un bej edhe shaka por ka edhe te tille qe s'din te bejn shaka !!! Kuptove ??? ME thuaj PO, se kete nuk ta perseris me !

"Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Ky idiot qenka mbeturine arabe dhe padyshim eshte shume i demshem per shqiptare.
    Nuk e kam zakon te perzihem ne punet e administratorit dhe te moderatoreve,por kesaj here drjtueseve te forumit ua them me bindje te plote:

po te lihet ne forum kjo figure me nofken ilirian,ta dini se dilni te dobet si shqiptare!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •