Close
Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 301
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    T'a dini ju sa e lehte eshte te fusesh nje dosje ke "Arkivat" e UDB-se apo te nxjerresh nje dosje nga aty. Te mjaftojne njohjet po dhe parate. Nese ke dike qe njeh ke arkivat e spiunazhit (apo cfare quhen) mund te besh dosje per Barak Obamen, t'a fusesh aty dhe t'a nxjerresh bashkepunetor te shkijeve te Beogradit. Dhe - ju lutem - mos me thoni qe kjo gje s'eshte e mundur, sepse kam fakte qe kjo gje eshte e mundur.

Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Po perse nuk i nxjer faktet....se na "plase....."
    Explorer, e thjeshte fare.
    Nese Menduh Thaci mund te nxirrte nga arkivat e sherbimeve sekrete 3800 faqe te dosjes se tij KREATOR (apo sa faqe ishin) - eshte shume me e lehte te fuse nje apo dy flete te dosjes MAMA apo STRELAC apo VUJKO apo cfaredoqofte ne ato arkivat e kunderzbulimit. Nje person qe ka njohje aty per te nxjerre dosjse - ka njohje dhe per te futur dosje nese eshte nevoja.

Citim Postuar më parë nga mebybe Lexo Postimin
    A edhe ti e ke mizen ner kapuq a!?
    Jo mebybe, s'kam kapuq. S'jam politikan, s'udheheq askend, s'me intereson as Thaci as Veliu as Xhaferi as Ostreni asnjeri sepse nese duhet t'ju besojme ketyre dosjeve - atehere na dalin gjithe shpiuna. PDSH e formoi DSK (sipas sherbimeve sllave), Xhaferi, Ostreni e Veliu qenkan shpiuna (sipas sherbimeve sllave). Nese nuk do ju besonim ketyre sherbimeve sllave - atehere del qe dhe Dosja Kreator (e permendur me siper) eshte shpifur nga vete Menduh Thaci per te ngritur rejtingun e tij, apo per te fajesuar tjeret se i'a paskan ndjekur veprimtarine atdhetare atij...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    [="5"]
    Per bili99
    [/SIZE]

wooooooow e pa besueshme.......

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Perseri po i bjen temes rreth e perqark dhe ende nuk e ke pranuar se kush ishte qellimi dhe ideali i

luftes se UCK-se ne Maqedoni. Ende nuk e ke pranuar faktin se sa djem familjeve te verfera

shqiptare dhane jeten me idelain se nje dite do te jemi te lire dhe te pavarur ( R. e ilirides). Ku shkoi

ideali dhe qellimi i luftes? A mos te ka faj M. Thaci per kete? Perse eshte M. Thaci i keq per shqiptaret

( ama mos i hik pergjigjes por trego me fakte). Perse gjengja e shqiptareve ne Maqedoni eshte

Katastrofale prej kur ne qeveri eshte BDI-ja?

Pse nuk pergjigjsh si burre ne keto pyetje por e devijon temen me ofendime?

Perse kerkesat teritoriale ( qellimi i luftes 2001) u kthyen ne kerkesa politike? Perse kerkesat

politike u desh qe te realizohen me arme? Kujt i konvenoi dhe kush doli fitues prej luftes se kote te

2001? Kush u dogj ne kete lufte?
    Ndoshta nuk duhet te pergjigjem une, mirpo deshiroj te jap kendveshtrimin tim per keto pyetje :
    Ideali i luftes ishte liria, ngaqe Maqedonia gjendet ne nje udhekryq te rezikshem nderhyne nderkombetaret dhe na detyruan te ndalojme luften duke e kurorezuar ate me marveshjen e Ohrit.(thjesh lufta erdhi si rezultat i shkaterimit te Jugosllavise dhe luftrave qe kapluan ish Republikat e saje, ruj mendimin se lufta ne Maqedoni erdhi shume here me e kontrolluar nga nderkombetaret, dhe kryesisht me duket nje skenar i parapregaditur mire dhe i realizuar poashtu sakte sic deshironin ato, qe ne sot te parashtrojme pyetje pse u be lufta, pra edhe e perjetuam luften edhe nuk aritem ate qe donim, edhe po te kerkosh sot njerez qe te rifillosh luften zor se gjene te tille sepse jane te zgenjyer).
    Ata djem e vajza qe dhane jeten e tyre ne luftra si ne Kosove ashtu edhe ne Maqedoni nuk e dhane jeten per Kosoven shtet te Ahtisarit as per Maqedonine e Marveshjes se Ohrit.

Menduh Thaci nuk ka asnje faj per kete qe ka ndodhur ose ka shume pak faj, qe si udheheqes politik dhe si bashkeqeverises me 2001 pranoi te ulet ne Oher dhe te pranoje nje marveshje te cunguar sic eshte ajo e Oherit, ku PDSh eshte nenshruese e saje.
    Mendu Thaci nuk eshte i keq ai ka partine e tij, dhe programin politik te tij, por ja qe asnjehere nuk e mori besimin e shumices, dhe nese ne besojme ne demokraci dhe zgjedhje te lire ai qe moti eshte dashur te largohet nga politika dhe ti hap rruge atyre qe mund ta fitojne besimin e popullit, psh nuk do ishe keq qe vete z.Thaci te ftoje z.Rufi Osmanin si ish bashkepartiak dhe ti ofroje ulsen e Kryetarit te PDSH dhe vete te deklaroje pensionimin e tij, mendoj se eshte nje variant me te cilin mund te mundet BDI-ja.

Se gjendja ne Maqedoni eshte e keqe per Shqiptaret eshte fakt i pa mohueshem, dhe kjo gjende mund te ndryshohet dhe duhet te ndryshohet patjeter, nese se bene gjeneratat qe po u iken koha do ta bejne gjeneratat me te reja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sovrani : 20-10-2010 më 20:08

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    [=Explorer;2897481]O bili 99, mos turtullo me gojen, por na nxjer fakte sic ka nxjere ky i biri botes.

Jane dy funksionare me rendesishem te BDI-se qe kane qene spiune te serbit.

Faktet i ke me larte.[/QUOTE]

Per faktet e UDBse e ke fjalen..?.UDB gjithmone fabrikonte deklarata,shkruante dokumente se e dinte shume mire siperfaqesine e shqiptareve ,ja keshtu: sikur ta burgoste nje njeri e bente hero ne masa nderkaq qe nuk i shihte hajrin masa se ishte pas grillash, po ta njolloste nje atdhetar me dokumentacione qe i bente vete ja si per keta te tre athere fitonte trefish: i paralizonte veprimtaret e dalluar, percarja thuajse ishte e perjetshme dhe ne vend qe te punoje vete punonin shqiptaret per te duke i perdorur referencat e udbs ...keni kohe per te ecur dhe per te mesuar qe te gjykoni me koken tuaj...ju ketu sillni nje gjykim te udbes qe ne shqiptaret te merremi edhe nja dhjete vjet perderisa ne merremi me kete ,sllavomaqedonasit bejne shtet...kush derdellis ai qe i njeh personalisht te akuzuarit dhe akuzuesit e PDSH,apo ai qe dokumentet e UDBse i merr per reference...dhe eshte nje "navijac " i thjeshte i nje partie si macja nen tryezen e kojshiut!.?

Si kane thene per rrenen se si shperndahet :" eshte njesoj si thes me pupla ,e shpraz ne ere,dhe eshte veshtire ti shtishe prape mbrenda"...te ta sqaroj per gjykimin qe ke qe mos ta interpretojsh ndryshe se kjo mesele nuk vjen nga UDBA- nje interpretim i thjeshte per ty UDB i leshon puplat nga thesi dhe disa bejne stoli nga puplat ja si puna juaj, nderkaq te tjeret si une dhe si disa te tjere ketu qe e duan te verteten dhe i duan te miren kombit mbeledhim puplat ti shtime ne thes,sepse puplat e perdorura si rrena jane shume te demshme dhe te perdorura vetem si pupla ne jastek jane komfort per te pushuar kombi dhe per te menduar kthjellte.
    Nese je i moshes madhore mos perdor "turtullo",n ki miresjellje kur flet me burra por edhe me cdo njeri, une jam me emer dhe me mbiemer ne forum dhe ne jete, nuk valvis flamuj te felliqur partishe dhe antinjerezish,vetem flamurin e drejtesise dhe perparimit kombit tim, po te jete e vertet une jam i pari qe do t'ua nxjerre ne shesh si bashkvendas qe i njoh.
    Sikur 5 minuta ne ditet te lexosh "turtulla" sic i quan ti ,ne vend qe te lexosh dokumentat e UDBse do kishe mesuar dicka. deri me sot,por nuk eshte vone edhe prej sot t'ia fillosh.

Nuk ka me keq se thashethemia,se injoranca-padituria dhe se paaftesia per te gjykuar!

me nderime per perdorimin e mendjes personale,

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-10-2010 më 23:28
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Hahaha!!!

[=USA NR1;2900517]wooooooow e pa besueshme.......[/QUOTE]

E pabesueshme? sigurisht qe eshte e pabesueshme, dokumentacioni i UDBse eshte i besueshem?
    Ata kane shkruar dhe shkruajn si te duan ,per cfar qellimi te duan dhe kure te duan..edhe heronjte dhe deshmoret mund ti bejne UDBASHe kur te dojne me nje leter dhe me nje vule qirilice,pasi paska njerez qe besojne.
    Kjo e tregon edhe ne realitetin me cullak kompleksin e robit tek shqiptaret , me shume i besojme te huajt se sa sojit tone-shqiptarit..
    Hajt paci mendjen ne koke dhe mos mundohuni te nxirrni gurin qe hodhen serbo-maqedono-malazezi ne pus, kemi cka te bejme ne vend qe te merremi me te...Tirana dhe Prishtina kane cka te bejne:ne vend qe merren me letrat e UDBse, mund te jene pararoja e bashkimi qe do te vij .te gjithe se bashku kemi vka te bejme ne vend qe te biejm edhe ne nje kurthe qe do te na mbaje peng bashkimin edhe 100 vjet, kemi cka te bejme:
    TE BEJME SHQIPERINE E BASHKUAR...
    Shqiptaret nuk duhet ta njohin Maqedonine as si shtet dhe as si komb, te nisi me ne dhe te vazhdoje....!

me nderime per drejtesine,bashkimin;

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-10-2010 më 23:39
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015

Shefi i propagandes naziste Jozef Gebelsi thoshte: nuk na intereson e verteta dhe bartesit e se vertetes, por efekti i dezinformatave qe plasojme ne opinion!

Siç shihet disa nga pjesemarresit ne kete teme jane militante te PDSH-se, dhe nga kjo pozite shkruajne, gjykojne dhe prejudikojne! E verteta ndodhet dikund, per ajo ne nje shoqeri ireale, struket dhe ben nje jete ne vetmi per te gufuar me vone!
    Qellimi i disave eshte t'i zhbejne nga skena politike, me çdo kusht dhe me çdo metode, ata te cilet edhe dje ishin te ndjekur, te burgosur, te rrahur, pikerisht nga kasta politike e cila ne gjirin e saj si keshilltar per siguri ka udbashet!

Ne "dosjen" e Musa Xhaferit shkruan se data e kontrates si bashkepunetore i SDB-se eshte 04.03.1984! Hapeni Kalendarin e vitit 1984 dhe do ta shihni se ajo dite ishte dite e Diele!!! Nga pervojat e te burgosurve politike, gjate hetimeve si dhe gjate vuajtjes se denimit, dita e Shtunde dhe e Diele ishte nje "darsem" ne burg, sepse e gjithe struktura udbashe qe merrej me hetime dhe shtronte dajak nuk ishte atypari. Eshte nje detaj shume i rendesishem ky, te cilin falsifikatoret nuk e kane menduar. Personalisht di shume raste per dokumente te falsifikuara, kur data dhe dita i ka tradhetuar falsifikatoret!

Pastaj, atje lexojme emrin e Rikard Korljan si ndihmes-sekretar dhe pergjegjes per "dosjen". Rikard Korljan (1924-2003) ka qene kroat dhe ka punuar ne SDB-ne e Kroacise dhe jo ne SDB-ne e nivelit federativ! Me logjiken e shendoshe, asnje dokument i nje rendesie te veçante, sidomos dosjet nuk pranohen si te verteta kur ato jane te fotokopjuara. Ne shkallen qe ka arrite teknika sot, kombinimi i fotokopjeve dhe dyzimi i tyre ne nje te vetme eshte shume i lehte!

Fakti me i rendesishem eshte ai se dosjet e SDB-se, me nje ligj te veçante vendosen ne mikrofilm pas 30 vjetesh, nese personi nuk eshte aktiv apo vdes. Edhe sot Fazli Veliu eshte nje rrezik potencial me autoritetin e tij, jo vetem per Maqedonine por edhe per Serbine. Por edhe e kunderta, Fazli Veliu sikur te ishte bashkepunetore i SDB-se, poashtu ai do te ishte nje person shume i vlefshem per BIA-ne serbe dhe Serbia do ta mbante dosjen e tij hapur dhe jo te dergonte ne mikrofilm!

Ne fotografi Rikard Korljan
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Shefi i propagandes naziste Jozef Gebelsi thoshte: nuk na intereson e verteta dhe bartesit e se vertetes, por efekti i dezinformatave qe plasojme ne opinion!

Siç shihet disa nga pjesemarresit ne kete teme jane militante PDSH-se, dhe nga kjo pozite shkruajne, gjykojne dhe prejudikojne! E verteta ndodhet dikund, per ajo ne nje shoqeri ireale, struket dhe ben nje jete ne vetmi per te gufuar me vone!
    Qellimi i disave eshte t'i zhbejne nga skena politike, me çdo kusht dhe me çdo metode, ata te cilet edhe dje ishin te ndjekur, te burgosur, te rrahur, pikerisht nga kasta politike e cila ne gjirin e saj si keshilltar per siguri ka udbashet!

Ne "dosjen" e Musa Xhaferit shkruan se data e kontrates si bashkepunetore i SDB-se eshte 04.03.1984! Hapeni Kalendarin e vitit 1984 dhe do ta shihni se ajo dite ishte dite e Diele!!! Nga pervojat e te burgosurve politike, gjate hetimeve si dhe gjate vuajtjes se denimit, dita e Shtunde dhe e Diele ishte nje "darsem" ne burg, sepse e gjithe struktura udbashe qe merrej me hetime dhe shtronte dajak nuk ishte atypari. Eshte nje detaj shume i rendesishem ky, te cilin falsifikatoret nuk e kane menduar. Personalisht di shume raste per dokumente te falsifikuara, kur data dhe dita i ka tradhetuar falsifikatoret!

Pastaj, atje lexojme emrin e Rikard Korljan si ndihmes-sekretar dhe pergjegjes per "dosjen". Rikard Korljan (1924-2003) ka qene kroat dhe ka punuar ne SDB-ne e Kroacise dhe jo ne SDB-ne e nivelit federativ! Me logjiken e shendoshe, asnje dokument i nje rendesie te veçante, sidomos dosjet nuk pranohen si te verteta kur ato jane te fotokopjuara. Ne shkallen qe ka arrite teknika sot, kombinimi i fotokopjeve dhe dyzimi i tyre ne nje te vetme eshte shume i lehte!

Fakti me i rendesishem eshte ai se dosjet e SDB-se, me nje ligj te veçante vendosen ne mikrofilm pas 30 vjetesh, nese personi nuk eshte aktiv apo vdes. Edhe sot Fazli Veliu eshte nje rrezik potencial me autoritetin e tij, jo vetem per Maqedonine por edhe per Serbine. Por edhe e kunderta, Fazli Veliu sikur te ishte bashkepunetore i SDB-se, poashtu ai do te ishte nje person shume i vlefshem per BIA-ne serbe dhe Serbia do ta mbante dosjen e tij hapur dhe jo te dergonte ne mikrofilm!

Ne fotografi Rikard Korljan
    Marinari për atë që nënvizova me të kuqe je në vete kur po shkruan apo jo? Çka ka të bëj këtu aktivisti i PDSH-së i BDI-së a ku ta di un kujt, e din ti për çka bëhet fjalë këtu? As për PDSH as për BDI po për tradhëti kombëtare, kjo me sa duket për ty është normale perderisa predikon se ne jemi militant të PDSH-së që duam të insistojmë të arrijmë diçka ë? E ke gabim shoku, mua personalisht më ka prekur në tel ashtu siç i ka prekur të gjithë shqiptarët tjerë që sadopak ndjehen shqiptarë, një veprim i tillë nuk ka baza partiake apo private por ka baza kombëtare dhe kjo është ajo primarja ajo që nuk njeh parti,besime,sekte e ku ta di un por është një ideal dhe çka ka më të keqe se të tradhtohet ai ideal i vetëm i çdo populli?

Mos fol budallallëqe të shkruash kot, ta them këtë duke të sugjeruar njëher e përgjithmon të mos i lidhësh gjërat me çështje partiake por ta shikosh nga ai këndvështrim që dihet si më i realt dhe të japësh atë mendimin tënd, smë intereson se në cilin subjekt politik bëjnë pjesë të deklaruarit e UDB-së sa më intereson se e quajnë veten shqiptarë dhe në anën tjetër më falni për fjalorin i shesin "by*hën" shkaut.

Mos harro se këta ishin ata heronjt e luftës së 2001 që dolen kryelartë dhe që thanë se ne i çliruam shqiptarët dhe ne e zhgjodhëm problemin, gjithë këto janë marrëzira! muhabete grash janë që i bëjnë kur pin çaj. Nëse një person shitet si një komandant,hero e ku ta di unë i një kombi me të cilin kombi i tij krenohet dhe në fund del që ka shitur b.. shkaut të duket normale kjo ty ka të bëj me partitë kjo ende e mendon këtë?!
    Sui generis

Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Per faktet e UDBse e ke fjalen..?.UDB gjithmone fabrikonte deklarata,shkruante dokumente se e dinte shume mire siperfaqesine e shqiptareve ,ja keshtu: sikur ta burgoste nje njeri e bente hero ne masa nderkaq qe nuk i shihte hajrin masa se ishte pas grillash, po ta njolloste nje atdhetar me dokumentacione qe i bente vete ja si per keta te tre athere fitonte trefish: i paralizonte veprimtaret e dalluar, percarja thuajse ishte e perjetshme dhe ne vend qe te punoje vete punonin shqiptaret per te i perdorur referencat e udbs ...keni kohe per te ecur dhe per te mesuar qe te gjykoni me koken tuaj...ju ketu sillni nje gjykim te udbes qe ne shqiptaret te merremi edhe nja dhjete vjet perderisa ne merremi me kete ,sllavomaqedonasit bejne shtet...kush derdellis ai qe i njeh personalisht te akuzuarit dhe akuzuesit e PDSH,apo ai qe dokumentet e UDBse i merr per reference...dhe eshte nje "navijac " i thjeshte i nje partie si macja nen tryezen e kojshiut!.?

Si kane thene per rrenen se si shperndahet :" eshte njesoj si thes me pupla ,e shpraz ne ere,dhe eshte veshtire ti shtishe prape mbrenda"...te ta sqaroj per gjykimin qe ke qe mos ta interpretojsh ndryshe se kjo mesele nuk vjen nga UDBA- nje interpretim i thjeshte per ty UDB i leshon puplat nga thesi dhe disa bejne stoli nga puplat ja si puna juaj, nderkaq te tjeret si une dhe si disa te tjere ketu qe e duan te verteten dhe i duan te miren kombit mbeledhim puplat ti shtime ne thes,sepse puplat e perdorura si rrena jane shume te demshme dhe te perdorura vetem si pupla ne jastek jane komfort per te pushuar kombi dhe per te menduar kthjellte.
    Nese je i moshes madhore mos perdor "turtullo",n ki miresjellje kur flet me burra por edhe me cdo njeri, une jam me emer dhe me mbiemer ne forum dhe ne jete, nuk valvis flamuj te felliqur partishe dhe antinjerezish,vetem flamurin e drejtesise dhe perparimit kombit tim, po te jete e vertet une jam i pari qe do t'ua nxjerre ne shesh si bashkvendas qe i njoh.
    Sikur 5 minuta ne ditet te lexosh "turtulla" sic i quan ti ,ne vend qe te lexosh dokumentat e UDBse do kishe mesuar dicka. deri me sot,por nuk eshte vone edhe prej sot t'ia fillosh.

Nuk ka me keq se thashethemia,se injoranca-padituria dhe se paaftesia per te gjykuar!

me nderime per perdorimin e mendjes personale,

bili99
    Nejse, po te bej vetemse nje pyetje:

Tani per tani ne drite kane dale disa dokumenta te cilat vertetojne se pjestare te BDI-se kane qene bashkepunetore te UDB-se. Ne anen tjeter dikush po mundohet qe te zbehë vertetesine e ketyre dokumentave duke thene se ata jane falcifikate. Pyetja eshte:

Nese vertetohet qe keta dokumenta jane origjinale, te verteta, a do te kishe vazhduar te besosh se keta njerez nuk

jane spiuna te UDB-se?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 21-10-2010 më 13:34

Me vjen shume keq se i je referuar nje nazisti, koxha i ditur po na mbahesh.
    ajo dite ishte dite e Diele!!!
    Ky eshte nje ZERO fakt, s'ka asnje rendesi ne gjyq !
    ....Me logjiken e shendoshe....
    Pasi nuk ke asnje fakt (vec thash e theme), normal qe do ta perdoresh logjiken e shendoshe e cila shpesh te tradheton.
    asnje dokument i nje rendesie te veçante, sidomos dosjet nuk pranohen si te verteta kur ato jane te fotokopjuara.
    Vec kane filluar procedura per vertetimin e tyre. Ti sikur duket nuk po lexon ngjarjet e dites, sikur jeton ne mars. Me vjen keq qe fryhesh por qenke "patriot" anakronik.
    Edhe sot Fazli Veliu eshte nje rrezik potencial
    Per ty ndoshta , por jo te gjithe mendojne si ti. Per disa ndoshta mund te jete edhe Spiun !!!!! Mos je gjithmone i sigurte. Gjerat jane relative ne kete bote. Menyra se si je duke besua ti, shume vete i ka mare ne qafe lufta e 2001-shit.

PS:
    Cfare do te thoje sikur lufta e 2001-shit do te faktohet se ishte prej UDB-se????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 21-10-2010 më 13:38

Tadiç pranon të japë dosjet e spiunëve nga Maqedonia

Posted by shqipmedia1 on Tet 21st, 2010

Pas kërkesës zyrtare të Maqedonisë që Beogradi zyrtar të japë dosjet e spiunëve për Maqedoninë nëpërmjet kryetarit të shtetit Gjorgji Ivanov I cili qëndron në vizitë dy ditore në Serbi, është përgjigjur sot pozitivisht kryetari I Serbise, Boris Tadiç.

Tadiç ka theksuar se Serbia do të respektojë marrëveshjen për sukcesion dhe marrëveshjen për bashkëpunim të institucioneve përkatëse për realizimin e kësaj procedure.

Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •