Close
Faqja 17 prej 35 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 348
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Komentet e kolegeve punes jan habit me kafsherin e keture tifozave e shumica prej ture e sa kan kuptu ca flamuri po digjnin.
    Ku eshte nje minus i madh per serbet .
    Shqiptarve nuk na besonin shum bota dhe me keto veprime shohin se cfar paste jan kta serbet.
    Me 25 tetor u mblidhte parlamenti evropian me vendos daten e hyrjes se serbis ne evrop te bashkuar pas lirimit te visave ne 2009.
    Me kete qe ben besoj se i ben dem vetes shum,e shpresojme qe mos ndryshoj gje per ne.
    fiks keshtu eshte. une isha sot ne mjes me nje shok nga serbia dhe ai ishte i turperuar ne kulm...
    madje dje po flisnim per ato rremujat ne gay pride ne beograd dhe po thoshte qe eshte nje imazh i keq per serbine ne europe...

imagjino tani!!!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Si do bejn ashto do gjejn , qen krishter,qeni ngel qen

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une kete vere isha ne stamboll. shihja flamuj turq cdo 100 metra. kudo.
    edhe turqit e dine qe jane turq e nuk kane nevoje t'ia tregojne ndokujt...

ne shqiperi nuk eshte aspak keshtu...
    E bejne dhe amerikanet, dhe mua me duket budallik i madh.

Sipas shtypit italian, pilicise italiane i eshte dashur te mbroje edhe me arme kombetares serbe, nga tifozet serbe.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [=Qyfyre;2893165]E bejne dhe amerikanet, dhe mua me duket budallik i madh.[/QUOTE]

ok. pikepamja jote...

per ty te vendosesh flamurin e kombit tend eshte budallallek. per mua jo.
    per mua eshte dicka shume e bukur dhe fisnike...

eshte budallallek edhe kur atletet e ndryshem qe fitojne ndonje aktivitet dhe marrin flamurin e kombit te tyre, e valevisin ose mbeshtillen nga ai??? jo per gje,por te gjithe e dine se nga jane...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E bejne dhe amerikanet, dhe mua me duket budallik i madh.
    edhe kilenet ashtu bene me flamuj, nderkohe qe prisnin minatoret te dilnin nga sgafella ...

turp te na vije neve!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Si do bejn ashto do gjejn , qen krishter,qeni ngel qen
    Shume e vertete....ti vazhdon te lehesh....
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

ok. pikepamja jote...

per ty vendosesh flamurin e kombit tend eshte budallallek. per mua jo.
    per mua eshte dicka shume e bukur dhe fisnike...

eshte budallallek edhe kur atletet e ndryshem qe fitojne ndonje aktivitet dhe marrin flamurin e kombit te tyre, e valevisin ose mbeshtillen nga ai??? jo per gje,por te gjithe e dine se nga jane...
    Paragrafi i fundit esht tjeter gje. Po prezanton nje komb ne arenen nderkombetare dhe sigurisht qe do valvisesh flamurin e kombit tend, se dhe atleti dhe kombi kane arritur dicka.

Kurse te mbushin 1 milion dritare me flamuj shqiptar ne Shqiperi, mua me duket budallik. Se je krenar qe je shqiptar, s'do te thote qe duhet te nxjerresh flamurin te dera, apo ta stamposh te makina, apo ta besh tatuazh. Flamur kam nje te vogel ne dhome, dhe nje te madh qe e nxjerr kur ka kuptim.

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Titulli i faqes së parë të gazetës sportive(imagjinoni) më të madhe në itali e thotë troc, për të gjithë ata që mendojnë se retorika e disa shqiptareve është shumë e rëndë:

KAFSHET

Perkthimi akshe akshe eshte:

BISHAT
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Dhe anasjelltas......
    P.S.Mos ofendoo palidhjee edhe ne si popull kem dasht me pas flamurin qe keni ju por eshte diqka e pamundur....sepse ne nuk u liruam nga lufta me ndihmen e Shqiperis por me shume me ndihmen e ushtris tone dhe ndihmen e Amerikes e per at Amerika na qet kushe tanii...edhe na e zgjedh flamurin
    NUK U LIRUAT NGA LUFTA ME NDIHMEN E SHQIPERIS.
    Kjo qe shkruan tregon injoranc totale. Per ne kosova eshte shqiperi sepse jemi i njejti komb. Nuk iu beme asnje nder kosovarve ne, ndihmuam vellezrit tane ashtu sic do ta benete cdo vella. Dogjem shtepin tone per ju dhe ti thua nuk u liruat me ndihmen tone. Ushtria juaj ishte nje cet amatore sic kishim ne partizanet ne kohen e luftes. Politika e vendit i dha merit kesaj cete UCK per te fituar pushtetin. Per mua figure qendrore eshte IBRAHIM RUGOVA te tjeret jane endacak qe vuajne per karrige.
    Sa per dijeni moj bukuroshe qumeshtore UCK e mobilizoi shqiperia, tranzicioni qe u be ne vitin 1997 kishte nje motiv. Ti themi edhe flm amerikes se po te ishte per ata kacaket e malit qe kishit ju do ishit akoma serbi edhe tani.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 17 prej 35 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •