Close
Faqja 19 prej 35 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 348
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Kosovareve nuk ka pse tu vije shume keq sepse nuk u dogj flamuri i tyre blu e verdhe e me ylla.
    Poa po cfare je duke fol ti pash ZOTIN,po edhe i joni eshte flamuri Kuq e Zi,qe don me marr merre ti flamurin Blu,sepse ai nuk eshte i joni,ai eshte i inponuar.

Mos fole palidhje pash ZOTIN.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ah injorantet, me te njejten monedhe posi, c'a I Ben te jene ndryshe nga ato? Njelloj Jane.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Qeveria Shqiptare nuk nderhyn dot sepse ket gje nuk e Italianet dhe autoritetin per denimin e ka vetem UEFA, mbase dhe me FIFA'n. Edhe per djegjen e flamurit, denimin dhe gjykimin ne dore e ka prap UEFA, sepse stadiumi dhe ndeshje nderkombetare i perket atyre.

Sado politike te jet, asnje qeveri nuk nderhyn dot. E vetmja menyre qe mund te nderhynin eshte vetem ne qoftese ndonje person do kishte vdekur.
    Tragjedia ndermjet asaj ndeshjes Liverpul-Juventus, deri te mundshme dhe nderhyrjen e qeverise.

Sidoqoft, thuhet qe Serbia mund te perjashtohet jash eliminatoreve, por UEFA ka then qe dhe federata Italiane ka patur faj qe ndodhen keto.
    UEFA denon kombetaren, po personin mund ta denoj Italia sa te doje se ka thyer lloj lloj rregullash ne stadium. Ka futur gjera qe nuk lejohen, ka prishur pronen shteterore, ka rrezikuar jeten e lojtareve dhe tifozeve te tjere, etj et. Pra ka shkelur ligje brenda ne Itali. Per personin, te drejten e denimit e ka Italia, se ai ka shkelur ligjet italiane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Kosovareve nuk ka pse tu vije shume keq sepse nuk u dogj flamuri i tyre blu e verdhe e me ylla.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mua me dhemb per Flamurin Kombetar ky i verdhi eshte i imponuar nga tradhetaret e kombit bile as Parlamenti i Kosoves nuk e ka votuar e Serbet e dijne kete...

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Serbet e dogjen flamurin kuq e zi se e din qe shqiptaret e kosoves ate flamur e kan ne zemer,flamuri i kosoves eshte imponim i rrethanave politike,flamuri Shqiptar nuk eshte vetem simbol i shtetit Shqiptar por edhe i te gjithe shqiptarve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Plotesisht e drejte kjo qe thua ti, por ne keto momente po shikoj lajmet ne ORA NEWS ku flitet per nje reagim te menjehershem te te rinjeve shqiptare qe dogjen flamurin serb.Ja kthyem me te njeten vlere thote spikeri.Pra nje sjellje kuranore e cila con drejt nje gabimi fatal.Une nuk besoj kurre se qellimi i tyre te kete qene flamuri shqiptar, por flamuri i kosoves.Ato e din mire se dhe kosovaret nuk e respektojne flamurin e ri te shtetit te tyre.Une medoj se reagimi i nxituar eshte pa pjekuri nuk eshte civil eshte apolitik.Shqiptaret nuk kane pase konflikte me serbet prandaj duhet bere kujdes qe konflikti kosove- serbi te mos zgjerohet A e futur ate dhe ne shqiperi.Pa pjekuria e historianeve te tipit Dano, apo politikaneve te tipit Kurti te vetvendosjes, bejne qe konflikti te perfshije dhe pjese te kombit qe fati historik i ka lene jashte saj.Sjellja e rrugacerise e neonacionalisteve serbe nuk duhet te na fuse ne gracken e provokuar nga politikanet nacionaliste serbe.Ky provokim behet ne diten e vizites se H.Klinton, por kjo behet dhe ne momentin historik kur shqiptaret po perfitojne ne procesin e liberalizimit te vizave.Qendrimi europian mund te ndryshoje, kjoeshte nje e drejte e tyre. Shqiptaret nuk duhet te tregojne se jane mbartes te nje urrejtje te pa pajtueshme me serbet, pasi popuj me konflikte te ashpra etnike per to jane te pa paranueshme.Per neser,flitet se do te dalin ne proteste me slloganin e shqiperise se madhe dhe kjo do te jete fatale.Eshte fatkeqesi kombetare te biesh viktime e nje provokimi te tille ordiner.
    ata nuk e kan djeg flamurin e kosoves edhe mua me vie qudi se qkan kosovaret me kte pun . i gjindet reni ksaj pune. mose nxitoni o kafsh se nji qupe andej ka shqipria e mesme ua japim pas kti ekcesi dhe ata per kto replika na e bejn hallall ,kshtu ftohen gjakrat se edhe ata nuk kan shum faj ta djegun flamurin e shqipris e te ndjehen kosovaret keq kshtu ska ne bot. hajt se nuk ndjehen keq pas kti reagimit tuaj as serbet as une.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Artikullli tek Corrieredellosport.it qe shpjegon cfare UEFA do bej.

http://www.corrieredellosport.it/cal...+dell%27Italia

Foto e Corrieredellosport.it

(28 Tetor vendoset denimi)
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Pse, bre, burre po perzien fene ti menjiher. Mos, aman, mos e teproni tash,... jo krishter, jo musliman. Aiiii pashe zotin....
    Po a nuk e sheh qeni kryqin ne dore , ata e dine shume mire se shumica shqipe jane musliman dhe ata krishter dhe kete duhet te kuptosh ,por nese ti nuk don eshte tjeter gje, perse nuk dogjen flamurin italian apo ate grek??

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Llapi-it nuk do ti dikuet gjest i keq..

Tash me siguri Llapi thot mesi ska qen flamuri Kosoves ska lidhje :P
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Po ti ca je ndonje Grek apo Serb qe i thua keto fjal , apo ndonje Janullas-bollano .
    Shqiptaret kudo qe jan kan vetem 1 flamur dhe ai esht Kuq e Zi kjo tjetra qe thua blu e verdh me ylla esht vetem nje leck .

Hec futu ndonej forum serb se ketu nuk e ke vendin..
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 19 prej 35 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •