Close
Faqja 7 prej 35 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 348
    Citim Postuar më parë nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Ja dhe A e tifozit që djeg Flamurin Shqiptar në Stadiumin "Marassi".
    Ja priomania serbe!
    Farë e fëlliqur!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Ndjeva dhimbje A thell kur pash flamurin shqiptar tu u djeg. Por drenica, e di qe shumica e serbeve dhe Krishterimi nuk e perkrahin ofendimin. Krishterimi meson besimtaret me tolerua dhe dasht njari tjetrin. Mesazhet e insitucionalizume qe nxisin urrejtje nuk rreflektojn opinionin e Krishtere.
    Un mendoj qe keto episode ekstermiste qe shfaqin disa serb sporadikisht jan rrjelloj e irritimit te akulumum gjat viteve te fundit nga presioni nderkombetar ne lidhje me ate qe ata e perceptojne si padrejtesi per pamvarsine e kosoves. Ne analet historike serbe kosova konsiderohet si kryeqendra e civilizimt te krishtere serb pasi aty ne fushe kosove aleanca e krishtere me ne krye serbine, te ciles ju bashkuan edhe disa principata te randesishme arberore, zhvilloi nji nder betejet ma spekatkolare ne historin e njerzimit ndaj pushtuesit turk dhe mbrojti krishterimin me gjak.
    O shoku mos na shit pordhe per religjione ketu (na falni per shprehjen ju te tjeret)

Ata e dogjen flamurin kombetar e jo ndonje flamur fetar.

Shko shit pordhe te temat fetare se na lodhet k.....

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Para se ta djegin flamurin kombetar.Ne kete foto shihet me qarte skena.

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    O shoku mos na shit pordhe per religjione ketu (na falni per shprehjen ju te tjeret)

Ata e dogjen flamurin kombetar e jo ndonje flamur fetar.

Shko shit pordhe te temat fetare se na lodhet k.....
    A ishtu je eduku me u fol njerzve? E verteta asht e hillun...
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk jam dakord qe te digjet flamuri serb para ambasades shqiptare, sepse ne do ulnim veten ne rangun e atyre! Ne duhet ti tregojm botes se jemi te civilizuar, nuk jemi si serbt.
    Tani gjith bota e di se cfar speciesh primitive jan Serbet. Europa e cila i pranoi ne gjirin e saj, tani e di mire se cfar lloj speciesh ka fut brenda, sepse sado qe kjo europe baxhelle mundohet te fshehi krimet e nacionalistave serb te cilet kan vrare e masakruar femij, gra, pleq, plaka gjate luftes, tani me ska si ti mbroje, sepse ata dolen hapur se CFAR LLOJ VEMJESH JAN! Edhe kta lloj vemjesh duhet te asgjesohen.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Nga hetimet e para del se tifozet kane ardhur nga Beogradi dhe jane te stela rosa apo ylli kuq i thon nonji skuadre anej. Kane pire gjith diten dhe shkun te dehur ne stadium, shum prej tyre qe si mbanin kembet jane ndaluar pa hyre ne stadium te tjere jane ndaluar rrugeve duke thyer e shkaterruar tabela.

E verteta eshte e hillme, e vertet. Po nuk eshte tema.

Djegja e flamurit kombtar nga çetnikt ne midis evropes dhe para gjithe botes eshte gje e mir per shqiptaret.

Ata e treguan veten edhe nje here.

Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Nga hetimet e para del se tifozet kane ardhur nga Beogradi dhe jane stela rosa apo ylli kuq i thon nonji skuadre anej. Kane pire gjith diten dhe shkun te dehur ne stadium, shum prej qe si mbanin kembet jane ndaluar pa hyre ne stadium te tjere jane ndaluar rrugeve thyer e shkaterruar tabela.
    Ata qe e dogjen flamurin, su duken te dehur ! E besa, as te lodhun jo ! Po ani, le t'rrejn tashti ter diten e ter naten, se kan vakt me mendue, nata eshte e gat sonte !

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    O shoku. Me ler mua me kete edukaten time keshtu si e kam, mos me baj dertin ti.

Cka me t'ba ty qe qenke i edukun me e ba avokatin e shkijeve neper forume.

T'paska ra hise ty me na tregu se cka i shtyri shkijet me e kall flamurin!!! ncncnc

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Ndjeva dhimbje thell kur pash flamurin shqiptar tu u djeg. Por drenica, e di qe shumica e serbeve dhe Krishterimi nuk e perkrahin ofendimin. Krishterimi meson besimtaret me tolerua dhe dasht njari tjetrin. Mesazhet e insitucionalizume qe nxisin urrejtje nuk rreflektojn opinionin e Krishtere.
    Un mendoj qe keto episode ekstermiste qe shfaqin disa serb sporadikisht jan rrjelloj e irritimit te akulumum gjat viteve te fundit nga presioni nderkombetar ne lidhje me ate qe ata e perceptojne si padrejtesi per pamvarsine e kosoves. Ne analet historike serbe kosova konsiderohet si kryeqendra e civilizimt te krishtere serb pasi aty ne fushe kosove aleanca e krishtere me ne krye serbine, te ciles ju bashkuan edhe disa principata te randesishme arberore, zhvilloi nji nder betejet ma spekatkolare ne historin e njerzimit ndaj pushtuesit turk dhe mbrojti krishterimin me gjak.
    Nuk e fajsova KRISHTERIMIN e as Serbet per veprimet e ketyre kriminelve,qendrimi i krerve te kishes ortodokse serbe gjat luftrave ne ish-jugosllavi eshte i turpshem,ata kan perkrah politiken kriminale te millosheviqit.Ja nje shembull i ketyre diteve,patriarku Irinej e cilson paraden e homoseksualve si turp dhe te papranueshme,te nesermen ne beograd ndodhin trazirat,patriarku irinej kerkon nga te gjitha "palet" qe te ruhet qetsia,aty s'kishte shume pale qe shkatrronin e vidhnin ishin vetem keta huliganet te cilet jane te afert me kishen dhe partit fashiste te sheshelit e nikoliqit.
    Edhe miti serb per Kosoven eshte genjeshter e kishes serbe,kisha serbe asnjehere nuk ka perkrah luften kunder turkut,perkundrazi kisha serbe ne kohen e sundimi turk eshte forcu dhe e ka vendos patrikanen ne Peje,te cilen e ka ndertu veziri Mehmet Sokoloviqi dhe e ka emru vellain e tij Makarien si patriark.

Faqja 7 prej 35 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •